سلام
یک سوال کلی می خواستم بپرسم، اگر کامپیوتر هنگام خروج از برنامه ها یا Alt + Tab هنگام بازی ها BSOD بده دلیلش چیه؟
سلام
یک سوال کلی می خواستم بپرسم، اگر کامپیوتر هنگام خروج از برنامه ها یا Alt + Tab هنگام بازی ها BSOD بده دلیلش چیه؟
سلام دوست عزیز
من یک سالی میشه که سیستم گرفتم در طول این یکسال بطور دائم هر 3 یا 4 روز یکبار ، این صحفه ابی رو میدیدم بعد میرفت تا 20 روز بعد ! هر ماه همین داستان رو دارم !!!
یه کارت tv داشتم که هیچ استفاده ای هم ازش نمی کردم و در divice maneger هم ارور داشت که کارت رو در اوردم اما هنوز ویندوز رو عوض نکردم از زمانی که کارت رو خارج کردم .
رم ها رو با برنامه ی ویندوز که خودش پیغام داد ریست کن که اسکن بشه ، این کار رو کردم و هیچ اروری هم نداد.
هارد رو هم با برنامه HDD Regenerator چک کردم و هیچ مشکلی نداشت .
از نرم افزار TuneUp Utilities هم استفاده می کنم (چهت اطلاع گفتم)
با برنامه ی bluescreenview هر چی ارور داده تا به حال این 2 تا پیغامی که ذکر می کنم وجود داره
NT Kernel & system
Platform Specific Hardware Error Driver
CPU: amd 3x 435
Ram:2x2 GB kingmax
VGA: 5770 his
os:win 7 sp1 اولین نسخه ای که از سرویس پک وارد بازار شد تا بحال فقط از این ویندوز استفاده کردم .
فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای که از نظر خودم عجیب هست اینه که رم ها رو که نگاه کردم یکی از رم ها دو طرفش ic داشت اما رم دیگه فقط یک طرفش ic داشت !
جوابش خیلی نمیتونه کلی باشه.سلام
پست اول رو بخونید.
BSOD یک نمایش مشابه از چند صد نوع خطاست.
کاش از طریق General Reporter گزارش میگرفتید تا اطلاعات بیشتری داشته باشم. مخصوصا به خاطر این:سلام دوست عزیز
من یک سالی میشه که سیستم گرفتم در طول این یکسال بطور دائم هر 3 یا 4 روز یکبار ، این صحفه ابی رو میدیدم بعد میرفت تا 20 روز بعد ! هر ماه همین داستان رو دارم !!!
یه کارت tv داشتم که هیچ استفاده ای هم ازش نمی کردم و در divice maneger هم ارور داشت که کارت رو در اوردم اما هنوز ویندوز رو عوض نکردم از زمانی که کارت رو خارج کردم .
رم ها رو با برنامه ی ویندوز که خودش پیغام داد ریست کن که اسکن بشه ، این کار رو کردم و هیچ اروری هم نداد.
هارد رو هم با برنامه HDD Regenerator چک کردم و هیچ مشکلی نداشت .
از نرم افزار TuneUp Utilities هم استفاده می کنم (چهت اطلاع گفتم)
با برنامه ی bluescreenview هر چی ارور داده تا به حال این 2 تا پیغامی که ذکر می کنم وجود داره
NT Kernel & system
Platform Specific Hardware Error Driver
CPU: amd 3x 435
Ram:2x2 GB kingmax
VGA: 5770 his
os:win 7 sp1 اولین نسخه ای که از سرویس پک وارد بازار شد تا بحال فقط از این ویندوز استفاده کردم .
فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته ای که از نظر خودم عجیب هست اینه که رم ها رو که نگاه کردم یکی از رم ها دو طرفش ic داشت اما رم دیگه فقط یک طرفش ic داشت !
اگر اطلاعات بیشتری داشتم خیلی راحت تر بود برام.یه نکته ای که از نظر خودم عجیب هست اینه که رم ها رو که نگاه کردم یکی از رم ها دو طرفش ic داشت اما رم دیگه فقط یک طرفش ic داشت !
ببینید مشکل شما اینطور که من 6 فایل دامپ رو بررسی کردم (چون زیاد بود) همه سخت افزاری بود.
حالا نتیجه ی اینها شده این:
1- یک درایور عمدا یا سهوا کدهای هسته ی ویندوز رو تغییر داده یا میخواد تغییر بده. این توی ویندوز 64 بیت مشکل خیلی بزرگیه برخلاف ویندوز 32 بیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک IRQL درخواستی اشتباه وجود داره که توسط یک درایور با آدرس اشتباه در حافظه ایجاد میشه.
ببینید خطا در حافظه ی اصلی سیستم که دو خطای قبلی هم میتونه از همین باشه و احتمالا هم همینه و برای این من حتما به اطلاعات جامع تری نیاز دارم تا مشخصات سخت افزاری کامل سیستمتون رو چک کنم.
رمهاتون رو یکیش رو جدا کنید و سیستم رو یه مدت چک کنید.
سیستم شما به احتمال 90 درصد توسط یک فرد غیرمتخصص اسمبل شده که خطای سخت افزاری میده و این خطا تا قطعاتتون بررسی نشه ممکنه از هرچیزی باشه ولی بیشتر میشه روی رم شک کرد.
تمام فایلهای دامپ فعلیتون رو حذف کنید و اگر مجدد خطا داد اون فایل رو به من از طریق Genral Report بدین. (پست اول)
عزیز win7 32bit ریختم ولی بازم بلو اسکرین دارم. یه نگاه به این فایلها بنداز ببین دیگه مشکل از چیه؟
منو ببخش خیلی زحمتت دادم.
سلام
ویتدوز سون رو سیستمه به خاطر کاری میخوام ایکس پی نصب کنم اما وقتی سی دی ویندوز ایکس پی رو میزارم و از طریق بوت شروع به نصب میکنم بعد از مرحله اول که یه سری فایل رو چک میکنه خطای صفحه آبی زیر رو میده هر کاری کردم فایده نداشت سی دی ویندوز هم تغییر دادم بازم هم همین پیغام رو داد، ممنون میشم راهنمایی کنید.:
دوست گلم پاسخگویی به خطای صفحه آبی از روی عکس خطا محاله ولی مورد شما چون خیلی زیاده عمومی شده.سلام
ویتدوز سون رو سیستمه به خاطر کاری میخوام ایکس پی نصب کنم اما وقتی سی دی ویندوز ایکس پی رو میزارم و از طریق بوت شروع به نصب میکنم بعد از مرحله اول که یه سری فایل رو چک میکنه خطای صفحه آبی زیر رو میده هر کاری کردم فایده نداشت سی دی ویندوز هم تغییر دادم بازم هم همین پیغام رو داد، ممنون میشم راهنمایی کنید.:
روی لپتاب به دلیل اینکه سازگاری لازم وجود نداره نمیتونید XP بریزید. هرکاری هم کنید خطا میده چون این لپتاب اینطوری ساخته شده که روش فقط ویندوزهای جدید مثل 7 نصب شه.
دلیل علمیش اینه که ویندوز XP شما این لپتاب رو نمیتونه بشناسه؛ حتی درایورهای ساده مثل ساتا رو شاید نداشته باشه.
شما 7 نصب کن و با Windows XP Mode توش از ویندوز XP استفاده کن.
ببینید این خطای شما فکر میکنم در Office رخ داده و علتش هم یک دستور ساده بوده که در برنامه نویسی ازش استفاده میشه.عزیز win7 32bit ریختم ولی بازم بلو اسکرین دارم. یه نگاه به این فایلها بنداز ببین دیگه مشکل از چیه؟
دستوری که باهاش مختصات پنجره ی نمایش داده شده برای ویندوز برگردانده میشه.
حالا این دستور همیشه درحال اجراس ولی چرا برای شما خطا داده؟ اینو به نظرم باید به رم مربوط دونست.
جالبه من خودم هم گیج شدم.
چیزی که پیداست اینه که یک اطلاعات در قسمتی از رم خواسته ذخیره بشه که نباید بشه. تعریف سادش اینه.
توی فایلی که گذاشتید گزارش CPU Z نیست. خودتون حذف کردید یا برنامه نتونسته تهیه کنه؟ ورژن جدید رو استفاده کردید که نتونسته اطلاعات CPU-Z رو بگیره؟ (برای این میگم که اگر ورژن جدید Genral Reporter مشکل داره حلش کنم)
تنها چیزی که برای مشکل شما میتونم بگم اینه که با یک رم معمولی تر مثل رمهای King Max سیستم رو چک کنید.
ممنون دوست عزیز
سیستم به شکل زیر هست و هارد سیستم عامل هم ssd هست. فکر کنم مشکل ssd باشه که xp نمیتونه روش نصب بشه. برای اجرای چند تا بازی میخواستم که روی ویندوز سون مشکل دارن. در هر صورت ممنون.
CPU: Intel Core i7 2600K
M.B: ASUS P8Z68-V PRO
RAM: Vengeance® Low Profile Blue — 8GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML8GX3M2A1600C9B
VGA: MSI GTX 580 Lightning Xtreme Edition=865
SSD: AData S511 60Gb=180
HDD:Seagate Barracuda XT 3TB First SATA 6Gb/s
بازم امروز یه bluescreen دیگه داد. گزارش GeneralReport2 رو تو لینک زیر گذاشتم.
ممنونم دوست عزیز.
Last edited by rell; 17-01-2012 at 11:06.
سلام نمیدونم دقیقا این مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری هستش ولی با توجه به نکته زیر فکر کنم که نرم افزاری باشه .
2 ویندوز هر دو XPSP3 دارم ولی از یکیشون که برادرم ازش استفاده میکنه موقعی که در محیط آن هست یا حتی موقع ورود یکدفعه با صفحه آبی مواجه می شه و این ارور(STOP:0x0000008E(0XC0000022,0X804E3AD80XB4 270794,0X00000000) رو می نویسه .
البته میانگین از هر 4 دفعه یکبار این طور می شه .
نکته :این ارور صفحه آبی سریع رد نمی شه. بلکه رو صفحه می مونه و جلوی dumping از 0 تا 100 شروع می کنه به شمارش و بعد ریست می شه.
اگه دوباره این ارور رو دیدم متن کامل اون رو میذارم .
ولی تو ویندوز دیگه این مشکل وجود نداره .
حالا مشکل از ویندوز یا بایوس یا سخت افزار و یا ویروس و ... باشه نمیدونم .
Disk Check رو اجرا کن، مشکل حل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)