تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 227 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

نه این بازی هم برای من برنامه نویس وسوسه ایجاد کردم.

رفت تو لیست بازی هام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

یه کامنت خیلی جالب تو یوتیوب دیدم از خنده مردم ...میزارم تو اسپویلر هر کی خواس بخونه :

اسپویلر :

Hi, my name is Commander Shepard,
    and this is my favorite pussy on the Normandy
    اونارو بعد دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هایی که اون بالا گزاشته بودن کاربران گفته اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آره ...اصن این خارجیا تو کامنت دادن خیلی آزادن...خجالتم نمیکشن

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب نویسندگان سایت های مختلف شانس این رو داشتند که دموی مس افکت رو 11 روز قبل از عرضه بازی کنند.

خیلی حرف ها زده شده و همه خوششون اومده از نوع اکشن ها و همه در کف داستان شروع حماسیش موندن.

من واستون خلاصه این مطلبی که لینکشو میزارم مینویسم فقط بگم شدیدا spoil داره دوست داشتید از همین جا دیگه پست رو ادامه ندین

محتوای مخفی: منو بخون! منو بخون! لطفا منو بخون! ازت خواهش میکنم منو بخون! با توام منو بخون! 
    خوب منو بازی مثل منوی مس افکت 2 ست. اول بازی میشه حالت بازی رو انتخاب کرد: action , rpg , default mass effect . و بعد از اینکه نوع کلاس و جنسیت و چهره و شخصیت انتخاب شد بازی چندتا سوال میپرسه( مثل genesis ) که به مثال شما اشلی رو زنده نگاه داشتین یا کایدن و در نسخه 2 چند نفر مردن( بازی خودش انتخاب میکنه کیارو بکشه به صورت تصادفی) خوب همون طور که میدونین یکی از بهترین تفاوت های این نسخه با نسخه های قبل محدود نبودن اسلحه ها به کلاس هاست ولی همچنان اپ دیت و افزودنی های اسلحه بسته به نوع کلاسه.

خوب بازی به سرعت گیمر رو در فضای اکشن قرار میده و تهاجم ریپر ها به کهکشان رو به تصور میکشه. اندرسون میاد به شپرد میگه که ناوگان های جنگی در حال بسیج شدن هستند چون تماس به دوتا از کالونی های الاینس به دور از منظومه شمسی قطع شده. از شپرد خواسته میشه تا به دیدار وزارت دفاع بره تا پیشنهادی در مورد اینکه چکار باید کرد و تمامی راه های تماس به خارج از منظومه شمسی قطع شده بده.

قبل از دیدار با وزارت دفاع با اشلی یا کایدن دیدار میکنیم و متوجه میشیم که بعد از وقایع مس افکت 2 شپرد رو گرفتن و به زمین اواردن.

در هنگام ملاقات ریپر ها به زمین میرسن و وزارت دفاع رو خراب میکنند و اندرسون و شپرد در خرابه ها راهشونو ادامه میدن تا به نورمندی برسن . هینجاست که شپرد در دریچه کولر با پسر بچه ای دیدار میکنه ولی پسر بچه حاضر نمیشه با شپرد همسفر شه و فرار میکنه.

از اینجا به بعد نبرد ها شروع میشه. اولین چیزی که به چشم میاد چابکی زیاد شپرد در حرکت و مانور دادنه. جابجایی در کاور ها فوق العاده اسون تر و راه دست تر شده. و پرش از روی موانع و خرابی ها خیلی خوب طراحی شده.

melee attack نه تنها لذت بخشه بلکه شاهکاره و قدرت ضربه در صورت ضربه زدن یا نگه داشتن دکمه گیم پد متفاوته. به پیشنهاد نویسنده مطلب بهتره موقع زدن biotic charged melee attack کلمه hadouken که توسط ryu در سری street fighter گفته میشه یا FUS DAH که توسط DOVAKHIN در SKYRIM گفته میشه بگیم چون قدرتش فوق العاده بالاست و دشمن رو متلاشی میکنه.

خوب پس از نبرد با یک سری هاسک و دشمن های جدید به نام CANNIBALS که احتمالا فرم ریپر شده باتارین ها هستند ( حدس شخصی) میرسیم به دو سرباز الاینس که یکی مجروحه و طی یک تماس رادویی از نرمندی میخوایم تا به کمک بیاد . تا اون موقع باید از سنگرمون دفاع کنیم. نورمندی میاد ولی اندرسون میمونه و به شپرد دستور میده تا به سمت سیتادل و مجلس سیتادل بره تا تمامی کهکشان رو در برابر ریپر ها متحد کنه. قبلش ژنرال هکت به کارکنان نورمندی دستور داده تا به مریخ برن و دلیل جواب ندادن به تماس های الاینس رو جویا بشند. شپرد در حاله رفتنه که پسربچه رو میبینه که داره سوار شاتلی میشه تا فرار کنه که ناگهان با حمله ریپر ها شاتل میترکه و پسربچه فرت میشه یه سایتی خوندم مثل صحنه ای که توی MW3 هم هست.

شپرد در مارس یا مریخ با جیمز وگا سرباز الاینس خشن خودش دیدار میکنه. به همراه جیمز و اشلی یا کایدن به سمت کالونی میریم که با سرباز های سربروس دیدار میکنیم و متوجه میشیم که سرباز های سربروس دارای تکنولوژی هاسک هستند ( یعنی سربروس تبدیلشون کرده به نیمه انسان و نیمه هاسک) .

وارد پایگاه با چهره اشنای لیارا دیدار میکنیم اینجاست که جیمز به سمت شاتل برمیگرده و لیارا به گروه میپونده. ژنرال هکت قبلا از لیارا خواسته بود به علت دانش بالایی که از پروتئون ها داره به مریخ بره تا به طرخ و نقشه های وسیله ای که ریپر هارو نابود میکنه و توسط پروتیون ها طراحی شده دست پیدا کنه. همچنین متوجه میشیم که سربروس هم بدنبال همین نقشه هاست تا از این قدرت و وسیله استفاده کنه و سربازان جدید سربروس رو بسازه.

در اینجا مسابقه ای با سربازان سربروس خوهایم داشت مبنی بر اینکه زودتر به ارشیو نقشه ها برسیم که ناگهان بر روی یکی از صفحه های نمایشگر چهره Dr Eva Core رو میبینیم او کسی بوده که اجازه داده سربازان سربروس وارد پایگاه بشن و به قتل عام حتی یاران خودی بپردازند. همچنین همیجاست که با Guardians and Centurions دو نوع سرباز سربروس که سپر محافظ دارند اشنا میشیم.

به راه ادامه میدیم و از چندین اتاق و راهرو میگزریم تا به یک اتاق میرسیم که اینجا اکشن متوقف میشه. در اتاق دیوار های لیزری فعاله که به سرعت در حال حرکتند اینجاست که باید بهترین زمان رو انتخاب کرد و لیزر ها رو متوقف کرد تا بشه به اون ور اتاق رفت. جالبه که به بازی مینی گیم های فکری اضافه شده امیدواریم سخت تر و بیشتر باشه در طول بازی.

وقتی به ارشیو نقشه ها میسریم تماسی از سمت ایلوسیو من خواهیم داشت که در طی صحبت ها متوجه نقشه های شیطانیش جهت استفاده از این وسیله پروتئون ها میشیم.

از اینجا به بعد باید به دنبال دکتر اوا کر ( همون شخصیتی که با ایلوسیو من در کمیک تکامل( EVOLUTION) همراه بود بریم . اوا میخواد سوار شاتل بشه که جیمز رمبو بازی در میاره و شاتلش رو منفجر میکنه. ناگهان اوا از خرابه ها به صورت کاملا سوخته و به شکل هاسک ظاهر میشه( او هم مانند سربازان سربروس از وجود ایمپلنت های پروتئون ها در بدنش رنج میبرد)

کایدن یا اشلی به سمت اوا میرن ولی اوا اشلی یا کایدن رو از میان بر میداره اینجاست که ایلوسیو من بهش دستور میده که همه رو بکشه و اوا هم بعد مجروح کردن اشلی یا کایدن به سمت شپرد میدوه که شپرد به طرفش شلیک میکنه و او رو برای همیشه میکشه و اینجاست که دمو تموم میشه.

من که میرم ویدیو لو رفته از دمو در XBOX LIVE رو که ماه ها پیش امده بود ببینم.

راستی یه چیزی! یه مطلبی تو یه سایتی خوندم. نکنه ایلوسیو من در داخل مغز شپرد یپی چیزی گذشاته باشه اواخر نسخه 3 ازش استفاده کنه مارو از راه بدر کنه! امکانش هستا ! بزاره ما همه کار هارو بکنیم اخر نسخه 3 اینکارو بکنه تا ما ضد الاینس اینا یه حرکتی بزنیم به سود سربروس.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AlexMercer; 03-02-2012 at 07:37.

5. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب یک خبر بد و یک خبر خوب!!!

خبر خوب : به گفته آقای مایک قمار (گمبل) تهیه کننده بازی مطمئنا در اینده بازهم مس افکت ساخته خواهد شد (خبر بد در خبر خوب) که مطمئنا شخصیتش شپرد نخواهد بود ولی ارزش داره که پس از پایان مس افکت 3 بازهم سیو گیم رو نگه داریم شاید بعدها بکارمون بیاد! (مژده انتقال سیو به نسخه های بعدی رو میده که عالیه و از همین الان به فکر بعد هستند) البته اقای گمبل گفتند که برای گیمر ها تصور مس افکت بدون شپرد سخته ولی هنوز کلی اتفاقات و داستان ها در سرتاسر کهکشان هست که میتونه گفته بشه و یا حتی میشه جنگ ها و اتفاقات تاریخی بازی رو که روند شکل گیری نژاد هارو بیان میکنه رو به تصویر بکشیم( فوق العاده بدم میاد به عقب برگردم و اتفاقات اون موقع رو ببینم دوست دارم اتفاقات جدید باشه چون احتمالا first contact war طراحی میشه یا جنگ کروگن ها و رکنای ها! )

ولی خبر بد: به گفته اقای گمبل امکان داره پایان مس افکت 3 خیلی گیمر ها رو برنجونه( یعنی پایانش بنا به تصمیماتی که گیمر در طول3 بازی گرفته به گونه ای رقم بخوره که گیمر ناراحت شه و به موفقیت نرسه و احتمالا کارکتر هایی رو از دست بده)

به گفته اقای گمبل : تیم سازنده بازی هراسی از ساختن پایان بد و غم انگیز و حتی وحشتناک نداره ولی سعیش رو کرده تا پایان بازی برای گیمر لذت بخش باشه ولی باز هم دلیل نمیشه که در پایان گیمر خوشحال شه و یا پایان بازی مثبت باشه.(تنها دلیل لذت بردن از پایان دیدن نتیجه تصمیماتمونه)

ایشون گفتند بعضی ها( از جمله من ) در پایان فوق العاده خوشحال میشن و بعضی ها در پاین( حتما امتحان میکنم) فوق العاده عصبانی. او همچنین گفت تمامی گیمر ها از کار ما و نحوه به اتمام رساندن پروژه خوشحال خواهند شد صرف نظر از نتیجه ای که در پایان میگیرند.

او گفت خود گیمر ها در بازی در کنار ما نقش داشتند و در تک تک تصمیمات داستان بازی دخالت داشتند. تک تک تصمیمات تاثیرشون رو نشون خواهند داد و گیمر طراح اتفاقات بعدی در روند بازیه.

همچنین گیمر پاسخی برای تمامی سوال هایی که در طول بازی براش پیش اومده پیدا میکنه و تاثیر تمامی تصمیمات در 2 نسخه قبلی رو در نسخه 3 میبینه.او همچنین گفت هر اتفاقی سر فرمانده شپرد در پایان سخ 3 افتاد فکر بدی نیست سیو رو نگه داریم برای اینده!

میدونم که یکی از بهترین و حماسی ترین لحظات بازی های کامپیوتری در هنگام بازی کردن مس افکت 3 رخ خواهد داد و اتفاقات مراحل و تصمیم گیی ها و از خود گذشتگی ها و .. همه سالها در ذهن گیمر میمونه و مطمئنا یکی از حماسی ترین پایان ها رو در تاریخ بازی های کامپیوتری( که معمولا همه دنباله دار و تکراری و با پایان خوب شدند ) میبینیم.

خیلی ناراحتم که این خط داستانی و لذت بازی کردن با شپرد و شنیدن صداش داره تموم میشه. ولی خوشحالم که بایو ور به قولش عمل کرد و در سه گانه بازی رو به اتمام رسوند و بیش از حد داستان رو کش نداد .

اگر الان یوبی سافت و تیم سازنده اساسین بود باور کنید یه نسخه دیگه میساخت اینبار دشمن اصلی جای کالکتور ها باتارین ها بودند شاید هم در اخر نسخه 3 متوجه میشدیم که ریپر ها خودشون هیچکارن باید بریم یه نژاد دیگه رو نابود کنیم که اخرش هم میفهمید همش خواب یه بچه دبستانی در سال 2012 میلادیه قبل از تخریب زمین در 21 دسامبر!!!! ( لازم به توضیحه که هواداران اساسین که خودم هم جزوی از همون گروهم بدونن که سری اساسین کرید و خط داستانیش قرار بود سه گانه باشه و داستات دزموند در نسخه 3 تموم شه. ولی فقط داستان اتزیو سه گانه شد و الکی کش داده شد و نسخه پایانی داستان اتزیو هم که فوق العاده هندی شد و اخر نه چندان جالبی داشت . و حالا هم که اساسین سه قراره در امریکا اواحر قرن 18 و اوایل قرن 19 در زمان اسلحه و باروت و ماشین و انقلاب صنعتی ساخته بشه و آیا پایان داستان دزمونده یا بازهم کش دادن بیجا به بازی؟)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AlexMercer; 03-02-2012 at 07:47.

7. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آقا یه سوال این یاروکروگانه که اسمش فک کنم یه چیتو مایه های wrex بود..تو تریلرهایی هم که پخش شده توش بود.
    حالاماکه نسخه 1روبازی نکریم و اونم تو حالت پیشفرض مرده کی میاد جاش؟؟

9. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دمت گرم محمد جون بازم تاپیکو ترکوندی

یکی از بهترین و حماسی ترین لحظات بازی های کامپیوتری در هنگام بازی کردن مس افکت 3 رخ خواهد داد
    وای من دیگه نمیتونم صبر کنم

مردنش ک صد درصد نمرده ،آخه تو ME2 بود...

11. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا یه سوال این یاروکروگانه که اسمش فک کنم یه چیتو مایه های wrex بود..تو تریلرهایی هم که پخش شده توش بود.
    فکر کنم قبل نسخه 3 بپرسه که ایا کشتیش یا نه! ولی اگر نپرسه به صورت پیشفرض برادرش( فکر کنم یه جا خوندم اگر رکس بمیره داداشش رییس کروگن ها میشه)

قربونت حمید جان. توی نسخه 2 رکس نبود یکی دیگه بود اسمش یادم نیست

13. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

فکر کنم قبل نسخه 3 بپرسه که ایا کشتیش یا نه! ولی اگر نپرسه به صورت پیشفرض برادرش( فکر کنم یه جا خوندم اگر رکس بمیره داداشش رییس کروگن ها میشه)

ینی ممکنه انتقال سیو تو یارامون یا افردی که مثلا قبلا کشته شدن تاثیری ندداشته باشه ...؟؟
    راستی هنوز ملوم نشده که همکاری با الیوسیومن به ضررمون بوده یا نفعمون؟؟

15. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

خوب حالا فرض میکنیم رکس تو ME1 مرده و توی ME2 هم داداشش رئیس کروگان هاست
    توی ME3 چه اتفاقی میافته .. ؟؟
    اگه بجای رکس داداشش بیاد که میشه یک کاراکتر جدید با صدا و دیالوگ های جدید که فکر نکنم اتفاق بیافته
    اگر هم نباشه و بگه تو نسخه 1 مرده کی میخواد جاشو بگیره یا تو مرحله ای که Krogan Female رو نجات میدیم کی میخواد با ما بیاد ، شایدم کلا مرحلش رو حذف کنند ، بازم نمیشه

17. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •