لپ تاپم با نصب یه نارسیسه آشغال به هم ریخته! می خوام با این 3 تا دی وی دی ریکاوری که بعد از خرید لپ تاپ گرفتم به همون حالت اول بر گردونم و هر چی دارم پاک شه! چی کار کنم؟!
لپ تاپم با نصب یه نارسیسه آشغال به هم ریخته! می خوام با این 3 تا دی وی دی ریکاوری که بعد از خرید لپ تاپ گرفتم به همون حالت اول بر گردونم و هر چی دارم پاک شه! چی کار کنم؟!
پس از ریکاوری ویندوز میشه فایلهایی رو که پاک شده رو با نرم افزارهای ریکاوری برگردوند؟
یه مشکلی هست !
از وقتی کالیبر کردم یک دور ! فک کنم باتری به **** رفته !
کافیه یه بار full discharge نشه !
و وسط کار خاموش کنم یا sleep. بعد +2 به wear level اضافه میشه هر دفه که full discharge نکنم !
الان من باید چیکار کنم ؟
فول آپشن رمش 8 گیگ دوست عزیز...
سلام. من دیشب این لپتاپو (مدل فول آبشن!) خریدم.
دوتا مشکل پیش اومده :
1. من این لپتاپو به عنوان کامپیوتر رو میزی خریدم ولی مانیتور LED من فقط کابل VGA میخوره. در صورتی که XPS L502 فقط خروجی HDMI داره !!!!
در ضمن من بازی GTA IV رو الان روش نصب کردم و در کمال ناباوری دارم میبینم که نتونسته این بازی رو اجرا بکنه... (احتمالاً نتونسته گرافیک اصلی رو شناسائی بکنه)
2. این مدل دوتا کارت گرافیک داره که گویا موقع اجرای بازی باید خودش بصورت اتوماتیک از کارت گرافیک قویتر استفاده بکنه. سوال اینجاست که موقع کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی سنگین، از کدوم کارت استفاده میکنه؟؟؟؟ و چطور میشه کاری کرد که حتماً از کارت قویتر استفاده بکنه؟؟؟
تورو خدا کمک کنید!!!!!! از ناراحتی در حد انفجارم!!!!! :(((((((
Last edited by saeed2vfx; 14-12-2011 at 09:37.
دوست عزیز در مورد بازی اگه از ویندوز7 مخصوصا 64 بیتی استفاده میکنین باید برای رفع این مشکل اخرین پچ ارائه شده رو بریزین(تو همین سایت قسمت مشکلات بازی ها - gta iv ادرس و توضیحات هست)
در مورد گرافیک کلا وقتی می خاین لپتاپ از گرافیک اصلی استفاده کنه روی نرم افزار یا بازی مورد نظرتون راست کلیک کنین و run whit graphics processor رو انتخاب بعد از منو باز شده high performance ...رو انتخاب کنین .
واسه اینکه بازی با گرافیک قوی تر اجرا بشه روی ایکن بازی کلیک راست :
Run with graphics procesor>high performence
اگه جلوی high performance نوشته باشه default که از گرافیک قوی تر استفاده میکنه.اگه جلوی intergrade نوشته باشه از گرافیک ضعیف تر
از جای کپی کرده بودمدرسته رمش 8 هست من حواسم نبود تصحیح کنم.
دوستان من لپتاپ l502 حدود 11 ماه پیش خریدم..
اول خواستم بپرسم که این لپتاپ قابلیت فینگر پرینت هم داره؟! (که فقط با اثر انگشت وارد ویندوز بشه)
بعد اینکه چند روزیه قسمت تاچ لپتاپ مشکل پیدا کرده و اشاره گر ماوس موقع کار کردن باهاش جابه جا میشه
اعصاب آدم به هم میریزه
خیییییییییلی ممنونم دوستان عزیز.واسه اینکه بازی با گرافیک قوی تر اجرا بشه روی ایکن بازی کلیک راست :
Run with graphics procesor>high performence
اگه جلوی high performance نوشته باشه default که از گرافیک قوی تر استفاده میکنه.اگه جلوی intergrade نوشته باشه از گرافیک ضعیف تر
از توی تنظیمات nVidia هم میشه چنین کاری کرد و من از اون طریق اینکارو کرده بودم...... و توی نرم افزارهای گرافیکی، تغییر بخصوصی احساس نکردم!
در مورد مشکل اولم هیچ ایده ای ندارید ؟؟؟
امروز از توی بازار دوتا کابل تبدیل HDMI -> VGA خریدم که روی بسته یکی از کابل ها دقیقاً توشته شده HDMI to VGA ! ولی متاسفانه هیچکدومش کار ساز نبودند!
تورو خدا یه کاری بکنید... دارم از زندگی نا امید میشم!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)