این یارو بگیرم خفه کنم نمی فهمم (بالایی )
خوب روانشناسا پول یافت می گیرن دیگه ، هیچ غلطی هم نمی کنن
در ضمن هیچ هم این مضمون منتقل نشده، اصلا خودم می خوام برم پیش یه مشاوره بسی بگیرم بخندم دی:
---> این پست شدیدا شوخیه
این یارو بگیرم خفه کنم نمی فهمم (بالایی )
خوب روانشناسا پول یافت می گیرن دیگه ، هیچ غلطی هم نمی کنن
در ضمن هیچ هم این مضمون منتقل نشده، اصلا خودم می خوام برم پیش یه مشاوره بسی بگیرم بخندم دی:
---> این پست شدیدا شوخیه
اینکه خیلی مسخره بود
اتفاقا با اون یارو هرمز و همین دیشبی و بقیه افراد کنارشون نشسته بود ! راستی دکتر فرزانه هم پشت میز نبود ، بود؟(البت چن بار هم پشت میز نشسته بود ها
)
Last edited by legolas 224; 04-07-2011 at 20:11.
دیگه این سریال داره زیاد روی اصفهان و اصفهانی مانور میده
توی این برنامه که راحت تیم های اصفهانی رو برد زیر سوال
باشگاه ذوب آهن که بی ریشه هست و توی فدراسیون آدم داره سپاهان هم که با پارتی بازی و خرید داور اینا
توی برنامه های قبلی هم چند بار مشخصا به اصفهانی ها توهین کرده بود
دیگه هرچیزی حدی داره
لینک داون لود قسمت 32 رو کسی داره ؟
ســـلام
موافــقم خفــن ! خیلی قسمت خوبــی بـــود امشــب و کلی خندیدم ولی این تـــیکه رو حـــال نکردم !
فک کنم دیگه همه میدونن تنها تیم هایی که با اقتدار و بدون حاشیه و دست های پشت پرده موفق هستن همین دو تا تیم هستن ...
دو تا برداشت میشه از این پلان داشت ...
1 - زیر سئوال بردن موفقیت تیم های اصفهانی
2 - تفرقه بین هوادارن دو تیم ( مثه چیزی که استقلال و پرسپولیس باهاش زاده شد )
ما اصفهانی ها حداقل بین خودمون مطمئن هستیم که کمترین اختلافی با هم نداریم ...
یعنی هم ذوب آهن و هم سپاهان با هم متحدن و هردوشون افتخار برای ما هستن !
اصلا چنین چیزی تویه واقعیت وجود نداره که دو تا هوادار سپاهان و ذوب آهن اینجوری با هم کل کل کنن ... اصفهانی ها ، بد میگم ؟ : دی
کلا فهمیدن ماها موفقیم میخوان تخریبمون کنن![]()
قضیه اینکه تاصر بچه کیه رو چرا بعد لو رفتن 1 کلمه هم در موردش حرف نزدن و حداقل دو تا تیکه بهش ننداختن ؟!
پ . ن : بابا بی خیال باز یک شوخی کردن اینا با 2 تا تیم طرفداراشون ناراحت شدن . این همه پست های اول در مورد با ظرفیت نبودن ایرانی ها تو این تاپیک بحث شد تا کوچیکترین ارتباطی این شوخی ها با ما پیدا می کنه خفن قاطی می کنیم . بعد یک روانشناس یک انتقاد می کنه پستش رو میذارید یعد بهش می خندین میگین بی ظرفیت.
بحث فوتبالی شد
خیلی جمله طنزی بود.دمت گرمفک کنم دیگه همه میدونن تنها تیم هایی که با اقتدار و بدون حاشیه و دست های پشت پرده موفق هستن همین دو تا تیم هستن ...
البته هیچ جای دنیا اینجوری نیست که اصفهان اینجوریهیعنی هم ذوب آهن و هم سپاهان با هم متحدن و هردوشون افتخار برای ما هستن !
اصلا چنین چیزی تویه واقعیت وجود نداره که دو تا هوادار سپاهان و ذوب آهن اینجوری با هم کل کل کنن ... اصفهانی ها ، بد میگم ؟ : دی
نمونه های خیلی زیادیش رو میتونید توی اروپا پیدا کنید که توضیحش خارج از بحث این تاپیکه!!!
----------
ولی در کل باید قبول کرد بعد از چند وقت که سریالهای مزخرف به اصطلاح طنز یه سریالی پیدا شده که به معنای واقعی طنز اجتماعیه
متن قوی، بازیگران توانا و.... همه کمک کرده یک سریال محبوب ساخته بشه
ولی ای کاش اینقدر زیر تیغ سانسور نمیرفت
هم وطنای اصفهانی من بابا زیاد ناراحت نباشین خداییش اصلا قصد اونا این نبود نه می خواستن تیمای اصفهانی رو ببرن زیر سول نه می خواستن تفرقه بندازن دیگه طنزه دیگه جدی نیست این دو تا تیم اصفهانی با برنامه ترین تیم های ایران هستند.
ولی بازم این دو تا تیم تا حالا هم یه مشکلایی داشتن با هم.![]()
ُسلام
امشب قشنگ بود و به خاطر نویسنده ی خوبش از چند قسمت قبل هم بهتر بود.
من حدث می زدم اونی که تو عکسه برادر فرید باشه،ولی پیش خودم می گفتم اگه برادرشه چرا نیما و ناصر نمیشناسنش.
امشب هم مثل بقیه ی شب ها خلی خوب بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)