تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 280 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

وحيد هاشميان با پرسپوليس تمديد كرد

وحيد هاشميان قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد کرد.

مهاجم فصل قبل تيم فوتبال پرسپوليس امروز با حضور در اين باشگاه با حبيب کاشاني جلسه‌اي را برگزار کرد تا درباره وضعيت خود در فصل آينده با سرپرست باشگاه صحبت کند.

در اين جلسه هاشميان با پرسپوليس به توافق رسيد تا در فصل بعد هم در اين تيم توپ بزند.

هاشميان به غير از پرسپوليس يک پيشنهاد ديگر داشت که اولويتش بازي در پرسپوليس بود و تصميم گرفت در اين تيم بماند.

هاشميان پس از جلسه با کاشاني براي ثبت قراردادش به هيات فوتبال رفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

خبر خوبی بود وحید هرجا باشه از جون مایه میزاره.......
    مرسی..

4. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

هاشميان: يارگيري‌هاي پرسپوليس با تفكر انجام شده است
    خبرگزاري فارس: مهاجم پرسپوليس گفت: يارگيري‌هاي پرسپوليس خوب بوده و مشخص است كه جذب بازيكنان با تفكر انجام شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، وحيد هاشميان پس از ثبت قراردادش در هيئت فوتبال، درباره دليل تاخيرش در پيوستن به پرسپوليس، گفت:
    به دليل اينكه چندين سال در آلمان زندگي كرده‌ام و همين طور همسرم در آنجا زندگي مي‌كند براي انجام كارهاي شخصي‌ام به آلمان رفته بودم و بلافاصله پس از بازگشتم با توافقات انجام شده به اين تيم آمدم.
    ديروز مذاكراتي با آقاي كاشاني داشتم كه پس از توافق، امروز قراردادم را امضا كردم.
    وي نحوه جذب بازيكنان اين فصل پرسپوليس را مناسب ارزيابي كرد و افزود: يارگيري‌ها خوب بوده و مشخص است كه جذب بازيكنان با تفكر انجام شده و در پست‌هايي كه لازم بوده بازيكن جذب شده است.
    هاشميان تصريح كرد: در بازي‌هاي آسيايي بانكوك با استيلي همبازي بودم كه در آن رقابت‌ها قهرمان آسيا شديم. در كسوت مربيگري همكاري نداشتم و اميدوارم كه پرسپوليس فصل پرباري را با ايشان داشته باشد.
    وي درباره پيوستنش به اردوي تركيه گفت: يك مقدار كارهاي شخصي دارم و بعد از اينكه با آقاي استيلي صحبت كردم در اولين فرصت براي پيوستن به اردو به تركيه مي روم.
    انتهاي پيام/

6. 2 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دانلود گل های قدیمی و خاطره انگیز پرسپولیس

گل مهرداد اولادی به استقلال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [pnnc.ir].avi

گل مهرزاد معدنچی به استقلال
    کد:
    [pnnc.ir].avi

گل علی کریمی به سایپا
    کد:
    [pnnc.ir].AVI

گل علی کریمی به استقلال
    کد:
    [pnnc.ir].wmv

گل علی کریمی به الهلال
    کد:
    [pnnc.ir].wmv

گل هادی نوروزی:
    کد:
    سوپر گل کریم باقری:
    کد:

8. 10 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پژمان نوري در آستانه پرسپوليسي شدن

درباره پژمان نوري اخبار ضد و نقيض فراواني در بازار نقل و انتقالات امسال شنيده شده، اما به نظر مي‌رسد او در آستانه پيوستن به باشگاه پرسپوليس قرار گرفته و به زودي اين اتفاق رخ خواهد داد.
    كاپيتان دو سال اخير ملوان كه با تيم الامارات به توافق دست يافته بود از پيوستن به اين باشگاه پشيمان شده و طي روزهاي اخير دو باشگاه ملوان و پرسپوليس به‌طور جدي خواهان به خدمت گرفتن او شده‌اند. اما شنيده‌هاي ما حاكي است پژمان بعد از بازي ديروز تيم ملي مذاكرات خود را با باشگاه تهراني تا مراحل خوبي پيش برده و به زودي با اين تيم قرارداد رسمي خواهد بست.
    نوري در حال حاضر در انزلي به سر مي‌برد و به زودي براي عقد قرارداد با پرسپوليس راهي تهران خواهد شد.
    کد:

.

10. 4 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اسمِ کامل بعضی از بازیکنای پرسپولیس:
    محمدعلی کریمی‌پاشاکی
    مازیار زارع عشق‌دوست
    میثاق معمارزاده اصفهانی
    مجتبی شیری شوریجه
    ابـراهیم شکوری شوردلی
    این آخری از همه باحالتره، شوردلی!؟
    +
    توهین نکردما، اطلاعات عمومی بـود/

12. 5 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال و كفاشيان نسبت به عدم رسيدگي به پرونده هوار محمد اعتراض كرد.
    مصطفي شكري مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: پس از اينكه متوجه شديم به شكايت ما از هوار ملا محمد رسيدگي نشده امروز نامه تندي به فدراسيون فوتبال و كميته انضباطي با امضاي حبيب كاشاني ارسال كرديم.

وي ادامه داد: در اين نامه آورده‌ايم 5 ماه است كه از هوار شكايت كرده‌ايم اما اين موضوع در كميته انضباطي به صورت جدي بررسي نمي‌شود. سه بار جلسه تشكيل شده اما نه خبري از هوار بوده و نه نماينده تام‌الاختيار و قطعا تا اين زمان بايد رأي صادر مي‌شد.

شكري تاكيد كرد: هر دفعه كميته انضباطي براي ما يك دليل آورد. امروز نامه‌اي براي ما ارسال شده كه در تاريخ 4 مرداد وضعيت هوار محمد مجددا بررسي خواهد شد. واقعا مفهوم اين كار را نمي‌دانيم اما اگر مشكلي بابت صادر كردن رأي براي اين بازيكن خارجي كه خلاف قانون عمل كرده داريد به مراجع قانوني و بزرگ‌تر اعتراض خودمان را رسما اعلام مي‌كنيم تا حق باشگاه پرسپوليس را بگيريم.

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس در پايان در خصوص شكايت از عابديني گفت: از مديرعامل داماش گيلان شكايت كرده‌ايم چون هر كس حرف مي‌زند بايد مسئوليت حرف‌هايش را بپذيرد. در اين زمينه نيز كوتاه نخواهيم آمد.

perspolisnews

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نوري: به پرسپوليسي‌ها گفتم به احترام ملوان نمي‌آيم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال گفت:‌ در جلسه‌ با استيلي و كاشاني اعلام كردم كه به احترام هواداران ملوان نمي‌توانم به پرسپوليس بيايم.

پژمان نوري در گفت‌وگو اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره حرف و حديث‌هاي اخير مبني بر حضورش در پرسپوليس اظهار داشت: من حرف خاصي با پرسپوليسي‌ها براي پيوستن به اين تيم نزدم. دو بار با حبيب كاشاني و استيلي حرف زدم اما با مستنداتي كه داشتم به آنها ثابت كردم كه نمي‌توانم پرسپوليسي شوم. طرف قرارداد حال حاضر من الامارات امارات است و من نمي‌توانم از اين تيم جدا شوم و كار ديگري انجام دهم.
    اين بازيكن در جواب اين سؤال كه چه دلايلي براي پرسپوليسي‌ نشدن داشتيد، گفت: وقتي با استيلي و كاشاني حرف زدم خود آنها شاهدند نه درباره پول حرف زدم و نه درباره مسائل ديگر فقط گفتم با توجه به اتفاقات فينال جام حذفي در انزلي به احترام ملوان و مخصوصا هواداران خونگرم و دوست داشتني اين تيم نمي‌توانم به پرسپوليس بيايم و دليل اصلي نيز فقط همين بود. خود پرسپوليسي‌ها هم مي‌توانند شهادت بدهند.
    نوري خاطرنشان كرد: پس از اينكه متوجه شدم نمي‌توانم با ملواني‌ها توافق برسم با الامارات قرارداد بستم. خود مسئولان ملوان هم مي‌دانند كه اولويت من اين تيم بود اما بخاطر برخي مسائل تصميمم عوض شد ولي آقايان طوري در داخل شهر عليه من جبهه‌گيري درست كردند تا به مردم اطلاعات غلط بدهند. با اين حال مردم انزلي آنقدر فهيم هستند تا همه چيز را متوجه شوند. مردم انزلي مي‌دانند كه نوري متعلق به انزلي است و قلب و جانش براي آنان مي‌تپد.
    وي يادآور شد: اجازه بدهيد درباره جدا شدنم از ملوان به طور شفاف حرف بزنم تا هواداران اين تيم همه چيز را بدانند. در روزهاي ابتدايي نقل و انتقالات بود كه به ديدار پورغلامي رفتم به او گفتم پيشنهاد بسيار عالي از الامارات امارات دارم اما اگر ملوان تيم خوبي ببندد و در حد آسيا باشد در اين تيم مي‌مانم و خدمت مي‌كنم.
    نوري اضافه كرد: وقتي ديدم با سالارزاده و برخي بازيكنان ملوان قرارداد امضا نشد و تفكرات در اين مورد است كه با بازيكنان درجه 2 و 3 كه در حد ملوان نيستند قرارداد بسته شود، متوجه شدم كه اهداف باشگاه چيست و پيش خودم گفتم بهتر است بروم چون براي آقايان موفقيت ملوان اهميتي نداشت.
    هافبك تيم ملي فوتبال در ادامه به فارس گفت: هواداران ملوان بدانند آقايان اصلا به حرف من اهميت ندادند. سر همين جريان بود كه من هم گفتم يك سال به زندگي‌ام برسم بهتر است. اگر من تا 2 روز صبح تا شب حرف مي‌زدم فايده‌اي نداشت، چون مسئولان ملوان نمي‌خواستند كاري انجام دهند اما با اطلاعات غلط هواداران خواستند من را رو در روي آنها قرار دهند.
    وي ادامه داد: هر روز اعلام مي‌كنند كه مي‌خواهيم نوري را به ملوان برگردانيم. آيا شما نمي‌دانيد كه من با الامارات قرارداد دارم؟‌ چرا با احساسات مردم بازي مي‌كنيد؟ چرا روز اول به شما گفتم از الامارات پيشنهاد دارم كسي توجه نكرد و حالا دوست دارند با اخبار اشتباه به مردم بگويند ما سعي كرديم اما نوري در ملوان نماند ولي هواداران ملوان بدانند اين حرف‌ها كاملا اشبتاه است.
    نوري تاكيد كرد: مسئولان ملوان دوست دارند فقط بگويند كه ما در حال تلاش كردن هستيم. يك روز بحث تولد من را پيش مي‌كشند و روز ديگر در شهر شايعات ديگري مي‌اندازند و هر روز سعي مي‌كنند توپ را در زمين من بيندازند اما از مردم انزلي خواهش مي‌كنم بدانند كه قلب من با اين تيم است و دلم براي ملوان مي‌تپد. من در همان روزهاي اوليه پس از گفت‌وگو با ملواني‌ها قراردادم با الامارات بستم علي‌رغم اينكه شايد اصلا خودم دوست نداشتم اين اتفاق بيفتد اما به تمام هواداران ملوان قول مي دهم انشاءالله زودتر از آنچه كه فكر مي‌كنند به اين تيم برگردم و خدمت كنم.
    نوري در خصوص شرايط حال حاضر ملوان گفت:‌ ملوان سال سختي در پيش دارد. مثلا آقايان جلال رافخايي را به خدمت گرفتند و بايد 250 ميليون تومان بابت رضايت‌نامه او بدهند اما يك ماه است كه هيچ خبري نيست. بنده خدا رافخايي مجبور شده 20 ميليون از جيب خودش بدهد. آيا هواداران ملوان اين را مي‌دانند؟
    وي اظهار داشت: شايد خيلي‌ها خوشحال شوند كه من از ملوان بروم و به زعم خودشان مردم انزلي از من دلگير شوند و اعلام كنند كه نوري خودش رفت تا راحت‌تر به هدفشان برسند اما سخت در اشتباهند. باز هم مي‌گويم من بچه انزلي و ملواني هستم و هر چه دارم از هواداران است كه من را بدون هيچ چشمداشتي حمايت كردند.
    انتهاي پيام/

15. این کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نوري: به پرسپوليسي‌ها گفتم به احترام ملوان نمي‌آيم
    فرش قرمزی هم پهن نشده ، در علاقه ی شما به پرسپولیس همون شادی پس از گل بس /

17. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

گزارش تصویری// تمرین صبح (سه شنبه) سرخپوشان

کانون هواداران پرسپولیس: تمرینات صبح پرسپولیس در اردوی ترکیه به روایت عکس...

19. 4 کاربر از boogh1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •