تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 639 اولاول ... 115157585960616263646571111161561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب ایشان هر وقت ببره بانک چکت رو بدون هماهنگی شما میتونید به صورت قانونی به عنوان کلاهبرداری و خیانت در امانت حتی ایشان رو به حبس محکوم کنید.مطمئن باش هیچ کس این کار رو به خاطر این مجازات سنگین نمیکنه
    خوب تو نقد کردنش که مشکلی نداره؟؟؟ درسته برادر؟
    میره بانک پولو میگیره و در میره منم باید بدوم دنبالش تا پولو ازش پس بگیرم درحالی که اون بنده خدا در رفته ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خوب تو نقد کردنش که مشکلی نداره؟؟؟ درسته برادر؟
    میره بانک پولو میگیره و در میره منم باید بدوم دنبالش تا پولو ازش پس بگیرم درحالی که اون بنده خدا در رفته ....
    باید در اون قسمت چک که نوشته در وجه...... بنویسی بابت ضمانت فلان کار بعد وقتی چک رو بردش بانک بگیره باید حتما ایشون مدرکی از دادگاه داشته باشه که بتونه چک شما رو نقد کنه

3. این کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید در اون قسمت چک که نوشته در وجه...... بنویسی بابت ضمانت فلان کار بعد وقتی چک رو بردش بانک بگیره باید حتما ایشون مدرکی از دادگاه داشته باشه که بتونه چک شما رو نقد کنه
    اهان ای ول همینه .... دستت درد نکنه

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    این در این قسمت مشاوره برای گرفتن وام مجاز است ؟
    ===
    ببخشید دوستان یکی از دوستانم قصد گرفتن وام 2 میلیونی برای ثبت شرکتش رو دارد ، از کجا وام بگیرید و اگر مطلبی یا مقاله در این رابطه دارید ممنون خواهم شد راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

سلام یه سوالی چکی بانکی داشتم

به عنوان مثال منی که به عنوان پیمانکار جایی کار میکنم وصاحب کار ازم 20 میلیون چک ضمانت می خواد چجوری میتونم این اعتماد رو بهش بکنم که نره وسط کار سرم کلاه بگذاره و چکم رو نقد کنه بزنه به جیب؟؟؟؟ و فرار کنه
    سطر آخر ماده ی 3 قانون صدور چک :

... هرگاه در متن چک شرطی برای پرداخت ذکر شده باشد ، بانک به آن شرط ترتیب اثر نخواهد داد .

دقیقا این سطر رو از صفحه ی انتهایی دسته چک خودم براتون نوشتم ( جاری طلایی سپه ) ، و قبلا هم این مورد رو تحقیق کردم راجع بهش و نتیجه این شد که چنین مواردی مثل نوشتن "بابت ضمانت ... " یا " بابت ضمانت تخلیه ملک " و مواردی از این دست هیچ منعی رو برای بانک ایجاد نمیکنه بابت نقد نکردن و به حساب نخواباندن چک ،

راهکار : البته در یک صورت میتونید خاطر جمع بشید که با صاحبکارتون یک قرارداد رسمی بنویسید و در مفاد قرارداد به سریال و شماره چک اشاره کنید و نوشته بشه که بابت ضمانت حسن انجام کار /

موفق باشید /

7. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سطر آخر ماده ی 3 قانون صدور چک :

... هرگاه در متن چک شرطی برای پرداخت ذکر شده باشد ، بانک به آن شرط ترتیب اثر نخواهد داد .

دقیقا این سطر رو از صفحه ی انتهایی دسته چک خودم براتون نوشتم ( جاری طلایی سپه ) ، و قبلا هم این مورد رو تحقیق کردم راجع بهش و نتیجه این شد که چنین مواردی مثل نوشتن "بابت ضمانت ... " یا " بابت ضمانت تخلیه ملک " و مواردی از این دست هیچ منعی رو برای بانک ایجاد نمیکنه بابت نقد نکردن و به حساب نخواباندن چک ،

راهکار : البته در یک صورت میتونید خاطر جمع بشید که با صاحبکارتون یک قرارداد رسمی بنویسید و در مفاد قرارداد به سریال و شماره چک اشاره کنید و نوشته بشه که بابت ضمانت حسن انجام کار /

موفق باشید /
    عجب پس داستان پیچیده تر از این حرفاست

برادر درست میگید اما من می خوام کاری کنم اصلا طرف نتونه بره بانک اقدام کنه

مثلا یه چیز تو مایه های مسدود کردن کردن حساب هست وقتی مثلا دسته چک آدم گم میشه

فکر میکنم من هزاری قرارداد هم بنویسم اون بره نقد کنه در بره کاری از دست من برنمیاد

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عجب پس داستان پیچیده تر از این حرفاست

برادر درست میگید اما من می خوام کاری کنم اصلا طرف نتونه بره بانک اقدام کنه

مثلا یه چیز تو مایه های مسدود کردن کردن حساب هست وقتی مثلا دسته چک آدم گم میشه

فکر میکنم من هزاری قرارداد هم بنویسم اون بره نقد کنه در بره کاری از دست من برنمیاد
    ببینید این که طرف نتونه بره بانک اقدام کنه خیلی بعیده ، بدون تعارف و رودربایستی هم شما به ایشون اعتماد ندارید هم ایشون به شما ، هم ایشون حق داره از شما بابت ضمانت حسن انجام کار مدرک معتبری داشته و هم شما حق دارید نگران چک دادن با این مبلغ باشید /

مسدود کردن حساب هم اگر اشتباه نکنم نیاز به حکم از مراجع قضایی داره ، و معمولا در مواقعی که به طورمثال چک شما سرقت میشه میشه اقدام کرد برای اون /

من 2 پیشنهاد دارم براتون که شاید بتونه کمکتون بکنه :

1- ثبت قرارداد تحت نظر یک وکیل یا یک کارشناس حقوقی / دفاتر وکلا و دفاتر حقوقی معمولا این قرداد ها رو تنظیم میکنند / و همونطور که در پست قبلی هم گفته شد به شماره چک و علت دادن چک هم اشاره بشه .

2- تاریخ چک تضمین رو هم به تاریخ یکماه پس از پایان قراردادتون بنویسید که اگر مشکلی پیش اومد در پس گرفتن چک ، بتونید طبق قراردادتون فرصت کافی داشته باشید تا از مراجع قانونی پیگیری کنید کار رو و پروسه ی زمانبر چنین دعاوی ای مشکلی براتون ایجاد نکنه /

موفق باشید .

10. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال منظور از سود یکساله 22/5درصد یعنی چی یعنی برای یک ملیون تومان چه قدر ماهانه پول می دهند؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یه سوال منظور از سود یکساله 22/5درصد یعنی چی یعنی برای یک ملیون تومان چه قدر ماهانه پول می دهند؟
    یعنی به پول شما ماهیانه 1.875 درصد سود میدن(22.5 تقسیم بر 12 ماه)
    البته برای محاسبه دقیقتر باید تقسیم بر روز بکنید و در تعداد روزهای یک ماه ضرب بکنید
    با این حساب یه یک میلیون ماهیانه 18750 تومان سود تعلق میگیره
    Last edited by aluminum; 21-10-2011 at 10:57.

13. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی به پول شما ماهیانه 1.875 درصد سود میدن(22.5 تقسیم بر 12 ماه)
    البته برای محاسبه دقیقتر باید تقسیم بر روز بکنید و در تعداد روزهای یک ماه ضرب بکنید
    با این حساب یه یک میلیون ماهیانه 187500 تومان سود تعلق میگیره
    18750 تومان برای هر ماه

15. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •