خیلی ممنون از پاسخ.یعنی user معمولی قابلیت شیر کردن فولدر رو هم نداره؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
خیلی ممنون از پاسخ.یعنی user معمولی قابلیت شیر کردن فولدر رو هم نداره؟
سلام
یک سوال داشتم که اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون خواهم شد
در شبکه ای که کلاینتهای آن ویندوز ایکس پی و سرور آن نیز ویندوز 2003 است ، هنگامی که کاربری قصد Login به سرور را دارد ، پنجرۀ درخواست ورود نام کاربری و رمز عبور ظاهر میشود . در پائین این پنجره عبارتی نوشته شده(Remember User Name & Password) که اگر آن را تیک بزنیم ، نام کاربری و پسورد را در تنظیمات User جاری ویندوز ذخیره می شود و از آن به بعد هر زمانی که قصد ورود به سرور را داشته باشید دیگر پنجره درخواست ورود نام کاربری و پسورد ظاهر نمی شود (یک چیزی شبه کوکی ها در Web )
حال مشکل من این است که اگر بخواهم این وضعیت(Remember User name & Password) را لغو کنم نمی دانم چکار باید انجام دهم. یکی از مشکلاتی که این وضعیت برایم بوجود آورده این است که اگر پسورد کاربر را از طریق سرور عوض کنم ، کاربر هنگام Connect شدن به سرور ، با پیغام خطایی مبنی بر نداشتن Permission مواجه میشود و مجبورم یا دوباره همان پسورد قبلی را برایش Set کنم و یا یک User جدید در ویندوز XP او بسازم و با این روش به سرور Login کند. ممنون می شوم اگر راهنمائیم کنید.
خودم پیدا کردم
در control panel ، در User Account با انتخاب user مورد نظر ، گزینه ای به نام Manage My Network Passwordsوجود دارد که با باز کردن آن می توان مشکل تاپیک بالا را با Remove کردن یا تغییر IP نشان داده شده حل کرد.
مسیر دیگر اجرای این گزینه: اجرای دستور "control userpasswords2" در Run و انتخاب عبارت Manage Passwords از قسمت Advance می باشد.
تا بعد...
سلام خدمت دوستان عزيز
يه سوال داشتم اگه كسي لطف كنه بهش جواب بده ممنون مي شوم
من مي خوام تو كامپيوترم يه كارت شبكه مجازي نصب كنم( يعني كارت شبكه ندارم ولي مي خوام بطور مجازي روي كامپيوترم نصب كنم).
توي نصب كردنش مشكلي ندارم و به راحتي مي تونم اين كار رو انجام بدم ولي مي خوام آدرس فيزيكي اي كه ايجاد مي شه رو خودم بنويسم . اگه بخوام واضحتر بگم منظورم اينه كه مي خوام آدرس فيزيكي كارت شبكه ام رو تغيير بدم. ولي نمي دونم از كجا بايد اين كار رو انجام بدم . احتمالا بايد تو رجيستري دستكاري كنم.
![]()
سلام mehdi_349
با دستور : c:\ arp -s ipaddress macaddress و اگر بخواهيد كه پاك كنيد c:\arp -d اما مواظب باش كه mac address واقعي خودتو فراموش نكني .
ممنون از راهنماییتون
با عرض سلام به همگي
بنده اصلا تو كار شبكه و اين چيزا نيستم ولي يه سوالي داشتم
دبيرستان ما 9 تا كامپيوتر داره و با هاب و كابل به هم ديگه وصل اند اما فقط بصورت فيزيكي .حالا ميخواستم بپرسم چيكار كنم تا اين 9 تا كامپيوتر به هم ديگه وصل بشند الان فقط سيم هاشون وصله حالا من بايد چيكار كنم بايد ويندوز رو نصب كنم ونصب اون با بقيه فرق داره؟
سلام دوستان
من می خوام یه کافی نت راه بندازم . دقیقا نمی دونم چه بلایی باید سر کامپیوتراش بیارم ( تو شبکه شدن ) و برای 6 تا دستگاه از چه پهنای باندی استفاده کنم ؟ لطفا منو راهنمایی کنین .
يه HUB تهيه کن.
تمام سيستم ها رو به HUB متصل کن. کارت شبکه و سيم و سوکت RG45 و . . . نياز است.
يک نسخه از نرم افزار CacheXpress یاisa , اگه لینوکس کار میکنی میکرو تیک رو نصب کن. برای کنترل پهنای باند بکار برده میشه
از نرم افزار Internet Caffe و یا از اون قوی ترsmatlaunch میتونی برای کنترل روی یوزر و صورتحساب استفاده کنی
سلام از راهنمایی شما خیلی ممنونم . اما متاسفانه من دقیقا نمی دونم هاب چیه و سوکتی که گفتین به چه کاری میاد . اگه زحمتی نیست لطفا منو بیشتر راهنمایی کنین .
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)