آقا تو PC اسپلا چطورن؟یعنی چطوری اسپلای مختلف میزنه آدم؟کلا تو کنسولا هم چطوری بین اسپلای مختلف سویچ میکنید؟
آقا تو PC اسپلا چطورن؟یعنی چطوری اسپلای مختلف میزنه آدم؟کلا تو کنسولا هم چطوری بین اسپلای مختلف سویچ میکنید؟
حالا یارو بدردبخوره؟ یعنی تو مبارزه وکوئست باهات میاد...؟
اگه اره که فکر کنم بهتر باشه یه ادم درست پیدا کنیم![]()
وحید این موضوع خودش 70 درصد سراغاز هر بحثی در هر موضوعی هستش
ندیده ، تجربه نکرده سطح و درک هر چیزی رو مورد سنجش قرار میدیم
+
Gamekult : 8/10
Last edited by Layken; 11-11-2011 at 21:06.
صرفنظر از برخی مشکلات گرافیک و باگها در مجموع بازی نقشآفرینی فوقالعاده خوبیه من که دارم لذت میبرم.
یه تقلب در نسخه ایکسباکس:محتوای مخفی: مخفی
وااااای عالی بود !)
واقعا" خدا کنه بتسدا پچش نکنه اینو
نه.حالا یارو بدردبخوره؟ یعنی تو مبارزه وکوئست باهات میاد...؟
اگه اره که فکر کنم بهتر باشه یه ادم درست پیدا کنیم![]()
توی خونه میمونه و روزی 1 بار غذا درست میکنه.فروشندگی هم میکنه و هر شب سهم ما از در آمدش رو میده.......
+
تو پی سی که نمیدون!ولی توی کنسول یا باید بریم توی منوی اصلی جادوها یا اینکه اسپل های که بیشتر استفاده میکنیم رو favorite کنیم و با دکمه های بالا/پایین انتخابشون کنیم...............آقا تو PC اسپلا چطورن؟یعنی چطوری اسپلای مختلف میزنه آدم؟کلا تو کنسولا هم چطوری بین اسپلای مختلف سویچ میکنید؟
+
امروز بازی منو واقعا سورپرایز کرد!
در مورد کوئست های thieves guild هست.اگه نمیخواید بدونید اسپویلر رو نخونید.........
محتوای مخفی: .....................
Last edited by Leon-117; 11-11-2011 at 21:52.
خیلی باحال بود
ولی فکر کنم آخرش فهمیدن که دزدی کرده
یعنی حامد یکی از فهمیده ترین آدمهای فرومی
میگم می خوای تو هم وقتی بازی کردی یه مقایسه از این دو بازی بذار .
من که احتمالا توی یکی از تاپیکها این کار رو میکنم !
فهمیدن چون قابلمه! از سر یارو افتاد
آقا این کلید ِ Tab رو چجوری میشه ری ارنج کرد ؟
یه موضوع خیلی ضایع که من قبلا شنیده بودم اینه که مرد با مرد و زن با زن میتونه ازدواج کنهیعنی سازنده ها واقعا حوصله نداشتن محدودیت زن و مرد و درست کنن ؟ اینطوری که خیلی ضایع است
اگر دراگون ایج هم برای pc منتشر نمیشد بازی مضخرفی بود چون میدونی در چه سطحی هست؟خب بازی نکردم دلیل نمیشه ندونم بازی در چه سطحه
مگه هر کی از جهان باز خوشش نیاد دلیل بر بد اومدن هست؟بعد هم مگه هر چی جهان باز باشه گوتی شده یا شاهکار تر از دیگر عنوان ها هست؟ حرفی بزن وحید جان با دلیل این حرفایی که زدی از روی فن بودن هست دیگه؟یا همینطوری گفتی؟بارها اشاره کردی از Oblivion خوشت نیومده و از Open world هم خوشت نمیاد خب مشخصه بین این دو بازی کدوم رو انتخاب می کنی!
ارزیابی فقط اسکایریم و هر چی رو PC منتشر میشه هست؟ یا ندیده فن بودن ایکس باکسی و طرفدار یک عنوان بودن و یا چیز دیگه؟ : دینمیشه اینا رو نادیده گرفت و برای ارزیابی بازی ها این چیزا خیلی مهمن...
+
واقعا این حرف های بدون فکر و مسخره برای چی هست؟ خوبه سری قبلی بهترین بازی از دید گیم اس.ات بود حالا چی شد؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)