شرمنده من هی سوال میکنم. این برنامه ای که گفتی نسخه مجانی نداره؟ حتما باید بخریم؟ یا مثلا برنامه دیگه ای هست که این کارو انجام بده ولی مجانی باشه. خودت که ایرانیا رو میشناسی. عادت ندارن پول واسه نرم افزار بدن.![]()
شرمنده من هی سوال میکنم. این برنامه ای که گفتی نسخه مجانی نداره؟ حتما باید بخریم؟ یا مثلا برنامه دیگه ای هست که این کارو انجام بده ولی مجانی باشه. خودت که ایرانیا رو میشناسی. عادت ندارن پول واسه نرم افزار بدن.![]()
یه چندتا خبر موثق خوندم که قراره آپدیت Android 4.0 برای Neo و Arc بیاد. میخواستم بدونم کسی اطلاعی نداره کی؟
نمیتونم صبر کنم...)
نسخه بتا چند روزی هست که توسط سونی منتشر شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه نیاز به root بودن گوشی داره و همچنین نصب بودن busybox برای نصب برنامه های پولی که نمی تونین بخرین از بازار blackmar استفاده کنین
سلام دوستان اين مشكل نور صفحه آيا به غير از روت كردن چاره ديگه اي داره براي افزايش؟(مثلا برنامه...)
چرا سوني با اين گوشي اين كار رو كرده ؟؟؟ من مي خواستم ببرمش گارانتي ولي ديدم همه اين مشكل رو دارن.
من توي يوتيوب كه گوشي رو مي بينم اين مشكل رو نداره....
البته من ديروز 7 اسفند 90 اين گوشي (neo v)رو گرفتم 560 تومن توي علاالدين (البته با برنامه و اين دزدي بزرگ كه مي دونيد. هيچ جا هم بدون برنامه
نميدادن پول زور)![]()
![]()
مرسي
يك تجربه هم مي خواستم بگم هيچ وقت براي خريد گوشي علاالدين و در كل جمهوري نريد.توي محله خودتون 15 20 تومن بيشتر بديد ولي ريخت نحص و اخلاق مزخرف اين فروشنده هاي جمهوري رو نبينيد. من كه ديگه نمي رم (فقط نظر شخصيمه)
دوستان لطفا اگه اين قضيه نور صفحه هيچ راه حلي نداره سريعتر بگيد تا برم اين گوشي رو عوضش كنم.???
آيا با روت كردن كامل درست ميشه??? (neo v)
يك دنيا ممنون ميشم اگه جواب بديد![]()
![]()
![]()
اکه نور کم صفحه منظورتونه .همینه بیشتر نمیشه............
برنامه ی آپدیت اسمارت فون های سونی اریکسون به اندروید 4 :
جندی پیش کمپانی سونی اریکسون به طور رسمی اعلام کرد که قرار است بزودی برای اکثر گوشی های اندرویدی این شرکت، آپدیت Android 4.0 یا IceCream Sandwich عرضه شود. طبق اعلان موسسین شرکت، در بازه ی زمانی اواخر ماه مارس و ابتدای ماه آپریل (همون فروردین خودمان) آپدیت نسخه ی 4 برای گوشی های Arc S - Neo V و Ray و در بازه ی زمانی اواخر ماه آپریل و اوایل ماه می (همون اردیبهشت خودمون) برای گوشی های Arc - Play - Neo - Mini - Mini Pro - Active و Live Walkman عرضه خواهد شد.
منبع:
من که نمیتونم صبر کنم ! .................
neo بهتره یا neo V?!?!
قیمتاشون چنده حدودا؟!
نئو و نئو وی فرقشون توی دوربینشونه ، که مال Neo 8MP ــه و مال Neo V 5MP...
پس نئو بهتره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)