من فایل ها رو میریزم توی مموری گوشی بعد که روشون میزنم خودش باز میشه و نصب میشه
شاید برنامه که دانلود کردین مشکل داره یا باید بریزین توی مموری گوشی
من فایل ها رو میریزم توی مموری گوشی بعد که روشون میزنم خودش باز میشه و نصب میشه
شاید برنامه که دانلود کردین مشکل داره یا باید بریزین توی مموری گوشی
دوستان پلیری هست که بتونه فایل 1080 رو با تصویر پخش کنه؟
سلام
من اپ وایبر و روی تبلتم نصب کردم
ولی متاسفانه هر کاری می کنم کنتاکتی که توی سیمکارتمه رو توی وایبر نمیاد
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟؟ اندرویدم ورژن ۴.۴ هست
من روی یک گوشی HTC S510B میخواستم موزیک بریزم
وقتی موزیک را در پوشههای مجزایی ریختم و داخل قسمت موزیک رفتم پوشهها را آلبوم حساب نمیکنه و اگر فایل موسیقی تگ البوم داشت آنرا آلبوم حساب میکنه
وقتی هم میخواهم playlist بسازم باید بروم در سمت song، آنجا هم همه فایلهای موسیقی را بصورت کیلویی پشت سر هم ردیف کرده و فایلهایی که اسم درستی ندارند و تگ درستی ندارند را نمیشه پیدا کرد و باید از بین چند صد تا فایل موسیقی هی صفحه را بالا پایین کرد و فایلها را تک تک انتخاب کرد!
راه حلی وجود دارد یا نرم افزاری هست که بیدردسر بشه playlist را ساخت و بعد هم پوشه را معرفی کرد تا بگذاره جزو playlist
اگر مثل explorer ویندوز پوشه ها را نشان بده راحت میشه انتخاباش کرد ولی پیشفرض HTC این کار را نمیکنه!
دوستان من گوشی رو با نرم افزار ویروت روت کردم آخرش هم پیغام داد روت شده ولی وقتی گوشی بالا اومد نرم افزار supersu نصب نشده بود.الان نمیدونم گوشی من بالاخره روت شده یا نه؟
با نرم افزار روت چک هم نگاه کردم نوشته بود rooted ولی جلوی super si نوشته بود not find
گوشی هم اکسپریا sp اندروید 4.3 هست
ضمنا نرم افزار supersu رو دانلود کردم و نصب کردم ولی پیغام میده باید آپدیت بشه آپدیت هم که میکنم میگه امکان آپدیت نیست و میگه باید reboor بشه
به نظر شما مشکل چیه؟
سلام
دوستان درمورد ثبت نام لاین سوال دارم باید اینجا بپرسم؟؟؟؟؟
سلام،دوستان من وايبر رو از رو گوشي حذف كرده بودم دوباره نصبش كردم كدي كه اس ام اس ميشه ديگه نميرسه!چيكار كنم چطوري دوباره با همون شماره فعالش كنم؟؟لطفا راهنمايي كنين،ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام،لطفا راهنمايي كنين ،كد فعالسازي وايبر نمياد تماس تلفني ام ندارم كه كد بده دوباره،چه راه حلي داره كه دوباره بتونم با همون شماره قبلي وايبرو فعال كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)