کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینی که من دارم عربی نیست ولی انگلیسی هم نیست.
منظورم تو نسخه ی نهاییه![]()
منم نسخه ی نهایی و کامل رو دارم.
هر چند اگه عربی هم باشه کافیه فایل زیر رو دانلود کنی.این گزارشگر انگلیسیه.منم الان دارم دانلود میکنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید یکی از علت هایی که بازی سخت شده اینه که دفاع کردن سخت شده
دروازه بان همچنان ایده آل نیس اما بعضی دروازه بان ها خوبن مثل سزار و بو فون اما بقیه مشنگن
تغییرا که خیلی زیاده از لایسنس گرفته تا گیم پلی من موندم بعضی ها میگن گیم پلی خوب نیس و فیفا رو بهتر میدونن اما من هم فیفا هم پس رو بازی کردم انصافا امسال تو این زمینه پس بهتره
انیمیشن ها که خیلی زیاده مثلا تو مستر لیگ که من بازی میکنم قبل از بازی نشون میده که بازیکنا دارن تمرین یا بدنسازی میکنن و کنفرانس و آنالیز قبل از بازی هم داره تو بازی هم مثلا اگه عقب باشی مربی رو نشون میده که داره حرص میخوره یا اگه موقیت حساس رو از دست بدی میزنه تو سر و کلش!!
یه بازیکن اگه ناراضی باشه میاد پیش مربی عارض میشه مثلا کاپیتان میاد و میگه چرا تیم بد میبازه (بعد بازی)
راستی قیافه مربی و اسمشو خودت میتونی بسازی و انتخاب کنی میتونی از قیافه خودت یا مربی واقعی استفاده کنی تو کل بازی از همون مربی استفاده میشه تو انمیشنها
من تا الان فقط مستر لیگ زدم از جاهای دیگه خبر ندارم
سالم بود رفیق؟؟؟
شما برو فیفاتو بازی کن
تو پس انقد پرسنالیتی بالاس که هیچ دو بازیکنی شبیه هم نیس اما فیفا مثل اینکه یه بازیکن ساختن به تعداد لارم کپی کردن!!!
تو همین پس که دروازه بانهای مشنگ داره(صادقانه) هیچ دروازه بانی شبیه اون یکی نیس کاملا معلومه متفاوتن
شما تابلوئه که طرفدار دو آتیشه فیفا هستی این طور نظر دادن خیلی بی انصافیه انصافا این نسخه خیلی بهتر شده .
مرسی عزیز.نقل و انتقالات و داوری چی؟از اینا چیزی نگفتین
آقایونی که نسخه ی اصلی رو بازی کردن بگن که بهترین کسی که میشه باهاش ایستگاهی گل زد کیه ؟ یا کدوم بازیکن استیل زدن ایستگاهیش خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)