من امشب موفق شدم اولین قسمت مختارنامه رو ببینم.
کیفیت تصویر برداری خیلی خوبه ولی بازی بازیگرای امشب خیلی ضعیف بود.
قحطی بازیگر اومده بود این عرب نیا رو کردن نقش اول با اون صدای مزخرفش؟![]()
من امشب موفق شدم اولین قسمت مختارنامه رو ببینم.
کیفیت تصویر برداری خیلی خوبه ولی بازی بازیگرای امشب خیلی ضعیف بود.
قحطی بازیگر اومده بود این عرب نیا رو کردن نقش اول با اون صدای مزخرفش؟![]()
اتفاقا عرب نیا برای این نقش عالیه.
اون یه الف بچه که مخ عمرسعد و شمر لعین رو به کار گرفت خیلی رو اعصاب بود.
فقط این بنده خدا که از آخر مبارزه کرد و کشته شد(اسمشو ادم رفت)، خیلی کم تحرک بود.
خدا کنه برای مبارزات امام حسین(ع) و قمربنی هاشم(ع) از شمشیرزن های حرفه ای استفاده کرده باشن.
Last edited by *Batman*; 11-12-2010 at 00:20.
پیر مرد بود دیگه نمیتونسن وسط میدون برقصه کهولی زورش زیاد بود.اگه از همون اول شمشیرشو از تو قلاف در میاورد خسته نمیشد.
Last edited by alidata2010; 11-12-2010 at 00:39.
فکر کنم داری درباره یارای امام حسین صحبت می کنی نه شمر و عمر سعد .
غلط کردم بابا دارم درباره کسی که اون نقشو بازی کرده حرف میزنم نه درباره واقعیت . بعدش من گفتم که قوی بود![]()
آره عرب نیا برای این بازی بهتره مخصوصا چشمهاش...
حرف زدنش هم که آرومش جذبه داره چه برسه به اینکه بخواد فرباد بکشه...
در مورد اون بچه هم حماقت و پستی عمر رو رسوند
ذبیر هم درسته پیر بود ولی اینها زمان جوانیهاشون جنگهای زیادی داشتند و ورزیده بودند
در کل اگر دقت کنید میبینید اون موقع این شعار الان نبود یعنی مبارز برتر یعنی فکر برتر نه زوربرتر...مثلا اگر یکی از سربازها نیزه رو به طرف دشمن میبرده دیگه از فکرش استفاده نمیکرده که تغییر مسیر بده یا توی مبارزه از فکر استفاده کنند...
ولی خب امامان فکر را توی رزم استفاده میکردند
بعد هم مثلا زره ها و لباسهای جنگی رو ببینی متوجه میشی چقدر سنگین هست بعد با این زره نمیشه مثل الان ورزش رزمی مثل کنگ فو و نینجا انجام داد که...کلا این چیزا نبوده
ورزشهای رزمی از ایران و چین شروع شد مثلا ایران خود خشایارشاه توی رزمهاش خیلی عالی کار میکرده به عبارتی رزمی کار بوده
این قسمت یکی از بهترین ها بود. واقعاً عالی بود. به خصوص صحنه ی نماز ظهر عاشورا.
بنظر من اضافه کردن بودجه برای بهتر گرفتن صحنه های عاشورا کامل توی نماهاش تاثیر گذاشت.بعضی از نما پر خرج وبا کیفیت بود و بعضی ساده و سرهم شده. ولی بهتر بود از اول بیشتر خرج میکردن ارزششو داشت.در کل عالیه.
اینجا میتونی مجازات هر کسی رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)