تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 98 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من نزدیک 3.5 پول دارم و وقتی بین رفیق و آشنا دنبال موتور دسته دو گشتم، یه آپاچی 160 تمیز که تا حالا فقط یه بار زمین خورده رو پیدا کردم
    ولی نت رو که شخم زدم دیدم پالس 135 واسه داخل شهر از آپاچی بهتره! البته در این مورد اختلاف نظر بین راکبان محترم وجود داره و فکر کنم بحث بیشتر حالت تعصب وار داره...
    راستش از قیمت لوازم یدکی آپاچی هم کمی ترسیدم...
    بعضیا هم میگن کلا آپاچیها مشکل ریپ زدن تو دنده های پایینو دارن...
    من آدم مرتبی هستم و مشکلی با سرویسهای دوره ای موتور ندارم و اگه موتور با سرویس های مرتب، بخواد خوب کار کنه و خرجهای الکی روی دستم نذاره، واقعا هیچ ایرادی در این موتور نمیبینم...
    منتهی شما دوستان باتجربه تر از من هستید! چون من تا الان فقط ترک موتور نشستم! و حتما نکاتی رو میدونید که من ازشون بیخبرم...
    ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا این موتور رو بخرم یا نه.... فرضتون هم این باشه که انجین و لاستیکای این موتور تایید شده هست و اشکالی از نظر فنی نداره

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

آپاچ آشغاله برو 135 پالس بگیر کم خرج و کم دردسره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پالس 135 رو از سال 90دارم (اردیبهشت90 یه صفر قرمز شو خریدم به قیمت 1.540 !!!!!) اون موقع اوایل ورودش بود و سری اول بود تقریبا و خیلی هم تو چشم بود .
    و تا الان بجز لوازم مصرفی هیچ گونه خرجی و اذیتی برای من نداشته .
    بنزین ، روغن ، فیلتر روغن(1بار) و لنت .

فقط همین خرج هارو داشته .

بنزین هم اونقدر کم مصرف میکنه که یادم میره کی به کی بنزین زدم !!!

داره خودمونی میشه alexindar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    میخوام نظرتونو در مورد این موتور بدونم موتور خیلی نرمیه ولی خودم از متعلقات جلوش(فرم کله چراغ) خوشم نمیاد . آپاچی پالس بهتر بود آیا راهی هست که بشه قیافشو تغییر داد

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من نزدیک 3.5 پول دارم و وقتی بین رفیق و آشنا دنبال موتور دسته دو گشتم، یه آپاچی 160 تمیز که تا حالا فقط یه بار زمین خورده رو پیدا کردم
    ولی نت رو که شخم زدم دیدم پالس 135 واسه داخل شهر از آپاچی بهتره! البته در این مورد اختلاف نظر بین راکبان محترم وجود داره و فکر کنم بحث بیشتر حالت تعصب وار داره...
    راستش از قیمت لوازم یدکی آپاچی هم کمی ترسیدم...
    بعضیا هم میگن کلا آپاچیها مشکل ریپ زدن تو دنده های پایینو دارن...
    من آدم مرتبی هستم و مشکلی با سرویسهای دوره ای موتور ندارم و اگه موتور با سرویس های مرتب، بخواد خوب کار کنه و خرجهای الکی روی دستم نذاره، واقعا هیچ ایرادی در این موتور نمیبینم...
    منتهی شما دوستان باتجربه تر از من هستید! چون من تا الان فقط ترک موتور نشستم! و حتما نکاتی رو میدونید که من ازشون بیخبرم...
    ممنون میشم راهنماییم کنید که آیا این موتور رو بخرم یا نه.... فرضتون هم این باشه که انجین و لاستیکای این موتور تایید شده هست و اشکالی از نظر فنی نداره
    سلام

ببینید پالس 135 و آپاچی 160 رو نمیشه خیلی مقایسه کرد ، قطعا آپاچی از پالس 135 گزینه ی بهتری هست از لحاظ فنی ( نظر شخصی ) ، ولی خب بزرگترین عیب آپاچی گرون بودن لوازمش هست .

من به دور از تعصب فکر میکنم که کفه ی ترازو برای داخل شهر به نفع آپاچی 160 سنگینی میکنه ، چون این دو موتور از لحاظ کیفیت سواری به نظر من نزدیک هم نیستن .

و از لحاظ مصرف هم اونقدر اختلاف مصرف سوخت ندارند .

اون مشکل ریپ زدن در دور پایین هم عمومیت نداره و با تنظیم / تعویض سوزن کاربراتور و یا نهایتا تعویض شمع قابل رفعه/

در کل شما بین آپاچی 160 و پالس 135 موندین ، اگر بین پالس 180 و آپاچی 180 بودین قطعا پیشنهاد من پالس بود ولی خب چون آپاچی 160 داشتم به جرات میتونم بگم موتور خیلی خوبیه

6. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

آپاچ آشغال نیست ، تیپ و سلیقه ها فرق میکنه .
    من اکثر موتورهایی که تو خیابون هستند رو حداقل هرکدوم رو 2-3 ماه دستم داشتم .
    شما اگه بین 135 و آپاچ 160 یا 180 گیر کردی پیشنهاد میکنم یه 135 پالس بخرید هم از نظر مصرف سوخت (تفاوتش خیلی کمه) و هم از نظر تعمیر و تعویض قطعات (اگه بخواید خوب از موتور مراقبت کنید) و سرویس های دوره ای خیلی به صرفه تره ، همچنین تیپش اسپرت تره (به نظر من) . تنها مزیت توچشمی که آپاچ 180 نسبت به 135 داره شتاب آپاچه که بیشتره ، تازه اونم خیلی به آبندی بستگی داره ، من با یه 135 بدون کاتالیزر (با آبندی خودم) دوترک 10 تا آپاچ یه ترک رو گرفتم . خیلی معذرت میخوام ولی آپاچ بیشتر برای دختربازی خوبه و 135 یه تیپ مردونتر داره ولی میگم اینا سلیقه ای هست
    بهتره برای مراقبت از موتور صفحه کلاچ و لنت ها هر سال ، لاستیک ها هر دوسال ، روغن هر 2 ماه ، شمع هر 6 ماه عوض بشه (من از موتورم 10 تای نیسان کار میکشم ولی ازونور هم اینجوری بهش میرسم) حالا اگه بخوام با این خرج های آپاچ کنار بیام (توی این موارد زیاد تفاوتی ندارند ولی اگه خدایی نکرده تصادف کنی اونوقت میفهمی) دهـن آدم سـرویـس میشه . البته تمام این موارد ، به جز زمان ، بیشتر به مسافت طی شده ربط داره ولی چون برای حدودا در این مقدار زمان ، مقدار مسافت مشخص استفاده میشه دیگه برای خودم زمانیش کردم .
    باز هم میگم تو کار تفاوت چندانی ندارند و اکثرا بنا به بودجه و سلیقه انتخاب میکنند .
    مثلا من 135 رو به 160 آپاچ - 180 آپاچ رو به 160 180 200 پالس و کلا 220 پالس رو به همه سنگین های بیخاصیت مثل هیوسانگ ترجیح میدم .

8. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت esteglaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من می خوام یه موتور 125 سی سی بگیرم
    ولی متاسفانه از این مدل موتورا که عکسشو میذارم اصلا حال نمی کنم
    اگه 125 سی سی خوشگل سراغ دارید معرفی کنید
    باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

داداش فقط کویر بگیر ، کلا رادیسون ها مزخرف هستند (جدیدا رو میگم) ولی کویر بهترینه بین اینا

داداش راديسون هم مال كوير
    من فعلا قصد دارم يك با٣٤٠٠ بودجه ام يك راديسون ١٥٠ تيپ 4 ببگيرم قيمت هم ٣٢٧٠ و ٣٣٥٠ و ٣٤٠٠گرفتم،اين اختلاف قيمت ها مال چي ؟
    اون كوير ١٥٠ كه من ديدم رينگاش اسپورت بود منم گفتم حتما تيپ 4 چون تيپ هاي ديگه رينگش معمولي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

داداش فقط کویر بگیر ، کلا رادیسون ها مزخرف هستند (جدیدا رو میگم) ولی کویر بهترینه بین اینا

من فعلا قصد دارم يك با٣٤٠٠ بودجه ام يك راديسون ١٥٠ تيپ 4 ببگيرم قيمت هم ٣٢٧٠ و ٣٣٥٠ و ٣٤٠٠گرفتم،اين اختلاف قيمت ها مال چي ؟
    اون كوير ١٥٠ كه من ديدم رينگاش اسپورت بود منم گفتم حتما تيپ 4 چون تيپ هاي ديگه رينگش معمولي

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من می خوام یه موتور 125 سی سی بگیرم
    ولی متاسفانه از این مدل موتورا که عکسشو میذارم اصلا حال نمی کنم
    اگه 125 سی سی خوشگل سراغ دارید معرفی کنید
    باتشکر
    عکسی که گذاشتی لود نمیشه تو آپلودسنتر خود انجمن آپلود کن و بگو بودجت چقدره ، قبلا چی داشتی و 125 اسپرت میخوای یا رادیسون یا هوندایی و ......
    اگه میخوای کویر بگیری تیپ چهارش فکر کنم رینگاش تیوبلس باشه ، مطمئن نیستم الان هم بدن یا نـه ولی قبلا روش یه روکش زین برای اینکه راکب سر نخوره + کلاه و زنجیر میدادند . اگه 100% قصدت رادیسون هست ، غیر ویو اصلی (بعد 85 پیدا نمیشه) تنها انتخاب قابل قبوله .
    * خاطر : یه رادیسون مشکی مارک ایران دوچرخ رفیقم خریده بود ، روز سوم عمرش برای آبــبندی توی مدرس به سمت شمال یه ترک باهاش 90 تا میرفتم ، رسیدم دم ترمینال پارک وی ، یهو زنجیرش پاره ، آنچنان دود سفیدی ازش بلند شد ، تمام دل و رودش آب شده بود انگار ، بگذزیم که گارانتیش هم 2ماه یا 2000تا بودرفیقم رو بیچاره کرد .

13. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •