تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 63 اولاول ... 115157585960616263 آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    الف) ب)
    برای قسمت دوم باید شرط بخش پذیری بر 4 را اعمال کرد (عددی بر 4 بخش پذیر است که دورقم سمت راست آن بر 4 بخش پذیر باشد)حالا باید دید بین اعداد 0 تا 9 کدام دو تا دو تا رقم بر 4 بخش پذیر است(مثلا 12 یا 28 یا...) آنها را شمرد و به عنوان تعداد حالتهایی که میتواند به عنوان دو رقم سمت راست عدد شش رقمی در نطر گرفت
    سلام دوست من اگر دقت کنید من از همان اول جوابهایی را که الان شما در لینک خودتون گذاشتید را دادم برای قسمت دوم هم به صورت توضیحی جواب دادم پس جوابهای من با لینکی که شما گذاشتین یکی است

2. 2 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست من اگر دقت کنید من از همان اول جوابهایی را که الان شما در لینک خودتون گذاشتید را دادم برای قسمت دوم هم به صورت توضیحی جواب دادم پس جوابهای من با لینکی که شما گذاشتین یکی است
    خوب خداروشکر تا اینجا جلو امدیم
    اما قسمت سه رو هیچی شو نمیفهمم هیچی
    اصلا چرا 2 حالت در نظر میگیره که بخواد جمع کنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

خب خوشحالم تا اینجا به توافق رسیدیم جوابی که شما برای سه الف در لینک گذاشتید به این صورت است

اگر دقت کنید بعد از علامت ضرب آخری در پرانتز اول و بعد از 16 در پرانتز دوم عددی وجود ندارد درسته؟و به نظر من جواب ناقص است

حالا مجهول ما در قسمت سه الف اینه: عدد شش رقمی ما باید یک) تکراری نباشد و بر 4 بخش پذیر باشد دو)تکراری باشد و بر 4 بخش پذیر باشد

تا اینجا درست اومدیم؟

5. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

اجازه بدید من یک سوال نمونه را که بسیار به سوال شما شباهت دارد با حلش بنویسم
    سوال با ارقام 1و2و3و4و5 چند عدد چهار رقمی بدون تکرار ارقام میتوان ساخت که بر 4 بخش پذیر باشد؟

حل:عددی بر 4 بخش پذیر است که حاصل دو رقم سمت راست آن بر 4 بخش پذیر باشد و در اینجا دو رقم سمت راست یکی

از اعداد 12و32و52و24 است یعنی برای دورقم سمت راست 4 حالت داریم و چون تکرار مجاز نیست پس برای هزارگان

3طریق و برای صدگان 2 طریق می ماند پس

حالت وجود دارداگر در این جواب دقت کنید اصلا حالت جمع وجود ندارد این سوال را من از کتاب

ریاضیات گسسته انتشارات مبتکران آوردم

7. 2 کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب خوشحالم تا اینجا به توافق رسیدیم جوابی که شما برای سه الف در لینک گذاشتید به این صورت است

اگر دقت کنید بعد از علامت ضرب آخری در پرانتز اول و بعد از 16 در پرانتز دوم عددی وجود ندارد درسته؟و به نظر من جواب ناقص است

حالا مجهول ما در قسمت سه الف اینه: عدد شش رقمی ما باید یک) تکراری نباشد و بر 4 بخش پذیر باشد دو)تکراری باشد و بر 4 بخش پذیر باشد

تا اینجا درست اومدیم؟
    سلام
    الان سوال اینه
    .(سه) بر 4 بخش پذیر باشد.

خوب این سه دو قسمت داره یک قسمت تکراری باشد و قسمت بعدی تکراری نباشد

حالا پاسخ:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

توضیحات هم
    برای پرانتز سمت راستی نوشته دو رقم یکان و دهگان به صورت 02,08,20,40,60,80
    برای پرانتز سمت راست هم
    رو رقم یکان و دهگان به صورت 12,16,24,28,32,36,48,52,56,64,68,72,76,84,92,96

پاسخ قسمت بعدش هم زمانی که میتونه تکراری باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اجازه بدید من یک سوال نمونه را که بسیار به سوال شما شباهت دارد با حلش بنویسم
    سوال با ارقام 1و2و3و4و5 چند عدد چهار رقمی بدون تکرار ارقام میتوان ساخت که بر 4 بخش پذیر باشد؟

حل:عددی بر 4 بخش پذیر است که حاصل دو رقم سمت راست آن بر 4 بخش پذیر باشد و در اینجا دو رقم سمت راست یکی

از اعداد 12و32و52و24 است یعنی برای دورقم سمت راست 4 حالت داریم و چون تکرار مجاز نیست پس برای هزارگان

3طریق و برای صدگان 2 طریق می ماند پس

حالت وجود دارداگر در این جواب دقت کنید اصلا حالت جمع وجود ندارد این سوال را من از کتاب

ریاضیات گسسته انتشارات مبتکران آوردم
    ممنون باعث فهم بیشتر شد.
    ولی هنوز تو سوال خودم گنگ هستم.

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام دوست من بنظرم چون اینجا صفر هم جزو اعداد است در دوحالت مسئله را در نظر گرفته یکحالت صفر را جداحساب کرده و حالت دوم بدون صفر را حساب کرده است بعد هردو را با هم جمع کرده است غالبا در اینگونه مسائل که صفر هم جزو اعداد است دو حالت جداگانه در نظر میگیرند در مسئله نمونه من چون صفر وجود نداشت فقط با یک حالت مسئله قابل حل بود( چیزی که به عنوان توضیحات پرانتز گفتید همان حالتهایی است که عدد بر 4 بخش پذیر میشود اگر دقت کنی همه اعدادی که به عنوان یکان و دهگان نوشتی بر 4 بخش پذیرند البته بنظرم بجای 02 باید 04 باشه یعنی همه شرط مسئله را برآورده میکنند)که اگر آنها را بشماری همان اعداد 6 و 16 در انتهای پرانتز بدست میاد
    دوست من امیدوارم توضیحات من تا اینجا برای شما قانع کننده بوده باشه البته من از سایر دوستان هم خواستم به تاپیک و سوال شما سری بزنند تا اگر بتوانند بهتر شما را راهنمایی کنند
    Last edited by kvhsade; 04-06-2013 at 00:35.

11. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kesel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گرامی

جوابتونو تو همون پست اول دادن شما کمی تامل کنید می بینید درست دارن می گن.

این قدر سوالو اینور اونور و چپ و راستش کردید که بدتر دارید گیج می شید.

شرط بخش پذیری بر چهار همونطوری که گفتن اینه که دو رقم سمت راست بر چهار بخش پذیر باشه (00 رو هم در نظر بگیرید.)

دو رقم سمت راستتون می تونه 25 حالت زیر باشه (بدون توجه به تکرار) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این که پرسیدید چرا با هم جمع می کنیم ، همونطوری که گفتن وقتی توی این جور مسائل رقم صفر وارد می شه باید بیشتر دقت کنید. اعداد زیر توشون صفر دارن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون تکرار مجاز نیست ، لذا برای اولین رقم از سمت چپ ما 8 حالت خواهیم داشت . چون دو رقم رو اینور داریم بنابراین 10 رو منهای 2 می کنیم.

اما اعدادی که صفر ندارن روی رقم اول سمت چپ تاثیر گذارن . به طوری که اینجا دیگه ما 8 حالت نداریم بلکه فقط 7 حالت داریم چون علاوه بر این دو رقمی که اینجا استفاده شده ، ما حق استفاده از 0 رو هم نداریم بنابراین 10 رو باید منهای 3 کنیم.

ضمنا در سایت codecogs در قسمت پایین ، لینک URL رو اینجا به عنوان عکس قرار بدید تا تاپیک از شکل و شمایل نیفته. همچنین می تونید کمی هم از عجله تون برای ارسال پست کم کنید و در مطرح کردن دقیق مساله بیشتر بکوشید چون این جور مساله ها کلمه به کلمش روی جواب تاثیر گذاره.

موفق باشید

13. 2 کاربر از Kesel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    بنده تازه متوجه شدم.
    یک سوال ساده دیگه و کوچک:
    53 نفر داریم میخواهیم به 4 تیم 13 نفره تقسیم کنیم. به چند طریق؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام
    بنده تازه متوجه شدم.
    یک سوال ساده دیگه و کوچک:
    53 نفر داریم میخواهیم به 4 تیم 13 نفره تقسیم کنیم. به چند طریق؟
    سلام

4 بار از افراد حاضر 13 نفر انتخاب می کنیم .

حالا کافیه X رو بر 24 ( !4 ) تقسیم کنید چون انگار گروه ها اسم ندارن و ترتیب انتخاب مهم نیست ...
    Last edited by *M!L4D*; 04-06-2013 at 13:01.

16. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •