سلام
دوستان بازی چند تا لباس داره ! ؟
اون لباس اصلیه رو چه طوری باید گیر بیارم !؟؟
سلام
دوستان بازی چند تا لباس داره ! ؟
اون لباس اصلیه رو چه طوری باید گیر بیارم !؟؟
سلام
بازی قشنگ شده.
فقط ایتزیو فسیل شده.
فکر کنم تو نسخه ی بعدی ایتزیو یه دستش عصا باشه و یه دستش شمشیر.
یه سری فن جدید هم با عصا براش بیاد
فقط ای کاش بیشتر می شد به جای اطیر بازی کرد.
فک کنم اتزیو دیگه نیاد
گوشه سمت چپ پایین رو نگا کن نوشته
Ezio's Final Chapter
دیگه نمیاد مگه مثه الطایر دوباره مینی گیم بسازن
Last edited by the great killer; 02-12-2011 at 16:11.
دوستان یک رمزی ترینری چیزی برای این پول مسخره وجود نداره 2 تا رینر رو خودم پیدا کردم ولی اجرا هیچ فایده ای نداشت
بچه ها چند تا سوال داشتم . کسایی که بازی رو هنوز شروع نکردن نخونن :
من الان کلید اول رو تازه گزفتم .
سوالی که داشتم اینه . داستان از اول واسم نامفهوم شروع شد . اصلا ازیو چی شد که از ماسیاف سر در اورد ؟
اونجایی که دزموند گیر کرده انیموسه ؟ چرا رفته اونجا ؟
الان دزموند دنبال چیه ؟ میخواد چه کار کنه ؟ هدفش از دنبال کردن خاطرات ازیو چیه ؟
اون در نورانی توی جزیره چیه که از اونجا دزموند میره به خاطرات ازیو ؟
اون در بزرگ تو ماسیاف که 5 تا کلید میخواد چیه ؟
یکی به طور کلی اینا رو خواهشا واسم بگه . اون اولای بازی حواسم نبود اینا رو سریع رد کردم .
اگر هم جواب این سوال ها واسه منی که تا اون قسمت بدست اوردن اولین کلید ، بازی رو رفتم اسپویل حساب میشه نگید .
نبود کسی جواب مارو بده؟![]()
بازی داره واقعا روال نسخه های قبلیشو طی میکنه
داره بدجوری میزنه تو خاکی
قیافه ی اتزیو هم که رو اعصابه.امیدوارم نسخه های بعدی اساسین نابود بشه![]()
موافقمبازی داره واقعا روال نسخه های قبلیشو طی میکنه
داره بدجوری میزنه تو خاکی
قیافه ی اتزیو هم که رو اعصابه.امیدوارم نسخه های بعدی اساسین نابود بشه
یه دلیلش هر سال دادنشه...همین باعث میشه واسه ما تکراری بشه. بعدم هر سال دادن یه محصول باعث میشه تو پیاده سازیه ایده های جدید کم بیاری. به نظرم این سری تو برادرهود به بلوغ کامل رسید و دیگه باید یه سال به تیم استراحت میدادن تا ایده های جدید به ذهنشون برسه. اما خب همیشه پول مهم تر از ارزش بازی واسه فن های بازیه... پرنس هم تا شیرشو یوبی نکشید ولش نکرد حالا نوبت اینه... بعد میگن ea پولکیه.
یوبی حالا حالاها با این آی پی کار داره... فعلا که یه بخش استراتژی تو این بازی اضافه کرده شاید بعدا یه نسخه استراتژی هم بده بیرون: دی
ولی از حق نگذریم انصافا محیط ها محشرن و خیلی زیبا و پر جزییات کار شدن. شهرها و معابد عالین فقط همچنان چهره ها افتضاحن! +(بعد از حدود 4 سال برگشتن به معبد حشاشینا تو اول این بازی خیلی خاطره انگیز بود) اما چه سود که برای جذابیت یه بازی فقط گرافیک کافی نیست. کشتن دشمنا دیگه واسم مثه آب خوردن شده...یادمه تو اساسین یک کشتن اون سرباز گنده ها یه چلنج بود واس خودش... یا از پای درآوردن اهداف اصلی حتی در دو خیلی جذابیت داشت و دوس داشتی چندین راه رو امتحان کنی اما حالا فقط برای اینکه ببینم آخر داستان چی میشه دارم میرم و بازی خیلی سادس...
بچه ها این بار اسسین گل کاشته بود من که مردم وقتی تموم کردم ولی کلا" به پای AC II نمیرسه !
در ضمن من بازی رو تموم کردم ولی اون قضیه ی برداشتن یه جای پولای دشمنا رو نفهمیدم اگه کسی میدونه و امتحان کرده مارو هم کمک کنه !
درضمن دکمه های من ادیت شدن و الان دارم مثل دکمه های بازی های قبلی بازی میکنم !
ایگل ویژن رو e هست و...
یه چیزی هم میخواستم بگم که برا اونایی که بازی رو هنوز تموم نکردن بده و بازی رو براشون بی مزه و غم انگیز میکنه ولی متاسفانه نتونستم جای اسپویلر رو پیدا کنم!
فک کنم همه فهمیدن!![]()
Last edited by Altairezio; 02-12-2011 at 19:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)