ایول به تو من هم همینطور از نظر سنجی ها معلومه که ایتالیا طرفداراش خیلی کمه![]()
ایول به تو من هم همینطور از نظر سنجی ها معلومه که ایتالیا طرفداراش خیلی کمه![]()
کسانی که میگن برد فرانسه با بیش از دوگل یکم منطقی باشند می فهمند که این امر محاله
از روی نفرت که نباید رای داد!
بازی رفت که محال نبود
ایشالا میبره
عزیزم من نگفتم برد فرانسه بااختلاف دو گل محاله
گفتم بردش با اختلاف بیش از دوگل محاله
I T A L I A
این بازی ساعت 18:50 به وقت تهرانه؟؟؟
بازی رو شبکه سه نشون میده یا نه؟
تو ماهواره کدوم کانال میزاره؟
تا قبل از شروع بازی بگید لطفا
ممنون
دیه گو مارادونا و هم تیمی های او در جام جهانی 1986 با انجام یک بازی دوستانه مقابل همتایان انگلیسی خود موافقت کرده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سان، این دیدار در تاریخ 14 اکتبر در ویلا پارک برگزار خواهد شد. این دیدار 21 سال پس از گل جنجال برانگیز مارادونا ملقب به "دست خدا" در جام جهانی مکزیک برگزار می شود. مارادونا در آن بازی گل اول آرژانتین را با دست وارد دروازه انگلستان کرد. در این دیدار بازیکنان انگلستان نظیر برایان رابسون، گلن هادل، کریس وادل، پیتر رید و ری ویلکینز هم به میدان خواهند رفت. سازمان دهندگان این دیدار امیدوارند همه بازیکنان و مربیان دو تیم در این مسابقه حضور پیدا کنند.
مارادونا گفت : همه درباره "دست خدا" صحبت می کنند. من در آن گل کمی شیطنت کردم. پس از گل، منتظر ماندم تا هم تیمی هایم مرا در آغوش بگیرند اما کسی به استقبالم نیامد. به آنها گفتم "بیایید و مرا در آغوش بگیرید. شاید هم داور به آنها اجازه این کار را نمی داد."
برای آرژانتین هم بازیکنانی هم همچون اسکار روجری، خورخه والدانو و خورخه بوروچاگا در این دیدار به میدان خواهند رفت.
خبرگزاری مهر
ممنون از بابت خبر...
اما منو ياد اين كاريكاتور انداخت... بازم صد رحمت به علي دايي
![]()
خبرگزاري فارس: «زينالدين زيدان» ستاره مسلمان دنياي فوتبال مهمان افتخاري جشنواره فيلم اسلامي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاعرساني سينماي ايران، زينالدين زيدان فوتباليست مشهور و محبوبترين فرد فرانسه يكي از مهمانان افتخاري در جشنواره فيلم اسلامي "منبر طلايي" خواهد بود كه روز 15 شهريور ماه در قازان آغاز به كار ميكند. خبرگزاري نووستي-آذربايجان اطلاع داد كه در اين جشنواره فيلم آذربايجاني "دوست" ساخته "لاله آخوندووا" به نمايش در ميآيد كه داستاني درباره دوستي پسربچه اي با اسب است.
جشنواره فيلم اسلامي "منبر طلايي" براي اولين بار در سپتامبر 2005 برگزار شده بود. از آن بعد اين جشنواره همه ساله در قازان پايتخت جمهوري خودمختار تاتارستان در فدراسيون روسيه برگزار ميشود. برنده اولين دوره جشنواره "اكتاي ميرقاسموف" از آذربايجان بهخاطر فيلم "جادوگر" بود.
دوست عزیز به نظر من بهتر بود که این خبرتون رو در تایپیک : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه یـوونـتــوس: Juventus F.C. News قرار میداید ، هر چند که من خودم این خبر رو با توضیحات بسیار کامل و جامع به همراه مصاحبه با الکس در اون تایپیک گذاشتم...
از دیگر دوستان هم دعوت میکنم که برای کسب اطلاعات دقیق تر و کامل تر به اون تایپیک مراجعه کنید...
البته از شما هم برای اطلاع رسانی قابل توجهتون تشکر میکنم...
امیدوارم به دل نگیرید...
دور تازه مسابقات مقدماتی جام ملت های اروپا شنبه شب در گروه B رقابت های مقدماتی یورو 2008 انجام می شود که در مهمترين ديدار این گروه ايتاليا به ميزبانی فرانسه خواهد شتافت . جدال اين دو تيم بزرگ که در گروه دوم حضور دارند باعث توجه علاقه مندان به اين رشته خواهد شد ، چرا که دو تيم قهرمان حال و گذشته جهان به مصاف هم می شتابند .
اما علاوه بر بازی ايتاليا با فرانسه كه از حساسيت فوقالعادهای برخوردار است و درباره آن مفصل بحث شده ، اسكاتلند كه با 15 امتياز از 7 بازي در رده سوم و پس از فرانسه و ايتاليا جای دارد ، ميزبان ليتوانی است . در اين ديدار و در بازی 4 روز بعد كه در فرانسه انجام میشود راسل اندرسون مدافع ساندرلند و كنی ميلر مهاجم دربی كانتی غايب خواهند بود .
در ديگر بازی اين گروه ، اوكراين تيم چهارم جدول با 12 امتياز از 6 بازی مهمان گرجستان است و اولگ بلوخين كه آندری ووروبی ، آندری نسماچنی و تاراس ميخاليك را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت ، از وياچسلاو شوچوك مدافع شاختار دعوت كرده تا در بازي امشب به ميدان برود ، همچنين ممكن است براي اين بازيو ديدار روز چهارشنبه برابر ايتاليا و به دليل عدم آمادگي كامل ماكسيم كاليني چنكو، وياچسلاو اسويدرسكي و آندري شوچنكو از بازيكنان جديد ديگري هم استفاده كند
رجزخواني از نوع دونادوني
سرمربی تيم ملی ايتاليا اطمينان دارد كه بازيكنانش با قاطعيت وصفناپذيری تيم ملی فرانسه را شكست خواهند داد . روبرتو دونادونی خطاب به خبرنگاران ايتاليایی و فرانسوی گفت : بازی با فرانسه برای ما بسيار باارزش و مهم است . مطمئن هستم كه شاگردانم فرانسه را به راحتی و قاطع شكست خواهند داد . وی ادامه داد : انديشههای همتای خود را میدانم و برای تكتك تاكتيكهای احتمالی او ضد تاكتيكی ويرانگر دارم . سطح فوتبال ايتاليا بسيار بالاتر از سطح فوتبال فرانسه است . دونادونی افزود : مربی تيم ملی هستم و مشكلات برخی تيمهای باشگاهی به من ارتباطی ندارد .اگر قبلاً با من همكاری میكردند ، اين مشكلات به وجود نمیآمد . مهم برای من و مطمئنا برای همه مردم ايتاليا تيم ملی است و كليه بازيكنان موظف هستنددر خدمت تيم باشند
بازی دو تیم ایتالیا و فرانسه امروز ( شنبه ) ساعت 22:20 به وقت ایران برگزار خواهد شد و این بازی را می توانید از شبکه های ماهواره ای SF2 Switzerland -Polsat Sport- NTV plus Sport -RAI International 3 -TF1 - ViaSat Sport 1
Aljazeera Sport +1 -Sport N -TV2 Sport مشاهده فرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)