تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 79 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من این رو دانلود کردم کار نکرد و اصلا نمیتونم وارد بازی بشم!

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من چند دست با دمو دوم پی ای اس 12 بازی کردم نکاتی هست که باید در نسخه اصلی حتما" اصلاح بشه

زمانیکه در مرکز زمین بازی پرفشار و با تراکمی رو شاهد هستیم باز هم بازیکنان قبل از اینکه توپ رو از بازیکن خودی دریافت کنند گیج میزنن و یه حالت بی تعادلی رو شاهد هستیم که اختیارش از دست گیمر خارجه و گیمر تنها میتونه این حالت بی تعادلی و گیج زدن رو سریع با حرکات دسته در کمترین زمان ممکن پوشش بده ولی اصل موضوع تغییری نمیکنه !

مورد دوم دریبل زدن با بازیکنان شاخصه ، متأسفانه تو این نسخه یه برگشت به عقب داشتیم و دریبل زدن یه جورایی مثل pes09 شده اما چون هوش مصنوعی بازیکنان خط دفاع بالاتر رفته مثل نسخه pes09 نمیشه کل بازیکانان تیم مقابل رو دریبل زد که تنها تفاوتش در این میتونه باشه اما شخصا" زمانیکه که یه بازیکن مثل اتوو تو حالت رندوم قرمز میشه از وسط زمین بازیکنای تیم مقابل رو با چپ و راست کردن دسته دریبل میزنم و بعد از اون گل میزنم !

این اشتباه کوچکی نیست با یه بازیکن مثل اتوو زمانیکه قرمز میشه از وسط زمین توپ و بگیری و گل بزنی ، این چیزی شبیه فاجعست .

به اعتقاد من دروازبانها نسخه 2011 عملکردشون از نسخه فعلی بهتره ، البته این نسخه پیشرفتهای محسوسی هم داشته مثل روان شدن پاسها که احساس خوبی رو به گیمر میده.

حرف آخر : همه اشکالاتی که در بالا بهش اشاره کردم اگر اصلاح نشه باز هم میشه با این نسخه باز هم به خوبی کنار اومد غیر از یک مورد ، اونهم دریبل های عجیبو غریبی هست که با بازیکنان شاخص و با چپ و راست کردن دسته میشه زد !

اگر از الان این دریبلها رو از داخل بازی دربیاریم وای به 3 ماه دیگه که گیمرها با بازیکنان شاخص میتونن کل زمین رو دریبل بزنن ، مطمئن باشید گیمرها این موارد رو از داخل بازی در خواهند آورد و بازهم بازی قائم به فرد میشه نه حرکات تاکتیکی
    اگه اینجوریه که شما میگی پس گل زدن آسونتر شده..اصلا اینجوری حال نمیده..بازی پرگل میشه...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دیشب بازی کردم دموی دوم رو نسبت به دموی اولی به نظرم افت داشت تا پیشرفت دموی اولی یه جوری خاص بود! اصلا استیل دویدن ها بهتر بود! دوربینشم زیاد جالب نشده حس همون PES 2011 رو میده موندم چی کار کنم اون از فیفا که گند زد توی گیم پلی اینم از PES که اینم گند زد به گیم پلی خدا کنه نسخه های اصلیشون خیلی دندون گیر تر از دمو هاشون باشه هم دموی فیفا هم PES (دموی دومی) ناامیدم کردن

4. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

توی دموی دوم باید خیلی تلاش کنین که گل بزنین.ولی CPU هر موقع دلش خواست حمله میکنه و گل میزنه(حالت Regular) . . .
    دروازه بانها هیچ(تاکید میکنم هیچ)تغییر خاصی نکردن
    داوری رو هم اینقدر حساس کردن که دیگه بازی کردن برات لذتی نداره.کوچکترین برخوردی رو خطا میگیره

6. 3 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این بازی یه قرون ارزش بازی کردن نداره !!!

8. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

توپ گیری توی تاپ پلیر واقعا نامردی سخت شده. نمیدونم اما واقعا حس میکنم توی تاپ پلیر یه جورایی کامپیوتر نامردی میکنه چه توی داوری چه چیزای دیگه. ضربه آزادهایی که میزنه 99درصدش گله!!! مثلا توی یک بازی که تیم کامپیوتر اینتر باشه 10تا ضربه با اشنایدر بزنه 9تاش گله اون یکیش هم میخوره به تیر!! دروازبانها واقعا هیچ تغییری نکردن. تصویر هنوز ماته. تکسچرها از 2011 ضعیفتره. نور پردازی خیلی بد کار شده. اما بازیش واقعا جذابه و هوش مصنوعی بازیکنا در جای گیری واقعا عالیه

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

این بازی یه قرون ارزش بازی کردن نداره !!!

10. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

فک نمیکنم گرافیک و صداش این باشه....تو نسخه نهایی حتما تغییر میکنه و گرنه از نسخه قبلی خیلی ضعیفتره....
    ولی کلا گیم پلی خیلی خوب شده و حرکات هم طبیعی تر و بازی هم سخت شده...دیگه نمیشه راحت با چند تا یکی دو گل زد///

12. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dik

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من سه دست بازی کردم روی تاپ پلیر...بنظر من بازی سخت نشده اصلاً
    دروازه بان ها بهتر شدن ولی هنوز خیلی ضعیفاً
    گل زدن هم خیلی راحت شده بنظر من...بخصوص که میتونی با تغیر مسیر با فلش ها به راحتی دریبل بزنی...
    کلاً من دموی فیفا رو بازی کردم و بعد این رو گرفتم و بازی کردم...نسبت به حالت سخت فیفا این بازی زیادی آسون بود!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وااااای چقدر انتقاد از دموی دوم ؟ پس کی بود این همه تعریف و تمجید میکرد از دموی اول و میگفت امسال یه پس عالی در پیش داریم الان که همتون داری نق میزنین که چرا این اینطوریه چرا اون اینطوریه !!!!!!! نمیدونم شما از سازندگان این دو کمپانی چی می خواین !!!!؟ اینا هر کاری کنن بازم افرادی هستند که بخوان انتقاد کنن !! بازی دیگه به نظرم اونقدر هم بد نیست که شماها آه و ناله میکنن
    به نظرم مهم اینه که سرگرم بشین و اوقات بیکاریتون رو پر کنین .

15. 2 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

توپ گیری توی تاپ پلیر واقعا نامردی سخت شده. نمیدونم اما واقعا حس میکنم توی تاپ پلیر یه جورایی کامپیوتر نامردی میکنه چه توی داوری چه چیزای دیگه. ضربه آزادهایی که میزنه 99درصدش گله!!! مثلا توی یک بازی که تیم کامپیوتر اینتر باشه 10تا ضربه با اشنایدر بزنه 9تاش گله اون یکیش هم میخوره به تیر!! دروازبانها واقعا هیچ تغییری نکردن. تصویر هنوز ماته. تکسچرها از 2011 ضعیفتره. نور پردازی خیلی بد کار شده. اما بازیش واقعا جذابه و هوش مصنوعی بازیکنا در جای گیری واقعا عالیه

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

فیفا بازی نکردی ب خاطرهمون از حرف من اینجوری شدی ،اخه EA کجا konami کجا؟ بازیسازای امریکا کجا بازیسازای ژاپن کجا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •