تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 90 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تنیجه این بازی رو هر جور حساب کنیم چیزی به جز باخت بود. نیمه اول بازی 0-0 بود یه پنالتی واسه ما و یه اخراجی واسه سیتی بود.
    نیمه دوم هم بعد گل دوباره یه پنالتی دیگه. کلا باید از این به بعد اگه با تیمای دسته سه هم بازی داشتیم و این فیلم داود احمق داور بازی بود امیدی به برد نداشته باشیم. باز اولش که نیست. کسی هنوز اون 4-4 معروف با نیوکاسل فصل قبل رو یادش نبرد که جناب داود رسما خودشون 4 تا گل واسه نیوکاسل زدن.

2. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها

قبل از هر چیز باید بگم که واقعا ناراحتم از اینکه آرسنال به سیتی باخت اونم دوبار در حالیکه اصلا حقمون باخت نبود بازی دیشب رو هم ندیدم اما اینطور که معلومه خیلی بهتر از حریف بودیم خدا بگم چیکار کنه فیل داود رو که اصلا معلوم نیست چه دشمنی با ما داره! بازی پارسال با نیوکاسل رو یادتونه؟

در مورد قرعه کشی لیگ قهرمانان هم واقعا ناراحت شدم یه عالمه تیم ضعیف بود اما قوی ترین تیم با ما افتاد خدا کنه صعود کنیم.

راستی گل فان پرسی به اورتون هم به نظر من یکی از قشنگ ترین گل های نیم فصل اول بود رابین واقعا دستت درد نکنه معلوم نیست اگه رابین رو نداشتیم چه بلایی سرمون میومد!

فعلا بای

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

و این هم گل چیپ رابین که آفساید اعلام شد. گل کاملا سالم بود. دیگه نمیدونم در مورد داوری بازی چی میشه گفت.

6. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب بازی امروز با استون ویلا رو میگفتن به خاطر اعتصاب قرار کنسل بشه که اینطور نشد و بازی برگزار میشه.
    این هفته لیگ برتر منتظر 20 هزارمین گله خودشه که 18 گل مونده تا این اتفاق بیوفته.
    کمک داور بازی آرسنال و استون ویلا خانم سیان ماسی (همونی که اندی گری بهش توهین کرد و اخراج شد) هستش.

محسن مدیر سایت گانرز تراست یه مقاله خیلی جالب در مورد اشتباهات فیل داود تو بازی با سیتی نوشته که 100 در 100 بخونینش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من الان این نظرات و توضیحی که لینکش در پست قبلی داده شده رو خوندم.
    میدونید چیش جالبه؟ اینکه همچین کاری رو در مورد بازی دو تا تیم خاص برای طرفدارای یه تیم خاص کردم که بابا این ها رو چطور موقع بازی ندیدید. بیچاره ها داشتن میدیدن و نصفشون باز قبول نمیکردن و اون نصف دیگه کهع همون موقع قبول کردن (چون چاره ای نداشتن! پارو دیدن که نخورده، دست رو دیدن که چوب لای چرخ شده بود! استوک رو دیدن که تو شکم رفته بود!) ولی باز دفعۀ بعد همشون یادشون رفت. کلاً ملت تا نخوان چیزی رو قبول کنن نمیشه بهشون قبولوند.
    یکم اونایی که سنشون بیشتره فکر کنن یادشون میاد به کوچک تر ها بگن:

- همیشه گفته میشد که ژوائو هاوه لانژ از برزیل حمایت میکنه.
    - ماجرای مارسی
    - تموم سال هایی که گفته میشد که داور ها از یوونتوس حمایت میکنن.
    - ماجرای کره جنوبی و جام جهانی خنده دار
    - تیم ملی اسپانیا در همین جام جهانی قبلی
    - و ....

همیشه یه جریاناتی در کاره. و همه هم میبیننش ولی قبول نمیکنن.

10. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فان پرسی:بارسا تنها تیمی است که با ارائه بازیهای زیبا، می برد

مهاجم هلندی آرسنال در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا پرداخته

سایت گل- روبین فان پرسی مهاجم هلندی باشگاه ارسنال در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا پرداخته است

فان پرسی در این باره گفته:« من فقط از طریق تلوییزون بازیهای آرسنال و بارسلونا را تماشا می کنم.بارسلونا تنها تیمی است که می تواند با ارائه بازیهای زیبا و تماشایی به پیروزی برسد.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، البته این اولین باری نیست که فان پرسی در صحبتهایی به تمجید از بارسلونا پرداخته. او در ادامه صحبتهایش دراین مصاحبه گفته:« من شیفته بازیهای زیبا هستم و همیشه خواهم بود .ولی الان واقع بین تر شده ام. » و در توضیح این نکته اشاره کرده بود که همیشه نمی توان خوب و زیبا بازی کرد و بارسلونا را به عنوان یک استثنا دراین زمینه نام برده.

12. 7 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بعد از بردن ویلا که به خاطر گل دقاق اخر انصاف چسبید ، باید با ولوز بازی کنیم ... ظاهرا بازی به خاطر اعتصاب حمل و نقل 24 ساعت تاخیر خورده .. باید ببینیم ..
    این فشردگی لیگ جزیره هم دم دم های کریسمس و بعدش معضلی هست به خدا ! اونم برای تیم ما که همیشه پای یک مصدوم در میانش هست!

14. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دو امتیاز رو مفت از دست دادیم ...
    انصافا ولوز تیمی نبود که بتونه توی ایماراتس از ما امتیاز بگیره ، ولی اینقدر موقیعت از دست دادیم که حسابش از دستم در رفته ...
    حیف شد واقعا ...
    باید بازی های بعدی با روحیه جنگجویانه تری بازی کنیم ... امروز هر چقدر از زمان بازی می گذشت احساس می کردم که راحت تر بازیکن ها به مساوی راضی شدن !

16. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

در مورد بازی قبلی باید بگم که من نمیدونم که چرا دوازبان حریف همیشه واسه ما شاخ میشه؟!؟!؟!؟
    هنسی تو این بازی شده بود دوران اوج بوفون. بعد میره اونور 4 تا از منچستر میخوره.

در ضمن تیری آنری به صورت قرضی و دو ماهه با تیم قرار داد بسته.

18. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

1-0 QPR رو بردیم ...
    بازی رو ندیدم متاسفانه ..
    گل رو هم رابین زده و به عبارتی به رکورد گل زنیش توی سال 2011 یک گل دیگه هم اضافه کرد.
    خبر خوب دیگه برای ما اینکه هم چلسی و هم منچستر یونایتد توی خونه هاشون شکست خوردند و خیلی به سود ما شد .
    حالا دوشنبه باید با فولام بازی کنیم ... فاصله دو بازی خیلی کمه ... احتمال اینکه به خیلی از بازیکن های اصلی استراحت بده ونگر زیاده ... شاید رابین هم بازی نکنه .
    پیوستن انری هم که دیگه قطعی شده نه؟! اگه این جور باشه باید یک تبریک هم به این خاطر گفت ... توی این 2 ماه هم می تونه به صورت فردی به کارمون بیاد هم اینکه روحیه تیم و به خصوص مهاجم ها رو بالا ببره و شاید یک کمی هم به والکات و جروین چهارچوب شناسی یاد بده!

20. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •