با سلام دوستان من هر چی تو این بخش رو نگاه کردم زیاد متوجه نشدم من بازی انگری بیرد ریو 1.2.2 رو گرفتم باید چطوری کرکش کنم با تشکر؟
با سلام دوستان من هر چی تو این بخش رو نگاه کردم زیاد متوجه نشدم من بازی انگری بیرد ریو 1.2.2 رو گرفتم باید چطوری کرکش کنم با تشکر؟
اول اینکه باید اینترنت رو قطع کنی...بعدش بازی رو پچ کن...توی بازی هم روی active full version بزن و اون پسووردی که توی فایل دانلود هست رو وارد کن...
هروقتم میری تو بازی باید نتت قطع باشه
با سلام دوست عزیز تو پوشه ای که من دانلود کردم پسووردی نیست میشه پسووردشو جدا بدین تا من همش رو دوباره دانلود نکنم باتشکر
اگر کرک چند صفحه قبل را گرفتید کرک را در محل نصب کپی کنید و بعد در بازی active full game را زده و هر شماره که دوست دارید بزنید
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
کسی ریو بقیه مراحل رو میذاره برای دانلود؟؟؟
کسی نبود؟؟؟
[/COLOR]کسی ریو بقیه مراحل رو میذاره برای دانلود؟؟؟[/QUOTE]
بابا لینک درسته دیگه اینه:
dl7.p30day.com/users/masoud/1390/shahrivar
/Angry.Birds.Seasons.v1.5.1.Cracked%5Bwww.P30Day.co m%5D.rar
بین cوomفاصلس که وقتی لینک رو توی ادرس بار کپی میکنید باید درستش کنید
Last edited by MR.CART; 04-10-2011 at 04:59.
من angry birds v1.6.2 رو نصب کردم.بعد از رد کردن چپتر اولی پیغام میده کد ریجستری میخواد.این پچش چجوری باید بریزم.؟که دیگه این پیغام نده؟
نباید موقع اجرای بازی به اینترنت وصل باشید. پچش رو کپی می کنید محل نصب که معمولا اینه :
C:\Program Files\Rovio\Angry Birds
بعد پچ رو اجراش می کنید و روی پچ کلیک می کنید . اگه درست پچ کرده باشین و پچتون ایراد نداشته باشه باید عبارت patching done رو ببینید. بعد وارد بازی میشین و با سریالی که کنار پچ هست بازی رو اکتیو می کنین. موقع پچ کردن هم آنتی ویروس رو خاموش کنید. اگه کد ندارید این کد رو امتحان کنین.
THET-ALEV-LEFR-USWO
یه نکته هم بگم. اگه قبلا پچ کردین و اشتباهی موقع کانکت بودن به نت بازی رو اجرا کردین فقط سریال شما از کار میفته. از بازی خارج بشین. ارتباط اینترنت رو قطع کنید. بازی رو اجرا کنید و دوباره با شماره سریال اکتیو کنید.
الان اخرين ورژنش كه اومده لينكشو بزاريد![]()
واقعا بازی جالب هست اصلا خسته کننده نیست پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید( بهترین بازیه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)