تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 210 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2098

نام تاپيک: اطلاع رساني , راهنما و ارايه قيمت براي خريد انواع قطعه

داره خودمونی میشه satdw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    توی شرجی وزیر آفتاب گرم خوزستان

پيش فرض

دوستان عزيزم Gabanaو Shahryar_neoیعنی من دیگه با خیال راحت برم و AMD ببندم ؟ مطمنید پشیمون نمیشم ؟سیستم فعلیم اینه :CPU 2.8 1M L2 533FSB----GRAPHIC : XFXGEFORCE 6600 --RAM512DDR2---ASUSP5WD2-EPREMIUM
    سیتم خوبیه ولی چون تعریف AMDرو زیاد میشنوم ازتون دوست دارم AMD ببندم..نظرتون چیه ؟و اگه ممکنه یه سیستم AMD با مین ASUS تو حول وحوش 850هزار برام بگید...ممنون میشم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

11

دوست عزيز يك بار گفتم باز هم می گم، ديگه هم بهت مي گم مادربوردت رو به هيچ وجه عوض نكن چون اين مادربورد هنوز از تاريخ توليدش يك سال نمي گذره از من به تو نصيحت اگه پول داري برو يك دونه
    Intel pentium D 930,3.00 GHz,4 Mb Cache ,dual core بگیر مطمئن باش مشکل حرارتی نخواهی داشت(بعلت 65 نانومتری بودنش) و در ضمن دو هسته ای هست و هم برای آینده و هم برای کار های Multitask کاربرد فوق العاده داره.البته باید بگم که AMD هم دو هسته ای داره اما قیمتش بالاست.اگه یک سر به سایت تامز هاردوار بزنی کاملاً متوجه میشی. در مورد بازی هم بزودی تمامی بازی ها multi thread می شن و دیگه تک هسته ای جواب نمی ده.(مقاله در مورد multi thread شدن بازی های EA Games خوندم)
    به هر حال این حرف های من بود دیگه تصمیم با خودت .
    Last edited by amin_metal1370; 04-07-2006 at 23:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

10

نقل قول نوشته شده توسط Shahryar_NEO
    حتي پنتيوم دي ها هم حدود 50 درجه هست...
    شهریار جان کم لطفی می کنی در مورد پنتیوم دی.این پردازنده به هیچ وجه مشکل حرارتی نداره(البته سری 9XX )
    تنها سی پی یو اینتل که مشکل حرارتی داره پنتیوم 4 هست تازه اون هم با هسته پریسکات نه این جدید ها.و تا حدودي پنتيوم دي سری 8XX
    ---------------------------------------------------------------------------
    نکته: این چند خط در مورد سلرون مصداق نداره!!
    Last edited by amin_metal1370; 05-07-2006 at 00:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط satdw
    Gabanaعزیزاصلا اتفاق نمی افته یعنی چه ؟ یعنی اگه فن رو از روی سی پیو Amdبرداشت سی پی یو نمیسوزه.....پس چرا اینا رو تایپیک میکنید که حال ما رو بگیرید ؟
    دوست عزیز مطمئن باش اگه فن رو برداری(همون طور که شهریار گفت) محل سی پی یو = سطل آشغال.(البته در مورد AMD)

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط satdw
    دوستان عزيزم Gabanaو Shahryar_neoیعنی من دیگه با خیال راحت برم و AMD ببندم ؟ مطمنید پشیمون نمیشم ؟سیستم فعلیم اینه :CPU 2.8 1M L2 533FSB----GRAPHIC : XFXGEFORCE 6600 --RAM512DDR2---ASUSP5WD2-EPREMIUM
    سیتم خوبیه ولی چون تعریف AMDرو زیاد میشنوم ازتون دوست دارم AMD ببندم..نظرتون چیه ؟و اگه ممکنه یه سیستم AMD با مین ASUS تو حول وحوش 850هزار برام بگید...ممنون میشم...
    شما حالت خوبه؟؟؟؟
    کدوم آدم سالمی این سیستم رو میده AMD میگیره؟؟؟
    برو یک Pentium D 920 و یک رم 512 هم اضافه کن مطمئن باش سیستم عالی میشه!!!

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهش مي كنم دوست عزيز ولي به نظر من هم اين يك كرمه و حوس كه مي خواي عوض مگه چي كار داري به جاي اين كار اين كارو بكن :
    Cpu Intel Pentium D 3.0 4 Meg Cache
    Graphic 7600gt : 240t
    Ram : 4* 512 Kingstone 533 Ddr2: 170t
    سي پي يو هم حدود 230 بايد باشه اين كارو بكن اون وقت برو حال كن ديگه چي مي خواي كلاك سي پي يو نداري كه داري دو هسته اي نيست كه هست . 4 مگ كش داره نداره كه داره . 2 گيگ هم رم و 256 گرافيك اين كار را حتما بكن چون بازم اينتله با اين كه دماش شايد بالا باشه ولي باهاش سازگاره و اگه يك فن خوب حدود 10 تومن يا اون هايي كه بچه ها معرفي كردند بخري مي توني توي گرماي اهواز كه هيچ توي ليبي هم ببري.
    قربانت شهريار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    بين مانيتورLG 17" FLATRON-ez T730PU و SAMSUNG 17" - MB17960 كدام را انتخاب كنم ؟ به چه دليل ؟
    ممنون از راهنمايي اساتيد عزيز

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amin_metal1370
    شهریار جان کم لطفی می کنی در مورد پنتیوم دی.این پردازنده به هیچ وجه مشکل حرارتی نداره(البته سری 9XX )
    تنها سی پی یو اینتل که مشکل حرارتی داره پنتیوم 4 هست تازه اون هم با هسته پریسکات نه این جدید ها.و تا حدودي پنتيوم دي سری 8XX
    ---------------------------------------------------------------------------
    نکته: این چند خط در مورد سلرون مصداق نداره!!
    چرا عزيزم در مورد سلرون هم تا حدودي صدق مي كنه درسته مال شما اين شكلي نيست ولي براي سي پي يو 2.5 سلرون دماي 40 درجه زياده بايد حدود 25-30 درجه باشه. چون اون وقت 3.0 اون مي ره حدود 70 درجه ولي كلا سي پي يو شما قبلا هم بحث شد فرق مي كنه. در پنتيوم دي هم با توجه به 65 نانو متري بودن ولي بازم داغ مي كنه .
    Last edited by Shahryar_NEO; 05-07-2006 at 10:31. دليل: به دلیل حواس پرتی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HAMDER
    دوستان سلام
    بين مانيتورLG 17" FLATRON-ez T730PU و SAMSUNG 17" - MB17960 كدام را انتخاب كنم ؟ به چه دليل ؟
    ممنون از راهنمايي اساتيد عزيز
    دوست عزيز اين اوليه گرون تره حدود 20-30 تومن و خيلي هم فرق نمي كنند ولي در مورد سامسونگ نمي دونم كاملا آيا فلت هست يا نه ولي كلا ال جي گارانتي بهتري داره ولي سامسونگ لامپ تصوير بهتري من خودم 5 ساله كه ال جي دارم خيلي خوبه.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amin_metal1370
    دوست عزیز مطمئن باش اگه فن رو برداری(همون طور که شهریار گفت) محل سی پی یو = سطل آشغال.(البته در مورد AMD)
    ولي به نظر من هر كي اينتل پنتيوم 4 سري800 داره بياد من مي خرم آخه براي باغ زمستون بخاري نداريم دو تاش سونا درست مي كنه دو تا 70 درجه كه بايد بگذاري راندو كنه كه بشه 80 درجه اون وقت مي توني لباساتم حتي توي زمستون در بياريم و با آستين كوتاه كار كنيم . پس صرفه خريد با اينتله چون خود بخاري هم حداقل 130 تومن هست .
    پس دو كاره هست .
    ديگه شكلي نبود.
    باتشكر شهريار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •