حسین جان تو دیگه چرا ؟
نا امیدم کردی
بخش مربوطه بود ... نبود ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسین جان تو دیگه چرا ؟
نا امیدم کردی
بخش مربوطه بود ... نبود ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چى کار کنم به يه مشترى
گفتم ميشه(چون رواکثر دل ها من اىکس پى نصب کردم ولى وقتى رفتم سايت درايور دانلود کنم بد ضايع شدم .فعلا دارم چندمدل
ديگه رو تست ميکنم
پيشنهادى دارى بگو
ممنون
حالا گذاشتم برات ... اما رعایت کن
User جان اگه یه کمکی بکنی ممنون میشم!!!
من رو سیستمم xp دارم که حالا در کنارش ویستا نصب کردم...همه ی درایوراشم نصب کردم ولی با درایور گرافیکش مشکل دارم!!! درایورشو نصب میکنم این ارور رو میده:
this computer does not meet the minimum requirements for installing the software setup will exit
تو خود سایت لپ تاپ من HP مدل 6720s زده ویستا نصب میشه!!!
core2 duo 2.0
1GB
160
VGA x3100 intel
مشکل از حداقل سیستم مورد نیاز که نیست؟
حالا من موندم چیکار کنم!!!؟
سلام به همه
یکی از دوستام یه لپ تاپ دل داره که من خواستم ویندوزش رو عوض کنم چون مشکل پیدا کرده بود و بلوتوثش هم کار نمی کرد. اما اون سی دی لپ تاپش رو گم کرده و منم نتونستم با هیچ سی دی دیگه ای درستش کنم اون جایی هم که اونو خریده میگه سی دی نداره و اگرم باشه خیلی گرونه!!!!
می خواستم ببینم همینطوره و نمی شه از جایی سی دیش رو تهیه کرد آخه عجیبه که یه نسخه از اون نباشه.
کسی می دونه بالاخره من می تونم سی دی لپ تاپ دل رو پیدا کنم یا نه؟؟؟؟
شما برو سایت اینتل و درایور کارت گرافیک رو دانلود کن و نصب کن ... احتمالا درست بشهUser جان اگه یه کمکی بکنی ممنون میشم!!!
من رو سیستمم xp دارم که حالا در کنارش ویستا نصب کردم...همه ی درایوراشم نصب کردم ولی با درایور گرافیکش مشکل دارم!!! درایورشو نصب میکنم این ارور رو میده:
this computer does not meet the minimum requirements for installing the software setup will exit
تو خود سایت لپ تاپ من HP مدل 6720s زده ویستا نصب میشه!!!
core2 duo 2.0
1GB
160
VGA x3100 intel
مشکل از حداقل سیستم مورد نیاز که نیست؟
حالا من موندم چیکار کنم!!!؟
خوب یا باید دانلود کنی .یا باید بخری
تا حالا 2-3 تا درایور رو امتحان کردم ولی از سایت اینتل نگرفتم!!!
من با wireless نميتونم بين 2 تا لپتاپ ارتباط برقرار کنم،يعنی نميتونم همديگه رو پيدا کنم در صورتی که قبلاً ميتونستم . اسم هر 2 هم يکی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)