تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 61 از 386 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض رشد 30 درصدی کیفیت در تندر 90 پارس خودرو

رشد 30 درصدی کیفیت در تندر 90 پارس خودرو

به گزارش خبرخودرو ، تندر 90 شرکت پارس خودرو با 30درصد رشد کیفی ، در رده بهترین خودروهای ساخت داخل قرار گرفت.
    به گزارش خبرنگار خبرخودرو و بر اساس تازه ترین رده بندی خودروهای ساخت داخل ، خودرو تندر 90 شرکت پارس خودرو رشد کیفی بی سابقه ای را به ثبت رساند .
    بر اساس این گزارش تندر 90 شرکت پارس خودرو در ابتدای سال جاری نسبت به اواخر سال 1387، به رشد کیفی قابل توجهی دست یافت و در مقایسه با آخرین ارزیابی های انجام شده توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران به میزان 32/5 امتیاز ، رتبه خود را بهبود بخشید .
    این گزارش حاکی است تندر 90 شرکت پارس خودرو همچنین در مقایسه با تندر 90 سایر شرکت ها نیز رشد چشمگیری داشته و با ثبت تنها 87/5 رتبه منفی نسبت به 118/3امتیاز منفی توسط شرکت رقیب ، علاوه بر کسب سهم مناسبی از بازار خودرو تندر 90 ، به دلیل کیفیت بالای خودرو تولیدی شرکت پارس خودرو ، فاصله کیفی خود را با سایر تولید کنندگان این خودرو افزایش داده است.
    در این گزارش آمده است از آنجا که ایمنی در صنعت خودروسازی یکی از مهمترین گزینه های مورد توجه می باشد ، شرکت پارس خودرو با افزایش ضریب ایمنی کلیه محصولات خود از جمله خودرو تندر 90 ، میزان خطا در موارد ایمنی از جمله ترمز این خودرو را به صفر رسانده و این در حالی است که خودرو تندر 90 سایر خودروسازان در زمینه ترمز دارای 5 امتیاز منفی می باشد .
    همچنین در تازه ترین ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران ، خودرو تندر 90شرکت پارس خودرو در گزینه های فنربندی ، تعلیق و فرمان ، ترمز ، موتور و سیستمهای انتقال قدرت ، تجهیزات الکتریکی ، صداهای غیر عادی و نفوذ آب دارای هیچگونه نمره منفی نبوده است .
    بر اساس این گزارش شرکت پارس خودرو در تولید خودرو پراید نیز به رشد کیفی قابل قبولی در مقایسه با تولیدات خود در سال 1387 دست یافته و میزان نمرات منفی اعلام شده توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در رابطه با خودرو پراید تولیدی شرکت پارس خودرو نسبت به دو هفته پایانی خود در سال 1387 به میزان قابل قبول 22/5 نمره منفی کاهش یافته است.

شنبه، 12 ارديبهشت 1388
    ساعت: 10:50

2. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه I HAVE RETURNE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    NO WHERE

پيش فرض

دوستان یه اوال داشتم تو این پیش فروش اردیبهشت ماه نوشته تندر90 e2 lp سفارشی سری اسپورت میخوام بدونم چه فرقی با ای 2 ال پی معمولی داره؟
    قیمتش د میاد 13400 و معمولی هم 11400 !
    می ارزه یا نه؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوستان یه اوال داشتم تو این پیش فروش اردیبهشت ماه نوشته تندر90 e2 lp سفارشی سری اسپورت میخوام بدونم چه فرقی با ای 2 ال پی معمولی داره؟
    قیمتش د میاد 13400 و معمولی هم 11400 !
    می ارزه یا نه؟
    دوست عزيز

اون قيمتي كه شما ميگي مابقيش رو هنگام تحويل ميگيرن

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

کسی قیمت E2 LP رو میدونه ؟
    من هفته ی بعد دارم E2LP تحویل میگیرم (از کارخانه (پارس خودرو) ) و شرکت قیمتش رو 138800000 بهم گفته .
    میخوام بدونم کسی از قیمتهای جدید خبر داره؟
    و چه چیزهایی رو همراه ماشین باید تحویل بگیرم ؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

کسی قیمت E2 LP رو میدونه ؟
    من هفته ی بعد دارم E2LP تحویل میگیرم (از کارخانه (پارس خودرو) ) و شرکت قیمتش رو 138800000 بهم گفته .
    میخوام بدونم کسی از قیمتهای جدید خبر داره؟
    و چه چیزهایی رو همراه ماشین باید تحویل بگیرم ؟
    تا اونجايي كه من اطلاع دارم قيمت بنگاه اون حدود 14200 هست

7. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kapello's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا لطف میکنید قیمت های کارخونه ای ( نه قیمت بازار) مدلهای مختلف تندر رو بگید!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بالاخره امروز تندر رو از کارخونه تحویل گرفتیمE2LP)
    13900 در اومد (حدودا)
    البته چندتا سوال دارم :
    چرا موقع باز کردن در ماشین ، چراغ سقفی روشن نمیشه ؟ (آخه ماشین قبلیم اینجوری بود و تو شب مفیده)
    الان من در ماشین رو که باز میذارم خودش اتومات درها رو قفل نمیکنه مگر بعد از 30 ثانیه نباید اتومات دربها قفل بشن؟
    موقعی که میذاری دنده عقب چرا فقط یک چراغ روشن میشه ؟ (فقط چراغ سفید سمت عقب روشن میشه میخوام بدونم برای همه اینجوریه ؟ چرا چراغ هر دو طرف روشن نمیشه؟)

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چرا موقع باز کردن در ماشین ، چراغ سقفی روشن نمیشه ؟ (آخه ماشین قبلیم اینجوری بود و تو شب مفیده)
    برای من E1 هستش و روشن میشه ، شاید از جعبه فیوض غیر فعال شده

الان من در ماشین رو که باز میذارم خودش اتومات درها رو قفل نمیکنه مگر بعد از 30 ثانیه نباید اتومات دربها قفل بشن؟
    فکر میکنم دزدگیر میتونه این کار رو بکنه ، من از روز اول دزدگیر بستم خودش این کار رو میکنه

موقعی که میذاری دنده عقب چرا فقط یک چراغ روشن میشه ؟ (فقط چراغ سفید سمت عقب روشن میشه میخوام بدونم برای همه اینجوریه ؟ چرا چراغ هر دو طرف روشن نمیشه؟)
    بله برای همه اینجوریه ، بعضی ماشین ها مثل مزدا 3 این جوری هستند (همون 1 چراغ اندازه 4 تا چراغ ماشین های دیگه نور داره)

طرف دیگه ، مه شکن هستش

11. 3 کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

برای من E1 هستش و روشن میشه ، شاید از جعبه فیوض غیر فعال شده

فکر میکنم دزدگیر میتونه این کار رو بکنه ، من از روز اول دزدگیر بستم خودش این کار رو میکنه

بله برای همه اینجوریه ، بعضی ماشین ها مثل مزدا 3 این جوری هستند (همون 1 چراغ اندازه 4 تا چراغ ماشین های دیگه نور داره)

طرف دیگه ، مه شکن هستش
    ممنون از جوابتون.
    مگر میشه از جعبه فیوز غیرفعال کرد ؟ چجوری باید درستش کنم ؟
    در ضمن این آینه های برقی لوگان رو میتونم بخوابونم؟ (برای پارک کردن بخوابونمشون)
    من شنیدم بستن دزدگیر مشکل ایجاد میکنه چون لوگان خودش ایموبلایزر داره و به من گفتن نیازی به دزدگیر نداره. از طرفی چون صفر هست نمیخوام دستکاریش کنم. نظرتون چیه؟

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مگر میشه از جعبه فیوز غیرفعال کرد ؟ چجوری باید درستش کنم ؟
    دقیقا نمیدونم ، منظورم اینه که با دستکاری جعبه فیوز اون کلید کار کنه (چون برای یه نفر دیده بودم این مشکل رو داره با دستکاری جعبه فیوز درست)

در ضمن این آینه های برقی لوگان رو میتونم بخوابونم؟ (برای پارک کردن بخوابونمشون)
    بله میشه ولی خیلی سفت و خشک هستند ، احتمال شکستن خیلی زیاده

من شنیدم بستن دزدگیر مشکل ایجاد میکنه چون لوگان خودش ایموبلایزر داره و به من گفتن نیازی به دزدگیر نداره. از طرفی چون صفر هست نمیخوام دستکاریش کنم. نظرتون چیه؟
    شما باید مثل من ، دزدگیر تله ماتیکس که سوکت فابریک هستش ببندی ، در این صورت هیچ سیمی از ماشین بریده و دستکاری نمیشه

در عرض 20 دقیقه هم نصب میشه خیلی کارایی خوبی هم داره

ایموبلایزر فقط از دزدیده نشدن خود ماشین جلوگیری میکنه (حفاظت میکنه) ، از وسایل داخل ماشین حفاظت نمیکنه

سوکت فابریک ببند خیالت راحت ، در ضمن اون دزدگیر های دارای استارتر هستند که روی ماشین های ایموبلایزر دار توصیه میشه نصب نشند

14. این کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •