تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 86 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 856

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مبتدیان

اگه نباشه جاش خالی می مونه zr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

الان برام یه سوال پیش اومده.این قانونی که جیل بریک رو غیر قانونی میکنه و ممکنه احتمالا دیگه نتونیم جیل بریک بکنیم با این وضع دولار چطوری بریم گیفت کارت بگیریم!

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

برام یه سوال پیش اومده.وقتی میخاییم جیل بریک کنیم میریم یه برنامه جیل دانلود میکنیم و اونو اجرا میکنیم وفریمور اصلی رو توش ادد میکنیم و اون جیل میشه.درسته؟یا اینکه یه فریمور جیل شده دانلود میکنیم؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

یه سوالم برام پیش اومد.تو ایپادم که قسمت موزیک میرم اینا هم هست که موندم چطوری اینارو حذف کنم.البته قبلا حذفشون کردم ولی دردسر بیشتر از قبل می شد
    90s music
    classical music
    music videos
    recently added
    recently played
    top 25 most played
    میخام فقط پلی لیست خودم باشه.البته کار سینک کردنش هم راحت باشه.امیدوارم منظورمو فهمیده باشی

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

یه سوالم برام پیش اومد.تو ایپادم که قسمت موزیک میرم اینا هم هست که موندم چطوری اینارو حذف کنم.البته قبلا حذفشون کردم ولی دردسر بیشتر از قبل می شد
    90s music
    classical music
    music videos
    recently added
    recently played
    top 25 most played
    میخام فقط پلی لیست خودم باشه.البته کار سینک کردنش هم راحت باشه.امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
    عذر میخوام که یک مقدار دیر شد ! در مورد این سوال باید بگم که اینا پلی لیست های دیفالت آیپاده شما میتونین ازشون استفاده نکنین و از پلی لیستی که خودتون میسازین لذت ببرید .

الان برام یه سوال پیش اومده.این قانونی که جیل بریک رو غیر قانونی میکنه و ممکنه احتمالا دیگه نتونیم جیل بریک بکنیم با این وضع دولار چطوری بریم گیفت کارت بگیریم!
    این دیگه جوابش معلومه !! جیلبریک در هر صورت به دست ما میرسه اگه نه که توکلت به خدا باشه

برام یه سوال پیش اومده.وقتی میخاییم جیل بریک کنیم میریم یه برنامه جیل دانلود میکنیم و اونو اجرا میکنیم وفریمور اصلی رو توش ادد میکنیم و اون جیل میشه.درسته؟یا اینکه یه فریمور جیل شده دانلود میکنیم؟!!
    فریمور جیلبریک شده نداریم ما متاسفانه ! شما باید فریمور اورجینال رو دانلود کنید و اونو جیلبریک کنید .

4. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

نه بابا این چه حرفیه.پلی لیستارو که خودم درست میکنمم و اینایی که گفتم هم توش هست.البته میخام فقط پلی لیست های خودم باشه نه اینا.خیلی صفحه شلوغ میشه .اگه بشه اینارو حذف کرد که دردسرش هم از قبل کمتر بشه که خیلی بهتر میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

نه بابا این چه حرفیه.پلی لیستارو که خودم درست میکنمم و اینایی که گفتم هم توش هست.البته میخام فقط پلی لیست های خودم باشه نه اینا.خیلی صفحه شلوغ میشه .اگه بشه اینارو حذف کرد که دردسرش هم از قبل کمتر بشه که خیلی بهتر میشه
    چرا وقتی چیزیو نمیدونم الکی حرف بزنم چرا دروغ بگم تا حالا سعی نکردم پاکشون کنم ولی فکر میکنم اونا دیفالت هستن و نمیشه پاکشون کرد تست میکنم خبر میدم حالا !

7. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

تست کردم ... توی آیتونز برای مثال روی Classical Music کلیک راست کنید و بعد Delete ! تمام ...

9. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

دم جوکر گلم درد نگنه.اره ازمایش کردم حذف شد!یه چیزی اگه جوابشو ندونی مشکل نیست ولی میخام بدونم.این play lists ها وقتی که دستگاهو به ایتیونز وصل میکنی و یه ست دیگه از همون که وقتی دستگاهو وصل میکنی نشون میده.حالا سوالم اینجاست که وقی میخای از موزیکایی که تو پلی لیستای ایتیونز هست میشه کپی گرفت.اما اگه بخای از موزیکای دیوایس کپی بگیری نمیشه!.چرا ایتیونز اینقد محدودیت داره؟!حتی نمیشه از موزیکای پلی لیستای دیوایس هم به ایتیونز منتقل کند!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

البته یه سوال برام پیش اومد .الان اینکه مثلا یه موزیک رو از توی دستگاه پاک میکنم و وقتی که دستگاهو به ایتیونز وصل میکنم دوباره همون اهنگ توی دستگاهمه!عملا مستقل نبودن دستگاهو نشون میده هرچند که فریمورش این امکان رو برای دستگاه گذاشته.چرا برای ایپاد نسل دوم فریمور بالاتر نیست که نصب کنیم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

البته یه سوال برام پیش اومد .الان اینکه مثلا یه موزیک رو از توی دستگاه پاک میکنم و وقتی که دستگاهو به ایتیونز وصل میکنم دوباره همون اهنگ توی دستگاهمه!عملا مستقل نبودن دستگاهو نشون میده هرچند که فریمورش این امکان رو برای دستگاه گذاشته.چرا برای ایپاد نسل دوم فریمور بالاتر نیست که نصب کنیم؟
    محدودیت داشتن آیتونز سبب شده که مزیت هایی داشته باشه !

در مورید این مسئله باید بگم که , شما موزیک هارو وقتی از طریق آیتونز روی دیوایس میریزید , برای پاک کردنش باید از طریق خود آیتونز اقدام کنید ... باید به Library برید و آنگ هایی که میخواید رو از همون Library ,‌ حذف کنید ...بعد دیوایس رو سینک کنید .

سوال بعدی باید بگم که , شما به این دلیل نمیتونین فریمور های جدید رو روی این آیفون ها نصب کنید که , قدرت استفاده از فریمور رو ندارن !

13. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

zr1

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل-لاهیجان-لنگرود

پيش فرض

ممنون جوکر جان.سوالام درباره فریمور اورجینال داره به پایان میرسه.اما اینا از تو اون سوالام مونده که میپرسم
    1-از خود برنامه ایتیونز میشه فریمور ایپادمو دانگرید کنم؟اگه نه که که هیچ.2-فیریم ور هارو از خود برنامه ایتیونز دانلود میکنیم؟(البته یادم بود گفتی میریم از اون سایتایی که گفتی دانلود میکنیم.)3-این طریقه نصب فریمور که شامل dfu نیز هست رو یه توضیحی در موردش بدی ممنون میشم.اینکه چطور مراحل نصب فریمور رو انجام میدیم.یادمه ایپادمو از منوی ریست خودش ریست کردم و حتی وقتی یه ایتیونز وصلش کردم عکس دیوایسو نشون نمیداد.اون موقع چیکار باید میکردم که نکردم.ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •