نه این بازی هم برای من برنامه نویس وسوسه ایجاد کردم.
رفت تو لیست بازی هام.
نه این بازی هم برای من برنامه نویس وسوسه ایجاد کردم.
رفت تو لیست بازی هام.
اونارو بعد دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هایی که اون بالا گزاشته بودن کاربران گفته اند
آره ...اصن این خارجیا تو کامنت دادن خیلی آزادن...خجالتم نمیکشن![]()
خوب نویسندگان سایت های مختلف شانس این رو داشتند که دموی مس افکت رو 11 روز قبل از عرضه بازی کنند.
خیلی حرف ها زده شده و همه خوششون اومده از نوع اکشن ها و همه در کف داستان شروع حماسیش موندن.
من واستون خلاصه این مطلبی که لینکشو میزارم مینویسم فقط بگم شدیدا spoil داره دوست داشتید از همین جا دیگه پست رو ادامه ندین
محتوای مخفی: منو بخون! منو بخون! لطفا منو بخون! ازت خواهش میکنم منو بخون! با توام منو بخون!
من که میرم ویدیو لو رفته از دمو در XBOX LIVE رو که ماه ها پیش امده بود ببینم.
راستی یه چیزی! یه مطلبی تو یه سایتی خوندم. نکنه ایلوسیو من در داخل مغز شپرد یپی چیزی گذشاته باشه اواخر نسخه 3 ازش استفاده کنه مارو از راه بدر کنه! امکانش هستا ! بزاره ما همه کار هارو بکنیم اخر نسخه 3 اینکارو بکنه تا ما ضد الاینس اینا یه حرکتی بزنیم به سود سربروس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AlexMercer; 03-02-2012 at 07:37.
خوب یک خبر بد و یک خبر خوب!!!
خبر خوب : به گفته آقای مایک قمار(گمبل) تهیه کننده بازی مطمئنا در اینده بازهم مس افکت ساخته خواهد شد (خبر بد در خبر خوب) که مطمئنا شخصیتش شپرد نخواهد بود ولی ارزش داره که پس از پایان مس افکت 3 بازهم سیو گیم رو نگه داریم شاید بعدها بکارمون بیاد! (مژده انتقال سیو به نسخه های بعدی رو میده که عالیه و از همین الان به فکر بعد هستند) البته اقای گمبل گفتند که برای گیمر ها تصور مس افکت بدون شپرد سخته ولی هنوز کلی اتفاقات و داستان ها در سرتاسر کهکشان هست که میتونه گفته بشه و یا حتی میشه جنگ ها و اتفاقات تاریخی بازی رو که روند شکل گیری نژاد هارو بیان میکنه رو به تصویر بکشیم( فوق العاده بدم میاد به عقب برگردم و اتفاقات اون موقع رو ببینم دوست دارم اتفاقات جدید باشه چون احتمالا first contact war طراحی میشه یا جنگ کروگن ها و رکنای ها! )
ولی خبر بد: به گفته اقای گمبل امکان داره پایان مس افکت 3 خیلی گیمر ها رو برنجونه( یعنی پایانش بنا به تصمیماتی که گیمر در طول3 بازی گرفته به گونه ای رقم بخوره که گیمر ناراحت شه و به موفقیت نرسه و احتمالا کارکتر هایی رو از دست بده)
به گفته اقای گمبل : تیم سازنده بازی هراسی از ساختن پایان بد و غم انگیز و حتی وحشتناک نداره ولی سعیش رو کرده تا پایان بازی برای گیمر لذت بخش باشه ولی باز هم دلیل نمیشه که در پایان گیمر خوشحال شه و یا پایان بازی مثبت باشه.(تنها دلیل لذت بردن از پایان دیدن نتیجه تصمیماتمونه)
ایشون گفتند بعضی ها( از جمله من) در پایان فوق العاده خوشحال میشن و بعضی ها در پاین( حتما امتحان میکنم) فوق العاده عصبانی. او همچنین گفت تمامی گیمر ها از کار ما و نحوه به اتمام رساندن پروژه خوشحال خواهند شد صرف نظر از نتیجه ای که در پایان میگیرند.
او گفت خود گیمر ها در بازی در کنار ما نقش داشتند و در تک تک تصمیمات داستان بازی دخالت داشتند. تک تک تصمیمات تاثیرشون رو نشون خواهند داد و گیمر طراح اتفاقات بعدی در روند بازیه.
همچنین گیمر پاسخی برای تمامی سوال هایی که در طول بازی براش پیش اومده پیدا میکنه و تاثیر تمامی تصمیمات در 2 نسخه قبلی رو در نسخه 3 میبینه.او همچنین گفت هر اتفاقی سر فرمانده شپرد در پایان سخ 3 افتاد فکر بدی نیست سیو رو نگه داریم برای اینده!
میدونم که یکی از بهترین و حماسی ترین لحظات بازی های کامپیوتری در هنگام بازی کردن مس افکت 3 رخ خواهد داد و اتفاقات مراحل و تصمیم گیی ها و از خود گذشتگی ها و .. همه سالها در ذهن گیمر میمونه و مطمئنا یکی از حماسی ترین پایان ها رو در تاریخ بازی های کامپیوتری( که معمولا همه دنباله دار و تکراری و با پایان خوب شدند ) میبینیم.
خیلی ناراحتم که این خط داستانی و لذت بازی کردن با شپرد و شنیدن صداش داره تموم میشه. ولی خوشحالم که بایو ور به قولش عمل کرد و در سه گانه بازی رو به اتمام رسوند و بیش از حد داستان رو کش نداد .
اگر الان یوبی سافت و تیم سازنده اساسین بود باور کنید یه نسخه دیگه میساخت اینبار دشمن اصلی جای کالکتور ها باتارین ها بودند شاید هم در اخر نسخه 3 متوجه میشدیم که ریپر ها خودشون هیچکارن باید بریم یه نژاد دیگه رو نابود کنیم که اخرش هم میفهمید همش خواب یه بچه دبستانی در سال 2012 میلادیه قبل از تخریب زمین در 21 دسامبر!!!!( لازم به توضیحه که هواداران اساسین که خودم هم جزوی از همون گروهم بدونن که سری اساسین کرید و خط داستانیش قرار بود سه گانه باشه و داستات دزموند در نسخه 3 تموم شه. ولی فقط داستان اتزیو سه گانه شد و الکی کش داده شد و نسخه پایانی داستان اتزیو هم که فوق العاده هندی شد و اخر نه چندان جالبی داشت . و حالا هم که اساسین سه قراره در امریکا اواحر قرن 18 و اوایل قرن 19 در زمان اسلحه و باروت و ماشین و انقلاب صنعتی ساخته بشه و آیا پایان داستان دزمونده یا بازهم کش دادن بیجا به بازی؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AlexMercer; 03-02-2012 at 07:47.
آقا یه سوال این یاروکروگانه که اسمش فک کنم یه چیتو مایه های wrex بود..تو تریلرهایی هم که پخش شده توش بود.
حالاماکه نسخه 1روبازی نکریم و اونم تو حالت پیشفرض مرده کی میاد جاش؟؟
دمت گرم محمد جون بازم تاپیکو ترکوندی![]()
وای من دیگه نمیتونم صبر کنمیکی از بهترین و حماسی ترین لحظات بازی های کامپیوتری در هنگام بازی کردن مس افکت 3 رخ خواهد داد
مردنش ک صد درصد نمرده ،آخه تو ME2 بود...حالاماکه نسخه 1روبازی نکریم و اونم تو حالت پیشفرض مرده کی میاد جاش؟؟
فکر کنم قبل نسخه 3 بپرسه که ایا کشتیش یا نه! ولی اگر نپرسه به صورت پیشفرض برادرش( فکر کنم یه جا خوندم اگر رکس بمیره داداشش رییس کروگن ها میشه)
قربونت حمید جان. توی نسخه 2 رکس نبود یکی دیگه بود اسمش یادم نیست![]()
ینی ممکنه انتقال سیو تو یارامون یا افردی که مثلا قبلا کشته شدن تاثیری ندداشته باشه ...؟؟
راستی هنوز ملوم نشده که همکاری با الیوسیومن به ضررمون بوده یا نفعمون؟؟
خوب حالا فرض میکنیم رکس تو ME1 مرده و توی ME2 هم داداشش رئیس کروگان هاست
توی ME3 چه اتفاقی میافته .. ؟؟
اگه بجای رکس داداشش بیاد که میشه یک کاراکتر جدید با صدا و دیالوگ های جدید که فکر نکنم اتفاق بیافته
اگر هم نباشه و بگه تو نسخه 1 مرده کی میخواد جاشو بگیره یا تو مرحله ای که Krogan Female رو نجات میدیم کی میخواد با ما بیاد ، شایدم کلا مرحلش رو حذف کنند ، بازم نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)