تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 171 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1702

نام تاپيک: مسابقه شطرنج

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوال
    اگه یه نفر بیاد بگه من از ساعت 3 تا 4 صبح وقت دارم بازی کنم حریفش باید چی کار کنه؟

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

یه سوال
    اگه یه نفر بیاد بگه من از ساعت 3 تا 4 صبح وقت دارم بازی کنم حریفش باید چی کار کنه؟
    ببین این مسابقات آنلاینه .فوقش داور بیاد یه زمان تعیین کنه.یا اگه هر دو طرف مشکل دارن با توافق هم مساوی بدن.
    ولی ببینین این نه اصلا در یک تورنمت واقعی اگه بازی ها مثلا زمانی باشه که طرف کلاس داره و نتونه نمیان کل تورنمنت 30 نفره رو بهم بزنن یا اون شخص بازی نمی کنه.یا اون بازی رو باخت می خوره.

دوستان سریعتر بازی هاتون رو انجام بدین.

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

3 این نشد جواب توجیه نکنید!!!!!!!!!!

من این تاپیک رو زدم و تا 12 فرصت دادم .اعتراض کنین.

ما هماهنگی کنیم یعنی باید بیام به تک تک شما ها سر بزنیم.!

کسی شانسی برنده نشده این همه مدت شما اومدی یه پیغام به من بدی که من با حریفم نمی تونم هماهنگ کنم یا من باید حتما به تک تک شما سر بزنم.
    وحریف شما اومدن اینجا پست دادن که از حریفم خبری نیست.شما پست ها رو خوندی که بیای اعتراض کنی.
    ما که پستی از شما ندیدیم وقتی حریف شما هستند و پست می دند این شمایین که پیگیر کار خودتون نیستین.خط آخر بخونین قرمز اعتراض الان وقتشه.؟!

نخیر .!

فکر خوبیه.

خط آخر شما خوندی آقا همین پستی که لینگ دادی من گقتم تا 12 وقت دارین اگه بازی می خواد انجام شه بگین.

هر کس اعتراض داره بگین بیاد من جواب بدم شما که می گی شانسی.
    خودت چه قدر پیگیر بازیت بودی بازم میگم یعنی من باید تک تک سر بزنیم شما که نمی تونستین هماهنگ کنین یک پیغام میدادین که نمیتونیم من که کف دستمو نباس بو کنم باس بکنم؟!
    شما یه بار اینجا پست دادی حتی که بگی نمتونیم هماهنگ کنیم.ولی حریفتون اینکارو کرد وگفت خبری از شما نداره من باید حریفتون رو ببینم یا شما رو که هیچی نگفتی.
    نتیج قرعه کشی لغو نمیشه.شما این چهار روز کجا بودی.ما اعلام کردین اگه حریفتون حاضر نشد بگین که باخت بزنیم.و حریف شما تا اون لحظه خبری از شما نداشت.
    حالا شما جوابت رو گرفتی چه جوری یک طرف رو برنده اعلام می کنیم.
    و ظاهرا هنگامی که من اون پست رو دادم ایشون باهاتون هماهنگ کردن ولی گویا خط آخر پست رو نخوندن.

خوب gog2ooo میتونه جای شما بازی کنه.اگر شما انصراف دادین.gog2000 جانم به حریف ایشون خبر بده که حریفشه و اگه نتونست هماهنگ کنه بگه.!تا فکری کنیم.

دوستان فک می کنن ما باید به تک تکشون سر بزنیم خودتون باید پیگیر کارتون باشین و اگه مشکلی هست به داور بگین حل کنه.درست می گم یا نه.!
    ما که علم غیب نداریم
    خاب اگه واقعا ایشون اومدن باشن و همچین حرفی زده باشن که من حاضر به مسابقه نشدم خیلی کم لطفی کردن چون اگه به پروفایل ما سر بزنین مبینید که 2 الی 3 روزه مدام داریم تایپک می زنیم و هماهنگ می کنیم حالا من زودتر میامدم و همینجوری می گفتم حریفم حاضر نشده و شما هم منو برنده اعلام می کردید یعنی اینجوری خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به هر حال منم ترجیح میدم از شرکت در این مسابقات انصراف بدم

انشاالله هر وقت مسابقات منظم تر شد خبر بدید در خدمتم

و البه همه روزه هم از ساعت 1 الی 2 و 6 الی 8 بعد از ظهر هم روی سایت انلاینم دوستان هر کی خاست بیاد بازی کنیم البته نه در چارچوب این مسابقات صرفا بازی دوستانه

موفق باشید

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

وحریف شما اومدن اینجا پست دادن که از حریفم خبری نیست.شما پست ها رو خوندی که بیای اعتراض کنی
    خاب اگه واقعا ایشون اومدن باشن و همچین حرفی زده باشن که من حاضر به مسابقه نشدم خیلی کم لطفی کردن
    این برای زمانی هست که شما هنوز به پیغام من جواب نداده بودی

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

بعدشم من نیومدم بگم که حریفم حاضر به مسابقه نشده
    چون شما خیلی کم انلاین میشین گفتم: ((کسی از gog2000 خبر نداره؟))
    Last edited by javad2015; 27-08-2010 at 11:27.

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

خاب اگه واقعا ایشون اومدن باشن و همچین حرفی زده باشن که من حاضر به مسابقه نشدم خیلی کم لطفی کردن چون اگه به پروفایل ما سر بزنین مبینید که 2 الی 3 روزه مدام داریم تایپک می زنیم و هماهنگ می کنیم حالا من زودتر میامدم و همینجوری می گفتم حریفم حاضر نشده و شما هم منو برنده اعلام می کردید یعنی اینجوری خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به هر حال منم ترجیح میدم از شرکت در این مسابقات انصراف بدم

انشاالله هر وقت مسابقات منظم تر شد خبر بدید در خدمتم

و البه همه روزه هم از ساعت 1 الی 2 و 6 الی 8 بعد از ظهر هم روی سایت انلاینم دوستان هر کی خاست بیاد بازی کنیم البته نه در چارچوب این مسابقات صرفا بازی دوستانه

موفق باشید
    ما اصلا توجیه نمی کنیم.!کاری نکردیم توجیه کنیم.
    ولی دوست عزیز اگر سما هماهنگ نیستین و نمی تونین هماهنگ کنین
    بایدبیان به داور بگین یا یکدمتون هماهنگ کنه بگه.
    ما نمی گیم میومدی می گفتی ما برنده حریفتم اینکارو نکرد.گفت خبر نداره از حریفش و طبق قوانین تا مدت این 4 روز شما بازی نکردین و باختخوردین.
    یکی تون میومد می گفتم نمی تونیم هماهنگ کنیم تا یه فکری کنیم.
    شما این همه ما پست دادیم اصلا اومدیت و تاپیک بخونی.
    انشالا منظمتر شه.این اتفاقات بایدبیوفته تا بر طرف شه.
    Last edited by chessmathter; 27-08-2010 at 11:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meto_895's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    اقا من هرچی تلاش میکنم برم تو پروفایل رقیبم نمیتو نم پیداشم نمیکنم تا باهاش قرار بازی بزارم .
    چون هیچ پستی هم من ازش ندیدم
    .atmosphere2 نام رقیبم
    Last edited by meto_895; 27-08-2010 at 15:09.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    اقا من هرچی تلاش میکنم برم تو پروفایل رقیبم نمیتو نم پیداشم نمیکنم تا باهاش قرار بازی بزارم .
    چون هیچ پستی هم من ازش ندیدم
    .atmosphere2 نام رقیبم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

atmosphere2 1-0 meto_895
    کد:

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

چی میگی بابا؟
    اونجا که من داشتم پیام میدادم همینطوری الکی بود.الکی الکی هم نبود دیدم نوشت چس مستر به چت روم اومد منم حواسم نبود چس مستر رو با پرنس پرشیا اشتباه گرفتم.
    من به ایشون مسیج فرستادم بازم جواب نداد.اصلا کلا عادت به جواب دادن نداره.قبلنم تو پروفایل اینجاش پیام گذاشتم جوابی نگرفتم.
    ایشون به راحتی میتونن بفهمن که من آنلاینم.

بعد آقا چی کاره باشن؟

بازی ما هنوزم اونجا هست.همونطور که ناظر مسابقات گفتن منتظر تیم داوری میمونیم.
    من از همه لحاظ جلوتر بودم.اگه دیسکانکت بشی فقط 2 دقیقه وقت داری ریکانکت بشی.اینم اختیارات و امکانات سایت

من عادت ندارم اینطوری حرف بزنم.اما واقعا دیدم چند دفعه پیاممو جواب ندادی اعصابم خورد شد.شما که میگی باید ساعت مشخص کنیم باید از روز اول مسابقات ساعتو بیای مشخص کنی نه این که بذاری روز آخر بعد بگی بیا.
    خوب شاید من روز آخر اصلا نباشم
    فضول هم شدیم.
    من همه کارم.
    البته الان حذف شدم.
    آها راستی.بابا چی وضعیتی هسته؟من شبانه روز چس درون درمه.....
    ببخشید.من شبانه روز تو chess.com هستم این یارم تو دور دوم نمی آد بعد منو حذف می کنید؟
    مگه نگفتید که اگه کسی نیاد بازنده می شه؟
    رسیدگی کنید دیگه.
    راستی اون بالا رو حال نداشتم پاک کنم درک کنین دیگه
    راستی شما هم زود جوشی می شینا.

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی میشه این حریف ما سه ساعت آنلاین نشه؟چه حالی میده.بهترین بردم میشه اونوقت.اما سابقش که خرابه حتما میاد
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •