سلام دوستان این آخرین آمار از باطری من از ۷% شارژ شد wear level هنوز 0%
سلام دوستان این آخرین آمار از باطری من از ۷% شارژ شد wear level هنوز 0%
سلام دوستان واسه این لپ تاپ چه کیفی رو پیشنهاد میکنین؟
و برای اینکه از لپ تاپ به نحو خوبی استفاده کنم چه نکاتی رو پیشنهاد میکنین؟
ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین...
من خودم یه کوله از آمریکا خریدم مارک HP ، خیلی محکمو باحاله![]()
پس باتريتون خدا رو شكر اصلا هيچ پرت انرژي نداره و عمر بسيار خوبي بايد داشته باشه ديگه هيچ جاي شكي نيست باتريتون عاليه در مورد اون مطلب كه تو اون فروم نوشته شده بود 5 تا چراغش روشن ميشه من يه سرچ كوچولو كردم زير باتريهاي دل 5تا چراغ داره كه وقتي شارژ كامل بشه هر 5 تا چراغش روشن ميشه تو اين فروم هم انگار xps داشته و از باتريش شكايت داشت...ولي لپتاپ شما چند حسن به 6090 داره 1- باتري 9 سلي ارجينال 2- تصوير ال اي دي خيلي عالي و خوب 3- بلندگو هاي قوي كه فرمودين ساب وفر هم پشتيباني ميكنه 4- ساخت آمريكا كه اين اخري خودش ميتونه خيلي برتري داشته باشه در مورد 6090 به نظرم تنها كارت گرافيكش برتري داره كلا لپتاپ خيلي خوبي داريد راحت واستون يه 5 سالي كار ميكنه!![]()
مرسی عزیزم البته ساخت چین به سفارش آمریکا ،راجع به چراغ مال منم چراغ داره رو باتری اتفاقا ولی این داماش خیلی بالاست با وجود کول پد
![]()
سلام
مدل ۶۰۷۰ با ۶۰۹۰ دقیقا چه تفاوتی داره(غیر از رم و هارد)
برا خرید این مدل رو چیا باید دقت کنم و با کدوم گارانتی بخرم
ممنون
6070 بلوري نداره رمش 4 گيگه و هاردش 500 گيگ اما دور بالاست 7200 دوره بقيه مواردش مثل 6090 هستش هر قابليتي 6090 داره 6070 هم داره براي خريدش بايد به سريال نامبرش بيشتر توجه كني كه اگه پستهاي قبلي رو بخوني جوابتونو دادن دوستان گارانتي هم تو ايران كشكه!!هرچي دلت ميخواد بخر اما به نظرم ايران اچ پي معتبر تره اما گرونتر...موفق باشي
![]()
Last edited by .princess; 31-05-2011 at 16:20.
سي پي يوتون يكمي بالا نيست؟
شايد يه برنامه اي پشت زمينه مثل ويروس داره از سي پي يوتون كار ميكشه... روي كارت گرافيك اينتل گذاشتين اين عكس رو گرفتيد؟ اگه هم روي كارت اصلي اي تي آي هم باشه نبايد اينطوري داغ باشه....
بريد تسك منيجر تو تب پرفورمنس روي سي پي يو ببينيد كدوم برنامه داره از سي پي يوتون داره اور لود ميكشه....شايد يه برنامه كه تو استارت اپ هستش داره بي خودي كار ميكنه....![]()
ویروسنه !!!
همین دیروز یه scan کلی کردم هیچی نبود اونم با نوترون
من چنتا عکس میزارم لطفا یه نگاه بندازین
،میگم نکنه به خاطر استفاده از وایفای نمیدونم !!!
راستی من از ا تای استفاده میکنم
![]()
یک تستی را بهت میگم حتما انجام بده نتیجه اش رو بگو
برو power options بعد بزارش روی حالت power saver. بعد تو برو توی advance setting توی همون وضیعت power saver بعد برو تو آپشن processor power managemnt بعد برو system cooling policy هر دو حالت on battery و plugged in رو بزار روی active ببین دمای لپ تاپ چقدر کاهش پیدا میکنه.
راستی ببین رو power options ی که الان هستی اینا فعالند یا نه؟ فن روشن میشه؟
اگر اینا جواب نداد برو تو کار ویروس...
راستی مدل و مشخصات لپ تاپت چیه؟
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
بچه ها تنظیمی تو ویندوز سراغ دارین که فقط بشه با finger print بیاییم تو ویندوز و دیگه نیازی به پسورد نباشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)