تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 186 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

احتمال خروج بربا وجود دارد !
    رئیس تایید میکند که شاید بربا از تیم برود

به نظر میرسد که دوران مهاجم بلغاری در یونایتد در حال به سر رسیدن است. با وجود اینکه گلزن بلغاری یونایتدها فصل گذشته موفق به زدن 20 گل در لیگ برتر شد و مشترکا با کارلوس توز آقای گل لیگ برتر شد ، اما با درخشش خاویر هرناندز از توجهات فرگی خارج شد و در دیدارهای مهم به کار گرفته شد. مانند فینال لیگ قهرمانان اروپا که نام او حتی در بین لیست ذخیره های یونایتد هم دیده نمیشد. سر آلکس فرگوسن سرمربی شیاطن سرخ پس از دیدار خیریه بین مارسی و منچستریونایتد که با برتری 8-2 تیم فرانسوی خاتمه یافت ، در پاسخ به سوالی درباره خروج بربا از یونایتد گفت : " شاید او برود. این امکان پذیر است." گفتنی است که پاری سن ژرمن از مدت ها پیش به دنبال جذب او بوده و آنها میخواهند که مهاجم آماده ی یونایتدها را به فرانسه منتقل کنند. به نظر میرسد مبلغ 20 میلیون پوند از این انتقال به یونایتدها برسد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نقل از:
    کد:

2. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خداحافظی رسمی ادوین فن در سار از دنیای فوتبال با دو دیدار به یاد ماندنی
    فن در سار 40 ساله در دوران حرفه ای اش علاوه بر تیم ملی هلند در تیم های آژاکس، یوونتوس، فولام و منچستریونایتد نیز بازی کرد

سایت گل - ادوین فن در سار، دروازه بان باتجربه هلندی، شب گذشته با انجام دو دیدار دوستانه که در هر دو آنها به پیروزی رسید، رسما به دوران حرفه ای پرافتخارش پایان داد.

فن در سار 40 ساله در دوران حرفه ای اش علاوه بر تیم ملی هلند در تیم های آژاکس، یوونتوس، فولام و منچستریونایتد نیز بازی کرد.

در دیدارهای دیشب، فن در سار ابتدا با تیم آژاکس 1995 (تیمی که قهرمان چمپیونزلیگ شده بود) موفق شد 1-0 تیم ملی هلند 1998 را شکست دهد. در این دیدار مارک اوور مارس، ستاره سابق آرسنال، تک گل آژاکسی ها را به ثمر رساند.

در دیدار دوم، تیم رویایی فن در سار که هدایت آن را سر الکس فرگوسن برعهده داشت، موفق شد تیم فعلی آژاکس را 2-1 مغلوب کند.

در تیم رویایی فن در سار بازیکنانی مانند رایان گیگز، وین رونی، نمانیا ویدیچ، ریو فردیناند، دنیس برگ کمپ، لوئیس ساها و درک کوئیت بازی کردند.

لینک منبع خبر:
    کد:

رونی: برای تکرار قهرمانی مان باید پیشرفت کنیم
    مهاجم انگلیسی در فکر انتقام شکست در دیدار نیمه نهایی فصل گذشته جام حذفی انگلستان از سیتی است

سایت گل - وین رونی ستاره انگلیسی باشگاه منچستریونایتد بی صبرانه در انتظار مصاف تیمش با منچسترسیتی در روز یکشنبه و در کامیونیتی شیلد است.
    رونی دراین دیدار به گرفتن انتقام شکست 0-1 تیمش در مرحله نیمه نهایی اف ای کاپ فصل گذشته مقابل شاگردان مانچینی است
    رونی در صحبتهایی به فور فور توو گفت:« بازی کردن با سیتی در کامیونیتی شیلد، بهترین راه شروع است. این بهترین شروع ممکن بعد از اردوی پیش فصلمان است و می دانیم که بعد از تلاش سخت و قبل از آغاز رقابتهای لیگ، یک داربی منچستر در راه است. نمی توانی انگیزه ای بهتر از این برای شروع فصل داشته باشی.»
    با وجود خریدهای جنجالی منچسترسیتی، رونی مطمئن است که یونایتد می تواند که از عنوان قهرمانی اش دفاع کند:« نامهای بازیکنانی که به تیمها پیوسته اند مشخص است ولی ما نمی توانیم برروی این نامها تمرکز کنیم. ما باید برروی کار خودمان تمرکز کنیم و البته شما می دانید که سیتی، چلسی، آرسنال و لیورپول هم برای قهرمانی مبارزه می کنند و تنها کاری که می توانیم بکنیم این است که برای رسیدن به قهرمانی پیشرفت کنیم و سعی کنیم که این قهرمانی را حفظ کنیم.زمانی که در تیمی مثل منچستریونایتد هستیم، باید بدانی که چه اهدافی مطرح است. ما می خواهیم در لیگ برتر، لیگ قهرمانان اروپا و دو جام دیگر به قهرمانی برسیم. این کاملا ساده است. گاهی وقتها کم می آوری ولی در منچستریونایتد باید همیشه تشنه موفقیت بود.»

لینک منبع خبر:
    کد:

4. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

کسی لینک دانلود خداحافظی و مراسم رو داره؟فقط مراسمش رو میخواهم ،هایلایت بازی رو دیدم.

6. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسطوره یونایتد در جلسه پرسش و پاسخی با MUTV نگاهی دوباره به کارنامه خود می اندازد

چقدر فشار روی شما بود وقتی که اولین بازی خود را برای یونایتد در مقابل پورت واله در 1994 انجام میدادی؟
    ان درخشان بود که اولین بازی خودم را انجام بدم.این چیزی است که وقتی شما بازیکن جوانی هستید و از رده های پائینتر به تیم اصلی میرسید میخواهید انجام دهید.و من خوش شانس بودم که شانس خودم را داشتم.فشار خیلی زیادی نبود چون هشت یا نه نفر دیگه هم سن من هم در تیم بودن فکر کنم فقط برایان مک کلیر بازیکن بزرگسالی بود که انشب در ترکیب بود.بنابراین مقدار کمی فشار روی ما بود و احتمالا هممون مضطرب بودیم.ولی همه در کنار هم بودیم و ان شب به خوبی وظیفه خود را انجام دادیم.

کدام لذتبخش تر بود:بردن اولین جام یا شکست لیورپول در فینال جام حذفی؟
    من احتمالا میگم بردن لیگ چون اولین جامی بود که بردم.این چیزیست که نشان میدهد شما بهترین تیم در انگلیس هستید .بازی کردن برای باشگاهی مثل منچستریونایتد بالاتر از تمام ارزوهای من بود پس انجام این کار و بردن لیگ بینظیر بود.

گلی که به اینتر در لیگ قهرمانان1999 زدی و بازی در سنسیرو را چگونه به یاد میاری؟
    حدود 5 تا 10 دقیقه از بازی گذشته بود که من توپ را با پاشنم درون دروازه قرار دادم.ان یک فرصت و دستاورد بزرگ بود که ما تونستیم بدست بیاریم.ان ها تیم بینظیری بودن که رونالدو رو هم داشتن.این عالی بود که میتوانستم در سنسیرو بازی کنم.ان یک استادیوم عظیم است که تمام دنیا ان را میشناسند.شما رویای بازی در این استادیوم ها را دارید و من خوش شانس بودم که انجا بازی کردم و گل هم زدم.

ایا ضربه والی که به استون ویلا (2006) زدی را بهترین گلت انتخاب میکنی؟
    احتمالا بله.و احتمالا سخترین گلم چون توپ در ارتفاع بالایی در هوا بود و مشکل بود که بتونم ضربه والی بزنم.ان خیلی شیرین بود من تلاش خاصی نکردم فقط ضربه زدم و ان به سرعت رفت و ان یگ گل عالی بود.

در مورد ان گل معروف به بارسا در لیگ قهرمانان چی میگی؟
    اونو من خودم خیلی متوجه نشدم به نظر میامد به محض اینکه من پای راستم را بالا اوردم و ضربه زدم توپ در دروازه بود .به نظر میرسید گلر به سمت دیگری رفته بود و فضای زیادی در گوشه دروازه وجود داشت.اون به ما کمک کرد که به فینال بریم .

هوادارن عاشق بازی با سیتی هستن،اما ایا هنوز لیورپول جدی ترین رقیبمان هست؟
    بله ان ها هنوز هستن و این بخاطر قهرمانی هایی است که بدست اوردن بخاطر تاریخشان و من فکر کنم برای زمانی ان ها جدی ترین رقیب ما بمانند.ولی من فکر میکنم سیتی به زودی جای ان ها را بگیرد ان ها جام حذفی را بردن و انگیزه گرفتن و خرج میکنند.اینکه ان ها تاریخ لیورپول را دارن یا نه من مطمئن نیستم،تا زمانیکه ان ها به تلاششون به عنوان رقیب محلی ادامه دهند سخت است که از بین ان دو یکی را انتخاب کرد.

لینک منبع مصاحبه:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

یونایتد به دنبال ستاره آلمانی دورتموند
    به نظر میرسد که اسنایدر از برنامه های آنان خارج شده است

شیاطین سرخ به دنبال جذب جانشینی برای پل اسکولز هافبک بازنشسته شده خود هستند و پس از اینکه در راه جذب وسلی اسنایدر هافبک اینترمیلان به موفقیت نرسیدند ، حالا به دنبال جذب هافبک جوان دورتموند آلمان افتاده اند.ماریو گوتزه بازیکنی است که مدنظر فرگی قرار دارد و فصل گذشته را نیز به خوبی سپری کرده است. نمایش های درخشان او باعث جلب توجه باشگاه بزرگ اروپایی از جمله بارسا و رئال نیز شده است.گوتزه در فصل پیش در 41 بازی برای تیم آلمانی بازی کرده و موفق به زدن 8 گل و دادن 15 پاس گل نیز شده است. این ملی پوش 19 ساله آلمانی جدیدترین بازیکنی است که پس از مودریچ ، نصری و اسنایدر برای جانشینی اسکولز مطرح شده و احتمالا یونایتد برای جذب او تلاش هایش را آغاز کند. فرگوسن تاکنون 3 بازیکن جدید را برای یونایتدها جذب کرده اما به نظر میرسد همچنان از خرید یک جانشین برای پل اسکولز نا امید نشده است.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

8. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ادای احترام سر الکس فرگوسن به پل اسکولز

فرگوسن امروز دوباره به اسکولز ادای احترام کرد،با توصیف کردن او به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ منچستر یونایتد.
    او گفت:در ذهن من اسکولز به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ یونایتد قرار میگیرد.
    من چهارشنبه با فابین بارتز صحبت کوتاهی داشتم و میگفت "توجه و احترام مرا به پل برسان او بهترین بازیکنی است که باهاش بازی کردم."
    شما دیدید که ژاوی درباره اسکولز صحبت کرد و او از همه ما بهتر میتونه درباره بازیکنان هافبک نظر بدهد.او گفته اسکولز بهترین بازیکنی است که در مقابلش بازی کردم.
    الکس فرگوسن در ادامه به شوخی درباره شخصیت خجالتی اسکولز در جمع گفت:ممکنه او تو این بازی حضور پیدا نکنه!،مخصوصا اگر قرار به مصاحبه باشد .

اگر قرار باشه که در پایان بازی با هواداران صحبت کند او این را با بردباری تحمل میکند.و به یک طریقی انجام میدهد.اما مشتاقانه به دنبالش نیست.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

غیبت هرناندز در بازی کامیونیتی شیلد
    احتمال دارد یونایتد رافائل و کریک را هم در اختیار نداشته باشد

مهاجم مکزیکی شیاطین سرخ بازی یکشنبه یونایتد مقابل منچستر سیتی را در کامیونیتی شیلد از دست داد. این مهاجم که مکزیکی پس از ضربه ای که به سرش برخورد کرد بسیار رنج میبرد و سر الکس فرگوسن سعی می کند تا برای بازی یکشنبه مقابل منچستر سیتی به او استراحت دهد.

فرگی در این باره گفت: احتمالا ما هرناندز را تا دو سه هفته ی دیگر در اختیار نداشته باشیم و اینطور که به نظر میرسد به خاطر ضربه ای که به سر او وارد شده. او تا آخر این ماه استراحت کند. اینطور که به نظر میرسد یونایتد برای بازی یکشنبه مایکل کریک و رافائل را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. کریک در بازی خداحافظی فاندر سار آسیب دیدگی برایش به وجود آمد و رافائل نیز در بازی دوستانه مصدویت مقابل بارسلونا دوچار مصدومیت خفیفی شد است.

با این حال فرگوسن آنتونیو والنسیا و دارن فلچر را که به تمرینات بازگشنه است در اختیار داشته است.

وی گفت: این بازی حساسیت بسیاری دارد اما ما نباید برخی سیاست های کاریمان را تغییر دهیم. ما مطمئنا برای این بازی به دو یا سه بازیکن احتیاج خواهیم داشت.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

10. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

امشب بازی خداحافظی اسکولزی بود
    بازی قشنگی بود
    یونایتد 6.0 برد
    اما یکی از تلخ ترین برد ها بود
    خداحافظ پل اسکولز
    دوستت داریم

12. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن: پل اسکولز یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ یونایتد است
    اسکولز که در پایان فصل گذشته با دنیای فوتبال خداحافظی کرد، در دیداری دوستانه به مناسبت خداحافظی اش مقابل نیویورک کسموس به میدان رفت

سایت گل - سرالکس فرگوسن مربی باتجربه منچستریونایتد به تمجید از شاگرد سابقش ،پل اسکولز پرداخته و او را یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ منچستریونایتد نامیده
    اسکولز تمام عمر ورزشی اش را در منچستریونایتد سپری کرد و در طول 15 سال حضورش در اولدترافورد بیش از 676 بار پیراهن این تیم را برتن کرده و در تمام رقابتهای داخلی انگلستان به قهرمانی رسیده اسکولز در پایان رقابتهای فصل گذشته لیگ برتر با دنیای فوتبال خداحافظی کرد و روز جمعه در دیدار خداحافظی اش مقابل نیویورک کاسموس که اریک کانتونا را در ترکیبش می بیند به میدان رفت
    قبل از برگزاری این مسابقه، تنها مربی اسکولز در صحبتهایی به تمجید از شاگرد سابقش پرداخت :« در ذهن من اسکولز به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ منچستریونایتد نقش خواهد بست. من روز چهارشنبه با فابین بارتز حرف می زدم و او از من خواست تا سلامش را به اسکولزی برسانم.فابین بارتز گفت که اسکولز بهترین بازیکنی بوده که در کنارش بازی کرده است.»
    مربی باتجربه یونایتد ادامه داد:« شما می بینید که چابی درمورد اسکولز صحبت می کند و او در جایگاه به مراتب بهتری نسبت به ماست تا بخواهد درمورد بازیکنان خط میانی صحبت کند. چابی هم گفته که اسکولز بهترین بازیکن خط میانی ای است که تاکنون مقابلش بازی کرده.»

لینک منبع خبر:
    کد:

14. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

و جالب اینه که گل اول رو اسکولز خودش و با همون شوت های معروفش و از راه دور زده که توپ کمتر از 1 ثانیه به دروازه رسید!
    کد:

18. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ادوین ون‌درسار دروازه‌بان منچستر یونایتد ، توانسته پسرش را هم به راه خود بکشاند. جو ون‌درسار، فرزند 11 ساله ادوین که تصویر او را می‌بینید، با ایستادن داخل چارچوب دروازه، راه پدرش را ادامه می‌دهد.

منبع:
    کد:

20. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •