تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 89 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

6

دستت درد نکنه اما چند تا سوال :

سلام به کدبانوهای گرامی
    گفتم بیام یه غذایی معرفی کنم

طرز تهيه :

گوشت گوسفند معمولا ماهيچه و گوشت سينه را با مقداري دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبيا و يک پياز در ديگ آبجوش بار کنيد
    همينکه به اندازه کافي پخته شد ، کفهاي روي آبگوشت را جمع نموده و دور بريزيد
    سپس مقداري زرد چوبه و نمک در آبگوشت ريخته ، سيب زميني ها را پوست کنده در آن بريزيد
    براي خوش طعم کردن آبگوشت چند عدد ليمو عماني و رب گوجه فرنگي در آبگوشت بريزيد
    بعد از 20 دقيقه به سر ميز ببريد

1. کدبانو ؟
    1.5 . دیگ آبجوش سایزش چیه؟ امکانش هست از اینها استفاده کنیم:

2. امکانش هست زمان و وزن "مقداری" "همینکه" "اندازه کافی" " مقداری" رو بیان کنید؟
    3.سیب زمینی ها رو خلال کنیم؟
    4.برای پخت از چه شعله ای استفاده کنیم؟
    5. اگه ترازو نداشته باشیم چجوری نخود و لوبیا رو وزن کنیم؟ میشه از مقیاسی مثل فنجان لیوان و ... استفاده کنید؟

با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دستت درد نکنه اما چند تا سوال :

1. کدبانو ؟
    1.5 . دیگ آبجوش سایزش چیه؟ امکانش هست از اینها استفاده کنیم:
    2. امکانش هست زمان و وزن "مقداری" "همینکه" "اندازه کافی" " مقداری" رو بیان کنید؟
    3.سیب زمینی ها رو خلال کنیم؟
    4.برای پخت از چه شعله ای استفاده کنیم؟
    5. اگه ترازو نداشته باشیم چجوری نخود و لوبیا رو وزن کنیم؟ میشه از مقیاسی مثل فنجان لیوان و ... استفاده کنید؟

با تشکر
    1 - آره ( مشکلی داری ؟ )
    1.5 - شما مجاز به استفاده از هر نوع دیگی هستی
    2 - اندازه ها میاد دستت
    3 - خلال !؟ ( واسه ابگوشت ؟ ) چی میگی
    4 - شعله متوسط ( اوایل زیاد )
    5 - شما از هر وسیله ای که دم دستتونه میتونین استفاده کنین

مشکل دیگه داشتی بپرس ( فقط اسپم نده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه fuse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خیابوون ...

پيش فرض مرغ انگشتی !

تکراری بود فحش ندینا

طرز تهیه مرغ انگشتی :::

مواد لازم :
    گوشت سینه مرغ 350 گرم
    سفیده تخم مرغ زده شده 2 عدد
    عسل 1 قاشق سوپخوری
    برشتوک 2 فنجان
    فلفل 4/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
    سينه مرغ را به صورت قطعات باريک بريده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفيده تخم مرغ و عسل گذاشته، پس از بيرون آوردن از اين مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل مي غلطانيم، تا کاملا روي مرغ ها را بپوشاند.
    هر تکه از مرغ را روي يک لايه کاغذ غير روغني گذاشته و بپيچيد و در فر با درجه حرارت 450 فارنهايت به مدت 13 دقيقه بپزيد . پس از آماده شدن مي توانيد مرغها را با سس عسل(که طرز تهيه آن در زير آمده است) سرو کنيد.

طرز تهيه سس عسل: يک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چايخوري سس خردل،و يک چهارم قاقشق چايخوري پودر سیر را بايکديگر کاملا مخلوط مي کنيم تا يکدست شوند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بابا اینجا چرا اینقد ساکته !؟
    گفتم لیست غذاهای معرفی شده از صفحه 46 تا 73 رو بزارم اگه کسی میتونه تو صفحه اول بزاره

صفحه 46 : خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - دسر شکلات
    صفحه 47 : کباب مرغ
    صفحه 48 : سوپ - استریپس سیب زمینی - سوپ بوش - سوفله مرغ - سوفله قارج در پلوپز - جوجه چینی - سس پيتزا - سس گوجه فرنگي
    صفحه 50 : بریانی اصفهانی
    صفحه 51 : ساندویچ مرغ ( شاورما ) - قلیه ماهی بوشهری
    صفحه 52 : ته چین مرغ به روشی جدید - سالاد یونانی - سالاد بروكلي - سالاد جوجه - سس ماست - خوراک لوبیا چیتی
    صفحه 53 : ذرت مكزيكی – ذرت مکزیکی ( با ماکروویو ) - میگو پلو
    صفحه 54 : پيتزاي سبزيجات با فيبر بالا – لازانيا - نوع ديگر تهيه لازانيا
    صفحه 55 : طرز پاک کردن میگو - طرزپختن میگو
    صفحه 56 : سالاد ماکارونی
    صفحه 57 : سس مخصوص گوشت های سفید ( سس طلایی ) - کشک بادمجان - خوراک گوشت و سیب زمینی - خوراک مرغ و سبزیجات
    صفحه 58 : خوراک گوشت
    صفحه 59 : سس سالاد – ماهی
    صفحه 60 : فرني - فیله ماهی کبابی - کتلت ماهی - سس مخصوص پيتزا - سس گوجه فرنگي مخصوص گوشت هاي قرمز - سس گوجه فرنگي با قارچ - سس سالاد
    صفحه 61 : حلیم بامجان
    صفحه 62 : کباب – طریقه سرخ کردن بادمجان
    صفحه 65 : دلمه برگ مو - کلوچه فرانسوی - نان زنجبیلی
    صفحه 66 : کوکو بادمجان - سوهان کنجدی - شیرینی پنجره ای - چلوكباب ترخونی - بستنی یخی با طمع لیمو - دسر موز و بستنی - کوکوی جوانه
    صفحه 67 : بستنی سنتی ایرانی - حلوای 3 رنگ - یک نوشیدنی خوشمزه - کیک ساده - ذرت مکزیکی - سالاد جوانه به همراه برگر برای گیاهخواران – كوماج - كوكوي اسفناج - سمبوسه در فر يا ماكروويو
    صفحه 68 : ميلك شيك توت فرنگي - شيريني قلب بادامي - شکلات آجیلی - هالپنیو پلو - کانه‌لونی با مرغ و قارچ
    صفحه 69 : خوراك قلوه - ساندویچ تاکو - مرغ برشته شده با سیب زمینی - کافه گلاسه
    صفحه 70 : پشملبا - پودينگ زردآلو - خوراك سبزيجات مراكشي - سان شاین - قارچ پلو - املت قارچ
    صفحه 71 : بستنی شاتوت - چند نكته براي بهتر پختن پلو
    صفحه 72 : جوجه کباب عربی - مرغ سوخاری - ماهي سوف – نان بربری - گوش فیل - خوراک راگو
    صفحه 73 : شیرینی خرمایی - حلوا تخم‌مرغ - ماكاروني سبزيجات - كوكو با چيپس - کباب چوبي با مرغ يا فيله مرغ - پیتزای مرغ - اسپاگتی ایتالیایی - املت گوشت و تخم مرغ - ایس پک مخصوص

به امید پر بار تر شدن این تاپیک !

پروفشنال Snow_Girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

آشپزخونه سوت و كوره چرااااااااااااا ؟؟؟؟!!!!!

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض پسنده کباب

دیدم اینجا از رونق افتاده یه چندتا غذای توپ معرفی میکنم ::

پسنده کباب (هندی)

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان 1000 گرم
    سير 2 عدد
    نعناع قدري
    گشنيز قدري
    ماست ساده كم چرب 750 گرم
    پياز 4 عدد
    روغن 4 قاشق سوپخوري
    فلفل قرمز 2 عدد
    سيب زميني 500 گرم
    آرد نخود چي 2 قاشق سوپخوري
    فلفل قدري
    زردچوبه قدري

طرز تهيه :
    يک کيلو گوشت بي استخوان را بقطعات نسبتا بزرگ تکه تکه کنيد سپس دو دانه سير و مقداري گشنيز سبز ، نعناع سبز دو سه عدد فلفل قرمز و يا سبز را بکوبيد و با گوشت قطعه قطعه شده خوب مخلوط کنيد و سپس گوشت را بطور ملايم ساطور بزنيد تا ادويه جات فوق الذکر داخل آن جاي گيرد . مواظب باشيد گوشت را زياد عميق ساطور نزنيد سپس گوشت را توي يک چارک ماست بخوابانيد .
    بعد از يک ساعت چهار دانه پياز را در چهار قاشق سرخ کنيد . وقتيکه کمي سرخ شد تويش دو قاشق آرد نخود و يک قاشق روغن سرخ کنيد . وقتيکه کمي سرخ شد تويش دو قاشق آرد نخود و يک قاشق چايخوري فلفل و زرد چوبه بريزيد و اينها همه را روي آتش ملايم بپزيد و نيم کيلو سيب زميني را حلقه حلقه کرده سرخ کنيد .
    ربع ساعت قبل از خوردن غذا ، سيب زميني ها را روي آن بريزيد . اين کباب را بايد با نان لواش خورد .

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض خوراك دريايي در سبد سيب زميني

مواد لازم :

ماهي 500 گرم
    ميگو تاره 500 گرم
    نخود فرنگي 250 گرم
    روغن 1 فنجان
    زنجبيل 2 قاشق مرباخوري
    فلفل قرمز دلمه اي 1 عدد
    سس چيني 2 قاشق سوپخوري
    سس ميگو 2 قاشق مرباخوري
    سيب زميني 200 گرم
    آرد ذرت 0.25 فنجان

طرز تهيه :
    سبد هاي سيب زميني را مي توانيد آماده نموده و خنك كنيد و در كاغذ فويل يا مشماع بپيچيد و در جاي خشكي بمدت 4 روز نگهداري كنيد و هنگام سرو غذا آن را بمدت 10 دقيقه در فر با حرارت متوسط گرم كنيد , براي درست كردن سبدهاي سيب زميني از سبد ها مخصوص كه تصويري كه تصوير آن در پايين صفحه نمايان است استفاده مي شود كه شما مي توانيد از فروشگاهها تهيه كنيد همچنين مي توانيد از دو صافي فلزي به قطرهاي 9 و 7 سانتي متر استفاده كنيد .
    ماهي را به قطعات كوچك ببريد , ميگو ها را تميز كرده و بشوئيد , سر و ته نخود فرنگي ها را ببريد , روغن را در ماهيتابه گرم كرده و فيله ماهي و زنجبيل را بمدت 2 دقيقه در آن تفت دهيد , ميگو , فلفل و نخود فرنگي را افزوده و بهم بزنيد تا ميگو ها بپزند سپس سسها را اضافه كرده و مخلوط كنيد و آن را با قاشق در سبد هاي سيب زميني بريزيد .
    در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست
    طرز تهيه سبد سيب زميني :
    مرحله 1 :
    سيب زميني ها را پوست كنده و درشت رنده كنيد و با آب سرد پسته و كنار بگذاريد تا آب آنها برود سپس با آرد ذرت مخلوط نماييد . دو صافي را با روغن چرب كنيد و حدود يك چهارم از سيب زميني هاي رنده شده را كف صافي بزرگتر قرار داده و فشار دهيد .
    مرحله 2 :
    صافي كوچكتر را روي سيب زميني ها گذاشته و دسته هاي دو صافي را سفت با هم نگه داريد و در روغن داغ فراوان فرو كرده و سرخ كنيد تا طلايي شوند و بهم بچسبند , اين كار را با باقي سيب زميني ها تكرار كرده و 4 سبد درست كنيد و انها را در فر با حرارت متوسط گرم كنيد .
    طرز تهيه سس چيني:
    لوبيا , پياز و سير پوره شده را با هم مخلوط كنيد
    طرز تهيه سس ميگو:
    شكر , روغن , فلفل , پياز , سير و ميگوي رنده شده را با هم مخلوط كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها تو مایکروویو چطوری یک کیک اسفنجی یا ساده درست کنیم.
    پری روز من از اینترنت دنبالش گشتم یک سایت دیدم و از روش درست کردم.
    اولش از خودم ژله گذاشتم و بعد به شوق اینکه روی کیک با پمپ تزئیین میکنم گذاشتم یخچال تو طعمهای سبز کس.ی - قرمز آلبالو.

حالا کیک رو بگم چی شد ؟! مواد رو ریختم تو پیرکس گذاشتم مایکرو یعد گذاشتم تو حالت 40 در صد با 14 دقیقه . این مدت تموم شد دیدم کی هنوز مایع است دوباره گذاشتم 10 دقیقه با 60 درصد خلاصه4 بار کم و زیاد کردم.
    اخری دیدم تاره مثل آش کیک غور غو میکنه عصبانی شدم که 1:30 ساعت تموم نشده و تو 100 درصد 20 دقیقه گذاشتم.
    یهو دیدم بو میاد رفتم دیدم تو مایکرو سیاه شده .خ اموش کردم در و باز کردم همه جا پر دود سیاهشد ترسیدم که مایکرو سوخته نگو کیک مثل سنگ سیاه شده .
    گذاشتم تو اب با چاقو محکم یه جاشو سوراخ کردم که زود خیس بشه از تو مثل اتشفشات دود بلند شد.
    نمی دونم سایته خیلی بد بود. موادشو که چککردم فهمیدم اون جوشیدن مثل آش به خاطر روغن بود چون تو سایت زده بود یک لیوان روغن مایع.
    هیچی دیگه تو ذوقم زده شد.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

بچه ها تو مایکروویو چطوری یک کیک اسفنجی یا ساده درست کنیم.
    پری روز من از اینترنت دنبالش گشتم یک سایت دیدم و از روش درست کردم.
    اولش از خودم ژله گذاشتم و بعد به شوق اینکه روی کیک با پمپ تزئیین میکنم گذاشتم یخچال تو طعمهای سبز کس.ی - قرمز آلبالو.

حالا کیک رو بگم چی شد ؟! مواد رو ریختم تو پیرکس گذاشتم مایکرو یعد گذاشتم تو حالت 40 در صد با 14 دقیقه . این مدت تموم شد دیدم کی هنوز مایع است دوباره گذاشتم 10 دقیقه با 60 درصد خلاصه4 بار کم و زیاد کردم.
    اخری دیدم تاره مثل آش کیک غور غو میکنه عصبانی شدم که 1:30 ساعت تموم نشده و تو 100 درصد 20 دقیقه گذاشتم.
    یهو دیدم بو میاد رفتم دیدم تو مایکرو سیاه شده .خ اموش کردم در و باز کردم همه جا پر دود سیاهشد ترسیدم که مایکرو سوخته نگو کیک مثل سنگ سیاه شده .
    گذاشتم تو اب با چاقو محکم یه جاشو سوراخ کردم که زود خیس بشه از تو مثل اتشفشات دود بلند شد.
    نمی دونم سایته خیلی بد بود. موادشو که چککردم فهمیدم اون جوشیدن مثل آش به خاطر روغن بود چون تو سایت زده بود یک لیوان روغن مایع.
    هیچی دیگه تو ذوقم زده شد.

خیلی جالب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خواهش می کنم alizshah جان.
    دستت درد نکنه دیگه ردپای ما رو میزنی ؟ !
    خوب اگر کسی راهنمایی داره بفرمایند تا کیکی با حال بپزم.
    راستش به نظر من پخت شیرینی و کیک به صرفه نباشه . پون اونروز رفتم و یک کیک حاضری 4 تومن گرفتم و اوردم و کلی حال کردم . پخت کیک فقط جنبه ذوق اوری و پوز دادن داره وگرنه هیچ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •