زک ساف عالیه چه مردونه هاش چه زنونه هاش.
من میگیرم 4 تومن حواستون باشه بیشتر بهتون ندن.
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
زک ساف لالیک نداره داداش.
بهترین مردونه هاش مجیک و گلادیاتور هستن.
زک ساف عالیه چه مردونه هاش چه زنونه هاش.
من میگیرم 4 تومن حواستون باشه بیشتر بهتون ندن.
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
زک ساف لالیک نداره داداش.
بهترین مردونه هاش مجیک و گلادیاتور هستن.
برو بچ خبر دسته اول.من فهميدم Made In KFZ يعني چي .فقط اگه فهميديد شاخ در نياريد:
KFZ يعني:
Kish Free Zone
يعني ساخته شده در منطقه آزاد كيش
خب حالا نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارهای ادیداسی که اینجا هستند مگه غیر اصل هستند؟ منطورت اینه که رایحه رو از برندهای دیگه کپی میکنه یا کلا بوی چیپی دارن؟
نه اتفاقا اگه با جعبه آكبند بخري اكثرا اصل هستند.منتها منظورم دققا چيپ بودن بوشه..تنها كار قابل قبولش كه يه كم شيك تره Ice Dive هستش..كلا ادكلناي ارزون مثل آديداس تقلبيش كم پيدا ميشه چون اون كه تقلبي ميزنه براش صرف نميكنه كه كاراي ارزونو كپي كنه...خودشون مگه همه اش چقدر قيمت دارن كه تقلبيشون بخواد داشته باشه.
فكر كنم علتش اين باشه كه ماليات نميدن..و اگه ماليات بدن فيلترشون برطرف ميشه
اخه سایتهای خارجی مرتبط با عطر هم تعدادی که چک کردم فیل تر هستند.
درست فهمیدی دوست من بنده هم امروز فهمیدم میخواستم بگم که شما گفتی شرکت ژکساف یک شرکت ایرانی هست واقع در کیش و البته کیفیت عطرهاش از امثال ریو خیلی بالاتره و خلاصه چیز خز و خیلی نیست
فقط این قضیه پاریسش رو نفهمیدم یعنی چی؟
خدمت اون دوست عزیزمون که اونجا نشستن و فرمودند ژکساف لالیک نداره باید عرض کنم که داره خوبم داره منتها اسم شرکتیش که لالیک نیست عزیزم شیشش مشکی بود ولی اسمش یادم نیست و الا بهت میگفتم مثلا اسم کپی جیو این هست AQUA SPLASH یا اسم کپی آلور اسپرت اینه SPORTIVE
حرفتون درسته ولی به هر حال ادوکلنی که قیمتش پایین هست من خودمو می گم وقتی خواستم بخرم اصلا مشاوره نمی گیرم چون اگه خوشم نیومد چیزی رو از دست ندادم ولی وقتی بحث ادوکلن های گرون قیمت میشه خوب قضیه فرق می کنه واسه همین هم هست که بیشتر از اسم و رسم این ادوکلنا اینجا بیشتر دیده میشه...
و صد البته طبیعی هم هست اگه حتی یه شرکتی کیفیت کالای خوبی داشته باشه اما هنوز محصولاتش بین مردم (حالا مثلا تو کشور خودمون) جا نیفتاده باشه نباید انتظار داشت که در این جور جاها زیاد در مورد اونا بحث بشه
قضیه پاریس میدونی چیه؟قضیه اش اینه که کارایی که تو کشورایی مثل ایران ،ترکیه یا امارات تولید میشه یه جورایی مونتاژ هستند..میدونی چطوری؟شما مثلا روی ادکلنای اسمارت یا ادکلنای ترکیه ای رو نگاه کنی نوشته
Perfume Made In France
منظور اینه که پرفیومش رو میرن از فرانسه میگیرن اون محتویات معمولشم که جور کردنش آسونه و با هم مخلوط میکنند یه کاری شبیه کارای اصل از زیر دستشون میاد بیرون و گرنه عمرا کسی تو امارات یا ایران و حتی ترکیه پیدا نمیشه که بتونه این پرفیوم هارو کپی کنه.همچین کار آسونی هم نیست آخه..شرط میبندم خود شرکت ریو هم هیچ کدوم ادکلناشو خودش کپی نکرده..پول نفتشون که از پارو بالا میره پس براشون کاری نداره پول بدن پرفیوم مشابه بخرن..
اما فکر میکنم که اون جایی که تو فرانسه به اینا پرفیوم میفروشه یه جورایی فوت کوزه گریشو کامل براشون رو نمیکنه و گرنه خب اون وقت میشه کپی کاملا برابر اصل که خب اینجوری صدای شرکتای مطرح در میاد.
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
ولی بازم میگم ملت!به خدا ادکلنای ترکیه ای بهتر ازون چیزیه که فکر میکنید...برید تو کارشون پشیمون نمیشید..همه جا هم گیر نمیادا..من آدرس نمایندگیشو دارم...از فک و فامیل یا دوستامم نیست که بخوام براش تبلیغ کنم..فقط کارش در حد قیمتش عالی و فوق العاده است...از ما گفتن بود..نخریدید هم نخریدید..خودم تنها استفاده میکنم حالشو میبرم.. اینجوری هم انحصارش برا خودم محفوظ میمونه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)