دوست عزیز
ممکن است فیلم شما دارای استریم صدای باشد که تلویزیونتان آن را پشتیبانی نکند.
در موقع تماشای فیلم از منوی tools نگاه کنید ببینید می توانید از قسمت استریم صدای آن تغییری در آن بدهید.
دوست عزیز
ممکن است فیلم شما دارای استریم صدای باشد که تلویزیونتان آن را پشتیبانی نکند.
در موقع تماشای فیلم از منوی tools نگاه کنید ببینید می توانید از قسمت استریم صدای آن تغییری در آن بدهید.
ممنون از پاسختون ولی دقیقا متوجه نشدم کجا رو باید تغییر بدم البته همونطور که گفتم اگه همون ویدیو رو با فلش به تی وی وصل کنم بدون مشکل صدا هم پخش میشه و فقط در حالت وای فای و البته در چند وبدیو خاص صدا نداره
Sent from my iPhone6+ 128G using Tapatalk
دوست عزیز
همانطور که گفتم ممکن است بیت ریت آن و یا فرمتش با تلویزیونتان سازگار نباشد. با یک مبدل ویدویوی فرمت آن را به mkv یا هر فرمتی که تلویزیونتان آن را پشتیبانی می کند آن را تغییر دهید.
ممنون ولی اگه ناسازگاره پس چرا با یو اس بی بدون مشکل پخش میکنه ؟
Sent from my iPhone6+ 128G using Tapatalk
دوست عزیز
برای اینکه از ورودی وای فای و از آن ارسال کننده فرمت آن متفاوت می شود.
دوستان درود بر شما
اگر بخوام متوجه بشم تی وی چند ساعت کار کرده
از کدام گزینه منوی مخفی میتوانم متوجه بشم؟
در مورد سایر گزینه ها میشه لطف کنید توضیح مختصر بدهید
یا لینک جایی را بدهید که توضیح داده باشن
![]()
جا داره از حوصله و وقتی که جناب متین پور گذاشتند به شخصه تشکر کنم
دیدم بارها کاربران سئوالات تکراری پرسیدن ولی ایشون با حوصله و متانت خاص خودشان جواب دادند
دوستان اگر نظری در مورد کاربرد سایر گزینه ها دارید بفرمایید و اینکه گزینه ای هست که ساعت کارکرد دستگاه را نشان بدهد؟
یه گزینه به نا استاتوس آف داشت که تعداد دفعات خاموش شدن دستگاه و چطور خاموش شدن آن را نشان میداد
جالب بود
گزینه ای ندارد که آنرا فعال کنیم که روی هر فلش یا هاردی ذخیره کند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m&arash; 03-08-2015 at 17:30.
دوست عزیز
این روش در مانیتورها کاربرد دارد ببینید در تلویزیون هم قابلیت دارد.
فهمیدن مدت زمان كاركرد مانیتورهای LG
با استفاده از این روش میتوانید به مدت زمان روشن بودن و کارکرد مانیتور خود از زمان شروع به کار آن پی ببرید. لازم به ذکر است که این روش تنها مخصوص مانیتوررهای LG است.
برای این کار:
دکمه menuموجود بر روی مانیتور LG خود را فشار دهید.در صفحه باز شده با استفاده از کلیدهای بالا پایین موجود بر روی مانیتور خود به قسمتSETUP که ایکن آن یک انگشت دست میباشد بروید.
دکمه select را فشار دهید.
بر روی قسمت LANGUAGE بروید و با استفاده از دکمه های چپ و راست زبان منو را به زبان ژاپنی تغییر دهید.
هم اکنون خواهید دید که در پایین صفحه منو ، مدت زمان روشن بودن مانیتور شما از بدو شروع به کار نشان داده خواهد شد.
(این ترفند مخصوص مانیتور های lg است)
در آخر به شما توصیح می کنم با منوی مخفی زیاد کار نکنید چون ممکن است که موجب زیان شدید شوید.
سلام خسته نباشید من کنترل رو ساختم و رفتم به منوی مخفی تلویزیون ولی تو بخش country gro
upe به هیچ وجه نمیشه کشور رو تغییر داد اینم از عکساش
لطفا هرچه سریع تر راهنمایی کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)