نشون از همین پیش پا افتاده بودن تفکراته ...
خود من هم بارها تجربشو دارم ... یه جوری هم میگند که خودت می مونی چجور جوابشون رو بدی ...
نشون از همین پیش پا افتاده بودن تفکراته ...
خود من هم بارها تجربشو دارم ... یه جوری هم میگند که خودت می مونی چجور جوابشون رو بدی ...
آخوند با انديشمند و متفكر اسلامي خيلي فرق داره !چند وقت پیش رفتم پیشه یه اخوند که خیلی ادعا میکرد
آخوندا چيزايي كه براشون ديكته ميشه ياد ميگيرن. ولي انديشمند خودش ميره دنبال موضوعات مورد علاقه.
بعدشم اولي يكم خرافات رو قاطي مبحث ميكنه ولي دومي با استدلال. شما بايد از دومي ها سوال ميكردين.
دلتون ميخواد خدا رو براتون اثبات كنم ؟
ببخشید پا برهنه میان وسط بحث.... من سالها پیش حدیثی مبنی بر وجود انسانهایی قبل و بعد از ما شنیده بودم...گفتم :
پس چجوری فسیله انسان کشف کردن از 4 بیلیون سال پیش ؟! ( اینو از خودم همینجوری پروندم ببینم چی میگه )
گفت :
یه ربع ساعت فکر کرد و گفت :
وقتی خدا گفت به شیطان که سجده کنه فرشته ها و شیطان گفتن انسان باعثه فساد در زمین میشه و ...
یعنی اینکه اونا رفتاره انسان رو میدونستن
پس از اینجا میشه فهمید که قبل از ادم و هوا هم انسانهایی وجود داشتن !
In every tear.....That is where...He is thereدلتون ميخواد خدا رو براتون اثبات كنم ؟
![]()
تلاشتو بکن .... اگه تونستی خدا رو اثبات کنی کار بزرگی کردی ...![]()
شما میتونی تعریفت رو از خدا بگی؟
به خدای شخصیت دار اعتقاد نداری یا کلآ به علت اول اعتقاد نداری؟
خدای شخصیت دار که بحثش همینجور شده و میشه ... مطمئنا قبول ندارم که پر از تناقضه ...
علت اول هم معتقدم قابل اثبات نیست ...
تعریف خدا بسته به بحث میتونه عوض بشه ... من تا الان با هر کدوم از تعاریف که برخورد کردم قبولش نداشتم ...
خودمم که قبول ندارم تعریفی هم واسش ندارم ...
هر خدایی که شما فکر میکنید اثبات میشه رو تلاش کنید اثبات کنید اینجا ...
البته یکی دیگه از دوستان گفتند که میخواهید خدا رو براتون اثبات کنم؟
خب شما بوجود آمدن جهان رو چجوری توجیه میکنید؟
اره من اون جمله رو کلی گفتم که خطاب به کس خاصی نباشه ... اون دوستمون اعلام امادگی کردن در اثبات خدا ...
سوال شما نابجاست ... من ادعا نمیکنم که چیزی در مورد آغاز جهان میدونم. بلکه کاملا روشن میگم که هیچی در مورد آغاز جهان نمی دونم . ولی شما میگی خدایی وجود داره بعنوان مبدا جهان . باید اثبات کنی .
قرار نیست اگه توجیهی نداشتیم بگیم پس خدا هست . بلکه قراره هر توجیهی داشتیم اثباتش کنیم ....
من فقط میگم که هر چیزی یه دلیلی داره و هیچ اتفاقی بدون دلیل رخ نمیده.
حالا هر دلیلی در بوجود اومدن جهان رو بهش معتقد باشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)