به نظر شما دستگاه بلوری بخرم ایا درست است که فیلم های 3 بعدی را روی هارد اکسترنال می ریزند حود قیمت 100 فیلم روی هرد اکسترنال با خود هار چقدر است![]()
به نظر شما دستگاه بلوری بخرم ایا درست است که فیلم های 3 بعدی را روی هارد اکسترنال می ریزند حود قیمت 100 فیلم روی هرد اکسترنال با خود هار چقدر است![]()
سلام بلاسماهای 2012 الجی ممکن است 3 بعدی بسیو باشند
با سلام
دوست عزيز خواهش ميكنم گول سايتهاي متبلغ را نخوريد چون زماني كه فيلم رو روي هارد به شما ميدهند كه ديگه حالت سه بعدي واقعي رو نداره
تنها حالت سه بعدي زمانيه كه شما با داشتن بلوري سه بعدي و تلويزيون سه بعدي به تماشاي اين فيلم بپردازيد
منظورم كاملا واضحه تمامي اين سايتها به دروغ تبليغ ميكنند كه روي هارد فيلم سه بعدي ميدن و اين حالتي كه شما اصلا اين فيلم رو سه بعدي نميبينيد - يعني سه بعدي واقعي نيست و با نرم افزار هاي كانورت شده اونها رو به سه بعدي تبديل ميكنند
نمونه محصولات سه بعدي مربوط به تكنولوژي IMAX - و تعدادي كمپاني محدود هستش كه توي ايران و در تمام دنيا بصورت بلوري ارائه ميشه و حداقل حجم 25 گيگ رو دارند
موفق باشين
دوستان عزيز
سلام من هم ديروز يك سري كامل 47LW65100 خريدم و ازش واقعا راضيم چون خيلي توي اينترنت گشتم و اين مدل عالي بود در ضمن سينماي خانگي كه گرفتم 790HTS هستش كه باتوجه به ورودي 2 تايي HDMI و همچنين اپتيكال كاراييش خيلي عالي شده و صداي اون رو هم توي بلوري و هم با DVD روي صداي DTS 5.1 كاناله گوش كردم و به نظرم خيلي عالي اومد چون چند تا سينما خانگي با ماركهاي ديگه ديدم كه متدسفانه اسم نميبرم ولي سخت افزار كانورت صداي DTS رو ندارند و عملا شبيه سازي ميكنند اگه برين توي سايتهاي معتبر دنيا مثل Energy Saver يا DTS يا Dolby ميبينيد كه بشتر محصولات ال جي داراي نشان و گواهينامه از اين مؤسسه هستند من كيفيت تصوير سه بعدي خيلي برام مهم بود و از هر زاويه اي كارتون Tangled رو كه ديدم هيچ فرقي نداشت و همون وضوح تصوير و شفافيت رو داشت و تصوير فوق العاده سه بعدي بود البته تنظيمات رو دستي كردم و روي 200 هرتز تنظيمش كردم بدون هيچ پرشي بدون هيچ فليكر فركانسي يا پارازيت و حتي بدون اينكه مشكلي توي تصوير بوجود بياد معركه بود
كارت هديش رو هم 600 برامون زدند و همين ديروز نصاب اومد نصب كرد اطلاعات علمي من بيشتر از نصاب بود و كم آورد و فقط نصب كرد و رفت در مورد وايرلس اين تلويزيون بايد حتما دانگل وايرلس بخرين و يك چيز خيلي مهم حتما راهنماي كاربرشو بخونين و با دقت بخونين چون اين مدل دانگل نداره خود شركت بايد براتون بفرسته و كنترل جادويي و لوح بلوري و 5 عينك و مودم و غيره و دانگل رو گفتند تا چند روز آينده پست ميكنند برام و براي اينترنت هم فعلا از شاتل گرفتن كه نميدونم چجوريه چون خودم 2 مگ پارس آنلاين دارم و سعي كردم راش بندازم كه نشد توي تمامي سايتهاي ال جي انگليسي و آمريكايي هم توضيح مربوطه رو داده در ضمن خيلي از دوستان نوشتند كه هداياي ما نرسيده و غيره بايد عرض كنم من خودم سال گذشته بعد از تبليغ يك هفته اي بلوريهاي سه بعدي توي نمايشگاه كانادا از سايت ال جي كه همون آمازون بود خريداري كردم و يك شركت توي تهرانآقاي شورشي اين محصول رو با يك رايتر 10 سرعته از آمازون برام خريدند و يك ماهه به دستم رسيد تنها چيزي كه داخل كارتنش بود كنترل و باطري و دو عدد سي دي و يك عدد كابل AV بود حتي كابل HDMI روش نبود منظورم اينه كه خدا رو كشر كنيد توي ايران با گذشت چند ماه حداقل اين هدايا رو ميدن اگه توي خارج بودين كه حتي كابل هم بهتون نميدادن و هزينه ميگرفتندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان دربه در دنبال كابل HDMI ورژن 1.4 هستم و باورتون ميشه تا حالا همين فروشنده هاي عزيز ال جي خيلي كم اين قضيه رو متوجه شدن دوستان عزيز دقت كنند توي تمامي صفحات ال جي نوشته حتما براي سه بعدي درست و عالي بايد از كابل HDMI ورژن 1.4 بايد استفاده كنين در غير اينضورت تصوير و صداي نادرست دارين
اين يك واقعيت و ميتونين توي سايتهاي معتبر خارجي تفاوتش رو ببينين
من فقط به دليل سه بعدي و كيفيت تصوير بالاي اون و 200 هرتز بودنش خريدم و فقط هم ال جي ميخرم
حالا هديه بده يا نده خيلي مهم نيست تا حالا هر مشكلي پيش اومده سريع رفعش كردن نميدونم مشكل دوستان عزيزمون چيه كه اينقدر طول كشيده در مورد بلوري و بقيش رو من خودم تهيه كردم و فيلمهاشم با سرعت بالا دانلود ميكنم
در ضمن اون عزيزاني كه قصد دارند محصولي منطبق با خود سايت اصلي ال جي توي آمريكا بخرن حتما بايد از سايتهاي مثل آمازون خريد كنند چون طبق گفته خود شركت هر محصولي منطبق با منطقه قاره اي توليد ميشه و نبايد توقع داشته باشين كه بعضي از آيتمهاش كار كنه يا نه توي دفترچه راهنما هم توضيح داده شده
اميدوارم دوستان از محصولي كه خريدند راضي باشن من كه با سه بعديش دارم حال ميكنم
خيلي خفن اينترنتش رو هم راه ميندازم و تست ميكنم و بهتون خبرشو ميدم
در ضمن اگه اينترنت خفن ميخوان كه داشته باشين حتما مدل BX580 آمريكايي تهيه كنين چون تمامي سايتهاي رو خودش اعلام كرده باز ميكنه البته قبل از -------- گسترده مخابرات
موفق باشين
روی هارد هم فرقی نداره (با همون حجم 25 تا 40 گیگ هر فیلم) چون ایمیج همون بلوری را می ریزند فقط باید توسط کامپیوتر و یا پلیری که ساپورت کنه! پخش بشود.
بله شايد ايميج همون فيلم باشه ولي هيچ برنامه درستي براي پخش وجود نداره يا بايد از Cyberlink PowerDVD11 با قابليت سه بعدي استفاده كني كه كلي مشكلات داره منو رو درست نميخونه توي منوها بازي درمياره و توي سه بعدي اصلا سه بعدي نيست و نسخه اصلي سه بعدي فيلم رو نشون نميده خودش اتوماتيك مياد فيلرت قرمز و آبي ميزاره روش در حالي كه اصلا اينجوري نيست من تمامي نسخه هاي Imax 3d رو دانلود كردم و توي بلوري خانگي با پخش كامپيوتري كلي فرق داره اصلا قابل قياس نيست مشخصات فيلم نادرسته و كلي مشكل صدا داره و ...
حتي وقتي دانلود ميكردم نسخه ايميج اصلي براي سه بعدي بايد حتما ايزو باشه وقتي بازش كني و رايتش كني هيچ وقت فيلمت درست نمايش داده نميشه هميشه نصفه هستش چه توي كامپيوتر چه توي بلوري خانگي خلاصه حواست باشه من حداقل 30 تا 50 گيگ خراب كردم تا فهميدم تمامي بلوريهاي كه توي سايتهاي ايراني كه حداقل سه تاش دوست خودم هستند و خيلي درخواست كاري داشتند تقريبا مشكل داره و يكي از همين سايتها كه يك دوست عزيزي هستش ميگفت ديگه خسته شدم و چون دانش بلوري نداشت نميدونست مشكلش چيه
نسخه هاي معمولي معمولا براشون خيلي كم مشكل پيش مياد ولي نسخه هاي سه بعدي يك سري فايل سه بعدي دارند كه خود شركت سه بعدي فيلمبرداري كرده Imax under the Sea, Imax Hubble 3d, Imax Space Station و غيره
كه همگيشون يك نسخه 25 گيگي هستند و اگه به درستي رايت نشن مطمئن باش به مشكل ميخوري
از ما گفتن بود بهتره جاي هزينه كردن يك هارد ديسك مثلا 1 ترابايتي كه من الان 4 ترابايتي وسترن دارم اينترنت پرسرعت بگيري و از سايتهاي معتبر دانلودشون كني
اينجوري خيال خودت راحته
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
من الان يك بلوري دارم كه 86 گيگ و روي هارد روي هارد درست نشون ميده ولي هنوز نتونستم راهي پيدا كنم كه به 50 تبديل بشه و بتونم رايتش كنم ببينم درست كار ميكنه يا نه
و بيشتر حجمش هم بخاطر سه بعدي بودنشه
اگه از دوستان كسي راه مطمئني بلده بگه
ممنون ميشيم
یه سوال ؟!!! این بکس گلد ایران میتونند کار کالیبراسیون تصویر tv رو هم انجام بدن ؟! اصلا کسی تو ایران از این کارها می کنه ؟!!!
در ضمن اون دوستی که در مورد بلوری روی هارد تردید داشتند باید بگم اگر کارت گرافیک شما ساپورت سه بعدی داشته باشه . با برنامه هایی مثل power dvd + کابل hdmi خوب به راحتی میتونی فیلم سه بعدی رو ببینی چون همون image دیسک اصلی هست و هیچ تفاوتی نداره .
کارت گرافیک هایی که از فیلم سه بعدی پشتیبانی میکنند سری 5 و 6 و 7 (در آینده) از amd و سری 300 به بالا از nvidia هستند
امروز یک ورژن جدید دیگه برای lw65100 آمده به شماره 04.03.10 من زدم دانلود بشه هنوز تمام نشده ببینم چه امکاناتی اضافه شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سلام من یک led 42lw4500 گرفتم با یک سینما خانگی مارشال اما نمی تونم صدای تلویزیون رو روی سنما پخش کنم دوستان یک راهنمایی در مورد وصل کردن کابلها بگید ممنون میشم.
سلام
1. منظورت چیه رو 200 هرتز تنظیمش کردی ؟ کدوم منورو میگی ؟ کجا باید بری ؟
2.یعنی چی دانگل رو میفرستن . پولی دیگه ؟ رو تی وی که نمیدن ! جند ؟
3.من هم با HDMI 1.4 دیدم هم با 1.3 فرقی نداشت . یعنی چیزی متوجه نمیشی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)