اسپمها خیلی زیادن هفته ای هزاران اسپم
اسپمها خیلی زیادن هفته ای هزاران اسپم
خوب، من فکر میکنم علتش همان کلیک کردن روی آگهیها در هر سایتی که سرمیزنید هست. یکی دوتا از اونهایی که زیاد میآند برام پیام خ کنید تا بگم چه کار کنید.
سلام
به آدرس زیر برین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنار Your products، روی Edit کلک کنین
و Close account and delete all services and info associated with it رو انتخاب کنین
Last edited by ask_bl; 05-07-2012 at 11:14.
سلام این سوال برای من واقعا مهمه چگونه در جی میل یک گزارش از باز شدن نامه توسط گیرنده دریافت کنیم منظورم رسیدن نامه نیست چون خودش در هنگام رسیدن یک پیام میده که نامه رسید منظورم اینه که بفهمیم گیرنده نامه رو باز کرده و خونده یا نه. خواهش می کنم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه اگه به جز سرویس جی میل سرویس دیگه ای میتونه این کار رو انجام بده هم لطفا معرفی کنید در ضمن من از اوتولاک 2010 و 2007 هم که می گفتن یک گزارش از باز شدن نامه میده استفاده کردم هر دو گزینه ارسال گزارش دریافت و باز شدن رو تیک زدم ولی هیچ کدوم عمل نکرد آیا اصلا همچین راهی وجود داره ؟
اطلاع از خوانده شدن ایمیل فرستاده شده:
لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا از هیچکدوم استفاده نکردم؛ ولی کمی که خوندم اولی را توصیه میکنم.
من از Gmail drive خیلی استفاده میکنم. پوشه مربوطه رو دانلود کردم و در دسکتاپم گذاشتم تا برای دانلود و اپلود کردن نیازی نباشه که از طریق مرورگر وارد اکانتم بشم. اما نمیدونم چرا محتویات پوشه و اکانتم در سایت گوگل با هم Synchronized نیستن. به عنوان مثال، فایل رو به داخل پوشه کگی میکنم و در اونجا قرار میگیره اما وقتی از طریق مرورگر اکانتم رو چک میکنم می بینم که اون فایل اپلود نشده. راه حل این مشکل چیه؟
سلام
چه جای بدی آپلود کردی و چقدر هم سانسورش کردی.
ولی اگه هشدار جیمیل باشه؛ منظورش اینه که مراقب این ایمیل باشید. چون ممکنه اکانت فرستنده تغییر داده شده باشه (برای مخفی ماندن آدرس اصلی) و احتمال داره که تلاشی برای دزدی باشه.
شما حواستون باشه، که هیچوقت اطلاعات حساس به کسی ندهید (بخصوص رمز بانک) و پول مفت هم برای کسی نفرستید.
ممنون ولی منظورتون از پول چیه؟ متوجه نشدم؟
یه شیوه گدایی یا بهتر بگیم دزدی اینترنتی هست که با ایمیل علاقه فرد را به خودشون جلب میکنند و بعد تقاضای پول میکنند.
مثلاْ برای درمان مادر مریضشون یا هر بهانه دیگه. بیشتر آفریقایی و گاهی از کشورهای شوروی سابق هستند.
گاهی هم به بهانه برنده شدن یک جایزه کلان تقاضای حق وکالت میکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)