من زنگ زدم تیستر گفت داریم 850![]()
من زنگ زدم تیستر گفت داریم 850![]()
زنده باشید . صداش خیلی بلند نیست .. اونقدر هم کم نیست که بشه عیب حسابش کرد . در کل خوبه . ما که راضی هستیم . .![]()
بابا این فروشنده ها انگار حالیشون نیست من هر چی تاکید می کنم cpu i5 480M-2.66GHz گرافیکش geforce 540 اصلاً توجه نمی کنن فقط میگن i5 و گرافیک 1G . آخه i5 و گرافیک 1G جند تا مدل هست با یه قیمت(مدلای پایین تر هم هست) حالا می ترسم آخر سر مدل پایینه رو سفارش بدن بعد از کلی تحقیق !
سلام دوستان
من هم این مدل رو گرفتم اما با کانفیگ ci5 560,2.53 میخواستم, ci5 580 2.66 بگیرم گیرم نیومد...گفتم 0.13GHZارزش صبر کردن رو نداره.....
از شیراز گرفتم 850با گارانتی سازگار.....البته تعجب کردم چون لینوکس روش نصب نبود!!!!!!!!!!!!1
سی دی درایوراش هم فقط همراهش بود لینوکس سی دیش نبود...
سوالی دارید بگید...
از قیافش خوشم اومد خوشم اومده ... اما کیبوردش عالی نیست ....
Last edited by PASREZAN17; 09-03-2011 at 00:58. دليل: اشتباهی به جای 850 زدم 750 شرمنده
مبارکتون باشه . 750 واقعاً ؟ راستی مدل گرافیک چیه ؟ Geforce 320M یا Geforce 480M ؟ کیبوردش عربی که نبود ؟راستی کیف همراهش نبود ؟
راستی دوستان من اگه بگیرم بعد پارتیشن بندی و نصب ویندوز 7 رو بلد نیستم . شما خودتون نصب کردین ؟
چطور 750 بوده ؟
تو سایت سازگار زده 849 چند وقت پیش هم 809 بود ولی ارزونتر ندیدم
دوست عزیز خود سازگار هم یک روز می بینی موجودی داره یک روز نه.مثلا من به چاره سفارش دادم گفتن هست گفتم خانوم پول واریز کردم نگین موجود نیست اونم گفت احتمال داره اینطور بشه چون ما از سازگار استعلام میکینم میگن داریم گفت همون لحظه درخواست انجام بشه واریز بشه میفرستن.من یک روز صبر کردم دوباره گفتم می خوام می خوام پول رو واریز کنم که استعلام کرد سازگار گفت ندارن فرداش دوباره زنگید گفت سازگار گفته داره البته اگه الان بخوایید چون امکان داره فردا نداشته باشن.
خود سازگار هم هر روز موجودیش فرق میکنه.
بله،فكرنميكنم سازگار با توجه به اين كه اخر ساليم ديگه وارد كنه.
سازگار فعلا به تمام نمايندگي هاش گفته كه،نميتونيم قول توزيع دوباره رو تو اين سال بديم.
بالاخره چیکارکنیم؟
واقعا گیج شدیم
جااااااااااااااااااااااان ن ن ن ن کاکو انگار خیلی خوشحالی؟!!!!!!!!!!!!!
اونوقت این کانفیگ ci5 560,2.53 و کانفیگ ci5 580,2.53 رو شخصآ براتون سفارشی ساختن؟!!!! این 560 و 580 رو من تا حالا ندیدم !!!!!!!!!!
خوشحالی اومدی بچه های مردمو سر کار بزاری یا ریاضیاتت یکم مشکل داره؟
شما که 750 احتمالآ با گرافیک ATI Radeon HD 5470 512MB نخریدین؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)