من این رو دانلود کردم کار نکرد و اصلا نمیتونم وارد بازی بشم!
من این رو دانلود کردم کار نکرد و اصلا نمیتونم وارد بازی بشم!
اگه اینجوریه که شما میگی پس گل زدن آسونتر شده..اصلا اینجوری حال نمیده..بازی پرگل میشه...![]()
دیشب بازی کردم دموی دوم رو نسبت به دموی اولی به نظرم افت داشت تا پیشرفت دموی اولی یه جوری خاص بود! اصلا استیل دویدن ها بهتر بود! دوربینشم زیاد جالب نشده حس همون PES 2011 رو میده موندم چی کار کنم اون از فیفا که گند زد توی گیم پلی اینم از PES که اینم گند زد به گیم پلی خدا کنه نسخه های اصلیشون خیلی دندون گیر تر از دمو هاشون باشه هم دموی فیفا هم PES (دموی دومی) ناامیدم کردن![]()
توی دموی دوم باید خیلی تلاش کنین که گل بزنین.ولی CPU هر موقع دلش خواست حمله میکنه و گل میزنه(حالت Regular) . . .
دروازه بانها هیچ(تاکید میکنم هیچ)تغییر خاصی نکردن
داوری رو هم اینقدر حساس کردن که دیگه بازی کردن برات لذتی نداره.کوچکترین برخوردی رو خطا میگیره![]()
این بازی یه قرون ارزش بازی کردن نداره !!!
توپ گیری توی تاپ پلیر واقعا نامردی سخت شده. نمیدونم اما واقعا حس میکنم توی تاپ پلیر یه جورایی کامپیوتر نامردی میکنه چه توی داوری چه چیزای دیگه. ضربه آزادهایی که میزنه 99درصدش گله!!! مثلا توی یک بازی که تیم کامپیوتر اینتر باشه 10تا ضربه با اشنایدر بزنه 9تاش گله اون یکیش هم میخوره به تیر!! دروازبانها واقعا هیچ تغییری نکردن. تصویر هنوز ماته. تکسچرها از 2011 ضعیفتره. نور پردازی خیلی بد کار شده. اما بازیش واقعا جذابه و هوش مصنوعی بازیکنا در جای گیری واقعا عالیه
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
![]()
فک نمیکنم گرافیک و صداش این باشه....تو نسخه نهایی حتما تغییر میکنه و گرنه از نسخه قبلی خیلی ضعیفتره....
ولی کلا گیم پلی خیلی خوب شده و حرکات هم طبیعی تر و بازی هم سخت شده...دیگه نمیشه راحت با چند تا یکی دو گل زد///
من سه دست بازی کردم روی تاپ پلیر...بنظر من بازی سخت نشده اصلاً
دروازه بان ها بهتر شدن ولی هنوز خیلی ضعیفاً
گل زدن هم خیلی راحت شده بنظر من...بخصوص که میتونی با تغیر مسیر با فلش ها به راحتی دریبل بزنی...
کلاً من دموی فیفا رو بازی کردم و بعد این رو گرفتم و بازی کردم...نسبت به حالت سخت فیفا این بازی زیادی آسون بود!!!
وااااای چقدر انتقاد از دموی دوم ؟ پس کی بود این همه تعریف و تمجید میکرد از دموی اول و میگفت امسال یه پس عالی در پیش داریم الان که همتون داری نق میزنین که چرا این اینطوریه چرا اون اینطوریه !!!!!!! نمیدونم شما از سازندگان این دو کمپانی چی می خواین !!!!؟ اینا هر کاری کنن بازم افرادی هستند که بخوان انتقاد کنن !! بازی دیگه به نظرم اونقدر هم بد نیست که شماها آه و ناله میکنن
به نظرم مهم اینه که سرگرم بشین و اوقات بیکاریتون رو پر کنین .
فیفا بازی نکردی ب خاطرهمون از حرف من اینجوری شدی ،اخه EA کجا konami کجا؟ بازیسازای امریکا کجا بازیسازای ژاپن کجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)