سلام
من یک دسته فراسو FGP-660 گرفتم
توی فیفا 12 دکمه هارو غاطی شناسایی می کنه مثلا جای 2 و3 جا به جاست
ولی این مشکلی نیست
مشکل اصلی این هست که به جای LT- RT ا 2تا دکمه اضافه بالای دسته به نام 7و8 رو شناسایی می کنه
کسی راه حلی نداره؟
سلام
من یک دسته فراسو FGP-660 گرفتم
توی فیفا 12 دکمه هارو غاطی شناسایی می کنه مثلا جای 2 و3 جا به جاست
ولی این مشکلی نیست
مشکل اصلی این هست که به جای LT- RT ا 2تا دکمه اضافه بالای دسته به نام 7و8 رو شناسایی می کنه
کسی راه حلی نداره؟
سلام. من میگم اول برو فیفا 11 رو نصب کن اگه داری بعدش توی ستبنگ دسته رو تنظیم کن نه داخل بازی از بیرون بعدش سیو دسته فیفا 11 رو تو سیو فیفا 12 کپی کن اگر نظر من رو می خوای هرچی داخل پوشه فیفا 12 هستش توی documents رو پاک کن بعدش سیو رو بریز تا وقتی میری داخل بازی از اول تنظیمات رو بکنی و وقتی رفتی داخل بازی روی کلاسیک بزار![]()
Last edited by doncarllo1; 20-11-2011 at 15:15.
شما این راهرو امتحان کردید؟ جواب میده؟
توی sitting فیفا 12 خارج از بازی فقط میشه نوع سبک دکمه یکی ضبدرو دایره و اون یکی شماره ای رو انتخاب کرد
تنظیم دکمه ای نداره فیفا 11 داره؟
الان ندارم ولی 1-2 روز دیگه گیر میارم
بله فایلی به اسم buttonDataSetup هست داخل پوشه my documents > fifa 11 این فایل رو بعد از اینکه تنظیمات دستتو روی فیفا 11 انجام دیدی تو پوشه my documents > fifa 12 کپی کن. حله. بهتره که یه سیو ازش داشته باشی. باز منم برات آپلود می کنم شاید جواب بده برات دیگه لازم نباشه فیفا 11 نصب کنی پاک کنی. در ضمن چند تا نرم افزار هم تو این زمینه هست که من به شخصه امتحان نکردم اما مثه اینکه جواب میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور كه دوستان توضيح دادند مي توني از تو Fifa11 كپي كني
اينجا هم بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
سلام دوستان.
یه سوال داشتم. شاید تکراری باشه(آخه نمی تونم همه 61 صفحه رو بخونم که!)
چطوری میشه ترکیب تیم ها و قدرت بازیکن ها رو آپدیت کرد؟ (ادیت دستی تیم ها و بازیکنا توی بازی رو خوم بلدم. می خوام آخرین آپدیت رسمی EA رو داشته باشم.) واسه ما که نسخه غیرقانونی بازی رو نصب کردیم راهی هست؟ توی بازی هر وقت که می خوام به سرور EA وصل بشم می گه فعلا در دسترس نیست. واسه آپدیت ترکیب تیم ها پچی، چیزی منتشر نمیشه؟ اگه راه حلی می شناسید لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
برای برطرف کردن لگ فیفا 12 این مراحل را انجام بدید :
1- برنامه D3DOverrider رو نصب کرده و در قسمت add برنامه فایل fifa.exe رو add کنید .
2- در قسمت Application Detection Level روی High قرار داده و بقه گزینه ها رو On کنید .
تذکر : قبل از این کار در قسمت fifa.config تیک گزینه wait for vsync رو بردارید .
دوستان سلام
2تا سوال داشتم
اول اینکه چه جوری دکمه های دسته رو تنظیم کنم؟(جای شوت و... عوض کنم - رو دسته)
دوم اینکه حرکات بعد از گل رو برای کیبورد بزارین(سوالی نشد)پشتک زدن و ...
مر30![]()
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
برای رفع لگ بازی راه حلی نیومد
توی پست تکمیلی که دیدم هر کدومو رفتم نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)