تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 61 از 337 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

hadi_gamer جان شما یوزر هاتون رو باید حداقل Power User کنید که قابلیت File $ printer sharing رو داشته باشند.
    نگران خرابکاری به اون صورت نباشید چون Power user نیز بسیار محدود هست.
    خیلی ممنون از پاسخ.یعنی user معمولی قابلیت شیر کردن فولدر رو هم نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم که اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون خواهم شد
    در شبکه ای که کلاینتهای آن ویندوز ایکس پی و سرور آن نیز ویندوز 2003 است ، هنگامی که کاربری قصد Login به سرور را دارد ، پنجرۀ درخواست ورود نام کاربری و رمز عبور ظاهر میشود . در پائین این پنجره عبارتی نوشته شده(Remember User Name & Password) که اگر آن را تیک بزنیم ، نام کاربری و پسورد را در تنظیمات User جاری ویندوز ذخیره می شود و از آن به بعد هر زمانی که قصد ورود به سرور را داشته باشید دیگر پنجره درخواست ورود نام کاربری و پسورد ظاهر نمی شود (یک چیزی شبه کوکی ها در Web )
    حال مشکل من این است که اگر بخواهم این وضعیت(Remember User name & Password) را لغو کنم نمی دانم چکار باید انجام دهم. یکی از مشکلاتی که این وضعیت برایم بوجود آورده این است که اگر پسورد کاربر را از طریق سرور عوض کنم ، کاربر هنگام Connect شدن به سرور ، با پیغام خطایی مبنی بر نداشتن Permission مواجه میشود و مجبورم یا دوباره همان پسورد قبلی را برایش Set کنم و یا یک User جدید در ویندوز XP او بسازم و با این روش به سرور Login کند. ممنون می شوم اگر راهنمائیم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودم پیدا کردم
    در control panel ، در User Account با انتخاب user مورد نظر ، گزینه ای به نام Manage My Network Passwordsوجود دارد که با باز کردن آن می توان مشکل تاپیک بالا را با Remove کردن یا تغییر IP نشان داده شده حل کرد.
    مسیر دیگر اجرای این گزینه: اجرای دستور "control userpasswords2" در Run و انتخاب عبارت Manage Passwords از قسمت Advance می باشد.
    تا بعد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهر

پيش فرض تغيير دادن آدرس فيزيكي كارت شبكه

سلام خدمت دوستان عزيز
    يه سوال داشتم اگه كسي لطف كنه بهش جواب بده ممنون مي شوم
    من مي خوام تو كامپيوترم يه كارت شبكه مجازي نصب كنم( يعني كارت شبكه ندارم ولي مي خوام بطور مجازي روي كامپيوترم نصب كنم).
    توي نصب كردنش مشكلي ندارم و به راحتي مي تونم اين كار رو انجام بدم ولي مي خوام آدرس فيزيكي اي كه ايجاد مي شه رو خودم بنويسم . اگه بخوام واضحتر بگم منظورم اينه كه مي خوام آدرس فيزيكي كارت شبكه ام رو تغيير بدم. ولي نمي دونم از كجا بايد اين كار رو انجام بدم . احتمالا بايد تو رجيستري دستكاري كنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام mehdi_349
    با دستور : c:\ arp -s ipaddress macaddress و اگر بخواهيد كه پاك كنيد c:\arp -d اما مواظب باش كه mac address واقعي خودتو فراموش نكني .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهر

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه sharifelyaciyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نیستان

پيش فرض

با عرض سلام به همگي
    بنده اصلا تو كار شبكه و اين چيزا نيستم ولي يه سوالي داشتم
    دبيرستان ما 9 تا كامپيوتر داره و با هاب و كابل به هم ديگه وصل اند اما فقط بصورت فيزيكي .حالا ميخواستم بپرسم چيكار كنم تا اين 9 تا كامپيوتر به هم ديگه وصل بشند الان فقط سيم هاشون وصله حالا من بايد چيكار كنم بايد ويندوز رو نصب كنم ونصب اون با بقيه فرق داره؟

داره خودمونی میشه jtiran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه کافی نت راه بندازم . دقیقا نمی دونم چه بلایی باید سر کامپیوتراش بیارم ( تو شبکه شدن ) و برای 6 تا دستگاه از چه پهنای باندی استفاده کنم ؟ لطفا منو راهنمایی کنین .

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه کافی نت راه بندازم . دقیقا نمی دونم چه بلایی باید سر کامپیوتراش بیارم ( تو شبکه شدن ) و برای 6 تا دستگاه از چه پهنای باندی استفاده کنم ؟ لطفا منو راهنمایی کنین .
    يه HUB تهيه کن.
    تمام سيستم ها رو به HUB متصل کن. کارت شبکه و سيم و سوکت RG45 و . . . نياز است.

يک نسخه از نرم افزار CacheXpress یاisa , اگه لینوکس کار میکنی میکرو تیک رو نصب کن. برای کنترل پهنای باند بکار برده میشه

از نرم افزار Internet Caffe و یا از اون قوی ترsmatlaunch میتونی برای کنترل روی یوزر و صورتحساب استفاده کنی

داره خودمونی میشه jtiran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

يه HUB تهيه کن.
    تمام سيستم ها رو به HUB متصل کن. کارت شبکه و سيم و سوکت RG45 و . . . نياز است.

يک نسخه از نرم افزار CacheXpress یاisa , اگه لینوکس کار میکنی میکرو تیک رو نصب کن. برای کنترل پهنای باند بکار برده میشه

از نرم افزار Internet Caffe و یا از اون قوی ترsmatlaunch میتونی برای کنترل روی یوزر و صورتحساب استفاده کنی

سلام از راهنمایی شما خیلی ممنونم . اما متاسفانه من دقیقا نمی دونم هاب چیه و سوکتی که گفتین به چه کاری میاد . اگه زحمتی نیست لطفا منو بیشتر راهنمایی کنین .
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •