تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 320 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بارسلونا هنوز هم بهتر از رئال مادرید است - مانوئل پیگرینی

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

مانوئل پیگرینی سرمربی سابق رئال مادرید عنوان کرد که هنوز هم بهترین تیم اسپانیا بارسلونا است...

مانوئل پیگرینی سرمربی سابق رئال مادرید و کنونی مالاگا عنوان کرد که رئال مادرید هنوز نتوانسته است خودش را به سطح بارسلونا برساند.

مانوئل پیگرینی به Ligabbva.com گفت:

"معتقدم که بارسلونا هنوز هم بهترین است. رئال مادرید در دو سال اخیر خیلی قدرتمند شده است اما فصل آینده هم مثل فصل های قبل به پایان خواهد رسید. من نه علاقه ای به خوزه مورینیو دارم نه پپ گواردیولا، هر کدام از آن ها نوع بازی و شخصیت متفاوتی دارند."

مانوئل پیگرینی از انتقال هموطنش آلکسیس سانچز به بارسلونا هم تعریف کرد و گفت:

"او بازیکنی است که فوتبالش را از سن های پایین در شیلی شروع کرده و کم کم متحول شده است. بعد از بازی کردن در باشگاه های مهمی همچون کولوکولو، ریورپلیت و اودینزه اکنون لباس بارسلونا را بر تن خواهد کرد. آلکسیس هر سال قدرتمند تر میشود و پیشرفت میکند. بیشتر گلزنی میکند و بازیکن بهتری میشود. مطمئنم که بارسلونا با او پیشرفت خواهد کرد."

مانوئل پیگرینی شیلیایی در فصل 2009-2010 سرمربی رئال مادرید بود و لالیگا را در رده ی دوم به پایان رساند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آرسنال در حال آماده سازی برای ارائه پیشنهاد 25 میلیون پوندی به بنزما

خبر های رسیده حاکی از تمایل آرسنالی ها برای امضای قراردادی با بنزما به مبلغ 25 میلیون پوند میباشند .

آرسن ونگر ، سرمربی تیم آرسنال ، قصد دارد تا با خرید یک مهاجم مطرح برای تیمش ناکامی های تیمش در سال های اخیر را برای داشتن مهاجمی تراز اول برطرف کند . لذا وی پیشنهاد خرید بنزما را به سران باشگاه ارائه کرده است که با استقبال سران باشگاه مواجه شده است .

ونگر از زمانی که بنزما در لیون به انجام بازی میپرداخت ، به دنبال این مهاجم فرانسوی بوده است و اکنون این خواسته خود را صریح تر و جدی تر مطرح نموده است . بنظر میرسد ونگر در این فصل به دنبال برطرف کردن مشکل خط حمله تیم خود است ، چراکه آنها قبلا هم قراردادی را با ژروینیو از تیم لیل امضا کرده بودند . طبیعتا با بروز مصدومیت برای فن پرسی ، تمایل ونگر برای خرید یک مهاجم تمام عیار بیشتر شده است .

مطمئنا بنزما در فصل آینده گزینه اول سرمربی اش برای خط حمله نخواهد بود چراکه طی خبر های اخیر مورینیو به دنبال بازیکن هایی چون کارلوس توز و نیمار برای پشتیبانی از گزینه اول وی یعنی گونزالو هیگواین میباشد . حتی خبر هایی مبنی بر تمایل بعضی سران باشگاه رئال مادرید ، به جذب مهاجم سیه چرده تیم منچستر سیتی ، آدبایور میباشند که تمامی این احتمالات شاید بنزما را مجبور به تفکر در پیشنهاد آرسنال کند .

با توجه به آمار نه چندان مطلوب بنزما در فصل گذشته ، شاید سران مادرید هم دیگر علاقه چندانی به حفظ وی نداشته باشند .

کد:
    تعویض نیمکت های جایگاه مربیان و بازیکنان

صندلی ها و نیمکت های جدید این بخش از سانتیاگو برنابئو ، برای اولین بار در 14 آگوست و در بازی سوپرکاپ استفاده خواهند شد .

رئال مادرید در فصل 2012-2011 از نیمکت های جدیدی استفاده خواهد کرد . این نیمکت های مشکی رنگ جدید قابلیت تنظیم شیب کمر و همچنین گرمگن (نوعی بخاری که در این صندلی ها استفاده شده است ) برای بازی های که در فصول سرد انجام میشود را دارا بوده و دارای نقش لوگوی شرکت ماشین سازی AUDI بوده که اسپانسر این صندلی هاست .

در مجموع از این نوع صندلی ها 47 عدد در ورزشگاه تعبیه شده است که سهم هر تیم 22 صندلی و 3 صندلی هم برای مسئولان و ناظران و داوران بازی در نظر گرفته شده است . این صندلی ها برای اولین بار در تاریخ 14 آگوست و در بازی سوپرکاپ با بارسلونا استفاده خواهند شد .

کد:

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض فیلادلفیا یونیون 1-2 رئال مادرید / برد خفیف در گرمای شدید

مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید سومین بازی پیش فصل خود را با برد برابر فیلادلفیا یونیون پشت سر گذاشت .

با این که مورینیو هنوز به قول خودش یک مهاجم کم دارد اما در نیمه اول ، بازیکنان تهاجمی رئال مادرید بهتر از بازیکنان تدافعی بودند . شاید دمای 35 درجه ای و رطوبت بالا روی عملکرد تیم زیادی تاثیر گذاشته بود . مربی پرتغالی در خط هافبک از زوج ژابی - گرانرو استفاده کرده بود که بازیکن اهل سن سباستین پس از مصدومیت کمرش دوباره به ترکیب برگشت . کاسادو و خسه هم برای اولین بار فیکس شدند . کایخون هم توانست که شروع خوبش را تکمیل کند و نشان دهد کم کم برای گلزنی به بارسلونا آماده می شود . طبیعتا این بازیها درخشان کایخون می تواند بیش از هر کسی دی ماریایی را نگران کند که با غرور فراوان از آرژانتین پیعام فرستاده که باید دستمزدش افزایش یابد .
    بازیکن اهل گرانادا در همان آغاز بازی روی پاس بلند ژابی آلونسو و اشتباه بازیکن فیلادلفیا گل اول را به ثمر رساند . در دقیقه 10 نوبت بنزما بود که نشان دهد اعتماد به نفسش را باز یافته است . روی یک فشار خوب توانست که توپ ربایی کند و پاسش به اوزیل منجر به گلزنی این بازیکن با پای غیر تخصصی خود شد . او باز هم با هوش و تکنیک بالایش خوش درخشید ، در حالی که کاکایی که نیمه دوم به زمین آمد ، همچون بازی با چیواس ناکام ماند تا دومین بازی ضعیف پیاپی خود را پشت سر بگذارد . البته در نیمه اول دو پنالتی رئال هم سوخت ، یکی روی بنزما (38) و دیگری روی آربلوا (40) .
    واران و کاروالیو باز هم در خط دفاع مورد استفاده قرار گرفتند و آربلوا (راست) و کاسادو (چپ) در جناحین آنها بودند . فیلادلفیا یونیون در مجموع شش بار به محوطه جریمه کاسیاس رسید که البته زیاد این موقعیت ها خطرناک نبودند . در دقیقه 31 البته ایکر یک واکنش خوب داشت تا نشان دهد که همچون کریستیانو آماده یک پیش فصل خوب است . بازیکن پرتغالی هم چندین و چند موقعیت خوب داشت که موندراگون در مقابلش خوش درخشید . کوئنت رائو و په په ، زوج خط هافبک در نیمه دوم بودند .
    در دقایق پایانی بازی ، فارفان توانست که در دقیقه 72 دروازه توماس مخیاس را باز کند .
    رئال مادرید اکنون بر صدر جدول "چلنج ورد 2011 " قرار گرفته است . رئال مادرید با 17 امتیاز اکنون بر صدر این جدول است . فقط منچستر یونایتد و بارسلونا شانس رقابت با رئال در این زمینه را دارند .
    فیلادلفیا یونیون 1-2 رئال مادرید
    بازیکنان فیلادلفیا : موندراگون (مک مث) ، ویلیامز (ریشتر) ، کالیف (گونزالس) ، والدس (میلگلیورانزی) ، فارفان (دانیل) ، مپ (پفر) ، کارول (اوکوگو) ، ناکازاوا (تورس) ، له توکس (مک لیرنی) ، روئیز (ام وانگا)
    بازیکنان رئال : کاسیاس (خسوس)(مخیاس) ، آربلوا (ناچو) ، واران (خوسلو) ، کاروالیو (آلبیول) ، کاسادو (مارسلو) ، ژابی (په په) ، گرانرو (کوئنت رائو) ، اوزیل (کاکا) ، خسه (کریستیانو) ، بنزما و کایخون
    داور : الکس پروس
    گلها : کایخون (1) و اوزیل (10) برای رئال و فارفان (72) برای یونیون

استادیوم : لینکلن فینانسیال
    تماشاگر : 57.305 نفر

4. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

رونالدو مدير روابط عمومي رئال مادريد مي‌شود

به گزارش نشریهاسپانیایی ماركا، رونالدو که به تازگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده، در حال حاضر بیکار است و می تواند گزینه ای مناسبی برای این پست باشد.

سایت گل- مقامات باشگاه رئال مادريد قصد دارند رونالدو، ستاره برزیلی سابق این باشگاه را به عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه استخدام کنند.
    به گزارش نشریهاسپانیایی ماركا، رونالدو که به تازگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده، در حال حاضر بیکار است و می تواند گزینه ای مناسبی برای این پست باشد.
    بازگشت زيدان به عرصه قدرت در رئال مادريد و پيشنهاد ارزشمند پرس به رائول براي تصاحب كرسي مديريت بخش نقل و انتقالات بازيكن اين مسئله را بر سر زبان‌ها انداخت كه فلورنتينو پرس قصد دارد ستاره های تیم کهکشانی خود را براي مديريت در بخش‌هاي گوناگون به بدنه باشگاه تزريق كند.
    رونالدو با پرس مذاكره كرده و احتمال دارد پست مدير روابط عمومي باشگاه رئال مادريد را قبول كند. مورينيو نيز از اين روند راضي و معتقد است ورود بازيكنان محبوب سال‌هاي دور به بدنه مديريت باشگاه باعث افزايش روحيه بازيكنان و هواداران خواهد شد.

6. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

دستیار مورینیو:موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا،یک هدف است،نه یک عقده

کارانکا، دستیار مورینیو در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش کار زیادی برای انجام دادن دارد

سایت گل- آیتور کارانکا، دستیار ژوزه مورینیو در رئال مادرید معتقد است که کهشکانی ها برای قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرماانان اروپا بی قراری نمی کنند ولی درعین حال به این نکته اشاره کرده که موفقیت در رقابتهای اروپایی برای تیمش مهم است.چرا که کهکشانی ها می خواهند به سلطه بارسا در لالیگا و رقابتهای اروپایی پایان دهند
    رئال مادرید در فینال کوپا دل ری توانست بارسلونا رااز پیش روبردارد ولی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در دو دیدار رفت و برگشت مغلوب بارسا شد و ازگردونه این رقابتها خارج شد.
    در این میان فلورنتینو پرس در فکر کسب دهمین قهرمانی اروپایی تیمش است و دستیار شماره یک مورینیو معتقد است که این موضوع برای آنهانگران کننده نیست.
    کارانکا در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه رئال گفت:« قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا برای ما مهم است. ما باید به شدت تلاش کنیم تا این جام را مال خود نمائیم و از سوی دیگر باید بدانیم که فصل قبل هم عملکرد خوبی داشتیم. قهرمانی در این تورنمنت اروپایی هدف مهمی است ولی اصلا عقده قهرمانی در این رقابتها را نداریم.»
    کارانکا در ادامه صحبتهایش درمورد ژوزه مورینیو و پست جدیدش که مدیر ورزشی فوتبالی در رختکن رئال است گفت:« مورینیو پست جدیدی در باشگاه گرفته ولی همه ما همان مسئولیت قبلی مان را انجام خواهیم داد. ما سال گذشته کارهایی کردیم که همه را متعجب کردیم ولی این مسائل امسال عادی تر خواهند بود.»

8. این کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض مورینیو می خواهد زیدان را کل فصل روی نیمکت بنشاند

مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو اکتبر گذشته گفته بود :" دوست داشتم زیدان به من نزدیک تر باشد و به مدیر عامل دور تر . " چندی نگذشت که زیزو در والدبباس حاضر شد و به همراه تیم در بازیهای چمپیونزلیگ سفر کرد . در آن زمان رسما مشاور مدیریتی ش د . در آغاز این فصل ، مورینیو به چیزی دست یافت که در آن زمان غیرممکن به نظر می رسید : نشان زیزو روی نیمکت در کنار خودش . اما مربی پرتغالی انتظار بیشتری دارد و می خواهد که در طول بازیهای کل فصل هم زیدان روی نیمکت در کنارش باشد . مرد فرانسوی در حال حاضر مدیر ورزشی تیم اصلی رئال مادرید است . مسئولیتی که به گفته خودش ، "به مرور شرح وظایف آن تعیین خواهد شد ."

هماهنگ شده
    مربی پرتغالی پس از اولین بازی گفت :" زیدان یکی از ماست ، ما یک گروه متحد هستیم و او هم با ماست . " تیم با میانگین سنی 24.8 سال ، نیاز به الگویی دارد که از نظر سنی به بازیکنان نزدیک باشد . راموس گفته بود :" اگر مشکلی داشته باشیم می توانیم با او صحبت کنیم . " زیزو 14 روز در کنار تیم بوده است .

نظر مورینیو برای تیم قابل احترام است و بازیکنان با زیدان راحت هستند . در حال حاضر در قوانین فیفا ، جایی برای زیدان روی نیمکت در نظر نگرفته شده است . در حالی که فصل گذشته هم مثلا لورو به عنوان مربی دروازه بان ها ، در سمت کمک پزشکان روی نیمکت می نشست . در قوانین یوفا این قضیه دو پهلو تر است . اجازه داده می شود هفت نفر از مسئولان فنی روی نیمکت باشند که به طور دقیق جای کسی مشخص نشده است . اما همه چیز دست مورینیوست . اخیرا گفته بود که "ساختار باشگاه زیادی پیچیده است " و پس از پنج ماه آن را تبدیل به مدل انگلیسی کرد . در حال حاضر زیزو حاضر نیست روی نیمکت بنشیند اما این مربیست که می تواند نظرش را تغییر دهد .

10. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض زيدان:"اميدوار به ديدن طرفدارانم در تهران هستم"

مرجع خبری رئال مادرید :روزنامه روزگار امروز گفت‌وگویی از زین‌الدین زیدان منتشر کرد. زیدان که بحث حضورش در ایران برای نمایشگاه فوتبال مطرح شده است، در این مصاحبه که امیر شیروانی کارگزار ایرانی مقیم ایتالیا آن را به صورت کتبی از مرد سال سابقه فوتبال جهان پرسیده است، زیدان از حضور قریب‌الوقوعش به ایران گفته است. طبق نوشته این روزنامه احتمال حضور مارچلو لیپی نیز در ایران وجود دارد. البته این از آن وعده‌هاست که باید ببینیم و تعریف کنیم. این گفت‌وگو را بدون کم و کاست بخوانید:
    چطور شد كه آمدن به ايران را قبول كرديد؟
    دوست داشتم ايران را از نزديك ببينم و مشتاقم كه به ايران بيايم همينطور افتخار ميكنم كه به ايران بيايم چرا كه من هم مسلمان هستم و بودن در كنار مسلمانان در هر جاي دنيا لذت بخش است.
    قطعا به ايران خواهيد آمد؟
    البته قرار بود تاريخ ديگري به ايران بيايم اما مثل اين كه نمايشگاهي كه قرار است برگزار شود به تاخير افتاده و به اوايل پاييز موكول شده.
    چون آمدن شما يك بار به تاخير افتاده و آن هم به دليل تغيير زمان نمايشگاه بين المللي فوتبال تهران بوده است هواداران شما در ايران نگران اند كه شما به ايران نياييد.
    نه من حرفه اي هستم و طبق قول و قرارهايي كه داشته ام به ايران ميايم،‌ ميگويم 99 درصد چراكه يك درصد ممكن است اتفاق غير مترقبه اي بيافتد اما همه چيز براي آمدن من مهياست.
    چقدر فوتبال ايران را ميشناسيد؟
    شناخت زيادي از فوتبال ايران ندارم فقط تنها چيزي كه از فوتبال ايران به ياد دارم بازيهاي خوب اين تيم در جام جهاني 98 بود كه تيم بدي نبود و فكر كنم توانست در يك بازي حساس تيم آمريكا را شكست دهد. بازي ايران آمريكا بازي حساسي بود و من به خوبي به ياد دارم كه در فرانسه همه بدنبال نتيجه بازي ايران و آمريكا بودند و اين بازي را تماشا كردند
    از بازيكنان ايراني كسي را ميشناسيد؟
    نه كسي را نميشناسم
    آن زمان كه فوتبال ايران را در جام جهاني 98 ديديد چه نظري درباره فوتبال ايران داشتيد؟
    به نظر من فوتبال ايران جاي رشد دارد و قابل رشد است و البته خيلي زمان ميبرد كه فوتبال ايران به سطح بالايي برسد. ضمن اينكه ياد ميايد در جام جهاني 2006 هم ايران حاضر بود اما مثل اينكه نتايج خوبي نگرفت.
    يكي از دلايل محبوبيت شما در ميان مسلمانان و مخصوصا ايرانيان درگيري شما با ماتراتزي در فينال جام جهاني 2006 است، ميخواهيم از زبان شما جريان دقيق اين درگيري را بدانيم، آيا ماتراتزي به شما لقب تروريست داد و فقط يك ناسزاي خانوادگي داد؟
    به من به صورت مستقيم الفاظ ناشايستي گفته شد، همانطور كه ميدانيد بازيكنان فوتبال در پايان بازيهاي مهم و حتي شايد غير مهم پيراهنهايشان را با هم عوض ميكنند در آن لحظه كه ماتراتزي پيراهن من را ميكشيد به او گفتم پس از شكست تيمت پيراهنم را به تو خواهم داد تا آرام شوي اما ماتراتزي به من گفت من پيراهن تو را نميخواهم، من پيراهن خواهر تو را ميخواهم كه من هم در واقع غيرتي شدم و با او به شيوه خودم درگير شدم .

کایخون :" بدون کمک هم تیمی ها نمی توانستم گلزنی کنم "

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه کایخون برابر فیلادلفیا یونیون توانست گلزنی کند . او ، مخیاس و خسوس ، دروازه بان ها آکادمی رئال به آنالیز این برد پرداختند .
    کایخون :
    "بازی خوبی انجام دادیم . سه بازی خود در این جا را بردیم که این خیلی مثبت است . از عملکرد خود راضی هستیم . از نظر شخصی به خاطر گلی که زدم خرسند هستم اما بیشتر از آن از برد تیم خرسند هستم. بازی خوبی ارائه دادیم آن هم در این گرمای شدید . بدون این هم تیمی ها نمی توانستم گلزنی کنم. باید سعی کنم که در امور روزمره ام هم این انرژی را حفظ کنم . "
    "راحت هستم . آرام آرام بیشتر هماهنگ می شوم . همچنان در حال تمرین هستم . مورینیو از من انتظاری مشابه دیگر هم تیمی ها دارد ، این که در هر بازی صد در صد باشم . "

خسوس :
    "این تیم خیلی منسجم است و ما سخت کار می کنیم . مطمئنم که اگر به این روند در طول فصل ادامه دهیم برای قهرمانی ها خواهیم جنگید ."

توماس مخیاس :
    "بازی کردن در این جا یک تجربه زیبا بود . مهم این است که توانستیم از نظر بدنی خوب محک بخوریم و ببینیم که در آینده چه می شود . از مردمی که از ما حمایت کردند سپاسگزاریم ."

12. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

رونالدو وارد عمل میشود

دیگر پیش خوان ها:

فلورنتینو از ستاره برزیلی میخواهد که نیمار را متقاعد کند

مدیر و ستاره برزیلی جمعه شب در ایبیزا با هم شام خوردند

زیدان:"رئال مادرید کسی مثل مورینیو را کم داشت که به کارهای مهمی دست خواهد زد"

حضور در نیمه نهایی با هت تریک موراتا

رائول با شالکه سوپرجام آلمان را کسب کرد

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

"رئال مادرید یک مربی مثل مو را کم داشت"

دیگر پیش خوان ها:

مورینیو میخواهد زیدان کنار او بر روی نیمکت تیم بنشیند

د اولیویرا؛رییس سانتوس:"نیمار در تیم میماند،هدفم همین است"

رائول سوپرجام آلمان را کسب کرد
    ال کاپیتان اکنون 18 جام را کسب کرده است

زیر 19 ساله های اروپا:اسپانیا اکنون در نیمه نهایی است

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

14. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازگشت کهکشانیها به خانه

تیم ، روز دوشنبه را به استراحت خواهد پرداخت و از روز سه شنبه تمرینات از سر گرفته خواهند شد .

لوس آنجلس امسال استقبال خیلی خوبی را از تیم به عمل آورد . تمرینات تیم همیشه با استقبال خوب تماشاگران و علاقه مندان به رئال مادرید همراه میشد . تیم هم در این مدت با برد های عالی خود در این منطقه و شکست 4-1 لوس آنچلس گالکسی ، 3-0 چیواز و 2-1 فیلادلفیا مثمر بودن تمرینات خود را ثابت کرد .

در این مدت اشخاص بسیار معروفی از تمرینات و بازی های تیم دیدن میکردند مثل ستاره های هالیود مثل ویل فرد ، زاک گالیفیاناکیس و سرمربی معروف آمریکایی ، باب بردلی . در سالهای اخیر سفر های تیم رئال مادرید به آمریکا همواره با استقبال رو به رشد مردم آمریکا مواجه شده است .

در بازی اول رئال مادرید توانست تیم لوس آنجلس گالکسی را با شکست مواجه کرده و در پایان بازی هم وارانه و کونترائو نام بهترین بازیکن زمین را هم بر خود دیده و موجب جلب رضایت سرمربی خود شدند . و بلافاصله خبر هایی در رسانه های آمریکا منتشر شد مبنی بر " اگر آنها میتوانند بعد از 4 روز تمرین چنین بازی ای را نمایش دهند ، تصور کنید که در طول یک فصل به چه آمادگی ای میرسند . " و موجب خوشحالی تمام هواداران مادریدی شد .

در بازی بعدی هم رئالی ها با برد 3-0 خود زنجیره موفقیت های ود در تور تابستانی شان را ادامه داده و رونالدو هم با هتریک در این بازی ثابت کرد که انگیزه های او برای به ثمر رساندن گل بی پایان است و علاقه زیادی دارد تا برای باری دیگر کفش طلای اروپا را کسب کند .

آخرین بازی کهکشانیها در آمریکا ، همراه شد با برد 2-1 تیم در برابر تیم فیلادلفیا و نقطه پایان سفر تیم به آمریکا را رقم زد .

اکنون تیم در مادرید به سر میبرد . تیم روز دوشنبه را به استراحت میپردازد و تمرینات خود را از ساعت 10 صبح ( به وقت محلی ) روز سه شنبه از سر خواهد گرفت .

کد:
    ستاره بیسبال رایان هاورد با رونالدو ملاقات کرد

بازیکن فیادلفیا فیلیز بلافاصله پس از پایان بازی تیمش به زمین لینکولن فایننشیال رفت تا با ستاره پرتغالی دیدار کند . شخصی که یکی از الگوهای او محسوب میشود .

بلافاصله پس از اتمام بازی فیادلفیا فیلیز , رایان هاورد ستاره بیسبال به زمین لینکولن فایننشیال رفت تا با کریستیانو رونالدو دیدار کند . شخصی که یکی از الگوهای او محسوب میشود . این دو نفر با یکدیگر صحبت کردند و سپس در کنار یکدیگر عکس گرفتند . هاورد که متولد سنت لوئیز است چهره مهمی در رشته خود محسوب میشود و یکی از بهترین بازیکنان لیگ بیسبال به شمار می اید .

کد:
    کارانکا : " مطمئنا این ضعیف ترین بازی ما بود ، اما نقطه مثبت بازی ما ، برد تیم بود . "

کارانکا بعد از بازی با فیلادلفیا به مصاحبه و اظهار نظر در مورد تیم پرداخت .

وی گفت : " مطمئنا این ضعیف ترین بازی ما بود و تنها نکته مثبت بازی ما برد تیم بود . مطمئنا از دو بازی قبلی ما معلوم است که ما چقدر سخت در حال تمرین و هماهنگی هستیم . بطور کلی ، تنها ضعف و نکته منفی تیم ، مصدومیت شاهین است . او بسیار علاقه مند است تا در کنار بقیه بازیکنان بازی کند . مطمئنا وی هم به زودی به همراه بقیه بازیکنان ، بازی در برنابئو را تجربه خواهد کرد . "

" مورینیو ، فصل قبل موفقیت های قابل قبولی را با توجه به حضور اولش در تیم ، کسب کرد و امسال هم با توجه به پست جدیدش ، مطمئنا موفقیت های این فصل باید انتظار طبیعی هر هوادار باشد . "

" مهم ترین هدف ما کسب دهمین قهرمانی در جام قهرمانان اروپاست و ما برای کسب این مقام تلاش بسیار بسیار زیادی را انجام خواهیم داد . ما باید قبول کنیم که فصل گذشته هم در این رقابت ها نمایش قابل قبولی را ارائه کردیم . مطمئنا اصلی ترین هدف ما هم قهرمانی در این رقابت هاست و باید گفت که تنها تفکر درباره آن کاری را از پیش نمیبرد و ما سخت در حال تمرین هستیم . "

" ما در حال حاضر فقط باید درباره 2 هفته اخیر و 3 بازی ای که انجام دادیم تمرکز و تفکر کنیم و بعد از به پایان رسیدن تور ، در مورد بازی سوپرکاپ فکر خواهیم کرد و برنامه ها را طبق آن بازی تنظیم خواهیم کرد . ما مطمئنا باید در این فصل ایده ها و تاکتیک های فصل قبل را در سطح خیلی بالاتر پیگیری کنیم و موفقیت های زیادی را به هواداران تقدیم کنیم . "

کد:

16. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کایخون : " باید از هیجان خود برای یک برنامه ریزی صحیح و سخت کوشی لازم استفاده کنم . "

کایخون یکی از گل های تیم در برابر فیلادلفیا را به ثمر رساند . وی و دروازه بان تیم آکادمی ، ژزوس ، درباره برد تیم صحبت کردند .

کایخون

" ما خوب بازی کردیم . سه بازی ای که در اینجا داشتیم را هم با برد پشت سر گذاشتیم که خود نکته بسیار مثبتی برای تیم است . ما از عملکرد خود بسیار راضی هستیم ، گرچه شاید در دو بازی قبل بازی های خیلی قابل قبول تری را ارائه دادیم . من به شخصه از عملکرد خود و گلی که زدم بسیار راضی و خوشحال هستم . باید از این هیجن خود برای یک برنامه ریزی دقیق و کار و تلاش زیاد استفاده کنم . "

ژزوس

" تیم بسیار قوی و قدرتمند است و با علاقه زیادی مشغول تمرینات سخت است . من مطمئن هستم که اگر به همین صورت به کار و تلاش خود ادامه دهیم ، عناوین زیادی در این فصل منتظر ما هستند . "

کد:
    کاکا : " مورینیو از من خواسته تا در تیم بمانم . "

بازی ساز تیم رئال مادرید ، طی صحبت هایی اعلام کرد که مورینیو خواستار ماندن وی در تیم شده است و به او گفته است که آینده درخشانی رادر برنابئو سپری خواهد کرد .

بازیکن 29 ساله تیم رئال مادرید ، بعد از انتقالش از میلان به مادرید دچار مصدومیت های پی در پی شد و همه این مسائل ، شایعاتی مبنی بر جداشدن وی از تیم را ، راهی محافل ورزشی کرد . وی حتی پیشنهاد هایی را از تیم سابق خود ، میلان و حتی اینتر میلان دریافت کرده است و او باز هم این بار بر ماندن خود در تیم فعلی اش تاکید کرد .

کاکا در مصاحبه با Marca بیان کرد : " من بار ها گفته ام که میخواهم در تیم فعلی خود بمانم و برای رئال مادرید به انجام بازی بپردازم .

" دوستان من همیشه کمکم کرده اند ، اعضای کادر فنی و حتی خود باشگاه . من با مورینیو صحبت کردم و وی با آرامش خاص خود من را هم آرام کرد . من قصد ترک تیم را ندارم و مورینیو هم به من گفت که باید در تیم بمانم ، چون آنها در فصل بعد به من نیاز دارند . مورینیو همچنین به من گفت که باشگاه و وی قصد فروش من را ندارند . "

" این برای من خیلی هیجان انگیز است که بعد از دو فصل که درگیر مصدومیت های طولانی بودم ، این فصل میتوانم با قدرت تمام در خدمت تیم و سایر بازیکنان باشم . من خیلی هیجان دارم و میخواهم در فصل بعد بازی های بسیار رضایت بخشی را انجام داده و مورینیو هم همین را از من خواسته است . مطمئنا این قضیه در اعتماد به نفس من ، اثر بسیار مثبتی را خواهد داشت . "

کد:
    کاسیاس: "این تیم در حال ساخته شدن برای آینده است"

چه احساسی نسبت به اولین بازی های تیم در آمریکا داری؟

ما هم دیگر را در اینجا می شناسیم. هم آنهایی که تازه به تیم آمده اند و هم کسانی که از قبل در تیم بوده اند. ما در اینجا سعی می کنیم روحیه بردن را کسب کنیم. این چیزی است که ما در پیش فصل دنبال می کنیم.

نظرت راجب خرید ها چیست؟

شما باید به آرامی آنها را بررسی کنید. نیازی نیست که عملکرد انها را در این بازی ها خیلی دقیق مورد بررسی قرار دهیم و بگوییم عملکردشان مثبت است یا منفی. بازی های پیش فصل برای این است که بازیکن ها کم کم خود را با تیم جدید هماهنگ کنند و یک تست و محک کوچیک برای آنها باشد. ما باید خودمان را آماده نگه داریم.

فکر می کنی کیفیت تیم بالا تر رفته است؟

من نمی دانم ، ما باید بعد از شروع شدن فصل جدید کیفیت مان را مورد ارزیابی قرار دهیم. چیزی که مهم است این است که جوانان خوبی که به تیم پیوسته اند سریع با تیم هماهنگ شوند.

اما خرید های تیم در این سه بازی عملکرد خوبی داشته اند...

حضور این بازیکن ها کار را برای مربی کمی سخت می کند. ما بازیکن هایی داریم که در چندین پست می توانند بازی کنند و تیم در هر پست گزینه های زیادی برای بازی دارد و در کنار آن بازیکن های جوان با استعداد های خیلی زیادی در اختیار تیم است.

مربی می گوید یک مهاجم کم دارد؟

هرچی که مربی بگوید حتما درست است. هرچیزی که باعث پیشرفت تیم شود ما را خوشحال می کند. عملکرد ما در ایالات متحده خیلی خوب بوده است.

آیا بازی سوپرکاپ در روحیه و فکر شما تاثیری دارد؟

به بازی که بعدا قرار است برگزار شود فکر نمی کنیم. نیازی نیست که راجب بازی که سه هفته بعد قرار است انجام شود صحبت کنیم. ما باید ریکاوری کنیم و کاملا از نظر فیزیکی آماده شویم تا در هر زمانی که به زمین مسابقه می رویم آماده باشیم.

آیا جوان بودن تیم نقطه ضعف آن است؟

این می تواند خوب باشد ، می تواند به دلیل تجربه کم بازیکن ها بد هم باشد. برای بازیکنان جوانی که به تیم آماده اند می تواند یک محک خیلی جدی در طول دوران بازیگریشان باشد. این تیمی است برای آینده که در طول 3 یا 4 سال آینده آماده می شود.

از بازی پخته واران شگفت زده شدی؟

در زمین فوتبال مردم فرق می کنند. در بیرون از آن اوضاع فرق دارن اما در داخل آن سن بازیکنان اهمیت ندارد.

کد:

18. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

رائول: پيشنهاد رئال مادريد براي من كمي دير است
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد پيشنهاد پست مديريت بخش نقل و انتقالات بازيكنان را رد كرد و گفت: پيشنهاد رئال مادريد براي من كمي دير است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رائول گونسالس بازيكن محبوب شالكه ترك رئال مادريد و عقد قرارداد با تيم آلماني را براي اولين بار نوعي تبعيد توصيف كرد و گفت: روزي كه بايد از من دلجويي مي‌شد و پستي در باشگاه برايم در نظر مي‌گرفتند حتي جواب تلفن مرا هم ندادند و حالا كه فلورنتينو پرس همه نيروهايش را براي قهرماني جمع كرده به ياد من افتاده است. زيدان در كنار او است و بعيد است ديگر نيازي به من باشد.

رائول ادامه داد: پيشنهاد بلكبرن راورز براي من بسيار ارزشمند است، در واقع آنها هم متوجه شده اند كه من در هر تيمي بمب روحيه و انگيزه هستم تا به همه ثابت كنم هرگز تمام شدني نيستم.

رائول گفت: پيشنهاد رئال مادريد براي من كمي دير است اما تاكيد مي كنم كه اين به منزله جدايي از رئال مادريد نيست و خود را تا ابد هوادار رئال مي دانم و هر كاري كه از دستم بر آيد براي اين تيم و اين باشگاه انجام خواهم داد.

عکس روز: اوربانگا در پیراهن رئال مادرید؟!

سایت گل- اور بانگا، ستاره آرژانتینی باشگاه والنسیادر پیراهن رئال مادرید. بازیکن والنسیا روز پنجشنبه درتمرینات تیمش شرکت کرد و البته انتشار این عکس به شدت ناراحتی سران والنسیا را به همراه داشته است!

20. 2 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •