تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 61 از 76 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تا حالا هیچ تیمی نتونسته شکست 2-0 خونگی رو تو CL جبران کنه. با توجه به جو نیوکمپ هم بعید میدونم رئال بتونه موفق بشه. با این حال، از تمام زحمات مربی راضی هستم و سپاسگزارم.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Barcelona's finest-ever XI costs less than one Cristiano Ronaldo

The Barcelona side which will face Real Madrid on Saturday was assembled for less than Real Madrid paid for Cristiano Ronaldo alone.

Given the amount Real Madrid has spent on new players over the last two seasons, it's unsurprising that los Galacticos' collective transfer fee dwarfs that of Barcelona - even with Kaka (£56 million) likely to start on the bench.

The mismatch is so great that the entire Barcelona first eleven cost €85m - less than what Real Madrid paid to buy Cristiano Ronaldo from Manchester United.

Ronaldo is one of a wave of new arrivals. Half of Real's current side has arrived in the last two seasons, and only Iker Casillas - who accounts for almost half the current first eleven's appearances for Madrid - began his career at the Bernebeu.

By contrast, eight of Barcelona's current starting came through the ranks at La Masia, the club's training centre. The unerring quality of Barca's passing is a testament to individual talent, to the club's philosophy, but perhaps above all to the thousands of hours these players have spent on the training ground together.

That chemistry will mean Real Madrid cannot compete on their opponents' terms.

"Do you really want me to compete for possession with them and lose?" Mourinho once said, sticking up for his defensive tactics. "If you have a Ferrari and I have some small car, I have to puncture your tires. Or put sugar in your petrol tank."

That approach paid off last year, when his Inter Milan side sat back and hit Barcelona on the break. Not only did they win the tie, they became the only team to have beaten Pep Guardiola's Barca side by more than one goal.

But when Mourinho tried to repeat the trick with Real Madrid in November it proved an impossible task. Barcelona, somehow, had improved. They won 5-0; it might have been more. But with four chances to make amends in the next fortnight, at least Mourinho has plenty of time to find a new way to sabotage the Catalan Ferrari.

REAL MADRID
    Name Age Position Seasons First team apps Cost
    Casillas 29 GK 12 602 Youth team
    Pepe 28 CB 4 104 €30m
    Carvalho 32 CB 1 41 €7.9m
    Marcelo 22 LB 5 156 €6.5m
    Ramos 25 RB 6 254 €27m
    Xabi 29 MF 2 84 €30m
    Khedira 24 MF 1 38 €20m
    Özil 22 MF 1 44 €15m
    di Maria 23 FW 1 46 €25m
    C.Ronaldo26 FW 2 80 €94m
    Benzema 23 FW 2 74 €35m

Total cost €290.4m (£255m)
    Total first team appearances 1523

BARCELONA
    Name Age Position Seasons First team apps Cost
    Valdés 29 GK 12 398 Youth Team
    Puyol 33 CB 16 511 Y/T
    Piqué 24 CB 3 137 €5m (returned from Man Utd)
    Adriano 26 LB 1 28 €10m
    Alves 27 RB 3 145 €30
    SergioB 22 MF 5 130 Y/T
    Xavi 31 MF 16 568 Y/T
    Iniesta 26 MF 12 355 Y/T
    Pedro 23 FW 7 168 Y/T
    Messi 23 FW 6 260 Y/T
    Villa 29 FW 1 42 €40m

Total cost €85m (£75m)
    Total first team appearances 2742

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ ن: (بدون کاکا) چی‌ می‌شه گفت؟
    Last edited by fr0st; 03-05-2011 at 15:49.

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کنی داگلیش

مورینیو , پارانویایی ترین مربی دنیا

هر تیمی در دنیا تصور میکند داور به حریف لطف داشته . باشگاههای کوچکتر همیشه از سوت زدن های داور برای تیمهای بزرگ شکایت دارند و باشگاهای بزرگ هم معتقدند داور طرفدار تیم مقابل انها بوده و به ضررشان قضاوت کرده همه اینها یک " پارانویا " بیش نیست و تصور نمیکنم در این سطح از فوتبال حرفه ای چنین اتفاقاتی رخ دهد . مورینیو پارانویایی ترین مربی دنیاست و برای اعتراض هایش به داوری مشهور است و شاید پارانویا نداردو میخواهد برتری روانی بر حریف کسب کند اما دلیل کارهای او هر چه باشد فکر نمیکنم بعد از بازی که رئال مادرید مقابل بارسلونا در بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان داشت, حرفهایش خریداری داشته باشد . این مورینیو بود که قبل از بازی جنگ لفظی را شروع کرد و گفت امیدوار است مادرید با 11 بازیکن نود دقیقه را به پایان برساند. اگر او تصور میکرد ولفانگ اشتارک با این حرف کمتر رغبتی به بیرون اوردن کارت قرمز از جیبش خواهد داشت , سخت در اشتباه بود.
    په په به درستی اخراج شد و ادعای مورینیو مبنی بر اینکه این تصمیم یوفا را رسوا کرده! درست نیست. په پهو راموس که در بازی با بارسا امسال اخراج شده اندسابقه زیادی در کارت گرفتن دارندو اخراج انها غیر منتظره و تصادفی نبوده. از طرفی طبیعی است وقتی تیمی مثل بارسا توپ را برای دقایق زیادی تصاحب کند, رئالی ها برای پس گرفتن ان مرتکب خطاهای زیادی شوند .

چیزی که باعث تاسف شد تلاش مورینیو برای بی ارزش کردن موفقیتهای بارسا در سالهای اخیر است و من شخصا ناامید شدم وقتی دیدم مربی ای مثل مورینیو اعتبار جام هایی که بارسا کسب کرده را زیر سوال می برد!
    هر مربی در طول دوران کاری اش همانقدر که از داوری ضربه میخورد , در مقاطعی هم از این اشتباهات استفاده میکند و مورینیو هم از این قاعده مستثنی نیست .
    بارسا بخاطر کیفیت بالای بازی تیم برتر میدان بود نه بخاطر اخراج په په که به عقیده خیلیها درست بود. من نشانه ای مبنی بر اجرای نقشه از پیش تعیین شده در داور المانی ندیدم! حالا مادرید به خاطر مورینیو هیچ همراهی ندارد و خیلی تاسف بار است که رفتار مورینیو ارزش بازی بارسا و کیفیت بالای این تیم را در رسانه ها تحت الشعاع قرار داده.
    من شخصا ترجیح میدهم بیشتر از رفتار مورینیو به گل فوق العاده مسی که یکی از بهترین گلهای تاریخ لیگ قهرمانان بود فکر کنم و رسانه ها هم نباید اجازه دهند مورینیو با گفته ها و اتهامهایش گل مسی و بازی او را تحت تاثیر قرار دهد.

کد:
    پ ن : الان باز دوستان میگند داگلیش هم حسودی میکنه :ی (و لطفا بجای چشم و گوش بسته حرفهای بی ارزش را قبول کردن قبول کنیم مورینیو اشتباه حرف زده که 90 درصد مربی ها ی بزرگ دنیا حرفهاشو بی اساس خوندن)
    پ ن 2 : خلاصه ای از حرفهای کنی داگلیش
    Last edited by xmehr; 03-05-2011 at 15:52.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

پ ن : الان باز دوستان میگند داگلیش هم حسودی میکنه :ی (و لطفا بجای چشم و گوش بسته حرفهای بی ارزش را قبول کردن بهتره قبول کنیم مورینیو اشتباه حرف زده که 90 درصد مربی ها ی بزرگ دنیا حرفهاشو بی اساس خوندن)
    دوستان جدای از مسائل فوق واز زاویه ای دیگر مورینیو مربی بزرگ وقابل احترامیه که اتفاقا صاحب سبک هم هست.حالا که شخصیتی مثل ایشون آمده وچه گفته و چه کسانی موافق وچه کسانی مخالفا زیاد در اصل مسئله تفاوتی ایجاد نمیکنه.
    شما نمیتونید شخصیت فوتبالی،چه بازیکن وچه مربی رو پیدا کنید که مخالف نداشته باشن....پس خواهشا بحث ها رو به جایی ببرین که 4نفر مثل من هم بتونن ازش استفاده کننن.وچیزهای نو وتازه یاد بگیریم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان جدای از مسائل فوق واز زاویه ای دیگر مورینیو مربی بزرگ وقابل احترامیه که اتفاقا صاحب سبک هم هست.حالا که شخصیتی مثل ایشون آمده وچه گفته و چه کسانی موافق وچه کسانی مخالفا زیاد در اصل مسئله تفاوتی ایجاد نمیکنه.
    شما نمیتونید شخصیت فوتبالی،چه بازیکن وچه مربی رو پیدا کنید که مخالف نداشته باشن....پس خواهشا بحث ها رو به جایی ببرین که 4نفر مثل من هم بتونن ازش استفاده کننن.وچیزهای نو وتازه یاد بگیریم.

سلام

دوست من مورینیو مربی بزرگیه درست و شکی نیست ولی در مصاحبه اخر از حد خودش بالاتر رفته!
    افتخارات یک باشگاه بزرگ را لگدمال کردن در حیطه وظایف ایشون نیست و در حدی هم نیست در مورد افتخارات باشگاه بارسا حرف بزنه! و گرنه خیلی ها هم میتوانند بیان موفقیت تیمهای خود ایشون و تیمهای دیگرم ببرند زیر سوال

و در اخر هدف ایشون هم از مصاحبه اخر فقط فرار از شکست و پاسخگویی بود

پ ن : این متن ها هم من نزاشتم که! مصاحبه کنی داگلیش بوده که گذاشتم با منبع

یا حق

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    می‌شه لطف کنید یک مورد حمایت از حرکت بعد بازی مورینیو از طرف مربی‌‌های بزرگ دنیا اینجا بذارید؟ نمیدونم چه دلیلی‌ وجود داره که یک کار اشتباه رو سرپوش بذاریم روش و اینو به بازی با شخصیت طرف مربوط بدونیم.
    در مورد صاحب سبک بودن هم من اینو قبول ندارم چه سبکی رو ایشون باب کردن؟ همون سبک کاتانا یا سبک هیدینک رو استفاده کردن

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام

دوست من مورینیو مربی بزرگیه درست و شکی نیست ولی در مصاحبه اخر از حد خودش بالاتر رفته!
    افتخارات یک باشگاه بزرگ را لگدمال کردن در حیطه وظایف ایشون نیست و گرنه خیلی ها هم میتوانند بیان موفقیت تیمهای خود ایشون و تیمهای دیگرم ببرند زیر سوال

و در اخر هدف ایشون هم از مصاحبه اخر فقط فرار از شکست و پاسخگویی بود

پ ن : این متن ها هم من نزاشتم که! مصاحبه کنی داگلیش بوده که گذاشتم با منبع

یا حق
    علیکم السلام

من که نگفتم شما گفتین بابا....میشه به جای این حرفهای تحلیل وبرسی کنیم 2تا تیم هارو.
    یادر مورد ترکیب ها ووظایف بازیکنان صحبت بشه...نمیشه؟
    منظورم همین بود!

حق نگه دارت

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام
    می‌شه لطف کنید یک مورد حمایت از حرکت بعد بازی مورینیو از طرف مربی‌‌های بزرگ دنیا اینجا بذارید؟ نمیدونم چه دلیلی‌ وجود داره که یک کار اشتباه رو سرپوش بذاریم روش و اینو به بازی با شخصیت طرف مربوط بدونیم.
    در مورد صاحب سبک بودن هم من اینو قبول ندارم چه سبکی رو ایشون باب کردن؟ همون سبک کاتانا یا سبک هیدینک رو استفاده کردن
    دلیل خاصی برای سرپوشی اشتباه وجود نداره.بحث رو میشه در مورد اون حرکت تموم شده دونست،یا به نظر شما باید تاقیام قیامت ایشون رو هر روز صبح تیر بارون کنیم!
    +
    صاحب سبک بودن ایشون رو من قبول دارم،حالا شما قبول ندارین اون یه بحث جداست دوست عزیز.وبحث در این مورد بقولی آب در هاون کوبیدن...
    بهرحال بی خیال...

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

علیکم السلام

من که نگفتم شما گفتین بابا....میشه به جای این حرفهای تحلیل وبرسی کنیم 2تا تیم هارو.
    یادر مورد ترکیب ها ووظایف بازیکنان صحبت بشه...نمیشه؟
    منظورم همین بود!

حق نگه دارت

دوست من چرا اینقدر عصبانی هستید .

اینجا انجمن خبر ورزشی هست و من صرفا الان یک خبر گذاشتم و تو اون پست تحلیلی نکردم در مورد بازی ایشالا تا شب این کارم میکنم

بعد فکر کنم شما طرفدار بایرن باشید اگر یک مربی که وظیفش فقط مربی گری یک تیم باشه بیاد سوابق و افتخارات باشگاه مورد علاقتو زیر سوال ببره ناراحت نمیشی ؟

اینجا هم ما تحلیل نکردیم و چیزی نگفتیم فقط استناد کردیم به صحبتهای بزرگترین مربی های جهان که این کار را اشتباه دونستن حالا باز بعضی دوستان میگند هیدنیک و کاپلو و ونگر و هیتسفیلد و داگلیش و .. همه حسادت میکنند به مورینیو و قبول این براشون سخته که در این مصاحبه مورینیو اشتباه کرده نه بقیه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دبلیکر:تلاش می کنم که فقط از فوتبال صحبت شود

سایت گل –فرانک دبلیکر، داور بلژیکی دیدار امشب دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه نوکمپ برگزار خواهد شد، از پاسخ دادن به صحبتهای مورینیو اجتناب و اعلام کرد که سعی می کند تنها در مورد فوتبال صحبت شود
    بلیکر در گفت و گو با روزنامه بلژیکی « لا سواق»، ترجیح داد تا با جمله «نظری ندارم»، پاسخ اظهارنظرهای مربی پرتغالی رئال را که دبلیکر را به سوت زدن به نفع بارسلونا در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته میان دو تیم اینتر و بارسا متهم کرده بود ،بدهد.

در آن زمان مورینیو مربی اینتر بود و درجریان آن دیدار و درحالی که مورینیو به شدت به داور مسابقه اعتراض داشت، داور بلژیکی تیاگو موتارا در نیمه اول بازی از زمین اخراج کرد. بارسلونا در آن دیدار به برتری 0-1 رسید ولی با توجه به نتیجه دیدار رفت این اینتر بود که روانه فینال آن رقابتها شد. دبلیکر در این رابطه گفت:« زمانی که کسی داور تراز اول است، باید زندگی کردن با این انتقادات را بپذیرد، چه انتقادات مثبت و چه انتقادات منفی و محدود کردن تحت هیچ شرایطی کارساز نیست.»

در آستانه دیدار حساس امشب و در حالی که سران هر دو باشگاه از یکدیگر نزد یوفا شکایت کرده اند، داور بلژیکی به خوبی می داند که بازی امشب در جو سنگینی برگزار خواهد شد:« قطعا می دانم که چه اتفاقاتی افتاده ولی نباید تحت هیچ شرایطی این رویدادها را در ذهن داشته باشم.هر بازی داستان و ماجرای خودش را دارد و من در کنار دستیارانم باید هرچه از دستانمان برمی آید انجام دهیم تا فقط درمورد فوتبال صحبت شود. » او درمورد قضاوت آخرین دیدار ال کلاسیکو گفت:« این مثل هدیه ای از آسمان است که در دوران پایانی کارنامه قضاوتم ، داوری این بازی به من سپرده شده.»

او درمورد احتمال حضورش در فینال گفت:« این یک رویای بزرگ بود ولی قضاوت دیدار نیمه نهایی بارسا – رئال ، به منزله تسلی خوبی برای من خواهد بود. این جزو سه خاطره خوب کارنامه داوری ام خواهد بود و بسیار خوشحالم که برای قضاوت این بازی انتخاب شده ام و سعی می کنم که توانایی هایم را در این بازی، که دیدار فوق العاده ای است به نمایش بگذارم.»

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •