تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 107 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون جام باشگاه های جهان فعلی نیست و یک اسم دیگه داشته
    اگه بخوایم اون رو هم حساب کنیم میلان هم سه بار اون جام رو کسب کرده که اینجا ذکر نشده
    چرا ذکر شده که همون جام بین قاره ای هستش
    Intercontinental Cup

هم میلان هم رئال 3بار این جامو بردن

یعنی میگید که جام باشگاه های جهان الان با قبلا فرق داشته؟؟!!!
    قبلا به مدت بیشتر از 40سال تا سال 2004 بین قهرمان اروپا و امریکای جنوبی یه بازی برگزار میشد که برندش فاتح جام بین قاره ای یا همون intercontinental cup میشده.

از سال 2004 به بعد اگه اشتباه نکنم فرمتش عوض شد و جام بین قاره ای دیگه برگزار نشد و جاشو به جام باشگاهای جهان داد

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------

اگه منظورشون کنفدراسون ها بود پس باید اون پست رو اصلاح کنند....چون میلان فقط در سال 2007 قهرمان باشگاه های جهان شده

---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------

پس یاز هم جلوی رئال نباید 0 مینوشتی

ببین منظور از جام باشگاهای جهان Fifa Club World Cup هستش که چند ساله راه افتاده بین تیمای قهرمان رقابتای هر قاره که توش میلان 1بار قهرمان شده ولی رئال نشده پس 0-1 میلان

حله؟دیگه ابهامی نداری؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اسامیشو انگلیسی کردم دیگه قاطی نکنید

UEFA Champions League Or European Champions Clubs' Cup

رئال9
    میلان 7

Intercontinental Cup

رئال 3
    میلان3

FIFA Club World Cup

میلان 1
    رئال 0

UEFA Cup Winners' Cup

میلان2
    رئال0

UEFA Europa League

رئال2
    میلان0

UEFA Super Cup

میلان5
    رئال1

جمع:

میلان18
    رئال15

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

شما میگید 8سال از بین رفته بعد الان میگید سال 2004 به بعد...یعنی الان ما تو سال 2012 هستیم؟؟؟!!!

---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

اون دوستمون گفته بود پر افتخار ترین تیم جهان....نگفت پر افتخار ترین تیم اروپایی....تو همین ایتالیا هم میلان از نظر افتخار سوم هست....

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میگید 8سال از بین رفته بعد الان میگید سال 2004 به بعد...یعنی الان ما تو سال 2012 هستیم؟؟؟!!!
    ببین من گفتم کمتر از 8ساله داره برگزار میشه با این فرمت نه 8 سال
    الان حله؟

جام باشگاهای جهان کمتر از 8ساله که شروع شده و رئال چون طبیعتا 8ساله دستش از CL دور بوده نتونسته توش شرکت کنه.

اینم اطلاعات کامل

جام باشگاهای جهان برای اولین بار در سال 2000 با شرکت 8تیم برگزار شد که کورینیتیانس قهرمانش شد و منچستر یونایتد برای شرکت تو این رقابتا مجبور شده بود از FA Cup کناره گیری کنه.

بعد این رقابتا کنسل شد تا سال 2005 با فرمت جدیدی اغاز به کار کرد و رقابتای بین قاره ای درین رقابتا ادغام شد.
    وقتی رئال از سال 2002 به بعد نتونسته قهرمان cl بشه و قاعدتا نتونسته تو جام باشگاهای جهان شرکت کنه پس در نتیجه تعداد قهرمانیاش تو این کاپ صفر میشه.

الان حله دیگه؟مشکلی نیست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون دوستمون گفته بود پر افتخار ترین تیم جهان....نگفت پر افتخار ترین تیم اروپایی....تو همین ایتالیا هم میلان از نظر افتخار سوم هست....

together with Boca Juniors the club(Milan) is the most successful in the world in terms of international competitions won, with a record of 14 European trophies and four World titles

موفق ترین،همین که شعار میلان هم هستش که میشه پرافتخارترین تیم در زمینه عناوین بین المللی.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرسی جناب بردیای عزیز
    واقعا حق داشتم که گفتم از نظر اطلاعات کاملی
    خوبه دیگه یک دیکشنری ورزشی اینجا داریم و مشکلمون رو حل کردی
    دستت درد نکنه
    امیدوارم این دوستمون هم بالاخره قانع شده باشن

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا همون اولین اینارو قبول کنید تا این قدر کش پیدا نکنه
    اصلا امیدوارم میلان توی لیگ قهرمانان به منچستر بخوره و همون بلای سال 2007 رو سرش بیاره
    +
    میلان با وجود این که از دقیقه 54 با اخراح فن بومل 10 نفر شده بوده ولی 2 بر صفر با گل های روبینیو و زلاتان تونست کاتانیا رو توی زمین خودش ببره
    جالبه 2 تا گلش رو هم بعد از اخراح فن بومل زده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره...ولی به نظر من داور توی اخراج فن بومل اشتباه کرد
    کلا داوری خوب نبود...ولی این هم مانع میلان نشد
    امیدوارم بقیه رقبا هم امتیاز از دست بدن تا یک حال اساسی بکنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاتانیا صفر – میلان 2: کارت قرمز برای فان‌بومل!

او در اولین دیدارش برای میلان اخراج شد.

سایت گل – میلان ده‌نفره با وجود اخراج مارک فان‌بومل در اولین دیدارش با پیراهن این تیم، توانست کاتانیا را ببرد.

میلان در دقیقه 54 ده‌نفره شد. مارک فان‌بومل که به دلیل خطا روی نیکولاس اسپولی اخطار داشت، مانع حرکت پابلو لدسما شد و کارت زرد دوم را گرفت.

چهار دقیقه بعد، ضربه ایستگاهی فوق‌العاده ایبراهیموویچ با دفع ناقص ماریانو آندوخار همراه شد و روبینیو با ضربه‌ای محکم از فاصله 4 متری گل اول را زد.

در دقیقه 85 هم روبینیو پاس گل اول را جبران کرد و با فرار از سمت راست، توپ را به زلاتان سپرد تا او گل سیزدهم فصل خود را بزند.

میلان با هفت امتیاز اختلاف صدرنشین است و دیه‌گو سیمئونه تلاش می‌کند اولین امتیازش به عنوان مربی در فوتبال ایتالیا را بگیرد.
      محتوای مخفی: منبع 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به به بردیم!! اونم چه بردی! این صحبت ها رو میخواستم دیشب ارسال کنم! اما ناجور چشامو خواب گرفتش... به هر حال!
    .
    .
    البته حسین جان این حرف رو میزنی چون دستتون از این جام ها کوتاه مونده
    درکت میکنم...شاید بعده ها بتونین همچین جام هایی رو ببینین...ولی حالا حالاها کار میبره
    دست اینتر از جام کوتاه مونده؟! لطیفه میگی بهزاد جون؟! دادا اینتر تیم بی افتخاری نیست!! حوصله ندارم دوباره بحثای بی خودیه تیم من فلان جام رو برده، تیم تو نبرده رو انجام بدم!
    مورینیو هم که صحبت هاش برای من پشیزی ارزش نداره
    مورینیو به نظر من حرف حسابی رو زده! طبیعتـــا حرف حساب جوابی جز اینی که شما میدید!! نداره!
    کاملا مخالفم

به هر حال برای رسیدن به همون تورنومنتایی که با 2-1 بازی قهرمانشون مشخص میشن باید از 7خوان رستم رد شد

طبیعتا تیمی که میاد از میون 32 تیم قهرمان cl میشه شانس اینو داره که توی بقیه کاپا هم شرکت کنه چون فقط تیمای قهرمان تو همچین مسابقاتی شرکت میکنن
    طبعا تیمی مثل بارسلونا یا اینتر یا میلان یا.... که میان با انجام 2-3تا بازی قهرمان جام باشگاهای جهان یا سوپرکاپ یا .... میشن قبلا کار اصلیو با قهرمان شدن تو چمپیونزلیگ انجام دادن و شایستگیشون(حالا جدا از بحثای داوری و حمایتای پشت پرده و....)نشون دادن
    مخالفتتون بی مورده! به خاطره اینکه:
    1- اعتبار هر تورنومنت بستگی به خیلی چیزا داره! یکی از مهمترین اونا تعداد تیم های شرکت کننده در اون تورنومنت هستش و تعداد بازی هایی هست که اون تیم ها انجام میدن (اون هم با تیم های مختلف)!

2- برای اثبات معتبر بودن یک جام از نظر فنی خیلی بهتره که از خود اون جام مایه گذاشت نه از یه جامه دیگه و پرداخت به نحوه صعود تیمی از یه سری تورنومنت دیگه به نیمه نهایی یا تک بازی فیناله تورنومنت هایی که اصله بحث و صحبته ماست! (نمیشه که فرضا = سوپرکاپ آن است که سی ال بود پهلوان!)
    3- من از حرف شما اینطور برداشت کردم که فرضا جامی مثل سوپرکاپ اروپا از CL یا EL ارزشش بیشتره و همچنین دو بازی ای که قهرمان اروپا و امریکای جنوبی در جام جهانی باشگاه ها انجام می دهن، بهترین نحوه انتخاب تیم باشگاهیه برتر میانه قاره های مختلف هستش!
    نمیدونم... شاید (تاکید میکنم شاید) استدلال شما اینه که فرضا اعتبار تک بازیه کامیونیتی شیلد از پریمیر لیگ و اف ای کاپ بیشتره! چون قهرمان این دو تورنومنت با هم مصاف می کنند!
    دوست من! شما یه دو دوتا چهارتای ساده بکنی میبینی رسمی ترین تریبل در فوتبال از سه جام، حذفی لیگ و جام اروپایی به دست میاد نه از جام بین قاره ای و....!
    الان به نظر شما اعتبار قهرمانی در بوندسلیگا بیشتره یا قهرمانی در سوپر کاپ اروپا یا جام جهانی باشگاه ها؟؟؟!!

نتیجه گیری کلی: به نظر من رئالی که افتخارات CLش از همه بیشتره، حقیقتا در زمینه بین المللی پر افتخارترین تیم اروپایی و یا شاید جهانی هستش! مطمئن باشید من نه عاشق رئالم و نه متنفر از میلان (البته رو این دومیه میتونید یه کوپولو شک کنید!)
    قسمت بولد شده:
    با کمال احترام باید صریح بگم کنایه ی تکراری و تاریخ مصرف گذشته ای بود!! نبش قبر نمیکنم! فقط یه صحبت کوچیکی بر مبنای نامه سرگشاده!! راجع به بخش بولد شده میکنم:
    طرفدار تیمی که ده نفره شدن منچستر رو عامل اصلی حذف منچستر از CL پارسال نمیدونه و اونو توجیه مناسبی و منطقی ای از سوی هواداران این تیم نمیدونه، چطور میتونه عواملی، خارج از زمین بازی رو، که سند قطعی ای راجع به صحت اون ها وجود نداره را دلیل و توجیه (فک کنم اصلی ترین توجیه) شکست بایرن در فینال CL10 قلمداد کنه؟!!
    قربون همتون
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •