چی؟
32 میلیارد؟
نرم افزارش مگه چیکار می کنه؟؟؟؟
من خودم تو سایت های ایرانی که در مورد تکنولوژی تحقیق می کنن و اخبار می زنن ندیدم چیزی
چی؟
32 میلیارد؟
نرم افزارش مگه چیکار می کنه؟؟؟؟
من خودم تو سایت های ایرانی که در مورد تکنولوژی تحقیق می کنن و اخبار می زنن ندیدم چیزی
والا تا جایی که ما شنیدیم تو کنفرانسهای تجارت الکترونیک ، دیجیکالا اصلاً مال یه هولدینگ خارجیه (احتمالاً آلمانی)
اولش اون دو نفر تاسیسش کردن ، ولی بعداً که کم کم رونق گرفت یه گروه خارجی ازشون خریدش
الان هم خارجیا مدیریتش میکنن.
تو خرید های چند آیتمی یه مقدار هم آتو آشغال داخل بسته میریزن مثل بریده های قوطی و ... تا اگه موردی کم بود و یادشون رفته بزارن تو جعبه نتونین از طریق وزن اثباتش کنین
مثلا فرض کنید یه کارت حافظه 128 گیگابایتی رو به قیمت حدود 200 هزار تومان خریدید با چند کالای دیگر پست قبل از ارسال بسته رو وزن میکنه و روی جعبه هم درج میشه و گذاشتن آت و آشغال و خورده مقوا برای اینه که بعدا بتونن زیرش بزنن بدین صورت که اگه وزن همه وسایل + جعبه رو بگیرین + (کارت micro sd 128 گیگی که به فرض مثال فراموش کردن بذارنش نو بسته بندی) + خورده مقوا ها
ممکنه وزن خورده مقوا ها خیلی به micro dd دویست هزار تومانی شما نزدیک باشی که باعث میشه بعد نتونین شکایت کنین
فقط موندم تو هیبتش که چه طوری هزینه ارسال هندزفری 30 گرمی شده 12,500 تومان در حالی که هارد 1100 گرمی که چند روز قبل خریدم 11,000تومان هزینه پست داشت![]()
سلام
راستش به خاطر ترافیک در شهر و با فروشنده ها حرف زدن، ترجیح میدم اینترنتی خرید کنم.
حتی کتاب هم میزارن در تخفیف یا وقتی چند تا کتاب میخواهم، از انتشارات سفارش میدهم که بیارن دم خونه
دیروز از دیجی کالا خرید کنم و امروز بعد از ظهر اورده بودند دم خونه که من نبودم.
اول اینکه بدون هماهنگی امدند. زنگ بزنید اقا کی هستید تا بیاریم بسته رو؟ نمیشه؟
بعد من اصلا خونه نبودم..شما وظیفه داری فردا بیای تحویل بدی..
پست هم همین طور هست..مامور یک بار میاد..نبودی..فردا هم میاد..
ما تهران نیسیتم و ظاهرا از دفتر اینجا ارسال میکنند ..یعنی دفتر اینجا مسئول پخش بسته هایی هست که از تهران بهشون دادند
طرف امده و ما خانه نبودیم، اصلا ادب نداره و میگه اگر وقت کردم دو روز دیگه میام
منم قطع کردم روش..گفتم بسته مال خودت
حسابی هم انشالله زیر آب ش رو میزنم..
هر چی دیجی کالا در تهران و دفتر مرگکزی، میخوان مودب حرف بزنند با مشتری، دفتر های شهرستان شون همه رو خراب میکنه..این بهش میگن نقص کار و نبود نظارت بر کارشون
ادب تعین کننده هست..اگر به من میگفت من مسیرم نمیخوره..اگر بزاری مثلا دو روز دیگه برات بیارم...والا من میگفتم اشکال نداره
اما وقتی میگه حالا اگر تو مسیرم بود . دو روز دیگه میارم و انگار با نوکرش حرف میزنه
باید حالش جا بیارم
قشنگ تابلو هست که دیجی کالا نمیتونه نظارت کنه روی دفتر ها ش و بحث نظارت یش شدید ضعیف هست
خوب با این همه درامد بخش شکایات یا نماینده ها رو تو تهران، نیرو شو زیاد کن..
تا وقتی دیجی کالا رقیب پیدا نکنه، همین هست..هر کاری بخواد میکنه
من اخر بهمن پارسال ۸۰۰ هزار تومان خرید کردم با وجود این که در سایت عنوان شده بود در عرض ۲ الی ۳ روز کاری پست خواهد شد اما یک ماه طول کشید! قبل از خرید همه می گفتند که بسته بندی دیجی کالا خیلی شیک است اما با وجود این که تمام سفارش های من الکترونیکی بودند انها را در جعبه معمولی انداخته بودند و کنار ام هم یک تکه فوم گذاشته بودند به حدی داخل جعبه فضای زیادی بود که به راحتی با کمی فشار و پرتاپ ممکن بود که اجناس اسیب ببینند. من هم تصاویر جعبه را به دبجی فرستادم و از همه محصولات تست گرفتم تا مطمن شوم سالم هستند. خرید الکترونیکی به نظر من در ایران منطقی نیست شما مستقیم از فروشنده خرید می کنید باز هم مطمن نیستی که طرف جتس اصل و سالم بهت داده باشه از طرف دیگر سازمان حمایت از مصرف کننده در ایران بیشتر یک اسم است و اگر بخواهی وارد شکایت بشوید یا به تعزیرات مراجعه کنی باید از زندگی بزنی.
از دیشب جشنواره یلدا شروع شده.سایتشون ترافیکش زیاده اصلا بالا نمیاد .سبد خرید باگ داره و کلا قاطی کرده.این همه تبلیغات این همه سر و صدا اخرش هم نتونستن درست حسابی کارا رو پیش ببرن.واقعا مسخره ست.خداییش به نسبت بقیه دنیا خیلی عقب افتادن.هیچ وقت هم درست نمیشه.
سلام دوست امروز سرعت سایت خیلی خوب شده من الان پک نرم افزاری گردو رو با 30هزار تومان تخفیف خریدم. معمولا ترافیک نزدیکهای ظهر کمتر است.
منم اصلا نمیتونم وارد سایت شم الان که جشنواره یلدا شروع شده ...
سلام
اول اینکه سبد ها قاطی شده
بعد هم که سایت شون مشکل داشت.
سوم و مهم تر از همه: با این همه تبلیغات و مانور، پنج تا کالا گذاشته که اصلا هم جالب نبود.
به نظرم این همه تبلیغات و حرصی کردن مردم ، باعث میشه مردم نتونن درست تصمیم بگیرند و خرید های بی نیاز داشته باشند ..صرفا چون تخفیف داره و ممکن هست تمام بشه میخرند و بعد هم خیلی به کارشون نخواهد امد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)