کاور با شبیهسازارو نداره
سلام دوستان.من 10روزی میشه -- کردم و مبتدی هستم.1هارد اکسترنال خریدم دادم یکی از دوستام چنتا بازی برام ریخت اکثرشون بعد از نصب اجرا میشن ولی بعضیاشونو ارور میده یا اول بازی میپره بیرون.دوستم وقت توضیح دادن نداشت و رفت ولی گفت چنتا از بازیارو باید بریزی رو هارد داخلی تا اجرا بشن!من مولتیمن 2.6 دارم و با cfw3.55 هکیدم.
چطور میتونم بازیارو از هارد اکسترنال ب هارد داخلی انتقال بدم؟بعنوان مثال الان بازی تیکن6 از روی هارد اکسترنال اجرا نمیشه!چکار کنم؟
لطفا کامل توضیح بدید.
بسیا سپاسگذارم.
مولتي جديدتر هم اومده كه بهترين راه اپديت مولتي منت از طريق خود مولتي من به اينترنت وصل ميشه و اپديت مي كنه
براي كپي كردن هم برو تو مولتي من بازيو كه نشون ميده اون R1 رو بزن انقدر تا ليست بازي هارو مياره كه زيره صفحه توضيحات مربوط به كليد هارو گذاشته بازيتو انتخاب و مربع رو ميزني و يه صفحه مربوط به تنضيمات هست كپي اولين
گزينه هست كه بازيو ميريزه تو هارد
بازي هاي خيلي كمي هستند كه روي اكسترنال اجرا نميشن
شما شايد انتخاب اجرا از روي هارد اكسترنال رو نزدي اروري چيزي نميده تو همون صفحه تنضيمات براي بازي هاي كپي دسته چپ پايين يه كادر كوچولو است با گزينه هاي ريز كه انتخاب اجرا از روي هارد خارجي اونجا است اگه مي خواي
كدوم گزينه ها رو ضربدر بزني اون بازي هايي كه اجرا ميشه برو تو تنضيماتش ببين كروم گزينه ها ضربدر خورده بعد از رويه همون بقيه بازي هاتو ضربدر بزن اگه درست شد كه هيچ اگه نشد بريز روي هارد داخلي وتيكاشم درست كن
Last edited by shahin_mp3; 08-10-2011 at 20:59.
multiMAN ver 02.09.01 UPD* (20111007-200000).pkg (1.76 MB)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمتون گرم،پس از اینترنت با خود کنسول آپ میشه درسته؟
منظورت از لیست کدوم لیسته؟
دوستان.من الان آخرین مولتیمنو با خود کنسول دان کردم.
حالا شما گفتید واسه کپی کردن بازی روی هارد داخلی باید چکار کنم؟
راستی یه تعداد از بازی های من اجرا نمیشن مثل marvel vs copcam3 یا granturismo5یا homefront و چنتا دیگه نمیان!!لطفا راهنمایی کنید چطور باید بازیرو اجرا کنم؟
ShowTime Unofficial Build update
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتي ميري تو مولتي من ليست بازي هاتو مياره اون ليست و مي گم
اون كار هايي كه بالا گفتم انجام بده![]()
سلام
دوستان من برای کپی خور شدن دستگام نیاز به این دو برنامه دارم
ولی متاسفانه لینکهای دانلود ارور میدن
اگه لینکهای دیگه ای وجود داره بهم معرفی کنید
راستی در قسمت شماره 4 اگر از این مولتی من جدید تر هم اومده لینک اون رو برام بزارید
باتشکر
من میخواستم یه ps3 کیپی خور بگیرم
امکانش هست که با این ps3 فعلا بازی های کپی رو بازی کنم و بازی هایی که احتیاج به فریمور بالاتری دارن رو اصلیشو بگیرم؟
با بازی های اصلا میشه آنلاین بازی کرد؟مثل xbox کنسول پی رو بن که نمیکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)