تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 4105 اولاول ... 1151575859606162636465711111615611061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر متوجه شده باشين تو اين تاپيك كسايي كه رفتن سربازي ميگن خوب بوده كسايي كه نرفتن چون نيديدن ميگن بد بوده و ناجور و ميگن!! و اين حرفا!!
    پس تا زماني كه چيزي نديدين حرفي رو باور نكنين!!
    خيلي وقتا (‌ معمولا باباها ميگن زمان ما تو منطقه جنگي با يه مشت ارازل و اوباش ما درگير بوديم. نون نداشتيم بخوريم. آب از جوب ميخورديم. شبا تو قصال خونه ميخوابيدم!)‌
    از اين حرفا زياده..
    حقيقت چيزي هست كه الان دوستانمون ميگن. نه چيزي كه از ديگران شنيدين!!‌ديگه منبع زنده هم هستن بنده خداهاا! چي از اين بهتره!؟

100% تایید میشه!

من خودم معافی کفالت دارم
    هر کی رو میبینم رفته سربازی دستش میندازم و میگم رفتی بیگاری و 2 سال از عمرتو باختی و...خلاصه اذیت وآزارِ دیگه....
    ولی قضیه‏ای که میخاستم بگم ما یک دوستی داشتم 3تا داداش بودند ، دوتاشون معاف شده بودند.یکیشون کفیل مادرش بود(پدرشون فوت کرده بود) اون یکی معافی چاقی گرفته بود
    خلاصه با این وضعیتی که داشتن؛ اگه مرده بود نظام وظیفه ولش نمیکرد.....
    این بنده خدا که میدونست خدمت بالاخره تو زلفشه همیشه با یک عشق مخصوصی از خدمت زیر پرچم حرف میزد که نگو و نپرس...
    منم همیشه سربه سرش میذاشتم و مگفتم خاک بر سرت کچلت میکنن و کلاغ‏پر میبرنت و فحشت میدن این کجاش عشق داره(با پوزش از بچه‏های که خدمت رفتن,مثلن شوخی میکردیم!)
    اینم به ما میگفت تو نرفتی نمیدونی چیه! میگفتم نه که خودت یا داداشات رفتینشما خیر سرتون خیلی میدونید.تو بزار اعزام شی بعد قپی بیا!
    یا اون میگفت هر کی خدمت نکنه مرد نمیشه، من میگفتم لابد قبل از رضاشاه مرد پیدا نمیشده(بخاطر اینکه اون پدرآمرزیده این داستان خدمت اجباری رو آورد ایران و قبلش ایلیاتی‏ها و غلامان شاه تفنگداری میکردند و یا گهگاه توی جنگها سرباز بگیری اجباری از دهات میشد)
    خلاصه اون میگفت و ما میگفتیم.....
    تا اینکه بالاخره رفت یا بردنش
    میدونید چی شد ؟ بعد آموزشی مامور به خدمت توی میراث فرهنگی شد...بعدم هم همونجا استخدام شد! ناکِس
    هنوزم با وجود گذشت 3-4 سال تا مارو میبینه تا3 خاطره از آموزشی نگه ول کن نیست, پدر آمرزیده سینه خیزها و خشم شب ها رو هم یه جور میگه که انگار جای اهواز هاوایی بودن!
    از میراث فرهنگی هم نگو که انگار با لارا کرافت رفته بوده باستان شناسی !همش این خانمه، اون خانمه میگفتن اِ چه کچل بامزه‏ای، چه آقای محترمی، پاسداران مرز و بوممونن اینها و....
    الانم که دوتا داداشای تحصیل کردهش علافن ایشون استخدام رسمیه و حین کار درسم میخونه !

من از ذکر این خاطره هیچ نتیجه‏ای نمیخام بگیرم! فقط منظورم این بود که سرنوشت نامشخصه و هرکس به یه نوعی مسیری رو که رفته بهترین میدونه

2. 5 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

پرسش، اون هایی معاف از رزمن دوره آموزشیشون مثل بقیس ؟

و اینکه معاف از رزم ها و کجا ها به کار میگیرن ؟ ( سعی کنید همشو بگین ) ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان

پرسش، اون هایی معاف از رزمن دوره آموزشیشون مثل بقیس ؟

و اینکه معاف از رزم ها و کجا ها به کار میگیرن ؟ ( سعی کنید همشو بگین ) ممنون
    نه دقیقا مثل بقیه، مثلا بقیه رژه میرن اینها معاف ار رژه میشن (جاش نظافت سرویس بهداشتی با معاف از رزمی ها هست)
    ببین، معاف از رزم هم خوبه هم بد، خوبه چون از زیر خیلی کارها میشه پبچید بده چون کارای بدتری میندازن به آدم
    مثل بالا که گفتم، تو دوره ما معاف از رزم ها هم دو برابر نگهبانی دادن، هم شستشوی سرویس باهاشون بود و هم پایان دوره که ما رفتیم استراحت اینها ماندن نگهبانی ولی خوب رژه یه روز هم نرفتن، حالا باید ببینی ارزش داره یا نه
    تو یگان هم یه دفعه دیدی کلا فرمانده قرارگاهت گفت ما که اینجا رزم نداریم، تو هم مثل بقیه یا نه کارای سبک تر بهت داد اونوقت ارشد ترت پوستت رو میکنه
    کلا معاف از رزم برای زیر لیسانس ها بیشتر کاربرد داره، چون لیسانس به بالا که کاری نمیکنه ازش معاف شه، وقت تلف میکنه

5. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوستان وضعیت معافیت های خاص(کسری جبهه و جانبازی پدر ) برای سال جدید مشخص نشده ؟ تاریخشون تا پایان امسال بود ، قرار برداشته بشن یا تمدید یا تغییر ؟ کسی خبری نداره ؟
    ممنون.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

همسایه ما کسری خفن داره گفت ساله دیگه برداشته میشه دانشجو هم هست از الان مدارکشو پست کرده

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اخبار ضد و نقیض در این مورد زیاد شنیدم ، بعضی ها میگن میشه بعضی ها میگن نمیشه !
    ضمن اینکه تویه این مملکت برداشته شدن چنین معافیت هایی یه کم دور از ذهنه ! نمی دونم !

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان وضعیت معافیت های خاص(کسری جبهه و جانبازی پدر ) برای سال جدید مشخص نشده ؟ تاریخشون تا پایان امسال بود ، قرار برداشته بشن یا تمدید یا تغییر ؟ کسی خبری نداره ؟
    ممنون.
    هنوز تصمیمی واسه سال 90 گرفته نشده، همه چیز در حد شایعه است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز از یکی از دوستان شندیم اواخر دوره آموزشی یه فرمی میدن برای اونایی که تک پسر هستن و میتونن پر کنن تا بیفتن شهر خودشون ، میخواستم بدونم همچین چیزی هست ؟

من فقط یه خواهر دارم که اونم ازدواج کرده با این شرایط تو شهر خودم میفتم یا میفرستنم با همشهریا عبدالمالک یه قل دو قل بازی کنم ؟

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بله احتماله خیلی زیاد شما تو شهره خودت اونم نزدیک محل سکونت میوفتی منم شرایط شما رو داشتم تا محل خدمتم با وسیله 15 دقیقه راه بود!!

12. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

امروز از یکی از دوستان شندیم اواخر دوره آموزشی یه فرمی میدن برای اونایی که تک پسر هستن و میتونن پر کنن تا بیفتن شهر خودشون ، میخواستم بدونم همچین چیزی هست ؟

من فقط یه خواهر دارم که اونم ازدواج کرده با این شرایط تو شهر خودم میفتم یا میفرستنم با همشهریا عبدالمالک یه قل دو قل بازی کنم ؟
    شما شرایط دار میشی، اواخرش فرم رو نمیدن همون اوایل میدن
    شما کپی برابر اصل شناسنامه خودت و پدرت و کارت ملی خودت و پدرت رو رفتی آموزشی همراهت داشته باش

14. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •