تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 357 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب بچه ها بالاخره اگه یه نتیجه گیری بخواید بکنید در مورد کاملترین و سالم ترین کرکی که میشه باهاش بازی رو تا اخر انجام داد بالاخره کدوم رو انتخاب میکنید ؟

بگید تا انتخاب ما هم همون باشه و بدون مشکل بازی رو وقتی دستمون رسید انجام بدیم .

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اسکرین شات از بازی که دوستان خواسته بودن...
    اول بگم که این بازی فوقا العاده، گرافیکش واقعا عالیه...
    کلا کارشون درسته

=================================================

================================================

امیدوارم همه به زودی بگیریدش.

3. 4 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morrigan_neit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    somewhere in the earth

پيش فرض

بازی عالیه

توو اولین چپتر که جنگه واقعا فوق العاده کار شده

من dvd 3 تایی گرفتم با تضمین کرک

بعد 8سال بالخره اوومد

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم خواهشا یکی لطف کنه جواب بده ایا با کرکهای skidrow درست میشه اون که dlc هم داره
    بله این ماله کرک شماست ، کرک skidrow رو دانلود کنید.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این بازی زندگیه واقعیه .. دارم لذت میبرم ..

مثلا همون چپتر دوم تو ماشین در حال حرکت با رفیقتون حرف میزنید .. چراغهای خیابون و فضای برفی شهر یه حس خاصی داره ... همزمان که این دو تو ماشین باهم گپ میزنند شما با کنترل دوربین بازی آشنا میشید ... اینا واقعا نو آوری و زیبایی بازی هستند که فقط در بازیهایی مثل مافیا پیدا میشند

دوستان اگر زبونشون خوب باشه واقعا لذت میبرند از بازی ... چون موضوعش آدم رو درگیر میکنه اگر دموها رو رد کنید و از دیالوگها هیچی سر در نیارید خواب مشخصه که هیچ لذتی نخواهید برد و براتون یه بازی معمولی جلوه میکنه این بازی طوریه که شما باید با شخصیت چهره اصلی بازی زندگی کنید و حسش کنید .. به نظرم نباید عجله کنید دموها رو با حوصله ببینید و آروم آروم پیش برید ..

من واقعا وقتی تو شبهای برفی شهر راه میرم احساس زندگی میکنم .. نمیدونم منظورم رو میتونم برسونم یا نه ..
    اغراق نکردم تمام گفته های بالا حرفهای دلم بود .. نه اینکه بازی بی ایراد باشه نه اصلا اینطور نیست اما واسه من این فاکتورهایی که گفتم بیشتر لذت بخش و مهمه ..
    اصلا دوست ندارم تمومش کنم مثل دوران نوجوونیم حسابی منو به ذوق و شوق آورده و دارم آروم آروم پیش میرم

7. 13 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

برای بار هزارم :

کسی جایی میشناسه تو مشهد که بازی رو برای خریدن داشته باشن بهتره نزدیک های رضاشهر باشه

این پست پنجمم هست که این رو می پرسم
    بنده چندراه حل به شما پیشنهاد میدم
    1‏=به حسینیه محل رفته وبه حاج اقا بگید لطف کنند پشت تریبون حرف شمارو عرض کنند
    2‏=باچندتا ازبچه های محل بسیج بشید و خودتون برید مساجد شهر و از پشت بلنگو بگید:
    توجه توجه
    مردم و جوانان بازیباز مشهدی آقا بگید کسی هست بدونه که تو مشهد کجا میشه بازی مافیا رو خرید زودتر جوابمو بدید اعصاب مصاب ندارم
    3‏=یا به چاپخونه برید 700تا برگه
    بزنیدکه روش نوشته:
    لطف کنید محل فروش بازی مافیا دو رو بگید وتو سطح شهر رو در ودیوار و درخت گرفته تا هرجاندار و غیر جاندار دیگه بچسبونید
    4‏=زنگ بزنید به وزارت ارشاد و بگیدکه کدوم فروشگاها تو مشهد مافیامی فروشند تاما ازشون خرید نکنیم
    برادرمن شما وقت گیر آوردید بجای اینکارها یا دانلودش کنید مثل بروبچ شیرازی که 15روز طول میکشه یا مثل بروبکس اصفهانی بشینید تا دوستاتون واسه تون بیار یا مثل ما از بقیه جداها برید سفارش بدید اینترنتی اگه بفکر پولش هستی نتر س ارزون درمیاد واست اگه می خوای سریع بدست برسه بهتره چشمت به امید اینکه یکی بیادجوابتو بده به اینجا ندوز

پرشن استور
    از بابت حرفهام ناراحت نشو قصد اهانت و جسارت نداشتم و بازهم از این بابت معذورم اماشماباید همچین پشتکاری رو بزارید برای هدفهای بزرگ

9. 3 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

دوستانی که سرمارو در آوردند با 2dvd ‎کردن3dvdکردنشون آهای شماها که هی رو اعصاب و روان آدم راه میرید میایدمیگید7gbفرداش جارمیزنید11gbبعد می گید پس فردا میشه29gbخودتونو اذیت می کنید
    یک پیشنهاد دارم فرقی نمیکنه کی باشه چون این اصل مهمتر از درنظر گرفتن وجواب دادن فاکتورهایی مثل (مال من پرش می کنه، خونش بیخود میره، سیستم میکشه، کرکش چی خوبه) هست حالاشماکه بازی رو نصب کردید فرقی نداره 3دیسکت یا4فرقی نداره محتوای دیسک11گیگه رو هم یا20فقط بگیدبه ما موقع نصب حجمش چقد میشه که این جرو بحث های بیخود و کشو قوسهای فراوان تمام بشه

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11 MAFIA II High Quality SS Part 1

25 اسکرین شات با کیفیت عالی برای دوستانی که درخواست داده بودن.

12. 7 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه azizalizad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

دوستانی که سرمارو در آوردند با 2dvd ‎کردن3dvdکردنشون آهای شماها که هی رو اعصاب و روان آدم راه میرید میایدمیگید7gbفرداش جارمیزنید11gbبعد می گید پس فردا میشه29gbخودتونو اذیت می کنید
    یک پیشنهاد دارم فرقی نمیکنه کی باشه چون این اصل مهمتر از درنظر گرفتن وجواب دادن فاکتورهایی مثل (مال من پرش می کنه، خونش بیخود میره، سیستم میکشه، کرکش چی خوبه) هست حالاشماکه بازی رو نصب کردید فرقی نداره 3دیسکت یا4فرقی نداره محتوای دیسک11گیگه رو هم یا20فقط بگیدبه ما موقع نصب حجمش چقد میشه که این جرو بحث های بیخود و کشو قوسهای فراوان تمام بشه
    دوست عزیز اینا همشون یکیه همشون 7.5 گیگه ولی سه دی وی دیه هر دی وی دی تا وسط پر شده همین.
    موقع نصبم میشه 7.3 گیگ .

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11 MAFIA II High Quality SS Part 2

......................

15. 7 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •