100% تایید میشه!
من خودم معافی کفالت دارم
هر کی رو میبینم رفته سربازی دستش میندازم و میگم رفتی بیگاری و 2 سال از عمرتو باختی و...خلاصه اذیت وآزارِ دیگه....
ولی قضیهای که میخاستم بگم ما یک دوستی داشتم 3تا داداش بودند ، دوتاشون معاف شده بودند.یکیشون کفیل مادرش بود(پدرشون فوت کرده بود) اون یکی معافی چاقی گرفته بود![]()
خلاصه با این وضعیتی که داشتن؛ اگه مرده بود نظام وظیفه ولش نمیکرد.....
این بنده خدا که میدونست خدمت بالاخره تو زلفشه همیشه با یک عشق مخصوصی از خدمت زیر پرچم حرف میزد که نگو و نپرس...
منم همیشه سربه سرش میذاشتم و مگفتم خاک بر سرت کچلت میکنن و کلاغپر میبرنت و فحشت میدن این کجاش عشق داره(با پوزش از بچههای که خدمت رفتن,مثلن شوخی میکردیم!)
اینم به ما میگفت تو نرفتی نمیدونی چیه! میگفتم نه که خودت یا داداشات رفتینشما خیر سرتون خیلی میدونید.تو بزار اعزام شی بعد قپی بیا!
یا اون میگفت هر کی خدمت نکنه مرد نمیشه، من میگفتم لابد قبل از رضاشاه مرد پیدا نمیشده(بخاطر اینکه اون پدرآمرزیده این داستان خدمت اجباری رو آورد ایران و قبلش ایلیاتیها و غلامان شاه تفنگداری میکردند و یا گهگاه توی جنگها سرباز بگیری اجباری از دهات میشد)
خلاصه اون میگفت و ما میگفتیم.....
تا اینکه بالاخره رفت یا بردنش
میدونید چی شد ؟ بعد آموزشی مامور به خدمت توی میراث فرهنگی شد...بعدم هم همونجا استخدام شد! ناکِس
هنوزم با وجود گذشت 3-4 سال تا مارو میبینه تا3 خاطره از آموزشی نگه ول کن نیست, پدر آمرزیده سینه خیزها و خشم شب ها رو هم یه جور میگه که انگار جای اهواز هاوایی بودن!
از میراث فرهنگی هم نگو که انگار با لارا کرافت رفته بوده باستان شناسی !همش این خانمه، اون خانمه میگفتن اِ چه کچل بامزهای، چه آقای محترمی، پاسداران مرز و بوممونن اینها و....
الانم که دوتا داداشای تحصیل کردهش علافن ایشون استخدام رسمیه و حین کار درسم میخونه !
من از ذکر این خاطره هیچ نتیجهای نمیخام بگیرم! فقط منظورم این بود که سرنوشت نامشخصه و هرکس به یه نوعی مسیری رو که رفته بهترین میدونه