میشه اون متنی رو که زمان اومدن بازی رو نوشته بزاریدمرسی دوست عزیز الان یه سرچ زدم توی فرم خارجی نوشته بود بهار 2011
ممنون![]()
میشه اون متنی رو که زمان اومدن بازی رو نوشته بزاریدمرسی دوست عزیز الان یه سرچ زدم توی فرم خارجی نوشته بود بهار 2011
ممنون![]()
بفرما دوست عزیز
Yes, Euro Truck Simulator and 18 Wheels Of Steel Extreme Trucker were great games, but did have there problems... So now, SCS Software is recreating the games with brand new names! Euro Truck Simulator 2 and 18 Wheels Of Steel Extreme Trucker 2... The following are going to be a few images from the games...
Euro Truck Simulator 2
For all the images either watch the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] video or join there Official [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] page...
Release Date: Spring 2011 (Estimate Time)
As soon as there's and update, we will let you know...
البته یه تعداد عکسم داشت که نزاشتم اگه خواستین بگین میزارم همین جا
و این 18Wheels Of Steel Extreme Trucker که حدود 1ماه که امده بازی خوبی
خب با این اوصاف پس اومدن Euro truck simulator 2 برای بهار خیلی احتمالش زیاد هست آخ جون تا چند وقت دیگه یه کامیون جدید بازی میکنیم![]()
یک سوال هست
بعضی از گاراژ ها 25000 قیمت داره و برخی دیگه 75000 جریان چیه؟
اون گاراژ هایی که 25000 قیمت دارن نسبت به اون هایی که 75000 قیمت دارن چی کمتر دارند؟
اگر شهرهایی میشناسید که گاراژ 25000 داره به من معرفی کنید برم بخرم چون یکی خریدم نمیدونم دیگه کدوم شهرها ممکنه داشته باشن
فکر کنم به شهرهاش بستگی داره.بعضی از گاراژ ها 25000 قیمت داره و برخی دیگه 75000 جریان چیه؟
اگه شهر مهم تر و شناخته شده تر باشه قیمت گاراژ بیشتر.![]()
دوستان راجب گاراژ ها تو جرمن تراک توضیح میدید؟ مزایاش چیه؟
گاراژ مزایای زیادی داره
از مهمترین مزایای اون استخدام راننده و کار کردن اون راننده برای شماست که از این راه میتونی پول بیشتری بدست بیارید
همچنین میتونید ماشین رو تعمیر و باک بنزین اون رو تو اون محل با نرخ مناسب تری پر کنید
یک سوال
بعضی از بارها رو به من مجوز نمیده که ببرم و میگه اگه بخوای ببری 45000 یا بعضی دیگه رو 75000 از پولت کم میکنم
من الان Level 13 هستم چطوریه جریان این بارها؟
این یک نمونه عکس از زمانی که خواستم یکی از این بارها رو ببرم ولی حرف از مجوز های ADR میزنه
![]()
با اجازه بزرگترها:یک سوال
بعضی از بارها رو به من مجوز نمیده که ببرم و میگه اگه بخوای ببری 45000 یا بعضی دیگه رو 75000 از پولت کم میکنم
من الان Level 13 هستم چطوریه جریان این بارها؟
این یک نمونه عکس از زمانی که خواستم یکی از این بارها رو ببرم ولی حرف از مجوز های ADR میزنه
این نوع بارها بارهای خطرناک و کرایه اش هم بیشتر واسه همین برای اولین بار یه پولی رو ازتون میگیره و از اون به بعد دیگه میتونید اینجور بارهارو بزنید![]()
بابا ماشالا همه حرفه ای شدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)