سلام منم یه چند روزیه یه وایدفایر سفید خریدم و خیلی خوشم اومده اما از دو چیز دلخورم یکی اینکه اس ام اس فارسی نداره دوم برنامه جاوا نمیگیره مخصوصا این نرم افزار همراه بانک ...
یه چی دیگه صداشم کمه ..این مشکلات قابل حله؟؟؟
سلام منم یه چند روزیه یه وایدفایر سفید خریدم و خیلی خوشم اومده اما از دو چیز دلخورم یکی اینکه اس ام اس فارسی نداره دوم برنامه جاوا نمیگیره مخصوصا این نرم افزار همراه بانک ...
یه چی دیگه صداشم کمه ..این مشکلات قابل حله؟؟؟
فکر می کنم بعضی برنامه ها فقط قابلیت انتقال به مموری رو دارن
می تونی برای پخش آهنگ از برنامه Power AMP استفاده کنی و از طریق این برنامه صدای پخش آهنگ رو زیاد کنی.
اما فکر نمی کنم به اون معنا کارتو راه بندازه.
.
.
.
چطوری میشه با روش اسو کاری کرد که حروف فارسی به هم بچسبه
هم در اس ام اس هم در وب بدون برنامه و بدون روت کردن
اگه یه نیگا بندازی جوابتو گفتم. اما اگه برای آهنگ پخش کردن نمی خوای بگو تا این همه خودکشی نکنیم.
.
.
.
یه سوال در باره app2sd داشتم
وقتی یه اپلیکیشن رو میخوای نصب کنی که قابلیت ریخته شدن توی مموری هم داشته باشه، سیستم عامل حتما اون رو اول باید توی گوشی نصب کنه و بعد بریزه توی مموری؟
من بازی شیفت رو که فایل قابل نصبش 38 مگابایت هستش رو میخوام نصب کنم. اما گوشیم فقط 36 مگابایت جا داره و میگه که فضا کمه. من هیچ نرم افزاری روی گوشیم ندارم و همه روی مموری هستن. ولی فقط 36 مگابایت فضای خالی دارم . چه کنم؟
اول باید تو مموری داخلی نصب بشه.
در هر صورت فکر نکنم وایلدفایر بتونه این بازیو اجرا کنه...سی پی یوش ضعیفه و جی پی یو هم که نداره...خیلی بعیده اجر اش کنه.
بجه ها راست میگفتین.چند روز کار کاردم باهاش .عالیه.فقط اینکه 2.2.1 نسخش و برا فارسی کردنش چون روت نمیشه یکم مشکله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)