قیافش همون قیافه طلسمای(talisman) دیگست.والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟
قیافش همون قیافه طلسمای(talisman) دیگست.والا من هر چی وولگوریم دیدم 5 تا آیتم بیشتر نداره! پس باید نتیجه بگیریم نسخه کنسولی متفاوت ب PC هست میشه دوستانی که می گن آیتمی که لول 40 می خواد یه عکس ازش بگیرن؟
آقا ما که Stage 2 رو هم نمیتونیم رد کنیم. یعنی 25 تا 30 خیلی آسونه ولی تو 31 تا 35 بدجور کم میارم. این دایناسورایی که منو منجمد میکنن خیلی رو اعصابن
. تازه یه تبر Possessed داشتم کلی آپگریدش کرده بودم دمیجش 450 بود. اومدم اونو گذاشتم رو یه سلاح possessed دیگه دمیج این یکی 560 ـه بقیه مواردشم عالیه ولی بنظرم قدرت اون یکی قبلیه بهتر بود.
![]()
اره دیگه . وقتی health steal ام 25% باشه و روی تبر هم گذاشته باشمش با یه ضربه معمولی که تقریبا 4000 تا دمیج بزنه 1000 تا خون درجا بهم میده . حالا من که اکثر ضربه هام critical هستش و بالای 1000 تا دمیج میزنم فکر کن چی میشه دیگه . 2500 تا خونم دوباره پر میشه .
تازه غیر از این Wrath Steal هم دارم که با یه ضرب wrath ام پر میشه . یعنی همیشه خونم پره و همیشه میتونم اسکیل بزنم . اصلا God ای شده واسه خودش . فقط نمیدونم توی مرحله 99 crucible نشد برم . کل خونم رفت و تا اومدم با یه ضرب خون بگیرم زد منو .
تا الان که هیچ ولی راجع به سلاحت اینطوری بگم که به نظرم تبر یا نیزه از همه سلاح های سنگین بهترن . سلاح هاتو از اینا بساز . دوما اولین توانایی رو که به خورد تبرت میدی رو جوری انتخاب کن که میخوای از همه بیشتر بشه . چون بعد از هر اپگرید اون هم زیاد میشه . دیمج هم که خودش زیاد میشه . حتما هم توی یکی از سلاحهات Ice رو بزار که واقعا عالیه . اون یکی دیگه هم اگه شد Ice بزار اگه نه Lighting بزار . اگه ایتمی دیدی که Health Steal یا Wrath Steal داره (کلا دزد بود!!!) حتما نگهش دار واسه روز مبادا و نفروشش . هر وقت هم سلاح بهتری میخوای سلاح قبلیت رو به خوردش بده و مهمترین پارامترش رو بده بهش . من معمولا Execution chance رو میدم . چون هی زیادتر میشه .
علی جان گفت که تبر possessed میخوای برو توی Crucible . رفتم و گرفتم و اپگریدش کردم . در واقع جایزه ها اینطوریه که مرحله 100 رو بری ایتم لول 30 میده . هر 5 مرحله که بیای پایین لول جایزه کم میشه . من مرحله 90 جایزه رو گرفتم که تبر 28 بود . اپگریدش کردم و رفتم تا 99 و باختم . اگه سلاح خوب میخوای طبق لولت توی Crucible برو جلو و ایتم رو بگیر و بهترین رو درست کن .
نه بابا قلب سوم گاردین که غول 96 امه . با چند ضرب کشتمش . 97 امی درخته است فکر کنم که اونم راحت بود . 98 هم دوتا غول اسکلتی هستن . اون هم بسیار راحت .
اما غول 99 ام یه چیزی بود تو مایه های این جونورهای گنده که نعره میزنن بعد پشت سر هم شیرجه میزنن به طرفت ولی یه چیزای زرد و سبزی بهش چسبیده بود که فکر کنم کاروپشن بود . مهلت نداد نامرد که حتی قیافه اش رو خوب ببینم .
راستی Strength ام تقریبا 150 هست . کمه به نظرت ؟
Last edited by Gregar; 13-09-2012 at 17:39.
تعطیله لولت چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی Strength ام تقریبا 150 هست . کمه به نظرت ؟
ببین سری اول همه سنگای قدرتی رو پاور بزن خب که 25 تا سنگ بیدن میشه 8بار که میشه8*5 میشه 40تاStrange خب یکیش میمونه که با یکی آبی و یکی زرد بزن که Helth بده ببین اینطوری بزن سری اولو:
PPP*8بار
RRR*3بار
PRM*1بار
MMM*11بار
که میشه رو هم55تا ARCANE و40تا SRTANGE و 60 تا RESISTANCE
خب این سری اول سری دوم باس:
RRR*3 بار
RPP*1 بار
PPM*11 بار
PMM*1 بار
MMM*7 بار
که میشن 35 تا Acrane و 60تا RESISTANCE و22%CIRITICAL CHANCE و2% ACRANE CIRTICAL CHANCE
اینطوری عالی میشه ببین بعد از STRANGEکه باس بالا باشه RESISTANCE خیییییییییییییییییییییییی لی مهمه یعنی پایداری قدرت توانایی تحمل خیییییییییییییییییییییییی یییییییییلی مهمه RESISTANCE بعدش CIRITICAL CHANCE مهمه که بهمعنی شانس یکباره زدن بعضی موقع ها دیدی با یک ضربه یهو مرد مخصوصا باHammer یه ضربه ای میمره.
من سری اول از لول1 تا لول22 که الان هستم strange رو از 8 به 361 رسوندم وامیدوارم بتونم رکورد700 رو بزنم خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییلی سخته ولی دهگه هیشکی حریفم نیست بالاترین رکوردم580 بوده واسش.
کم که نیست همونطور که علی گفت تعطیله!!!چرا این همه کم؟حتما رو چیزه دیگه کار کردی؟راستی Strength ام تقریبا 150 هست . کمه به نظرت ؟
دوستان این سنگای قدرت چین؟ برا ما هم بگین سر در بیاریم!
من منظورم رو ظاهرا نمی تونم برسونم منظورم از عکس اینه ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین عکس برای من آیتم هایی هست که توسط وولگوریم فروخته میشه لطفا از همین قسمت که نشون میده اون آیتم رو بهم نشون بدید
خوب اره دیگه روی چیز دیگه سرمایه گذاری کردم . مثلا RPG یه دیگه نباید که مثل هم باشه . اما حالا که گفتی یه کم میبرش بالاتر .
البته من سری اول روی strength خیلی کار کردم اصلا به درد نمیخورد . جر اینکه فقط دمیج رو بالا میبرد . بعد دیدم چیزای بهتری هم هست که روش سرمایه گذاری کنی و بعد از اون کلا بازی اسون تر شد .
البته همچین ضعیف هم نیست مرگ من . فقط تبرم تا حداکثر 15000 تا دمیج میزنه . تازه هنوز لول 28 ـه . خودم هم لول 28 ام . الان مرحله 100 بالاخره رو به راحتی رد کردم . 99 سختتر بود خداییش . البته مشکل دفاعی دارم که باید بهترش کنم . لامصب Def رو میبری بالا Res میاد پایین و برعکس .
کلا اگه بخوام کل stat های مهمم رو بگم اینا میشه .
Def = 650
Res = 150
Strength = 150
Primary Critical Chance = 40%
Critical Damage = 220%
Secondary Critical Chance = 70%
Critical Damage = 260%
Execution Chance = 85%
Health Steal = 26%
Wrath Steal = 28%
حالا چی . اینا کمه ؟ بیام اینا رو فدای strength ؟ میشه بگی Strength دقیقا به چه درد میخوره غیر از اینکه دمیج رو میبره بالا ؟ (در ضمن من در اول رو اشتباهی تموم کردم و کلا خیلی نچرخیدم تو بازی که سنگها رو گیر بیارم . اما این دفعه رو میخوام کامل کنم و سنگ ها رو هم بگیرم)
خیلی عجیبه . چطور مال تو نداره ؟ نکنه نسخه ایکس باکس فرق میکنه ؟ ببین دقیقا زیر همون Respec یه ایتم هست به نام Legacy Artifact که فکر کنم 25000 تا قیمتش هست . وقتی میخری هیچی توی نداره و شکل یک amulet هست و روش نوشته لول 40 .
Last edited by Gregar; 14-09-2012 at 00:42.
دوستان من یه جا گیر کردم
اون مرحله که یه عنکبوت غول پیکر رو میکشیم بعدش هر جا میرم همه در ها بسته مخصوصا در اصلی که باید برم جای دیگه
باید Fast Travel کنی . نقشه رو بیار (منظور نقشه World رو) . بعد به هرجا که میخوای بری Fast Travel کن . روشش قبلا توی این تاپیک چندین بار گفته شده . اگه نتونستی بری توی تاپیک fast travel رو سرچ کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)