تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 125 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

داره خودمونی میشه sdp_30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا شرمنده من این پست اینجا میزنم من avg نصب کردم آپدیتم کردم اما میزنه
    anti virus database outdate
    anti spyware database outdate
    link scaner database outdate
    بقیش آبیه تیک خوردست فقط این سه تا قرمز
    اینم عکسش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لطفا تاپیک خود را در محل مربوطه مطرح کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دما در زمانی که هیچ کاری انجام نمیدادم گرفته شده .
    تورو خدا جواب پیامهای قبلیمم بدید ممنون .

* مختار داداش از یکی پرسیدم گفتش cpu i7 بیشترشون اینجورین و گفت یا gpu هستش که دماش میره بالا یا ram هستش که اینجوری میشه و برام msi رو مثال زد گفت یکی رفته لپ تاپ خریده 1.600 پول داده و توی بازی که هستن یه دفه هنگ میکنه و دلیلشم داغ کردن cpu . من بعید میدونم مال من اینجوری باشه آخه تو بازی بالاترین گرافیک تنظیم میکنم لپ تاپمم مشتی ساپورت میکنه حتی فنش هم دیوونه وار کار میکنه و حسابی هم داغ میشه اما هنگ نمیکنه اما وقتی دارم کارای ساده انجام میدم مثلا سگ چرخ تو اینترنت یا آهنگ با مدیا پلیر یه دفه هنگ می کنه و فن همینجور کار می کنه تا دستی خاموش کنم .
    از یکی دیگه پرسیدم گفت احتمالا مال net frimework و برنامه هایی از این قبیل که نصب کردی دلیل اینکه این برنامه های جانبی رو نصب می کنم اینه که بازی هارو بهتر اجرا کنه تو یه سایت اینو خوندم رفیقم گفت اونقدر ربطی نداره .به نظر شما چطور ؟
    حالا ویندوز اورجینالی که روش بود رو دارم win 7 home perimum رفیقم گفت اونو نصب کن و برنامه اصلا نریز ببین چی میشه . تورو خدا کامل بخونید این پیامم رو و نظرتون و جواباتون و راهنماییاتون رو بگید من واقعا دارم دیوونه میشم . من هر 1 ساعت چک می کنم منتظرم و بازم از همتون ممنونم .

* بچه ها یه سوال دیگه هم داشتم بهترین آنتی ویروسی که می دونید واقعا خوبه و آپدیتش درسته و نمایشی نیست مثل nod32 رو معرفی کنید .
    در کل یه انتی ویروس پدر مادر دار که واقعا محافظت کنه معرفی کنید شاید ایراد لپ تاپم ویروسی چیزی باشه نمیدونم .
    بازم ممنون
    مشکل اگه داشته باشه cpu فقط شما نیستی چند نفر دیگه هم دارن اینو رو باید تست کنی اول نرم افزاری بعد سخت افزاری

اون برنامه ها که میگی ایراد نداره وقت کردم یه عکس از دسکتاب خودم میزارم ببین چقدر برنامه هست

یه ویندوز سالم و دستکاری نشده استفاده کن و از سریال زیر لابتاب استفاده کن و اپدیت کن و فریم نوت بوک روهم همین طور

من چنتا کار با هم انجام میدم هنگ نمیکنه و اگه ویروس باشه یه دیسک انتی ویروس بوت میتونی استفاده کنی

نود - کاسپر و اویرا خوبه - نشد بیار پیش خودم پیغام بده کجا هستی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام مختار جان . ممنون از راهنمایی که کردی . امروز رفتم یه هارد اکسترنال گرفتم و بک آپ ویندوز اورجینالم رو استفاده کردم چیزی رو هم نصب نکردم تا ببینم چی میشه . دعا کنید کار کنه و مشکلی به وجود نیاره .
    بازم ممنونم از همتون 2 سوال دیگه هم داشتم
    1- نظرتون در مورد windows update چیه به نظرتون حالا که win update tools نرم افزار لرد رو نصب نمیکنم از windows upadate استفاده کنم
    2- میخواستم بدونم که آنتی ویروس خود ماکروسافت چی اون خوبه یا نه آخه نمیدونم چی نصب کنم هرکسی یه چیزی میگه . من خودم nod32 و avast استفاده کردم و ویروس نداشتم و اما طی این 2 روز که اونارو پاک کردم و avg نصب کردم 8 تا ویروس تو لپ تاپم پیدا شد . از طرف دیگه این آنتی ویروس هم آپدیت میکنم اما 3 تا از گزینه هاش database outdate میزنه اما اینورش نوشتع که آپدیتی که 30 مگ هم هست انجام شده .آنتی ویروس mcafee که روی این ویندوز اورجینال هست هم به علت outdate از کار افتاده . ممنون میشم کمکم کنید میدونم اینجا پست آنتی ویروس نیست اما چون واقعا به دردسر افتادم از بچه های اینجا کمک می خوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    خوبید ؟ یه هم فکری میخوام ازتون

من میخوام یکی از این 2تا رو بگیرم راهنماییم کنید

خودم هم گرافیست هستم و گیمر
    با توجه به مصرف من کدوم بهتره

Dell XPS L501 ram 6gig
    MSI GE620

من اصلا تو زمینه لپ تاپ حرفه ای نیستم لطفا با دلیل راهنماییم کنید مرسی
    Last edited by esi_zholly; 08-04-2011 at 16:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بچه ها
    خوبید ؟ یه هم فکری میخوام ازتون

من میخوام یکی از این 2تا رو بگیرم راهنماییم کنید

خودم هم گرافیست هستم و گیمر
    با توجه به مصرف من کدوم بهتره

Dell XPS L501 ram 6gig
    MSI GE620

من اصلا تو زمینه لپ تاپ حرفه ای نیستم لطفا با دلیل راهنماییم کنید مرسی

به نظر من اصلا msi نگیر من خودم سر لپ تاپ خریدن خیلی گشتم نزدیک به یه هفته هر روز پایتخت بودم !
    msi رو تست کردم باحاش nfs hp و cod black ops رو بازی کردم همه مدلاش یه مشکلی داشتن این مدل تقریبا خوب بود البته از دیگر msi ها خیلی بهتر بود اما خوب یکی از دوستام msi خریده 1.600 اما راضی نیست . core i7 هستش میگه کار سنگین که می کشم هنگ می کنه .
    من خودمم گرافیستم و الان که dell l501 دارم خیلی راضیم بازی هارو جواب میده و کارای گرافیکم هم خیلی خوب ساپورت می کنه . خوشگلم هست رخش واقعا جذاب و صدای بی نظیری داره که همه کف می کنن .
    جفتش لپ تاپای خوبیه اما دیگه بستگی به خودتم داره
    نظر بقیه دوستانم بپرس
    موفق باشی

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

از بچه ها ممنونم بابت کمکایی که کردن . الان 1 روز دارم با ویندوز اصلی کار میکنم خدارو شکر تا الان چیزی نشده . update لرد رو نصب نکردم و windows ro update کردم که 340 مگ شد .
    آنتی ویروسم مال خود microsoft رو نصب کردم بد نیست . اما خوشحالم که فعلا هنگ نکرده خدا کنه تا آخر همینجور باشه.
    از همتون ممنونم

7. 2 کاربر از sdp_30g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

اوکی خدا رو شکر حل شد و انتی ویروس نود 32 رو پیشنهاد میکنم و از اپدیت خود ویندوز استفاده کردی خوبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من اصلا msi نگیر من خودم سر لپ تاپ خریدن خیلی گشتم نزدیک به یه هفته هر روز پایتخت بودم !
    msi رو تست کردم باحاش nfs hp و cod black ops رو بازی کردم همه مدلاش یه مشکلی داشتن این مدل تقریبا خوب بود البته از دیگر msi ها خیلی بهتر بود اما خوب یکی از دوستام msi خریده 1.600 اما راضی نیست . core i7 هستش میگه کار سنگین که می کشم هنگ می کنه .
    من خودمم گرافیستم و الان که dell l501 دارم خیلی راضیم بازی هارو جواب میده و کارای گرافیکم هم خیلی خوب ساپورت می کنه . خوشگلم هست رخش واقعا جذاب و صدای بی نظیری داره که همه کف می کنن .
    جفتش لپ تاپای خوبیه اما دیگه بستگی به خودتم داره
    نظر بقیه دوستانم بپرس
    موفق باشی

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

از بچه ها ممنونم بابت کمکایی که کردن . الان 1 روز دارم با ویندوز اصلی کار میکنم خدارو شکر تا الان چیزی نشده . update لرد رو نصب نکردم و windows ro update کردم که 340 مگ شد .
    آنتی ویروسم مال خود microsoft رو نصب کردم بد نیست . اما خوشحالم که فعلا هنگ نکرده خدا کنه تا آخر همینجور باشه.
    از همتون ممنونم
    در مورد GE620 دوستانی که خریدن نظرشون برعکس شماست:
    در مشخصات هم حداقل سی پی یو و رمش بالاتر از L501 هست
    Last edited by amin_g_p; 11-04-2011 at 12:52.

10. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حالا رم زیاد مهم نیست چون خودت میتونی اضافه کنی اما درسته کانفیگ cpu بالاتر اما فکر کنم این هم مدلیه که دوستم گرفت و هنگ می کرد . اگر می خوای بگیری یه ذره بیشتر تحقیق کن و از کسایی که دارن آمار بگیر ولی نمیدونم چرا با msi حال نمیکنم چند روز پیشم که رفته بودم دوباره nfs رو تست کردم حال نداد بهم .
    قیافه xps با بک لایتش ، کارت گرافیک 2 گیگش و صدای دیوونه وارش رو هم دریاب خداییش عالیه .
    رم رو بازم میگم میتونی اضافه کنی xps هم تا 8 ساپورت می کنه
    باز هم لپ تاپ شخصیه امیدوارم هر چی که می گیری حال کنی و پشیمون نشی .
    موفق باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حالا رم زیاد مهم نیست چون خودت میتونی اضافه کنی اما درسته کانفیگ cpu بالاتر اما فکر کنم این هم مدلیه که دوستم گرفت و هنگ می کرد . اگر می خوای بگیری یه ذره بیشتر تحقیق کن و از کسایی که دارن آمار بگیر ولی نمیدونم چرا با msi حال نمیکنم چند روز پیشم که رفته بودم دوباره nfs رو تست کردم حال نداد بهم .
    قیافه xps با بک لایتش ، کارت گرافیک 2 گیگش و صدای دیوونه وارش رو هم دریاب خداییش عالیه .
    رم رو بازم میگم میتونی اضافه کنی xps هم تا 8 ساپورت می کنه
    باز هم لپ تاپ شخصیه امیدوارم هر چی که می گیری حال کنی و پشیمون نشی .
    موفق باشی
    من خودم اولش می خواستم L501 بگیرم که خیلی ها بهم گفتن نگیر از مغازه دار گرفته تا تو اینترنت تا اینکه ایسوس را دیدم که مشکل دار بود حالا ام اس آی که الآن به غیر از شما فقط تعریفش را شنیدم (البته مثل اینکه لپ تاپ خودتون هم یه مقداری مشکل داشت که حل شد به کمک دوستان.)

اینم نظر یکی از دوستان درباره ge620

در مجموع من به شخصه با اين لپتاپ خيلي راحتم و اصلا ازش لگ نديدم مخصوصا تو برنامه هاي گرافيكي مثل ساليد ورك اما تنها بديش اينه كه صفحه اش ال سي دي هستش و فول اچ دي هم نيست ولي شفافيت دل رو زير سوال ميبره هرچند دل شفافيت نداره!!
    صداي خوب و قويي داره اما تا حال بازي روش نصب نكردم لپتاپ كاملا خنك و كم صداست حتي تو حالت رندر كردن و صد البته سندي بريج به 740 كور اي 7 ميارزه چون تو رندر 45 دقيقه زودتر از دل كار رندر رو انجام داد !!و زياد دماش گرم نبود 41 درجه ولي دل خيلي داغ كرد 56 درجه! من به خاطر صفحه ال سي ديش و كندي هاردش بهش از 10 ميدم 8.5 كلا نمره قبولي رو ميگيره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •