تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 156 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقا پردازنده سامسونگ ها هم AMD نیست. به هر حال اتصال به PC که از طریق USB انجام میشه و اصلا ربطی به Camera Kit نداره. iPad هیچ محدودیتی در انتقال دیتا و اتصال به PC نداره. حتی این انتقال دیتا به PC و ... بطور وایرلس هم ممکنه.
    این محدودیت USB که بعضی ها می گن مربوط به فلش و هارد اکسترناله، به PC ارتباطی نداره.
    چجوری میشه از طریق وایرلس دستگاه رو سینک کرد؟
    air video رو هم هرکاری کردم نتونستم ازش استفاده کنم!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

الان آيپد 2 جيلبريك شده، درسته؟ و يه نكته ديگه اينكه واسه استفاده gprs حتما بايد جيلبريك بشه؟

يه سوال ديگه. لوازم جانبي آيپد ريمارك نداره؟
    iOS 4.3.3 برای iPad 2 جیلبریک شده، بعدی ها نشدن. برای استفاده از GPRS هم نیازی به جیلبریک نیست.

لوازم جانبی ریمارک هم وجود داره.

چجوری میشه از طریق وایرلس دستگاه رو سینک کرد؟
    air video رو هم هرکاری کردم نتونستم ازش استفاده کنم!!
    وایرلس سینک در iOS 5 اضافه شده که اینجا نوشته چطور فعال کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکلتون با Air Video چیه؟ برنامه دسکتاپش رو نصب کنید، درایو ها رو مشخص کنید و با آیپد به همون وای فای وصل بشید باید راحت پیدا بشه.

3. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکلتون با Air Video چیه؟ برنامه دسکتاپش رو نصب کنید، درایو ها رو مشخص کنید و با آیپد به همون وای فای وصل بشید باید راحت پیدا بشه.
    مشكل حل شد
    من اصلا برنامه دسكتاب رو نصب نكرده بودم

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کسانی که می گن air video خوبه.....برای من خیلی کنده....انگار داره دانلود می کنه...مشکل از وایرلس منه یا خود برنامه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

براي من كه ويديوهاي mp4 رو ٥ ثانيه بافر ميكنه بعد روون نشون ميده
    ولي باقي فرمتها رو بصورت همزمان كه داره كانورت ميكنه نشون ميده بخاطر همين ديكه زياد نميشه جلو/عقب كرد
    شايد مشكل شما ضعيف بودن سيستمتونه و نميتونه همزمان با بخش ويديو تبديلش كنه
    براي منم ويديوهاي mkv 1080 ام رو خيلي لفت ميداد
    Last edited by bleu2u4u; 08-08-2011 at 14:53.

7. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

کسانی که می گن air video خوبه.....برای من خیلی کنده....انگار داره دانلود می کنه...مشکل از وایرلس منه یا خود برنامه؟
    بله احتمالا مشکل ضعیف بودن سیستمه که نمی تونه بطور Realtime کانورت کنه (سرعت کانورت کردن از سرعت پخش شدن روی آیپد پایین تره). در خود اپ روی Global Settings برید و Bitrate رو پایین بیارید.

9. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

فلش که مشکل ناسازگاری خودش هست، و اضافه کردنش به بقیه تبلت ها فقط حرکت تبلیغاتیه، هیچ کدوم نیستن که فلش رو خوب و راحت اجرا کنن. تقصیر اونها هم نیست، Interface فلش با صفحه های تاچ (و Precision صفحه های خازنی) هماهنگ نیست، Hardware Acceleration خوبی هم نداره.
    چه مشکل ناسازگاری؟؟حرفهایی میزنید !!!!
    الان میدونید ساپورت فلش پلیر تو سیستم عامل آندروئید باعث شده این سیستم عامل تو اینترنت بی رقیب بمونه.
    این که میگید حرکت تبلیغاتی منظورتون چیه؟؟
    منظورتون از خوب و راحت اجرا نکردن چیه؟؟!!!!!!!!!!!!!
    من هم آیپد 2 دارو و هم asus eee pad transformer ولی اینو بگم آیپد 2 عمرا تو زمینه اینترنت به پای تبلتهای آندروئید برسه.ios تو زمینه اینترنت باید قبول کرد فرسنگها از آندروئید عقب مونده.
    واسه دانلود یک فایل تو بروزر ios باید یک برنامه چند دلاری بخرین تا این قابلیت اضافه بشه این نشانه ضعف هستش.ولی تو آندروئید چی آیا این مشکل هست؟؟؟
    یه زمانی تو قسمت دیفالت خود message این سیستم عامل دلیوری فعال نبود چی شد؟اپل اومد تو ورژن 5 این قابلیت رو اضافه کرد.به نظر شما این قابلیت رو نمیتونست قبلا اضافه کنه؟آیا واسه اپل این کار شق القمر بود؟
    حالا درسته وب بروزرهایی مثل skyfire هستند که تو آیپد میتونه ویدئوهای فلش رو باز کنه ولی به نظر شما این کار خود فلش پلیر رو به راحتی انجام میده؟؟
    شما تو خود این سایت یه نظر سنجی بزارین ببینین تو زمینه اینترنت ios موفق بوده یا آندروئید.
    متاسفانه تو سایتهای ایرانی هر کی دستگاه خودش رو تعریف میکنه.
    Last edited by ~ReZa~; 08-08-2011 at 17:50.

11. این کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

الان میدونید ساپورت فلش پلیر تو سیستم عامل آندروئید باعث شده این سیستم عامل تو اینترنت بی رقیب بمونه.
    من هم آیپد 2 دارو و هم asus eee pad transformer ولی اینو بگم آیپد 2 عمرا تو زمینه اینترنت به پای تبلتهای آندروئید برسه.ios تو زمینه اینترنت باید قبول کرد فرسنگها از آندروئید عقب مونده.
    واسه دانلود یک فایل تو بروزر ios باید یک برنامه چند دلاری بخرین تا این قابلیت اضافه بشه این نشانه ضعف هستش.ولی تو آندروئید چی آیا این مشکل هست؟؟؟
    یه زمانی تو قسمت دیفالت خود message این سیستم عامل دلیوری فعال نبود چی شد؟اپل اومد تو ورژن 5 این قابلیت رو اضافه کرد.به نظر شما این قابلیت رو نمیتونست قبلا اضافه کنه؟آیا واسه اپل این کار شق القمر بود؟
    حالا درسته وب بروزرهایی مثل skyfire هستند که تو آیپد میتونه ویدئوهای فلش رو باز کنه ولی به نظر شما این کار خود فلش پلیر رو به راحتی انجام میده؟؟
    شما تو خود این سایت یه نظر سنجی بزارین ببینین تو زمینه اینترنت ios موفق بوده یا آندروئید.
    بله و دقيقا اگه توي يه صفحه انيميشن فلش باشه و شما بخواي scroll كني و مثل لاك پشت عمل كنه هيچ وقت نمي گي فلش درب و داغونه فقط ميگي آيپد زاغارته
    اين رو هم بدون كه اگه آيپد نبود اصلا الان ee pad ي وجود نداشت كه اندرويد روش باشه و فلش داشته باشه و فرسنگ ها !!! جلوتر باشه.
    چرا جاي دور بريم اگه اپل وجو نداشن الان اصلا وبگردي زير صفحه مالتي تاچ خازني عمرا وجو نداشت كه اندرويد بخواد فرسنگها جلو بزنه !!!
    متاسفانه ايرانيان عزيز تبلت هاي خودشون رو با سنگ محك استفاده ايراني جماعت (اينترنت محدود، دوربين قوي !!!، فلش خور بودن ...) محك مي زنند.

13. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

من یادمه زمانی که از استیو پرسیدن چرا اپل از فلش ساپورت نمیکنه گفت به دلیل عدم امنیت کافی و مشکلاتی که به همراه داره اپل ازش پشتیبانی نمیکنه....

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز درسته اطلاعاتی که دادید همشون کلی بودن (و حرف علمی ای از شما نشنیدیم) ولی حداقل برای جنبه آموزشی قضیه مورد به مورد براتون پاسخ میدم:

مشکل ناسازگاری فلش با اینترفیس های تاچ خازنی.
    اگه اطلاع ندارید، ساختار فلش بر اساس دقت نوک Cursor طراحی شده، مثل سیستم عامل های دسکتاپ، و دقت تاچ صفحه های خازنی بسیار پایین تر از نوک Cursor هست، که باعث ناسازگاری فلش با صفحه های تاچ میشه. ارتباطی هم به iOS و Android و webOS و ... (تعصب یوزرهاشون!) نداره.

من با اکثر یوزرهای اندرویدی که صحبت کردم اولین کاری که با فلش پلیرش می کنند غیر فعال کردنشه. البته شما رو نمی دونم، ولی تجربه اکثریت این بوده، ریویو های فلش در اندروید هم در اینترنت همین رو تایید می کنه.
    یعنی دقت تاچ شما بالا نیست، چون فلش بر اساس دقت تاچ صفحه های خازنی توسعه داده نشده، این یه مشکل فنی در فلش است. بحث بعدی هم نبود Hardware Acceleration در فلش (در همه پلتفورم ها) است که باعث میشه تک تک پردازش ها توسط پردازنده و بطور نرم افزاری انجام بشه، که هم مصرف باتری رو بالا می بره و هم میزان پردازش رو. یکی از دلایلی که خیلی از یوزرهای اندروید فلش رو غیر فعال می کنند هم همینه (یه تبلیغ فلش بالای یک صفحه، که شما هم متوجه اش نمی شید، باتریتون رو خالی می کنه!)

هسته مرورگرهای هر دو webKit است (که اتفاقا توسط اپل توسعه داده میشه، و اپن سورس است)، و بیش از حد رفتار مشابهی دارند.

در iOS هر برنامه یه لیست فایل هایی داره که قابل باز کردن است. وقتی شما فایلی رو می خواهید دانلود کنید (چه در Safari چه Mail) لیستی از برنامه هایی که با این نوع فایل Associate شدن به شما نشون داده میشه، و شما برنامه ای که می خواهید فایلتون بره اونجا رو انتخاب می کنید، و فایلتون به اون برنامه Push میشه. این یکی از بهینه ترین سیستم های دانلود و انتقال فایل در کل سیستم عامل های دنیاست.

خود Safari فرمت های PDF و آفیس و QuickTime رو اجرا می کنه، و هر فایل دیگه ای که با یک برنامه دیگه Associate شده باشه از شما درخواست میشه و فایل به اون برنامه فرستاده میشه.

بدون نصب هیچ برنامه ای.

این رو نمی دونم از کجا آوردید چون هیچ ربطی به آیپد نداره.

در آیفون برای SMS ها دلیوری وجود نداشت (و کماکان وجود نداره)، چون اعتماد به نتورک های مخابراتی اونقدر بالاست که 100.00 درصد پیام های ارسال شده به مقصد می رسن (آمار AT&T پارسال فکر می کنم باشه). اگه منظورتون iMessages هست که در iOS 5 اضافه شد، این یک سرویس جدید اینترنتیه، و خب اینجا دلیوری لازمه. در iOS 5 هم کماکان SMS ها دلیوری ندارند، شق القمر نبود، وقتی همه پیام ها به مقصد می رسه گواهی ارسال پیام مثل گواهی گرفتن پیام در سمت دیگه است.

بله. Skyfire حتی بهتر از فلش پلیر این کار رو انجام میده چون ویدیویی که در اختیار شما می گذاره HTML5 است (که Hardware Acceleration داره) و بطور داینامیک بر اساس سرعت اینترنت تنظیم میشه. دقت کنید Skyfire برای اندروید هم هست، و اونجا هم جزو محبوب ترین برنامه هاست، دلیلش هم واضحه، راه حل پخش ویدیو یا انیمیشن در اینترنت دیگه فلش نیست. خود Adobe هم این رو قبول کرده. گوگل هم اگه داره این پشتیبانی نصفه نیمه فلش رو ادامه میده به خاطر تبلیغاته (کاری که گوگل در اون تخصص داره)، یه نگاه به TV Ad ها و پوسترهای تبلیغاتی این تبلت ها بندازید کاملا واضحه.

که هرکی به دستگاه خودش رای بده (طبق گفته خود شما در یک خط پایین تر!) ؟؟؟ متاسفانه تا وقتی افراد از روی تعصب (یا بی اطلاعی) صحبت می کنن اوضاع سایت های ایرانی همینه که هست.

من یادمه زمانی که از استیو پرسیدن چرا اپل از فلش ساپورت نمیکنه گفت به دلیل عدم امنیت کافی و مشکلاتی که به همراه داره اپل ازش پشتیبانی نمیکنه....
    ما چقدر درباره این موضوع بحث کردیم، حالا میان دوباره می گن فلش. نحوه برخورد اپل با کل قضیه فلش مثال بارز یک سیاست استثنایی درباره یه تکنولوژی ضعیف فعال بود، که بعد از دو سال نتیجه اش هم واضحه.

16. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •