سلام
دوستان اون قسمت که یه یاروی کلاغی رو کشتم، گفت که a new vigor .. اما هرچی گشتم بطریشو پیدا نکردم
بعد فهمیدم که باید Murder of Crows رو اونجا میگرفتم.. اما نبود.... حالا چه کنم؟ راه دیگه ای هست که بگیرمش؟
سلام
دوستان اون قسمت که یه یاروی کلاغی رو کشتم، گفت که a new vigor .. اما هرچی گشتم بطریشو پیدا نکردم
بعد فهمیدم که باید Murder of Crows رو اونجا میگرفتم.. اما نبود.... حالا چه کنم؟ راه دیگه ای هست که بگیرمش؟
پایانی قوی !
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – No Score
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 8.5/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 80/100
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – No Score
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9.5/10
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – 9/10
- IGN 8.8
- GT 8.7
+
من که موفق به اجرای DLC اول نشدم ...بازم اگه دوستان راهی میدونن بگن.
اپيزود ٢ هم واسه بوريال اومد.كاش يكي ميتونست با گرفتن اكانتم واسم بخره.٤٠ دلار دارم ولي نه ١ و نه ٢ رو نخريدم.كسي هست كه منم از خجالتش درام؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
آقا عجب ضد حالی من خوردم!
این DLC رو اپیزود یکش رو همون اول برای پی سی دیدم حجمش 12 گیگه دیگه اتوماتیک بی خیال شدم
حالا اپیزود دومی هم تقریبا در همین حده و یه نسخه هم از اون هست که 20 گیگه که البته اون دیگه نسخه کامله و دو تا اپیزود هستن
چند روز پیش نسخه Xbox 360 اپیزود یک رو گرفتم که حجمش خوب بود ولی حواسم نبود که باید نسخه اصلی رو داشته باشم
آخه نسخه های مخصوص جیتگ معمولا در حدود دو سه گیگ هم خودشون یه بازی کاملن مثلا همین MGS V خودش 1.5 گیگ بیشتر حجم نداشت و 6 گیگ از نسخه معمولی کمتر!
ولی خب هر کار کنیم بازی این DLC هستش و دیگه به این جاش فکر نکرده بودم که حتما نسخه اصلی رو می خواد
حالا جالبه نسخه اصلی رو برای پی سی دارم و DLC رو برای X360 و این وسط کلا بی نصیب موندیم
فکر کنم مجبورم دست به خرید بزنم
بازی فکر کنم بازم عالی باشه و با وجود DLC بودن خودش از کلی شوترها بهتره
مشکلت چیه؟من که موفق به اجرای DLC اول نشدم ...بازم اگه دوستان راهی میدونن بگن.
هر کاری کردم فراخوانی نشد ....اصلا DLC رو نمیاورد ، کرک هم زدم ....نشد کلا .منظورتون بوریال ات سی هست...؟چرا نشدی
میدونم میدونیدBioshock Infinite: GOTY-Black Box کلا هفده هجده گیگه چرا از اون استفاده نمیکنید
همه دی ال سی ها رو هم داره . خودم که گذاشتم دانلود...
Industrial Revolution Rewards Pack
Clash in the Clouds
Upgrade Pack
Comstock’s Bird’s Eye Sniper Rifle
Comstock’s China Broom Shotgun
Burial at Sea – Episode 1
Burial at Sea – Episode 2
Last edited by Meysam Raz; 28-03-2014 at 06:18.
آقا دمت گرم ، خبر خیلی خوبی بود ...میزارم دانلود .
DLC رو بازی کردم!
محتوای مخفی: نکته داستانی
سلام
دوست عزیز میشه لطف کنی اگه این قسمت رو رد کردی سیوش رو بزاری ... یا اگه سیوشو دوستان داشتن ممنون میشم قرار بدن من که دیگه این تیکه رو کم اوردم هر کاری میکنم نمیتونم رد کنم
در خصوص بازی بگم انصافا شاهکاره بطوری که این دو سه روز میخکوب بازی شدم و حتی چند جا عید دیدنی باید میرفتم که لامصب نمیشد از بازی دل کند و بیخیال عید شدم
شخصیت الیزابت بی نهایت دوست داشتیه و اونجایی که پیر شده بود انگار که داشتم پیر شدن یکی از عزیزانم رو میدیدم و حسابی غم انگیز بود و وقتیم نبودش جای خالیش به شدت حس میشد و یه جورایی چلچراغ بازیه ایشالا تا آخر بازی صحیح و سالم باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)