اینم فیلم مصاحبه 20:30 با اصغریان
پ ن: خیلی جالبه الان با شاتل صحبت کردم میگه هیچ بخشنامه ای ابلاغ نشده !! گفت هیچ تغییری توی سرویس ها قرار نیست بدیم !! حالا 19 مشخص میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بلی
خیر
اینم فیلم مصاحبه 20:30 با اصغریان
پ ن: خیلی جالبه الان با شاتل صحبت کردم میگه هیچ بخشنامه ای ابلاغ نشده !! گفت هیچ تغییری توی سرویس ها قرار نیست بدیم !! حالا 19 مشخص میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by porya_spy; 06-09-2011 at 20:36.
دوستانی که از پیشگامان دارن کسی نامحدود نکرد به این زودی؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک چیز من متوجه نمیشم اگه 64 نامحدود 56 تومن باشه چه سرعتی بهم میده 6.4 بهم میده یا 64 بهم میده!!
عزیز به طور کلی خدمت شما عرض کنم
سرویس 512 نامحدود که الان با قیمتی معادل 20800 قراره عرضه بشه > 512 کیلو بیت هستش نه کیلوبایت!! به عبارتی میشه 52 کیلوبایت بین 10 نفر که در بهترین حالت ممکن شما میتونید با سرعتی معادل 52 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنید و در بد ترین حالت ممکن سرعتتون میشه حدود 5 _ 6 کیلو بایت بر ثانیه
اما از اونجایی که قرار نیست بد ترین حالت و همچنین بهترین حالت نصیبمون بشه با یه 512 کیلوبیت میتونیم سرعتی معادل 30_35 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنیم![]()
دوست عزیز منظورت همون 64کیلوبایته دیگه![]()
خوب الان 128 نامحدود 32 هزار تومن است فناوا اهواز سرعت 12 تا 15 میده برای دانلود خوب چرا الان اینقدر گرونش کردن و باز هم داره همون سرعت 12 تا 15 میده !!
خیر چون ضریب اشتراک 1 به 10 هستمیشه 52
دوستان یواش یواش دی وی بی ها رو از جعبه در بیارین بیشتر خاک نخوره : دی
دوست عزیز لطف میکنی چه جور حساب کردی که شده 52![]()
aخب یه بار که گفتم
سرویس 512 کیلوبیت که میخوان بدن به ده نفر هر نفر 52 کیلوبیتدر مواقع بحرانی البته
شرمنده دوست عزیز آخه تو کامنت اولتون 52کیلو بایت گفتید بخاطر همین پرسیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)