یه سوال
اگه یه نفر بیاد بگه من از ساعت 3 تا 4 صبح وقت دارم بازی کنم حریفش باید چی کار کنه؟
یه سوال
اگه یه نفر بیاد بگه من از ساعت 3 تا 4 صبح وقت دارم بازی کنم حریفش باید چی کار کنه؟
ببین این مسابقات آنلاینه .فوقش داور بیاد یه زمان تعیین کنه.یا اگه هر دو طرف مشکل دارن با توافق هم مساوی بدن.
ولی ببینین این نه اصلا در یک تورنمت واقعی اگه بازی ها مثلا زمانی باشه که طرف کلاس داره و نتونه نمیان کل تورنمنت 30 نفره رو بهم بزنن یا اون شخص بازی نمی کنه.یا اون بازی رو باخت می خوره.
دوستان سریعتر بازی هاتون رو انجام بدین.
خاب اگه واقعا ایشون اومدن باشن و همچین حرفی زده باشن که من حاضر به مسابقه نشدم خیلی کم لطفی کردن چون اگه به پروفایل ما سر بزنین مبینید که 2 الی 3 روزه مدام داریم تایپک می زنیم و هماهنگ می کنیم حالا من زودتر میامدم و همینجوری می گفتم حریفم حاضر نشده و شما هم منو برنده اعلام می کردید یعنی اینجوری خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به هر حال منم ترجیح میدم از شرکت در این مسابقات انصراف بدم
انشاالله هر وقت مسابقات منظم تر شد خبر بدید در خدمتم
و البه همه روزه هم از ساعت 1 الی 2 و 6 الی 8 بعد از ظهر هم روی سایت انلاینم دوستان هر کی خاست بیاد بازی کنیم البته نه در چارچوب این مسابقات صرفا بازی دوستانه
موفق باشید
وحریف شما اومدن اینجا پست دادن که از حریفم خبری نیست.شما پست ها رو خوندی که بیای اعتراض کنیاین برای زمانی هست که شما هنوز به پیغام من جواب نداده بودیخاب اگه واقعا ایشون اومدن باشن و همچین حرفی زده باشن که من حاضر به مسابقه نشدم خیلی کم لطفی کردن
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
بعدشم من نیومدم بگم که حریفم حاضر به مسابقه نشده
چون شما خیلی کم انلاین میشین گفتم: ((کسی از gog2000 خبر نداره؟))
Last edited by javad2015; 27-08-2010 at 11:27.
ما اصلا توجیه نمی کنیم.!کاری نکردیم توجیه کنیم.
ولی دوست عزیز اگر سما هماهنگ نیستین و نمی تونین هماهنگ کنین
بایدبیان به داور بگین یا یکدمتون هماهنگ کنه بگه.
ما نمی گیم میومدی می گفتی ما برنده حریفتم اینکارو نکرد.گفت خبر نداره از حریفش و طبق قوانین تا مدت این 4 روز شما بازی نکردین و باختخوردین.
یکی تون میومد می گفتم نمی تونیم هماهنگ کنیم تا یه فکری کنیم.
شما این همه ما پست دادیم اصلا اومدیت و تاپیک بخونی.
انشالا منظمتر شه.این اتفاقات بایدبیوفته تا بر طرف شه.
Last edited by chessmathter; 27-08-2010 at 11:27.
سلام
اقا من هرچی تلاش میکنم برم تو پروفایل رقیبم نمیتو نم پیداشم نمیکنم تا باهاش قرار بازی بزارم .
چون هیچ پستی هم من ازش ندیدم
.atmosphere2 نام رقیبم
Last edited by meto_895; 27-08-2010 at 15:09.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
atmosphere2 1-0 meto_895
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فضول هم شدیم.
من همه کارم.
البته الان حذف شدم.
آها راستی.بابا چی وضعیتی هسته؟من شبانه روز چس درون درمه.....
ببخشید.من شبانه روز تو chess.com هستم این یارم تو دور دوم نمی آد بعد منو حذف می کنید؟
مگه نگفتید که اگه کسی نیاد بازنده می شه؟
رسیدگی کنید دیگه.
راستی اون بالا رو حال نداشتم پاک کنم درک کنین دیگه
راستی شما هم زود جوشی می شینا.
یعنی میشه این حریف ما سه ساعت آنلاین نشه؟چه حالی میده.بهترین بردم میشه اونوقت.اما سابقش که خرابه حتما میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)