سایت samfirmware یه ورژن جدید ارائه کرده
نسخه S5660XXKPE ##CSC - XENKP1
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت samfirmware یه ورژن جدید ارائه کرده
نسخه S5660XXKPE ##CSC - XENKP1
لینک دانلود:
Last edited by morteza2001; 22-07-2011 at 17:20.
اینو کسی دانلود کرد؟
فارسی ساپورت میکنه؟
خیر.این رام برای اروپا هست
خوب منم گوشیم رو بخاطر هنگهای عجیب و غریب و عوض شدن شماره های گوشیم و چق چق دکمه پاور فرستادم گارانتی.کسی تا حالا از این مشکلات داشته؟
دوستان یه سورپرایز براتون دارم
نرم افزار viber میتونید کلی از هزینه های تماس و ارتباطتون رو کم کنید
اطلاعات بیشتر:
وایبر نرم افزار آیفون و آندروید است که به شما اجازه می دهد تماس ها و پیامک های رایگان به تمام کاربرانی که از وایبر استفاده میکنند، داشته باشید. وایبر کیفیت صدایی بهتر از تماس های معمولی دارد.
شما میتوانید به هر کاربر وایبر، در هر نقطه از جهان، به صورت رایگان تماس بگیرید و تمام خدمات این نرم افزار ۱۰۰% رایگان می باشد.
هزینه استفاده از اینترنت به عهده کاربر می باشد. برنامه روی گالکسی جیو تست شده و کاملا هم جواب داده.
پیشنهاد میکنم حتما این برنامه رو دانلود کنید و لذت ببرید.
برنامه برای اجرا نیاز با اندروید ۲٫۰+ دارد.
اسکرین شات
لینک دانلود
شما چند صفحه برنامه داري؟چند بازي سنگين داري ؟ داخل برنامه خاصي هنگ مي كنه؟ اگه اين جوري منظورت باشه براي من هم اين جوري بود.يكم خالي كردم مموريمو درست شد.
بچه راستي براي من يك دور اتفاقي بسيار عجيب افتاد :
من گوشيمو با usb وصل كردم به كامپيوتر بعد يه هنگ ناجور كرد بعد كندم از كامپيوتر. گوشي restart شد بعد يه پيغام اومد كه مي گفت system is not responding بعد دكمه ولوم رو زدم بعد دباره گوشي restart شد بعد همين روند تكرار شد تا بار ششم بالاخره بالا اومد......
بچه راستي worms و fmx riders با موفقيت اجرا شد
فوقش 6-7 تا برنامه نصب کردم.بازی هم نبود روش.مثلا بعضی مواقع وسط پخش کردن ویدیو هنگ میکرد.مموری کارت هم 500 مگابایتش پربود
سلام
دوستان من قصد دارم این گوشی رو بخرم ..
مشکل خاصی نداره ؟
این که میگین هنگ میکنه خیلی شدیده ؟
همه این مشکل رو دارن ؟
توی این رده قیمت آندروید بهتر از این هست ؟ ice نمیخوام البته !
+
برای من مهمتر از همه شکل ظاهری و برنامه هاش هست .. مشکلی نداره دو تاش ؟
ممنون
سلام دوست عزیز من برنامه رو نصب میکنم موقع اجرا میگه کانکشن چک کن . و وارد برنامه نمیشه . چیکار کنم
جالبه همینو بلوتوث کردم به داداشم که i9000 داره راحت اجرا کرد ..............ممنون
سرکاریه وقتتو هزینتو هدر نده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)