تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 61 از 269 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

واقعا میشه به راحتی آرزوی پنهانِ عدم موفقیت ایران با کی روش رو در پشت جملاتش دید
    !!
    ادم توی این دور و زمونه چه چیزیهایی که نمی بینه و نمی شنوه !
    باید تبریک گفت به این قابلیت فوق العاده شما که ذهن ادم ها رو می خونید و از ارزوهای پنهان اشخاص هم پرده بر می دارید !!

کمی انصاف هم چیز بدی نیست !

2. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اگه کره رو فاکتور بگیریم از گروه، به نظرم گروهمون خیلی بهتر از گروه ژاپن هست.
    خوشحالم به استرالیا و عراق نخوردیم...
    ضمن اینکه حریف هامون به هیچ وجه حریف های ساده ای نیستند... ولی تیم میلی باید بفهمه که میتونه از پس حریفای بزرگ هم بر بیاد. درباره ازبکستان هم به نظرم تیم ملی نباید با نگرانی از اینکه بیشترین امتیاز رو در مرحله قبل آوردو و ... نگاه کنه... همین ازبکستان سال 2010 هم بیشترین امتیاز رو در مرحلی ابتدایی داشت، اما در مرحله بعدش بین 5 تیم با چهار امتیاز پنجمن شد و تیمی مثل بحرین ازبک ها رو رفت و برگشت زد./
    ضمن اینکه نکته جالبی که اینجا هست اینه که به دلیل هم گروهی مجدد ما با قطر و کره جنوبی با لبنان، ازبکستان مثل تیم ملی مون و کره جنوبی به تیمی که در مرحله قبل هم تجربه بازی باهاش رو داره برخورد نکرد (یعنی ژاپن) و من فکر کنم این موضوع تا حدی به سود ما و البته کره خواهد بود.
    درباره بازی های پیش رو خوشبختانه در بازی برگشت میزبان ازبکستان هستیم ولی جالب نخواهد بود که ما بازی برگشت با قطر و کره رو در روییم... خصوصا به نظرم بازی برگشت با قطر حتی اهمیتش از بازی برگشت با کره بیشتره و شاید برد در بازی با قطر در اون مقطع بازی آخر با کره جنوبی رو تشریفاتی کنه.
    در مجموع اگه یه نگاه اجمالی به دوره قبلی (که فرمت صعود مشابه همین دوره بود) نگاه کنیم، میبینیم، تیم دوم صعود کننده با کسب حتی 50 درصد امتیازات هم تونسته صعود کنه. در نتیجه اگه ما چهار بازیمون تو آزادی رو ببریم، درست مثل سال 2006 که تو آزادی حتی به ژاپن هم امتیاز ندادیم، میتونیم به راحتی صعود کنیم. (انشاءالله)
    یاعلی

4. 14 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

!!
    ادم توی این دور و زمونه چه چیزیهایی که نمی بینه و نمی شنوه !
    باید تبریک گفت به این قابلیت فوق العاده شما که ذهن ادم ها رو می خونید و از ارزوهای پنهان اشخاص هم پرده بر می دارید !!
    قابلیت خاصی نمیخواد حجت جان همه انسانها به راحتی میتونن نیت اصلی گوینده رو متوجه بشن
    لحن گفتن یک جمله به راحتی میتونه خیلی چیزها رو مشخص کنه

در زمانی که همه باید بدون هیچ پیش شرطی و هیچ توضیحی فقط از تیم ملی خودمون حمایت کنیم و زمانی که صاحب تریبون هستیم کوچکترین حرکت نسنجیده ای میتونه برای تیم حاشیه درست کنه و آرامش رو از سرمربی بگیره

کمی انصاف هم چیز بدی نیست !
    این توصیه رو فراموش نمیکنم اما فکر میکنم انصاف رو باید مربیهای ایرانی داشته باشن که به چشم خوبی به مربیهای خارجی نگاه نمیکنن و همیشه از جملاتشون میتونی متوجه بشی که انگار مربیهای خارجی جاشون رو تنگ کردن
    من بشخصه کسی رو که در طول رقابتها آرامش تیم ملی رو بهم بزنه نمیبخشم خواه قرمز باشه خواه آبی

6. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برنامه کامل دیدارهای ایران در مرحله مقدماتی جام‌جهانی2014
    اولین دیدار در تاشکند، آخرین جدال در سئول
    خبرگزاری فارس: پس از قرعه کشی دور دوم گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منطقه آسیا تیم ملی فوتبال ایران در نخستین گام مهمان ازبکستان شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پس از قرعه کشی دور دوم گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منطقه آسیا تیم ملی فوتبال ایران در گروه اول با تیم‌های کره‌جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان همگروه شد و در دیگر گروه تیم‌های استرالیا، ژاپن، عراق، اردن و عمان با هم همگروه شدند.
    برنامه کامل دیدارهای تیم ملی ایران در مرحله دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به شرح زیر است:

*یکشنبه ۱۴ خرداد 91 ایران:
    ازبکستان - ایران

*جمعه 19 خرداد 91:
    استراحت

*سه شنبه 23 خرداد 91:
    ایران - قطر

*سه شنبه 21 شهریور 91:
    لبنان - ایران

*سه شنبه 25 مهر 91:
    ایران - کره جنوبی

*چهارشنبه 24 آبان 91:
    ایران - ازبکستان

*سه شنبه 6 فروردین 92:
    استراحت

*سه شنبه 14 خرداد 92:
    قطر - ایران

*سه شنبه 21 خرداد 92:
    ایران - لبنان

*سه شنبه 28 خرداد 92:
    کره جنوبی - ایران

پس از صعود دو تیم اول هر گروه به مرحله بعد، دو تیم سوم برای انجام دیدار اول پلی آف در دو تاریخ جمعه 15 شهریور 92 و سه شنبه 19 شهریور 92 به مصاف هم خواهند رفت. در بازی رفت تیم سوم گروه اول میزبان خواهد بود و در بازی برگشت تیم سوم گروه دوم میزبان خواهد بود.فیفا اعلام کرده تاریخ بازی های پلی آف به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد.
    برنده این دو دیدار در دو تاریخ سه شنبه 23 مهر 92 و سه شنبه 28 آبان 92 به مصاف نماینده آمریکای جنوبی خواهد رفت. در دیدار اول پلی آف تیم آسیایی میزبان و در دیدار برگشت میهمان خواهد بود.

محتوای مخفی: ادامه اخبار 

فدراسیون برای موفقیت پرسپولیس در آسیا با ما همکاری کند

دنیزلی: مطمئنم ایران به عنوان تیم اول به جام جهانی می‌رود
    خبرگزاری فارس: سرمربی پرسپولیس گفت: اطمینان دارم که ایران پس از سرگروه شدن به عنوان تیم اول به جام جهانی 2014 صعود خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران در خصوص تساوی مقابل الهلال عربستان در ریاض اظهار داشت: همان‌طور که تصور می‌کردیم بازی بسیار سختی را مقابل الهلال داشتیم، ما می‌خواستیم شروعی خوب داشته باشیم و بازی بین دو قدرت گروه به نفع ما تمام شود. دوباره می‌گویم ما به دنبال این هستیم تا امتیازهای بیرون از خانه راحت‌تر و بهتر به دست آوریم تا بتوانیم به هدفمان برسیم.
    وی افزود: در خانه الهلال نتوانستیم به سه امتیاز برسیم و به بازی‌های آینده فکر می‌کنیم. ما می‌دانیم الشباب و الغرافه بازیکنان با کیفیت و بسیار خوبی دارند و از حالا به فکر رقابت با این دو تیم هستیم.
    وقتی تیم‌های رقیب را آنالیز می‌کنیم، تمام تلاش خودم را می‌کنم تا بهترین فکرها برای صعود پرسپولیس به مرحله بعد انجام دهم.
    سرمربی ترکیه‌ای تاکید کرد: به نظرم این یک امتیاز باعث شده که اعتماد به نفس ما بیشتر شود و اکنون در صدر گروه خودمان باشیم.
    دنیزلی ادامه داد: در بازی برابر الهلال روی گرفتن امتیاز حساب باز کرده بودیم اما پیش‌بینی نمی‌کردیم به یک‌باره الهلال 10 نفره شود. این را تبدیل به یک امتیاز برای خودمان کردیم ولی متأسفانه نتوانستیم از آن استفاده خوبی ببریم.
    دنیزلی درباره عملکرد ادوکوویچ نیز گفت: دروازه بان ما عملکرد خوبی داشت، اما گلی که خورد بر روی یک بدشانسی بود. روی هم رفته بچه‌ها خوب بودند.
    سرمربی پرسپولیس درباره تعویض‌هایش نیز گفت: افکارمان را به خوبی در زمین پیاده کردیم؛ در دفاع تیمی بسیار خوب بودیم و نمره خوبی گرفتیم، اما در استراتژی هجومی به آن چیزهایی که فکر می‌کردیم نرسیدیم که در زمین پیاده کنیم، اما در آینده جبران خواهیم کرد.
    وی درباره عملکرد شیث رضایی و مهرداد پولادی نیز گفت: از عملکرد همه بازیکنان راضی بودم اما چهار بازیکن به تازگی به ترکیب ما اضافه شده‌اند و واقعاً کار ساده‌ای نداشتند. هماهنگی بین این نفرات سخت بود، اگر چه من از آنها راضی هستم. متأسفانه این چهار بازیکن را به جز نصرتی در لیگ برتر نداریم و به جای آنها بازیکنان دیگری داریم که جایگزینشان شود. ما در آسیا نیازهایی داشتیم که با آمدن این 4بازیکن برطرف شد.
    وی در جواب سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس، که دنیزلی نظم و انضباط را نباخت و کاملاً حرفه ای در پرسپولیس عمل کرده، گفت: راهی را که ما می‌رویم نیازمند نظم است، این موردی است که باید آن را رعایت کنیم تا به هدفمان برسیم. من از عملکرد بازیکنانم راجع برگزاری نظم بسیار راضی هستم.
    دنیزلی همچنین در پاسخ گروه‌بندی ایران و حضور برخی از بازیکنان در تیم ملی که قبلاً شاگر وی بوده‌اند گفت: تیم ملی ایران بازیکنان خیلی خوبی دارد و من مطمئن هستم تیم ایران به عنوان تیم سرگروه به مرحله بعدی و جام جهانی می‌رود.
    وی در پاسخ سؤالی که با نداشتن سه چهار بازیکن در بازی مقابل مس می‌خواهید چه کار کنید نیز گفت: ما بازیکنانی داریم که جایگزین آنها شوند. در حال حاضر از فدراسیون فوتبال درخواستی داریم که با توجه به بازی با الشباب امارات بازی با نفت ما را فعلا تعلیق کند و به تاریخ دیگری بیاندازد تا مقابل الشباب در آسیا با قدرت‌تر ظاهر شویم.
    فردا نامه‌ای را مسئولان باشگاه به فدراسیون خواهند زد و اگر موافقت شود ما راحت‌تر می‌توانیم در آسیا به میدان برویم چون نیاز به زمان داریم، ما نماینده ایران هستیم و به این تصمیم فدراسیون نیاز داریم.
    وی در پایان درباره درگیری‌اش با علی کریمی نیز گفت: ببینید بین مربی و بازیکن هیچ‌وقت دعوا پیش نمی‌آید و تمام کارهایی که ما انجام می‌دهیم فقط به خاطر پرسپولیس، موفقیتش است.

به جای ژاپن با تیم‌های قدرتمند دیگری مبارزه می‌کنیم
    سرمربی کر‌ه‌جنوبی: برای رویارویی با ایران باید کاملا آماده باشیم
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال کره‌جنوبی گفت: برای رویارویی با ایران باید کاملا آماده باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از فاکس دیجیتال ، «چون هان‌جین» از جمله چهر‌ه‌های سرشناس حاضر در مراسم قرعه‌کشی مرحله دوم مقدماتی جام جهانی برزیل از گروه آسیا در مراسم صبح روز جمعه (امروز) در شهر کوالالامپور مالزی بود.

وی که تیمش در گروه اول با ایران، لبنان، قطر و ازبکستان همگروه شد، درباره رویارویی با تیم تحت هدایت کارلوس کی‌روش هشدار داد و اظهار کرد: برای ما حضور در گروه اول یا دوم فرقی نمی‌کرد. هر دو گروه به یک اندازه دشوار هستند که دوره سختی را برای ما بوجود خواهند آورد. هر چند در این مرحله با ژاپن بازی نخواهیم کرد، اما چهار رقیب قدرتمند مثل ایران را پیش رو ‌داریم که باید برای رویارویی با این تیم‌ها فوق العاده آماده باشیم.

پس از مشخص شدن حریفان ایران در مرحله دوم مقدماتی جام جهانی
    پروین: کره حریف اصلی ما است/کار سختی برای رفتن به جام جهانی نداریم
    خبرگزاری فارس: مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در گروه خوبی برای راه‌یابی به جام جهانی حضور پیدا کردیم اما حریف اصلی ما کره است که تیم خطرناکی است.

علی پروین در گفت‌وگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص گروه‌بندی تیم ملی کشورمان اظهار داشت: خوشبختانه با این که همه تیم‌های هم‌گروه ایران، ما را در مرحله دوم می‌شناسند به نظر من زیاد کار سختی برای رفتن به جام جهانی نداریم.
    وی افزود: اما کره جنوبی حریف اصلی ما است و باید مقابل این تیم حرفه‌ای و باهوش عمل کنیم. کره‌ای‌ها بسیار خطرناک هستند و اگر بتوانیم در تهران آن‌ها را شکست دهیم و یک مساوی در کره بگیریم شاهکار است.
    پروین ادامه داد: روی هم رفته اگر می‌خواهیم به جام جهانی برویم هیچ کدام از حریفان ما ساده نیستند. تمام تیم‌ها برای رفتن به جام‌جهانی برنامه ریزی دارند. من امیدوار هستم که بتوانم به جام جهانی برویم تا دل مردم ایران شاد شود.
    وی در پایان خاطرنشان کرد: البته بسیار نتیجه بازی اول برای ما مهم است و اگر ما در اولین راه بتوانیم به سه امتیاز بازی برسیم شرایط ما به مراتب بهتر خواهد شد. باید با آرامش به مصاف حریفان برویم.

من بازیکنان خوبی در اختیار دارم
    کی‌روش:‌ اگر آماده باشیم به جام جهانی می‌رویم
    خبرگزاری فارس: سرمربی پرتغالی تیم ایران معتقد است در صورتی آمادگی شاگردانش، شانس صعود از گروه اول جام جهانی ۲۰۱۴ را خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل فاکس دیجیتال، کارلوس کی‌روش یکی از مربیانی بود که امروز در مراسم قرعه‌کشی مرحله دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل از قاره آسیا در محل برگزاری این رویداد در کوالالامپور حضور داشت.
    وی که تیمش در این رویداد با تیم‌های ازبکستان، قطر، لبنان و کره جنوبی همگروه شد، گروه اول را بسیار را نزدیک به هم خواند.
    سرمربی پرتغالی ایران در این زمینه اظهار داشت: اگر ما کاملا آماده باشیم، در آن‌صورت با خوشحالی و افتخار خواهم گفت که شانس صعود خواهیم داشت.
    وی افزود: ما تیم خوبی داریم که از بازیکنان خوبی تشکیل شده است.

کره خطرناک است
    نوری: ایران راه همواری برای رسیدن به جام جهانی دارد/شانس اول صعود هستیم
    خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ایران برای صعود به جام جهانی راه همواری را در پیش دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد نوری پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باتوجه به گروه‌بندی انجام شده به نظر من گروه خوبی را داریم و این شانس برای ما وجود دارد که مستقیم راهی جام جهانی شویم. قطعا ما شانس اول صعود به مرحله بعدی هستیم و به احتمال زیاد کره نیز حریف سرسخت ما است.
    وی افزود: می‌توانیم با یک بازی خوب شرایط صعود را فراهم کنیم اما نباید هیچ تیمی را دست‌کم بگیریم.
    نوری درباره بازی با الهلال نیز گفت: می‌توانستیم سه امتیاز را بگیریم اما نشد ولی گرفتن یک امتیاز از ریاض برای ما بد نبود در دیدارهای آینده جبران می‌کنیم.
    ملی‌پوش کشورمان در پاسخ به این سوال که آیا هم‌گروهی با قطر برای ایران خطرناک نیست نیز گفت: ما در این چند سال نشان دادیم که زور ما به قطر می‌چربد. می‌توانیم این تیم را در دو بازی شکست دهیم البته باز هم می‌گویم هیچ تیمی را نباید دستکم گرفت.
    نوری در خصوص 10 نفره شدن الهلال و احساسی بازی کردن بازیکنان نیز گفت: ما می‌توانستیم پس از 10 نفره شدن حریف کار را تمام کنیم چون دنیزلی دستور داد حمله کنیم تا بیشتر گل بزنیم. ولی شرایط طوری بود که مجبور شدیم عقب بیاییم. مقابل الهلال روز سختی داشتیم. این تیم ما را تحت فشار گذاشت و به نظرم موقعیت زیادی داشتیم. یک امتیاز هم در روز اول مسابقات کمتر از سه امتیاز نبود.
    نوری درباره خط هافبک الهلال نیز گفت: به نظر من نقطه قوت الهلال خط هافبک‌اش بود. موقعی که این تیم بسیار خوب بود آن‌ها هجومی حمله می‌کردند و ما هم می‌خواستیم با دست پر برگردیم اما بازی با مس تمام شده و باید به فکر بازی حساس مقابل مس کرمان باشیم.
    وی خاطرنشان کرد: چهار بازیکن را در این دیدار نداریم اما می‌خواهیم شرایط بد خودمان را با یک بازی خوب و گرفتن سه امتیاز در لیگ برتر جبران کنیم، امیدوارم که به هدفمان برسیم.

در گفت‌وگو با فارس:
    رویانیان: به صعود تیم ملی ایران به جام جهانی امیدوار هستم
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: به تیم ملی ایران برای صعود به جام جهانی بسیار امیدوارم.

محمدرویانیان در گفت وگویی با خبرنگار ورزشی فارس، درباره گروه‌بندی ایران در مرحله دوم جام جهانی گفت: ‌همه بازی‌ها سخت است ولی همه امیدواریم تیم ملی کشورمان راهی جام جهانی شود. بچه‌ها باید تلاش و غیرت بیشتری داشته باشند تا به هدف خود برسند همه تیم‌ها دوست دارند در جام جهانی باشند اما من به تیم ملی کشورمان بسیار امیدوار هستم.

رویانیان درباره گروه تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا نیز اظهار داشت: همان‌طور که از قبل تصور می‌کردیم تیم‌هایی که در گروه ما حضور دارند بسیار سرسخت و قدرتمند هستند. به همین دلیل اسم گروه پرسپولیس را بعد از بازی مقابل الهلال گروه مرگ گذاشتم. همه تیم‌ها مدعی و بسیار بازیکنان خوب و صاحب سبکی دارند.
    وی افزود: باز هم می‌گویم مقابل الهلال شایسته گرفتن ۳ امتیاز بودیم اما یک امتیاز هم برای ما بد نبود. کار ما در بازی‌های آینده سخت‌تر است و ما بازی آخر در پیش نداریم.
    رویانیان درباره حضورش در ورزشگاه بن‌فهد نیز گفت: من برای اولین بار که به ورزشگاه برای دیدن بازی از نزدیک آمدم. استرس و شرایط خودش را داشت اما می‌خواستم پرسپولیس تنها نباشد که خوشبختانه با این شرایط آشنا شدم.

متاسفم که فتح‌الله‌زاده در انتخابات رای نیاورد/خیالش راحت بود و با کسی تماس نگرفت
    مظلومی: صعود ایران به جام جهانی را تبریک می‌گویم/کی‌روش از من خوش‌شانس‌تر است
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به گروه‌بندی انجام شده، از حالا صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 را تبریک می‌گویم.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی، سرمربی تیم استقلال در نشست خبری پیش از دیدار با راه‌آهن با اشاره به پیروزی تیمش مقابل نماینده قطر اظهار داشت: ما مقابل نماینده قطر انجام وظیفه کردیم و به اعتقاد من این تنها استقلال نبود که در آنجا پیروز شد، بلکه فوتبال ایران برنده بازی شد.
    وی افزود: یک شب تا صبح در راه بودیم و چهارشنبه تیم را به تهران رساندیم ولی آنها آنقدر خسته بودند که مجبور شدیم تمرین پنجشنبه را لغو کنیم و دیروز و امروز هم فقط یک تمرین سبک را برگزار کردیم.
    مظلومی در ادامه صحبت‌هایش گفت: ما باید ذهنیت بازی‌های آسیایی را از ذهن بازیکنان خارج می‌کردیم، ولی این فرصت نشد اگر چه می‌دانم که توانایی بازیکنانم بالا است. قبل از بازی با الاتفاق عربستان گفته بودم که تیم ما به انسجام گروهی رسیده و حالا هم در این 2 روز با بازیکنانم صحبت کرده‌ام که بازی‌های تیم را جدی بگیرند و در باد پیروزی مقابل نماینده قطر نخوابند. امیدوارم فردا بازی خوبی را ارائه کنیم، چون راه‌آهن در دور رفت تیم ما را خیلی اذیت کرد و با وجود اینکه یک گل جلو بود بازی را بست.
    سرمربی استقلال تأکید کرد: راه‌آهن بدشانس بوده و جایگاه این تیم در رتبه پانزدهم جدول نیست و می‌دانم که آنها کار سختی را در پیش دارند و امشب طی جلسه‌ای روند آنها را بررسی می‌کنیم تا در بازی فردا به سه امتیاز برسیم و از صدر جدول عقب نمانیم.
    وی در خصوص انتخابات فدراسیون و رأی نیاوردن فتح‌الله زاده گفت: متأسفم که فتح‌الله‌زاده رأی نیاورد چون او در فوتبال متخصص شده و زیر و بم کار را می‌شناسد. او خیالش راحت بود و زیاد تماس نگرفت و شاید اگر او تبلیغات بیشتری انجام می‌داد می‌توانست به فوتبال کمک کند. در مورد سه کاندیدای فدراسیون فوتبال باید بگویم که هر سه نفر لایق انتخاب بودند و برای من و باشگاه فرقی نمی‌کرد اما به کفاشیان تبریک می‌گویم و امیدوارم از این پس مثل سه چهارسال گذشته فدراسیون را اداره نکند و بهتر از گذشته باشد.
    مظلومی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر اینکه گروه‌بندی ایران را در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی چگونه می‌بینید گفت: صعود تیم ملی به جام جهانی را تبریک می‌گویم و اگر قرار است این تیم‌ها را هم نبریم بهتر است که به جام جهانی نرویم.(سرمربی استقلال با خنده ادامه داد) البته کی‌روش خیلی خوش‌شانس است برخلاف اینکه همه به من می‌گویند من خوش‌شانس هستم اما کی‌روش خوش‌شانس‌تر است.
    وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: متأسفانه اینگونه القاء می‌کنند که من از کی‌روش انتقاد می‌کنم اما اگر به آرشیو خودتان رجوع کنید من اولین مربی بودم که از آمدن او حمایت کردم و به فدراسیون تبریک گفتم. او مربی بزرگی است اما من به خاطر برنامه‌ریزی انتقاد می‌کردم. جباری و تیموریان اگر در تیم ملی باشند آیا به نفع فوتبال ملی نیست؟ روی این بازیکنان سرمایه‌گذاری شده و حالا باید از آنها استفاده کرد. ما از هواپیما پیاده نشده باید با راه‌آهن بازی کنیم. پنج روز بعد باید در فینال حذفی به میدان برویم و این مسائل به ما فشار وارد کرده است.
    وی در پاسخ به این سؤال که مگر خودتان شیراز را برای جام حذفی انتخاب نکرده‌اید، گفت: من انتخاب نکرده‌ام، حتی حمید درخشان هم نمی‌تواند قول بدهد که تیمش فوتبال خوبی در آن زمین ارائه کند. تا آنجا که من اطلاع دارم هیچ حرکتی روی آن زمین انجام نشده و شما تصور کنید ما در قطر در آن چمن بازی کردیم اما باید بیاییم در شیراز در آن زمین نامساعد بازی کنیم.
    وی در خصوص اینکه شایعاتی پیرامون برگزاری فینال جام حذفی در اهواز شنیده می‌شود، گفت: ما می‌خواهیم که زمین بازی خوب باشد و برای ما فرقی ندارد. بازی استقلال را در قطر 5کانال آسیایی پخش می‌کرد و این برای آن کشور یک اعتبار است. وقتی در این زمینهای نامساعد بازی برگزار می‌کنیم و همه آن را می‌بینند چرا باید گله کنیم که سهمیه‌مان کم می‌شود. حتی برای شاهین و فوتبال ایران هم این زمین مناسب نیست. اگر زمین درست شد که چه بهتر ولی اگر نشد چه کار کنیم؟
    مظلومی در خصوص اینکه یعنی اگر در جام حذفی ببازید همه چیز به خاطر زمین است؟ گفت: ما نمی‌بازیم، در رشت چند ساعت مانده به بازی گفتند باید در چمن مصنوعی بازی کنید که ما گفتیم در آسفالت هم بازی کنیم بازی را می‌بریم. اما اگر قرار باشد در شیراز فوتبال بزن زیرش انجام دهیم فایده‌ای ندارد.
    وی ضمن تبریک به تیم‌های سپاهان و پرسپولیس گفت: خوشبختانه نام ایران در رقابت‌های آسیایی درخشید چون حریفان تا دندان مسلح هستند و دیدید که الریان 9بازیکن خارجی داشت.
    پرسپولیس مقابل الهلال خوب کار کرد و مساوی آنها مثل برد بود. امیدوارم که در آینده خوب نتیجه بگیریم و نشان بدهیم که سه سهمیه برای ما کم است.
    وی در خصوص اینکه آیا نگران نیستید فینال جام حذفی و رقابت‌های آسیایی تفکر بازیکنان استقلال را برای مسابقات لیگ عوض کند گفت: خودم هم نگران این مسئله هستم و باید تفکر تیم را طوری عوض کنم که آنها بدانند ما مدعی قهرمانی در لیگ برتر هم هستیم. متأسفانه بازی ما را در ساعتی برگزار می‌کنند که شاید 2هزار نفر هم به استادیوم نیایند،‌آخر چرا حالا که هوا اینگونه است، بازی در چنین ساعتی برگزار شود. تمرکز کردن روی سه جام خیلی سخت است و اگر دست خودم بود روی 2 جام تمرکز می‌کردم.
    ما از آسیا آمده‌ایم باید در لیگ به مصاف راه‌آهن برویم و دوباره در جام حذفی بازی کنیم و روی آن مسابقه خاص برای پنالتی‌ها و دیگر مسائل کار کنیم. اینها مشکلات ما را زیاد کرده ولی در لیگ مدعی هستیم و با پیروزی در بازی فردا مدعی باقی می‌مانیم.

پس از همگروهی با ایران، لبنان، ازبکستان و کره‌جنوبی
    رئیس فدراسیون قطر: توان صعود داریم اما نباید اسیر غرور کاذب شویم
    خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون فوتبال قطر پس از مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های مقدماتی جام جهانی برزیل خواهان پرهیز غرور کاذب شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از فاکس دیجیتال، خلیفه آلثانی یکی از میهمان ویژه مراسم قرعه‌کشی صبح روز جمعه (امروز) در شهر کوالالامپور بود. وی پس از آنکه تیمش در مرحله دوم مقدماتی جام جهانی با ایران، کره‌جنوبی، لبنان و ازبکستان همگروه شد، از نمایندگان کشورش که از حضور در این گروه اظهار خرسندی کردند، خواست که دچار غرور کاذب نشوند.
    وی اظهار کرد: هر دو گروه شرایط مساوی و مشابهی دارند. این موضوع به ما می گوید می توان در سایه انجام کاری منظم از سد رقبا گذشت. قطر می تواند از این مرحله عبور کند. اما ما اکنون نباید دچار حس و غرور زیاده از حد شویم و بیش از پیش امیدوار شویم.
    او ادامه داد: برای صعود به جام جهانی باید از تجربه گذشتگان استفاده کرد. تیم‌های توانستند از چنین سد مستحکمی عبور کنند که زیاد کار کردند و توان خود را متمرکز بازی‌ها کردند.
    وی افزود: من توان صعود از این گروه را در چهره تیمم می بینم. با این همه باید فکر کنیم همه بازی‌ها برای ما حکم یک فینال را دارد. فینالی که باید برنده شویم.

مرحله مقدماتی جام جهانی 2014-برزیل
    اوسیک: ژاپن جلوتر از ایران است، اما به موفقیت استرالیا امیدوارم
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال استرالیا پس از همگروهی با ژاپن گفت: ژاپن جلوتر از ایران است، اما امیدم را در همگروهی با چشم بادامی‌ها حفظ می کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از فاکس‌اسپرت، هولگر اوسیک اظهار داشت: فکر می کنم ژاپنی‌ها مثل گذشته بازیکنانی قدرتمند همسطح گذشته دارند. رویارویی با آنها امری بس دشوار است. اما من نسبت به چنین رویارویی امید خود را حفظ می کنم. آنها نسبت به تیم‌های آسیا غربی حاضر در این مسابقات همچون ایران جلوتر هستند.
    اوسیک این اظهارات را روز جمعه(امروز) لحظاتی پس از انجام مراسم قرعه کشی دور دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در شهر کوالالامپور از قاره آسیا بیان کرد.

وی ضمن هشدار درباره قدرت زیاد تیم عراق اضافه کرد: عراق قدرتمند و همچون تیم ایران تاکتیک پذیر است.

این مربی آلمانی در نقش مسئول فنی «کانگورها» در گروه دوم علاوه بر سامورایی‌های آبی‌، تیمش با اردن،‌عمان و عراق همگروه است.

گزارش تمرین امروز سرخپوشان
    تمرین اختصاصی کریمی و خوشحالی ملی‌پوشان پرسپولیس از قرعه تیم ملی
    خبرگزاری فارس: تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز در ورزشگاه درفشی‌فر پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک روز استراحت از ساعت ۱۲ صبح امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان ۴۵ دقیقه بدنسازی کردند و سپس بازیکنان اصلی در دیدار برابر الهلال رفتند و سایر بازیکنان زیر نظر دنیزلی به فوتبال دستگرمی پرداختند.

* تمرین امروز در غیاب هوادران و با حضور خبرنگاران برگزار شد.

* هادی نوروزی تمرین نکرد.

* مهدوی کیا، عسگر، بادامکی و زارع غایب بودند.

* علی کریمی جداگانه و به صورت اختصاصی تمرین کرد.

* خنده‌های دنیزلی در تمرین امروز در نوع خود جالب بود.

* مسئول ورزشگاه درفشی فر برخورد خوبی در تمرین امروز با هواداران نداشت. او بسیاری از هواداران را پشت در بسته نگه داشته بود اما تعدادی از اقوام خود را به داخل ورزشگاه راه داد که همین موضوع باعث اعتراض هواداران شد.

بازتاب قرعه کشی جام جهانی برزیل در پایگاه خبری فدراسیون جهانی فوتبال
    فیفا: ایران در حضور کی‌روش با کره‌، لبنان، ازبکستان و قطر همگروه شد
    خبرگزاری فارس: سایت فدراسیون جهانی فوتبال نوشت: تیم ملی ایران در حضور کارلوس کی‌روش با کره‌جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان همگروه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه خبری فیفا در گزارشی از مراسم قرعه‌ کشی مرحله دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل عنوان کرد: در این مراسم مهدی مهدوی کیا و تسونیاسو میاموتو‌، اسطوره‌های فوتبال ایران و ژاپن وظیفه داشتند قرعه‌ها را از داخل پنج ظرفی که نام تیم‌ها در آن قرارداشت، خارج کرده و قرعه‌ها را مشخص کنند.
    براین اساس در گروه اول ایران، کره‌جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان قرار گرفتند و در گروه دوم نیز استرالیا، عراق، اردن، عمان و ژاپن حضور یافتند.
    این سایت افزود: در این مراسم مربیان تیم‌هایی که یک هفته قبل آخرین سری مسابقات مقدماتی دور نخست را به پایان رساندند و به دور بعدی صعود کردند، حضور داشتند. از جمله می‌توان به کارلوس کی روش از ایران، زیکو از عراق، عدنان حمد از اردن، تئودور بوکر، مربی لبنان حضور داشتند.

* در تمرین امروز بازیکنان پیگیر قرعه‌کشی مسابقات مرحله دوم راهیابی تیم ملی به جام جهانی بودند که پس از مشخص شدن قرعه ایران و اعلام آن، ملی پوشان پرسپولیس از این بابت ابراز رضایت کردند.

رحیمی: 24 ساعته مدیرعامل سپاهان شدم
    نبی: کی‌روش برگردد سرپرست مشخص می‌شود/سال سختی پیش‌روی تیم ملی است
    خبرگزاری فارس: دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: ازبکستان همیشه مقابل ما خوب کار کرده است و سال آینده روزهای سختی را پیش رو داریم.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال در برنامه ورزش و مردم درباره انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: انتخابات 15 اسفند برگزار شد و مشارکت فوتبالی‌ها و ورزشی‌ها آزاد و خوب بود و افرادی که کاندید شده بودند با توجه به شاخص‌هایی که مد نظر داشتند در انتخابات شرکت کردند.
    وی ادامه داد: در اساسنامه فدراسیون‌ها و در فوتبال خلاءهایی وجود دارد ما نمی‌گوییم اساسنامه‌مان کامل است، بنابراین هرگونه تغییراتی که ایجاد می‌شود باید بر اساس نظرات مجمع باشد و ما موظف هستیم به عنوان خانواده فوتبال بند‌بند اساسنامه را اجرا کنیم.
    دبیرکل فدراسیون فوتبال با بیان اینکه سال آینده روزهای سختی در انتظار فوتبال ایران است اظهار داشت: علاوه بر جام باشگاه‌های آسیا تیم ملی ایران از 14 خرداد مسابقات خود را آغاز می‌کنند. ازبکستان تیمی است که همیشه مقابل ما خوب کار کرده است. امیدوارم با تعامل و حمایت بیشتر شرایط برای نتیجه خوب فراهم کنیم.
    هر روزی که از دست بدهیم سال آینده با مشکل مواجه می‌شویم. پیش از رفتن کی‌روش به مالزی جلسه‌ای را با وی و کفاشیان برگزار کردیم امیدوارم مغایرتهای تفهیمی که به وجود آمده برطرف شود چرا که اهالی ورزش دنبال این هستند که نتیجه تیم ملی چه می‌شود؟
    نبی در پاسخ به این سؤال که وضعیت سرپرست تیم ملی کی مشخص می‌شود عنوان کرد: دبیرخانه‌ای به عنوان کمیته تیم‌های ملی که خود از چند بخش بین‌المللی اداری و پشتیبانی تشکیل شده است زیر نظر دبیر کل و فدراسیون فوتبال ساماندهی شده است. پس از بازگشت کی‌روش درباره سرپرست تیم ملی تصمیم‌گیری می‌کنیم.
    دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره اسپانسر تیم ملی نیز گفت: اگر با یکی از مؤسسه‌های مالی، اعتباری و بانکه به توافق برسیم اسپانسر تیم ملی مشخص خواهد شد.
    علیرضا رحیمی مدیرعامل باشگاه سپاهان نیز در این برنامه حضور داشت: وی درباره اینکه مسئولیت باشگاهی را قبول کرده است که در جدول جایگاه خوبی نداشت، گفت: روزهای سختی را گذراندیم. سپاهان جایگاه خوبی در آسیا دارد اما اتفاقاتی در این تیم افتاد که مربطو به من نیست.
    تعدادی از بازیکنان خوب ما جدا شدند و مشکلاتی برای تیم به وجود آمد.
    وی ادامه داد: در طول 24ساعت این مسئولیت را قبول کردم. هوداران نیز بسیار صبوری نشان دادند و همه در اصفهان برای موفقیت این تیم کمک کردند.
    مدیرعامل باشگاه سپاهان همچنین درباره بحث دو شغله‌ها و افراد بازنشسته در انتخابات فدراسیون فوتبال تصریح کرد: اگر افراد بازنشسته بازخرید و دو شغله نمی‌توانند بیایند، چه کسی باید رئیس فدراسیون شود. در این صورت باید دنبال یک آدم بیکار بگردیم.
    رئیس فدراسیون باید کسی باشد که جامعه ورزش وی را بپذیرند.
    رحیمی همچنین در پاسخ به این سؤال که چه تفاوتی بین سپاهان و ذوب‌آهن وجود دارد و سپاهان مشکل مالی ندارد، گفت: هنوز تعریف قانونمندی از باشگاه نداریم، باید جایگاه ورزش در دولت مشخص شود. فولاد یک بخش خصوصی دارد و سهامداران این تیم از پرسنل فولاد سپاهان هستند و همه برای پیشرفت تیم کمک می‌کنند. البته به سپاهان به عنوان تیم ملی نگاه می‌شود.
    وی همچنین در پاسخ به این سؤال که سپاهان در پایان لیگ چه مقامی کسب خواهد کرد، گفت: نتیجه خوب می‌گیریم.

حاشیه‌های قرعه کشی مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴
    زنده شدن حماسه ملبورن با هم‌نشینی کی‌روش و زیکو/قرعه‌ایران در دستان موشک
    خبرگزاری فارس: در مراسم قرعه‌‌کشی مرحله دوم مقدماتی جام جهانی 2014 سرمربی تیم های ملی ایران و عراق در کنار یکدیگر قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، قرعه کشی مرحله دوم گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منطقه آسیا ظهر امروز به وقت تهران در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالامپور مالزی برگزار شد و تیم ملی کشورمان در گروه اول رقابت‌ها با تیم‌های ملی کره جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان همگروه شد و دیگر گروه تیم‌های استرالیا، ژاپن، عراق، عمان و اردن در یک گروه قرار گرفتند.
    از نکات قابل توجه گروه‌بندی ایران می‌توان به هم‌گروه شدن تیم ملی کشورمان با قطر در حالی اشاره کرد که این دو تیم در مرحله اول نیز با هم هم‌گروه بودند. ضمن اینکه کره جنوبی در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ و در دیدار آخر در سئول با متوقف کردن کشورمان،تیم ملی ایران را از صعود به جام جهانی محروم کرد یک بار دیگر در مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نیز در سئول میزبان ایران خواهد بود.
    لبنان نیز که برای اولین بار به این مرحله صعود کرده است را می‌توان ساده‌ترین حریف تیم ملی در این گروه قلمداد کرد.
    مراسم قرعه کشی با حاشیه‌هایی همراه بود که در ذیل می‌آید:
    *پس از صحبت‌های ویند سورجان مدیر اجرایی مسابقات ای. اف.سی، فیلمی از این رقابت‌ها از جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا تا ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به نمایش درآمد که در این فیلم دیدارهای مهم و حساس تیم‌های آسیایی در مقابل یکدیگر نشان داده شد.
    صحنه گلزنی خداداد عزیزی به استرالیا در مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه و اهتزاز پرچم ایران در دستان علی دایی در دیدار حماسی ایران و استرالیا یکی از صحنه‌های به نمایش درآمده در این فیلم بود.
    * پس از پخش این فیلم مکانیزم مسابقات و نحوه قرعه‌کشی برای حاضرین توضیح داده شد و تیم‌های هم‌سید در یک گلدان قرار گرفتند تا قرعه‌کشی آغاز شود.
    نکته قابل توجه اینکه تیم ژاپن به دلیل حضور در جام کنفدراسیون‌ها در جایگاه پنجم قرار گرفت.
    * مهدی مهدوی‌کیا و میاموتو به ترتیب هم‌گروه‌های تیم‌های ملی ایران و ژاپن را در مرحله دوم گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل مشخص کردند.
    * مهدوی‌کیا قبل از قرعه‌کشی در سخنانی کوتاه رو به حضار گفت: 2 بار در جام جهانی بازی کردیم و این رقابت‌ها از هیجان زیادی برای تمام بازیکنان جهان برخوردار است. ضمن اینکه این رقابت‌ها در سطح بالایی برگزار می‌شود.
    موتو نیز با اشاره به اینکه ژاپن بازیکنان خوبی در لیگ‌های اروپایی دارد گفت: نتیجه خوبی را در این رقابتها کسب خواهیم کرد.
    *مجری مراسم به تیم های لبنان و عمان که برای اولین بار به این مرحله راه یافته بودند تبریک گفت.
    *از نکات قابل توجه دیگر نیز می‌توان به حضور کارلوس کی‌روش سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان در کنار زیکو سرمربی برزیلی تیم ملی عراق و اسطوره فوتبال برزیل در این مراسم اشاره کرد.

قرعه‌کشی مرحله دوم گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل
    ایران با تیم‌های کره‌جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان همگروه شد
    خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال ایران پس از قرعه‌کشی مرحله دوم گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در گروه اول با تیم‌های کره، ازبکستان، قطر و لبنان همگروه شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، قرعه‌کشی مرحله دوم گروهی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل لحظاتی پیش در مقر کتفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور مالزی برگزار شد و تیم ملی فوتبال ایران در این مرحله در گروه اول با تیم‌های کره جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان همگروه شد.
    در گروه دوم رقابت‌های نیز تیم‌های ملی ژاپن، عمان، اردن، عراق و استرالیا با هم همگروه شدند.
    مهدی مهدوی‌کیا، هافبک سابق تیم ملی به نمایندگی از کشورمان قرعه‌ حریفان تیم ملی را از گلدان خارج کرد، ضمن اینکه در این مراسم کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران نیز حضور داشت.
    میا موتو ژاپنی نیز همگروه‌های ژاپن را از گلدان خارج کرد.
    Last edited by nw_nk; 10-03-2012 at 17:04. دليل: فوق العاده طولانی - اسپویلر

8. 8 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يادداشت روز: چقدر دشمن داري كي‌روش، دوستانت هم كه مائيم...

سايت گل- با اين قرعه‌اي كه نصيب‌مان شده صعودمان حتمي است... به عنوان تيم دوم صعود مي‌كنيم... به عنوان تيم اول به جام‌جهاني مي‌رويم... اين بهترين قرعه ممكن براي ما بود... صعودمان به جام‌جهاني مبارك!!

هر گوشه را كه نگاه كنيد پر است از اين جملات و اظهارنظرهايي كه در واقع دارند به كي‌روش يادآوري مي‌كنند بهانه‌اي براي شكست وجود ندارد. براي فهميدن اين‌كه شكرگزاري‌‌هاي اينچنيني از قرعه مناسب، قرار است زمينه‌ساز انتقادات بعدي باشند نيازي نيست خيلي باهوش باشيم. از ديدگاه مربيان ايراني، حالا براي كي‌روش دو راه بيشتر موجود نيست: 1-اگر تيم را به جام‌جهاني ببرد با توجه به اين قرعه كار مهمي نكرده! 2- اگر ببازد و حذف شود خون تمام شكست‌هايي كه خورده‌ايم به پاي اوست.

امير قلعه‌نويي همگروهي با كره را در حالي به فال نيك مي‌گيرد كه خودش در جام ملت‌هاي مالزي، جانشين‌هايش در مقدماتي جام‌جهاني2010 و افشين قطبي در جام‌ ملت‌هاي قطر همگي در سد همين تيم گرفتار شدند. آخرين باري كه كره‌جنوبي را در يك بازي رسمي و با تمام قوايش برده‌ايم كم‌كم دارد از حافظه‌هايمان پاك مي‌شود، آن وقت دوستان همگروهي با اين تيم را براي كي‌روش به فال نيك مي‌گيرند. فارغ از اين‌كه يك حريف چغر به نام ازبكستان هم به اين تيم سنجاق شده است.

شايد جالب‌تر از تمام اظهارنظرهاي مربيان جملات قصار مردي باشد كه صعود تيم ملي را از حالا به همه ايراني‌ها تبريك گفته است. مردي كه پرويز مظلومي نام دارد و آخرين باري كه يك پيروزي را زودتر از موعد جشن گرفت و به پايكوبي پرداخت، عاقبت خوشي نديد. سرمربي استقلال كه از ديدگاهش نسبت به كي‌روش همه اطلاع دارند مي‌گويد: «اگر قرار باشد اين تيم‌ها را هم نبريم، بهتر است اصلا به جام‌جهاني نرويم!» اي‌كاش او در ادامه حرف‌هايش توضيح كوچكي هم مي‌داد كه اگر يك بازي 2-0 برده را در 10دقيقه واگذار كنيم چه بايد كرد؟ مربيگري را كنار بگذاريم و برويم زير باران قدم بزنيم؟!

آنچه سرمربي استقلال گفته را اگر يك هوادار كم‌سن‌وسال فوتبال در خيابان به سرمربي تيم‌ملي مي‌گفت، منصفانه كه نه، اما لااقل قابل درك بود. اما يك سرمربي ليگ برتري، كسي كه بنا به شغل و موقعيتش مي‌تواند كمي فني‌تر اظهار نظر كند، كسي كه انتظار داريم از زبانش بشنويم چه بايد كرد تا حريفي به نام ازبكستان به شگفتي‌هايش در دور قبلي ادامه ندهد و جاي ما را در برزيل اشغال نكند، تمام داشته‌هاي فني‌اش را زمين گذاشته و براي سرمربي تيم ملي كري‌هاي پيش از موعد مي‌خواند.

دوستان و سروران؛ لطفا جشن‌هاي پيش از موعد را تعطيل كنيد و اگر از دست‌هايتان ساخته است باري از دوش تيم‌ملي برداريد. اينكه پيروزي را حتمي جلوه دهيد تا بار شكست براي كي‌روش سنگين‌تر شود تاكتيك لو رفته‌اي است. فوتبال زبان خودش را دارد، با ما به همان زبان صحبت كنيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

يادداشت روز: چقدر دشمن داري كي‌روش، دوستانت هم كه مائيم...
    اینکه مربیان ایرانی حسودی کنندو .. چیز خیلی عجیبی نیست و شاید همه جای دنیا اتفاق بیافتد ولی اینکه دشمن تیم ملیشون باشند قابل قبول نیست .
    الان فرض می کنیم که همه امدند و از قرعه کشی سخت گفتند و اینکه احتمالا صعودمون خیلی کمه اون وقت همین سایت گل می امد و تیتر می زد که روحیه تیم ملی رو خراب نکنید یا امثالهم ! و احتمالا خیلی از دوستان هم که اون خبر رو اینجا پیست می کردند !!

همین چند وقت پیش بعد از لیست تیم ملی که پر از اسمهای عجیب و بازیکن نیمکت نشین و سکو نشین بود! هیچ یک از این به اصطلاح خبر نگاران! سخنرانی نکرد . ولی وای به حال روزایی که امثال دایی و قطبی و .. مربی تیم ملی بودند ، دیگه توجه نمی کردند که بازیکن تیم محبوبشون توی لیست تیم ملی هست یا نه ، به باد انتقاد می گرفتند . له می کردند !

من نمی خوام از مربیان ایرانی دفاع کنم ولی :
    بعضی وقت ها کمی از ذات ایرانی مون فاصله بگیریم بد نیست !!

12. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

محروميت5بازيکن اصلي ازبکستان مقابل ايران

بازيکنان تيم ملي ازبکستان قصد داشتند با دريافت عمدي کارت زرد و محروميت در بازي نه چندان حساس مقابل ژاپن، با خيال راحت در دور نهايي بازي هاي انتخابي جام جهاني بازي کنند؛ غافل از اينکه فيفا با پي بردن به اين مسئله پنج بازيکن اصلي اين تيم را نقره داغ کرد.

کمیته انضباطی فیفا تحت ریاست "مارسل ماتیه" از سوئیس پنج بازیکن تیم ملی ازبکستان را به همراه اتحادیه فوتبال این کشور به خاطر آنچه که دریافت تعمدی کارت زرد اعلام شده است، محروم کرد. این بازیکنان اصلی نمی توانند ازبکستان را در بازی مقابل ایران همراهی کنند.

بعد از بازی ازبکستان و تاجیکستان بود که فیفا به کارت های زیاد بازیکنان ازبک شک کرد و کمیته انضباطی را مامور بررسی این کارت ها و احتمال تعمدی بودن آن کرد. تیم ازبکستان از دقیقه 70 تا انتهای بازی در حالی که 2 بر صفر از حریفش پیش بود و صعودش به دور بعد را قبل از بازی با ژاپن قطعی کرده بود، پنج کارت زرد دریافت کرد.

بررسی های کمیته انضباطی فیفا نشان داد که این بازیکنان یک کارته قصد داشتند با دریافت کارت زرد دوم خود در بازی مقابل تاجیکستان، خود را از بازی غیر حساس با ژاپن محروم کنند تا در دور نهایی مشکلی برای بازی کردن نداشته باشند.

کمیته انضباطی فیفا هم با استناد به ماده 57 این کمیته، بازیکنان خاطی ازبکستان را از دو بازی ( ژاپن و مسابقه اول دور نهایی) محروم کرد تا به این ترتیب ازبک ها بدون تورسنوف، جباروف، گالیولین، توهتاجوف، گیم ریخ برابر ایران بازی کنند. علاوه بر این اتحادیه فوتبال ازبکستان هم محروم شد. ضمن اینکه هر یک از این بازیکنان به مبلغ 3 هزار فرانک سوئیس جریمه شدند.

نکته جالب اینکه کی روش هم از این مسئله اطلاعی نداشت و پس از مراسم قرعه کشی بود که ایرانی های حاضر در سالن این موضوع را به گوش سرمربی تیم ملی رساندند، مسئله ای که باعث شد لبخند خوشحالی بر لبان کی روش بنشیند و ناراحتی اش از همگروهی با کره جنوبی را تا اندازه ای برطرف کند!

دیدار تیم های ملی فوتبال ازبکستان و ایران در مرحله چهارم مقدماتی جام جهانی روز 14 خردادماه سال 91 در تاشکند برگزار خواهد شد. کره جنوبی، لبنان و قطر دیگر تیم های حاضر در گروه اول این مرحله هستند.

منبع ورزش 3

دیگه ازین بهتر نمی شد نه جبارف هست نه گنریخ

14. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خداروشکر توی گروه خوب و راحتی افتادیم! می تونست شرایط خیلی سخت تر باشه.
    کم کم امیدمون برای ورود به جام جهانی داره قوت بیشتری می گیره!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با حمایت منچستریونایتد و به منظور برگزاری تورنمنتی برای نونهالان
    کی‌روش ۱۵ تا ۱۷ فروردین در "واله‌ دو لوبو" پرتغال
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اواسط فروردین‌ماه سال جاری برای سرکشی به آکادمی مشترک خود با منچستریونایتد انگلیس به پرتغال سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اوجوگو، کارلوس کی‌روش که از چند سال قبل با حمایت باشگاه منچستریونایتد انگلیس اقدام به برپایی مدرسه فوتبال نونهالان در منطقه «واله دو لوبو» کرده است، برای سرکشی به امور این مرکز آموزشی فوتبال در تاریخ ۱۵ تا ۱۷ فروردین سال ۱۳۹۱ در کشورش خواهد بود.
    قرار است سرمربی کنونی تیم ملی فوتبال ایران برگزار کننده مسابقاتی مخصوص رده سنی نونهالان ۵ تا ۱۴ سال باشد.
    کی روش در گذشته به عنوان سرمربی رئال مادرید و دستیار سرآلکس فرگوسن در منچستریونایتد کار کرده و ‌نزد تیم انگلیسی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مشکلات داخلی فوتبال ایران به رسانه‌های خارجی کشیده شد
    ساکروی: احتمال تعلیق فوتبال ایران وجود دارد
    خبرگزاری فارس: یک سایت خارجی از احتمال تعلیق فوتبال ایران به خاطر فشار نهادهای غیر ورزشی برای رفتن کفاشیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس سایت ساکر‌وی در گزارشی نوشت: پس از انتخاب مجدد علی کفاشیان به عنوان رئیس چهار سال آینده فدراسیون فوتبال، احتمال دارد فیفا فوتبال ایران را با تعلیق مواجه کند.
    در این گزارش عنوان شده پس از انتخاب کفاشیان؛ از سوی سازمان‌های دولتی، بحث بازنشستگی او مطرح و اعلام شده مقامات بازنشسته دستگاه‌های دولتی حق ورود به پست‌‌های مدیریتی نهادهایی همچون ریاست فدراسیون فوتبال را ندارند.
    مطابق این گزارش کفاشیان در تاریخ ۱۰ مارس (امروز) باید در دادگاه مخصوص کارکنان دولت حضور یابد.
    در ادامه این گزارش آمده در صورتی که پس از حضور در این دادگاه، کفاشیان مجبور به استعفا شود، این احتمال هست که فیفا در این موضوع ورود کرده و بحث تعلیق را پیش کشد. این در حالی است که در نوامبر سال ۲۰۰۶ فیفا فوتبال ایران را به خاطر دخالت دولت، تعلیق کرد.
    به گزارش فارس، سازمان بازرسی کل کشور پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال اعلام کرد بازنشستگان حق حضور در این انتخابات را ندارند اما فدراسیون فوتبال در پاسخ گفت که طبق اساسنامه این فدراسیون، نامزدی بازنشستگان منع قانونی ندارد.

پس از انتخاب کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال سازمان بازرسی کل کشور بار دیگر بر موضع خود پافشاری کرد و حتی گفته شد فشارهایی برای استعفای کفاشیان اعمال شده است. این در حالی است که فیفا صراحتا اعلام کرده هر گونه دخالتی به جز نظر فدراسیون‌ها و فیفا دخالت شخص ثالث محسوب شده و می‌تواند واکنش فدراسیون بین المللی را به همراه داشته باشد.

بازتاب قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی در رسانه‌های پرتغالی:
    کی‌روش نمی‌خواست با "کوسه‌ماهی‌ها" و "کانگورها" همگروه شود
    خبرگزاری فارس: رسانه‌های پرتغالی از رضایت کی‌روش از گروه ایران خبر دادند و شانس زیادی برای صعود تیم ملی کشورمان به جام جهانی 2014 برزیل قائل شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، یک روز پس از قرعه‌کشی مرحله دوم جام جهانی 2014 در کوالالامپور مالزی و همگروهی ایران با کره‌جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان، رسانه‌های پرتغالی به واسطه حضور مربی اسبق تیم کشور خود در راس کادر فنی ایران به تحلیل رویداد حضور در جام جهانی آینده پرداخته‌اند.
    روزنامه «جورنال دو نوتیسیاس» نوشت: به نظر می‌رسد ایران که توسط کارلوس کی روش هدایت می‌شود،‌ شرایطی مساعد جهت راهیابی به جام جهانی 2014 برزیل داشته باشد. این موضوع در صحبت‌های کی‌روش پس از قرعه کشی مشخص بود هرچند که او گروه اول را دارای تیم‌های توانمند و نزدیک به هم خواند.

روزنامه «رکورد» نیز نوشت: ایران آماده می‌خواهد با کمک کی‌روش به جام جهانی راه یابد. این مربی پس از همگروهی با کره جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان در اولین اظهار نظرش بر آمادگی تیمش تاکید کرد و شانس زیادی را برای صعود تیمش در صورت آماده بودن قائل شد.
    روزنامه «اوجوگو» نوشت: ایران با هدایت کی‌روش ۸ بازی تا جام جهانی ۲۰۱۴ فاصله دارد. ۸ بازی دوره‌ای در گروه اول با کره‌جنوبی، ازبکستان، لبنان و قطر، ایران کی‌روش را به برزیل می رساند.
    نشریه ال‌پلانو نیز مطلبی با مضمونی مشابه منتشر کرده و برای گزارش کوتاه خود این تیتر را برگزیده است: ۸ بازی مردان کی‌روش تا جام جهانی برزیل!

روزنامه پرتیراژ آبولا عنوان کرد: کارلوس کی‌روش دوست داشت با کوسه‌ماهی‌های آسیا (ژاپن) در مرحله مقدماتی جام جهانی برزیل روبه‌رو نشود. قرعه‌کشی انجام گرفته در کوالالامپور او را به خواسته‌اش رساند تا با قهرمان قاره مواجه نشود. از طرفی علاقمند به همگروهی با نایب قهرمان قاره یعنی استرالیا (کانگورها) نبود که این اتفاق در گروه اول مقدماتی جام جهانی با حضور در کنار کره‌جنوبی‌، ‌ازبکستان، لبنان و قطر روی داد.
    نشریه «زرو» نیز در گزارشی نوشت: ایران از همگروهی با کره‌جنوبی، ازبکستان، لبنان و قطر خرسند است چرا که این حریفان را خوب می‌شناسد.

با اشاره به نظر بازرسی کل کشور
    عباسی: بگویند کفاشیان نمی‌تواند رئیس باشد، تمکین می‌کنیم!
    خبرگزاری فارس: وزیر ورزش و جوانان گفت: تابع قوانین هستیم و اگر تشخیص داده شود کفاشیان نمی‌تواند رئیس فدراسیون باشد، به آن تمکین می‌کنیم.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، محمد عباسی با اشاره به برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال، گفت: انتخابات مجمع عمومی فدراسیون فوتبال طبق قانون برگزار شد، اما سازمان بازرسی اعلام کرد علی کفاشیان به دلیل بازنشسته بودن نمی‌تواند رئیس فدراسیون باشد.
    وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: بعد از اعلام این موضوع وزارت ورزش جوابیه خود را به سازمان بازرسی ارائه کرد، اما باید بگویم که ما تابع قوانین جاری کشور هستیم و اگر تشخیص داده شود که علی کفاشیان نمی‌تواند رئیس فدراسیون باشد، به آن تمکین می‌کنیم.
    عباسی در پایان با اشاره به این موضوع که فدراسیون‌های ورزشی موسساتی غیرعمومی هستند، عنوان کرد: هر تغییر قانونی در فدراسیون‌ها باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و دولت نمی‌تواند در قوانین مربوط به فدراسیون‌ها دخالت کند.

امیدوارم آقایان راحت بخوابند
    لک: قهرمان لیگ با تبانی مشخص شد/منصوری با شرافت 65 امتیاز کسب کرد
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتسال منصوری گفت: قهرمان لیگ برتر فوتسال امسال با تبانی مشخص شد.

رضا لک در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص قهرمانی تیم فوتسال گیتی‌پسند عنوان کرد: به هر حال دوست نداشتند منصوری قهرمان شود. به هر کاری دست زدند تا بتوانند قهرمانی را به تیم گیتی‌پسند بدهند.
    وی ادامه داد: چگونه در نیمه اول بازی 2 بر 2 تمام می‌شود و در نیمه دوم 11 بر 2 در یک دقیقه 4 گل رد و بدل می‌شود. اتفاقاتی که در این دیدار افتاد نشان داد که امسال قهرمان با تبانی مشخص شد و همه کسانی که فوتسال را می‌فهمند می‌دانند قهرمان واقعی منصوری است، زیرا 65 امتیاز را با شرافت کسب کردیم.
    سرمربی منصوری با اشاره به توقف بازی در ثانیه‌های پایانی بازی خاطرنشان کرد: ما هر گلی که می‌زدیم گیتی‌پسند 3 گل می‌زد. قرار بود هر دو بازی همزمان تمام شود اما نمی دانم چرا بازی ما زودتر تمام شد. تمام تمهیدات و امکانات را ریخته بودند تا بتوانند همه چیز را کنترل کنند.
    وی درباره عدم حضور چند بازیکن فولادماهان گفت: اصفهانی‌ها در این دیدار از چند بازیکن خود استفاده نکردند، اما آنهایی که به میدان رفتند با تمام توان و شرافت بازی کردند. این قهرمانی‌ها ارزشی ندارد. امیدوارم کسانی که باعث و بانی چنین اتفاقی بودند بتوانند به راحتی بخوابند.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

منتقمي مدير كل تربيت بدني استان البرز كه در انتخابات هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال حضور داشت و از كانديداهاي نائب رئيسي هم كفاشيان و هم قريب بود و در آخر هم در مجمع راي نياورد، در پاسخ به پرسشي درباره احتمال تعليق فدراسيون فوتبال به علت فشارهاي سازمان بازرسي كل كشور گفت :

در تمام دنیا دولت و قوه مجریه با قوه قضائیه فرق می‌کند. قوه قضائیه و قوه مجریه هر کدام استقلال دارند و بازرسی کل کشور زیر نظر قوه قضائیه است که به ماموریت قانونی خود عمل می‌کند و ربطی هم به دولت ندارد. دولت یا وزارت ورزش به کفاشیان نگفته از فدراسیون برود بلکه این سازمان بازرسی است که طبق قوانین نامه‌ای به وزارت ورزش داده است.

متأسفانه فيفا استدلال هاي آقايان را قبول ندارد و برخلاف ما كه ميگيم قوه قضائيه از دولت جدا است و به هم هيچ وابستگي ندارند اونها معتقدند كه هر ارگاني غير از فدراسيون در امورش وارد شود به عنوان Third party (شخص ثالث) شناخته ميشود و دخالت او در امور فدراسيون از نظر فيفا مردود است. و قوانين فيفا برخلاف قوانين ايران اينقدر پر تبصره و ماده و مشمول استثناء و ... نيست كه بتونيم از دستش در بريم يا راه فرار پيدا كنيم بلكه اونها وقتي كه يقين پيدا كنن، چيزي مانع از اجراي تصميمشون نميشه و به يكباره چنان بلايي سر متخلف ميارن كه فرصت جبران براش باقي نميمونه. مخصوصاً براي ما كه الآن در شرايط بسيار حساسي قرار داريم و ممكنه با تمام اميدي كه به تيم مليمون بستيم و تصور ميكنيم اين دوره هم يكي از ادواري باشه كه براحتي ميتونه ما رو به جام جهاني برسونه، ناگهان با يك حكم تعليق ساده تمام خون جگر خوردن ها و خوشحالي هامون بابت حذف عربستان و بحرين بر باد بره و چنان مستاصل بشيم كه نفهميم از كجا خورديم.

ديروز تو برنامه ورزش و مردم منتظر بودم تا شفيع بياد و قضيه فدراسيون فوتبال رو موشكافي كنه ولي اينقدر نفرت انگيز از ادامه بحث طفره رفت و حق را به سازمان بازرسي كل كشور داد و ادعا كرد كه همه ما بايد در برابر قانون تمكين كنيم و ... كه ديگه تصميم گرفتم پاي اين برنامه بي خاصيت و خنثي ننشينم. جالبه كه اصلاً اين موضوع مطرح نشد كه ممكنه (شما بخونيد حتماً) فيفا ما رو تعليق كنه و براي اين چه چاره اي انديشيدين؟

تنها اميد ما باز هم عادل فردوسي پوره كه در برنامه اين هفته 90 اين موضوع را بررسي كنه البته اگر مسئولان مربوطه حاضر بشن در اين مورد وارد بحث بشن. فقط خدا كنه تا دوشنبه اوضاع طوري پيش بره كه زمان اجراي برنامه 90 در مورد چگونگي حل اين مشكل بحث بشه و نه شناخت مسببان تعليق فدراسيون و در نتيجه حذف تيم ملي از رقابت هاي انتخابي جام جهاني 2014 قبل از شروع آن و همچنين حذف تمام نمايندگان فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا كه همگي در روز اول پر فروغ و پر اميد ظاهر شدن

راستي دليل اينكه شفيع اينقدر در برابر قانون! متواضع شده بود و تمكين! ميكرد را هم فهميدمهمانطور كه ميدونين (شايد هم اصلاً ندونين) شفيع رئيس فدراسيون هاكي است و خودش هم از بازنشسته هاي صدا و سيماست كه قاعدتاً طبق استدلال سازمان بازرسي كل كشور اون هم بايد از رياست فدراسيون هاكي به دليل بازنشسته بودن كناره گيري كنه و براي اينكه به مشكل برنخوره، به نوعي دستش گيره و نميتونه افشاگري كنه. واقعاً كه

18. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •